- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.561
Mumucum artık herkeslerin bir uğraşı var,topiğimiz eskisi gibi değil tabi,önceleri hamiş olmayan çok kişi vardı burda,o zamanlar bayağı şenlikti buralar,ama çok şükür ki çoğu hamile kaldı.şimdide çocuklarıyla vakit bulup giremiyorlar...ama olsun bebişleri oldu ya arada bir gelselerde olur...
cnm çok yorulma ve çok dikkatli ol sabır etme bence en azından ilk üç ay çok öenmli biliyorsun ama geçecek ve sonunda meleğine kavuşunca unutacaksın bu günleri
ben kendi adıma diyeyim
aklım hep burda ama malesef işlerimden ötürü eskisi gibi giremiyorum
ama akşam hiç gelen olmamış gerçekten
eski günlerimizi, neşemizi çok özledim :gitme:
günaydın kıslar nasılsınız bakalım
biz çok iyiyiz teyzeleri hamdolsun yaradana
çilekcim kanamam için verdi ilacı çok şükür işe yaradı
kızlar bu arada biz dün itibari ile taşınmış bulunuyoruz
evimizi değiştirdik okadar çok ani olduki şimdilik eşyalar taşındı
bu akşam yerleşek inş ben hiç bi iş yapamıyorum malsef yoksam kalırmıydı öle
nese sizi gördüm rahatladım kendinize iyi bakın öpüyorum
inşaallah mumum öyle tabiicnm çok yorulma ve çok dikkatli ol sabır etme bence en azından ilk üç ay çok öenmli biliyorsun ama geçecek ve sonunda meleğine kavuşunca unutacaksın bu günleri
sonra ikinci bebek gelecek vs böyle zaman ilerleyecek
ayy darısı bana inşallah... hayırlı zamanda...
hıımm misafiriniz vardı demekMisafir var gamzem bizde.
Girdim çıktım ama yazamadım mesaj buraya.
Nasıl oldun bugün, doktora gitmiş yanındaki. Kötü oldun mu ? Zor mu geçti?
Senide keyifli görmüyorum buraya gelince benimde canım sıkılıyor ya:gitme:
evettttt yaaaMinik kuşumuz 2 aylık olmuş bugünnnn:sm_cool:..Maşallah sübhanallah...
Ayy ne çabuk geçecek şu zaman varyayerimseniben
hayırlısıyla inşaallah kaydirigubbakcemile5ayy darısı bana inşallah... hayırlı zamanda...
ne güzel diyorsun gülyüzlüm Allah razı olsun inşş..Çileğim bulantıların geçecek kuzum az daha sabırlı ol...3 ayı atlattınmı işlem tamamdır...ondan sonra rahat edersin inşallah...sen yıllık izninin hepsini kullandınmı,varsa alsan da evinde dinlensen be canım...
buna şükür alhanım.. bu sıkıntılar da geçecek inş.cılegım annecımız nasıl bakalım sende yorma kendını iş nasıl olursa yürür sen olmasanda yapan bırılerı olur aman aman yavru kuslarımıza dıkkat edın noolur.
bızde bugun karma asımızı yaptırdık üç yerınden iğne yedı mınık yavrum ınsallah ateslenmez .bırde gaz sancıları var bugunden berı aglıyor minnoşum.ahh ahh karnımızda dursa daha ıyıymıs bee en azından bu sıkıntıları olmuyodu.yeyip içip keyıflerı iyiydi :)))) ama yınede güzel tabı.
mumum sen nasılsın canım hakıkaten profsun be kuzum masallahın var yok yok sende :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?