- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.601
aynenn :1closedeyes:Selam canlar...
Bende keyifsizim gene...
Sabahları çok saçma sapan kalkıyorum...
Baş ağrısıyla kalkıyorum,hareket edince başım dönüyor..
Zar zor kahvaltı yapıyorum,hiç canım yemek istemiyor..
Kahvaltı yapınca ,baş ağrım ve dönmem gidiyor midem bulanmaya başlıyor.Bir süre sonra o da geçiyor...
Çok sinirrrrrrrrrrrr............
önce evde olmanın tadına var iyice çalışmayı bi özle.. o zaman düşünürsün nehirim opuyorumnanaktanHayırlı cumalar hatunlar..
O zaman derhal başlayalım. Anne ismi falan alıyorduk ama. Kelebeğinkini bilen var mıdırki??
İnşallah operasyonu hayırla sağlıkla sona erer, inşallah asağlığına kavuşur ..
Demek başka bişi yok çileem.
Öyle olsun:1closedeyes:
Ev güzel ya güzel olmaz olur muopuyorumnanaktan
Ama bende alıştım çalışmaya. Ramazandan sonra gene düşünüyorum, hayırlısı bakalım.
Şimdi sen istifra ettikten sonra normale dönüyorsun dimi
.Yani ben şey diye duymuştum, bir an ölesiye kötü ama bir an hiç birşey yokmuş gibi öyle mi??
Günaydın Canlarım....
hoşgeldin esracık...biz iyiyizz sen nasılsın,niye giremiyorsun,uzun ara verme seni buralarda görmek isteriz...
Çileğim bugün biraz daha iyisin galiba...kıskanma evhanmlığı yaşantısını birgün gelecek seninde olacak......
hayırlı CUMALAR olsun canlarım hepinize inş
esracım özletme cnm arada uğra bizler buralardayız
kelebekçim RABBİM yardım etsin iki kez histeroskopi olmuş biri olarak endişe etme kolay bir işlem
anezteziyi sorma artık benim tek rakamlar bitti çift sayı oldu aneztezi rekorum
Ahh Gamzem ahhh...Ne zordur o mide bulantısı,az çok tahmin edebiliyorum...Bide kusunca da geçmiyor haaa...Off çok fena...En fazla 1 ay daha sürer tahminimce...3. aydan sonra kalmaz sanırım..Bide iş yerindesin,uzanamazsın,inleyemezsin,ağlayamazsın,yerlerde yuvarnamazsın,söylenemezsin dimi:)))))Allah kolaylık versin,geçecek inşallah tatlım az kaldı az...Eccuk daha sabır...Tuzlu çubuk neyin yardımcı olmuyormu?İyi gelir derler ama bilemem...
inşaallah kuzum ŞenizEvet canım aynen öyle,sabır sabır...Hareketlerini issettiğin zaman unutacaksın bunları inşallah...
ticker ını güle güle kullan nazcımay nevinim bende diyorumki bu şişkinlik nedir böle meğerse günüm geçmiş:roflol::roflol:
beceriksizliğin gözü kör olsun valla:mymeka:evlilik için olanıda rady yapmıştı zatendelikafadulden
buda çilekime nasib oldu eline sağlık canım çok şeker olmuşgamyoncuiremsu
çilekim herkesin farklı oluyor demekki zaten ölede bende hiç bulantı yok ama
herşeyden tiksiniyorum bende de o var :sm_confused:
karnım acıkıyor deli gibi yemek geliyor 2 kaşık yiyorum sonra yiyemiyorum :1shok:
allah hepimize kolaylık versin salı yada çarşamba kontrolüm var
he bide çilekim sana bişiy sorcam sen tahlillerini yapdırdınmı ben hala yaptırmadım :mymeka:
hayırlı cumalar myhopum a.s.
nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?