Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hayırlı cumalar hatunlar..
O zaman derhal başlayalım. Anne ismi falan alıyorduk ama. Kelebeğinkini bilen var mıdırki??

ınşallah operasyonu hayırla sağlıkla sona erer, inşallah asağlığına kavuşur ..

Demek başka bişi yok çileem.
Öyle olsun:1closedeyes:
Ev güzel ya güzel olmaz olur muopuyorumnanaktan
Ama bende alıştım çalışmaya. Ramazandan sonra gene düşünüyorum, hayırlısı bakalım.
Şimdi sen istifra ettikten sonra normale dönüyorsun dimi
.Yani ben şey diye duymuştum, bir an ölesiye kötü ama bir an hiç birşey yokmuş gibi öyle mi??

Abliş neler oluyor sana.Şu durumlar rica ediyorum doğru zamanlarda olsun:roflol:
Mesela hamileyken değil mia.s
Normal olanı budur:roflol:

aynenn :1closedeyes:
önce evde olmanın tadına var iyice çalışmayı bi özle.. o zaman düşünürsün nehirim opuyorumnanaktan

normal hastalık bulantılarında istifra edince insan rahatlar, düzelir..
ama hamilelik bulantılarında iş öyle değil.. ya da benim açımdan
istifra edince bi rahatlama yaşamıyorum mesela.. şuan bulantım aynen devam ediyor..

yalnız dediğin gibi bir an çok kötü .. bir an hiçbirşey yokmuş gibi olabiliyorum
garip işte :1closedeyes:

slm kızlar nasılsınız bakalım
evet ya ben şu ayı ayarlayamadım nehircim ablana bi ayar çeksene bacım valla beceremedim
sen yapda kafana göre bişiy bana at linki eklim ben yoksa saçımı başımı yolcam
bugün benim bebem bugün 6 hafta 4 günlük teyzesi
ben yemek yicem sen ayarla olumu zamet olmaz dimi sana

iki aydir evimde degildim köydeydim yeni geldim artık evimdeyimm bundans onra sık sık girerim :içelim:

iyiyim bende çok şükür misafirlerimiz var 1 hafta daha burdalar gelemiyorum buraya ama sizde aklım ramazan gelince görüşürüz bol bol inş

Esracım hoşgeldin canım...

Kelebeğim,her işin hayırlısıyla sağlığınla yolunda gitsin kuzum...Nehire kendi adını ve anne babanın adını özelden mesaj at da,o dağıtsın dualarımızı....

Ahh Gamzem ahhh...Ne zordur o mide bulantısı,az çok tahmin edebiliyorum...Bide kusunca da geçmiyor haaa...Off çok fena...En fazla 1 ay daha sürer tahminimce...3. aydan sonra kalmaz sanırım..Bide iş yerindesin,uzanamazsın,inleyemezsin,ağlayamazsın,yerlerde yuvarnamazsın,söylenemezsin dimi:)))))Allah kolaylık versin,geçecek inşallah tatlım az kaldı az...Eccuk daha sabır...Tuzlu çubuk neyin yardımcı olmuyormu?ıyi gelir derler ama bilemem...

Gülyüzüm,mayada ilacım var dersen,o ilaçla yönlendirirler seni..Sen gonal-f kullanmıştın.Banada gonal-f vermişlerdi...
Zaten az çok aynı ilaçlar..Lucrin,gonal-f,progestan,pregnyl,estrofem...Dimi?
Hakkında hayırlısı olsun..Nezaman içine sinerse ozaman başla canım...

Mumum nasılsın...Daha iyisin inşallah...

Nazcım 10 aylık hamişmişsin..Seninkinin doğmaya niyeti yok galiba,içerde mutlu herlade:roflol::roflol::roflol:Neysem Gamzem imdadına yetişmiş...6 haftaya inmişşsin:)))

Ahhh nehircim ahhhh....Sen anladın işte ne diyeceğimi ben toparlayamadım:))))

hemi de çok zormuş nevenim yaw
uzaktan davulun sesi hoş geliyormuş meğersem :1ninca:
inş. dediğin gibi 1-2 ayda son bulur..
aynen.. işyerindeyim ve bağırıp çağıramıyoruuummm.. ağlıyamıyoruumm :roflol:

tuzlu çubuk mubuk işe pek yaramıyor nevinim..
yatağımın başucunda.. çantamda.. işyerimde.. heryerde bulunduruyorum fekat ıııı:1no2:
sadece sabıırrr ...

sağol çilekim 29 haziran son adet tarihim yazdım ama sonuç ortada du ben o linki kopyalim

ay nevinim bende diyorumki bu şişkinlik nedir böle meğerse günüm geçmiş:roflol::roflol:
beceriksizliğin gözü kör olsun valla:mymeka:evlilik için olanıda rady yapmıştı zatendelikafadulden
buda çilekime nasib oldu eline sağlık canım çok şeker olmuşgamyoncuiremsu
çilekim herkesin farklı oluyor demekki zaten ölede bende hiç bulantı yok ama
herşeyden tiksiniyorum bende de o var :sm_confused:
karnım acıkıyor deli gibi yemek geliyor 2 kaşık yiyorum sonra yiyemiyorum :1shok:
allah hepimize kolaylık versin salı yada çarşamba kontrolüm var
he bide çilekim sana bişiy sorcam sen tahlillerini yapdırdınmı ben hala yaptırmadım :mymeka:

Evet canım aynen öyle,sabır sabır...Hareketlerini issettiğin zaman unutacaksın bunları inşallah...
inşaallah kuzum Şeniz
ticker ını güle güle kullan nazcım

umarım bulantıların hiç başlamaz, çalışşırken zor oluyor çünkü..
ama belli de olmaz hazırlıklı olmalısın :sinifsinif:

benim de salı ya da perş kontrolüm var.. testleri yaptırdım onları göstereceğim..
sen de biran önce yaptır nazcım

hayırlı cumalar arkadaşlar ben atlamışım cumalaşmayı
myhopem ne çabuk geçiyor günler canım ya çok tatlı alperenimiz maşallah
bizim işyerindekilerde ALı koydular bebişin adını kızda olsa erkek de olsa ali olcak galiba hahaha
biraz önce portakal yedim sabah canım istemişdi müdürüm buldurmuş aldırmış sağolsun
arkadaşda çok aramış ama ben nerde oldunu biliyodum bana sormadan aramışlar :::)))
çilekcim yaptirimde tahlilleri offff ben kan aldıramıyorumki nolcak bilmem
pazartesi erkenden vereceğim tahlillerimi sonrada ver elini zeynep kamil.

gözünü korkutmak gibi olmasın ama hem de 5-6 tüp kan alıyorlar nazcım (

sağolasın myhopçum buna şükür işte..
öyle yuvarlanıp gidiyoruz
demek kırkınız çıktı maşaallah nasıl da geçiyor günler .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…