Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5

elhamdülillah daha iyi durumdayım bugün :1rolleyes:

cari-muhasebede ki arkadaşım rahatsızmış, bugün gelmeyecek, onun işleriyle de ilgileneceğim bugün..

ayrıca da yarın dr. kontrolüm var.. yaptırdığım bi dünya tahlilleri gösterip, bebiki göreceğiz inş.
selam şekerler..

Napıyonuz bakam...

Berincim,gamzem napıyonuz nassınız bakam...

Ben iyiyim şükür...
hamdolsun canımcım
daha iyiceyim bugün :1hug:
rahat davranamazsın yine de dimi :roflol:
tamam bu fikir de fena değil
baban kabul ettikten sonra, uygundur tabii..

ayrıca hiç bu çocuk açısını söylemedin
yani resmini falan görmüş mü? ne demiş seninle ilgili?
kocaelin de yakınları var mıymış?
bende varım :lepi: bende varım.. :lepi: ınsallah bırgun bende anne olacagım.. :CüvCüv: Rabbım ısteyen dıleyen herkeslere yasatsın o mutlugu taddırsın o annelık duygusunu.. :Saruboceq:
amin berencim inşaallah
Rabbim cümlenizin yüzünü güldürsün
hoşgeldin a.s.
kuşum benim yaa :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin tatlım
pek gelmiyorsun artık ama..
[/B]

günaydınlar kk nın en güzellll arkadaslarııı.ben dün mısafırlerden cook yoruldum vede cok kızdım onlaraa evde sıgara içilmiyor dedıgım halde kaşla göz arası mutfakta sıgara yaktılar yaaa bütün ev koktu.elıf sımayı nereye götürecegımı sasırdım.bak yıne sınırlendım şimdi

berencım hosgeldın canım ınsallah hayırlı zamanda alırsın yavrunu kollarına.

nehırcım yok kız ben hemen vermedım senı.cerkez deyınce sevdım damadı dedım.öyle koly vermıcez senı o damada söyle.kac tane baldız var burda ona göreee :)))

denefım hosgeldın canım ohh işlerını bitirde mis gıbı evınde güzel güzel ramazanın tadını cıkar emıııı canım benıım.

canlarım günaydın.
bu ne la.hakkaten hee gidin nan topiğinize.halla allaa.lmaz:
aramızda fransız kalanlar var heralde :kedi: :umursamaz:

ya ben güya iki gündür doktora gitcem gitcem bi türlü ayaklarım götürmüyo yaa.bugün gidicem inş.doktorum öğleden sonra gelcekmiş.
yani eğer geçen ayki yumoşlardan çatlamayıp ta kiste dönüşen olduysa ve de doğumkontrol kullanmam gerekirse günü geçti zaten.bugün 8. gün. nedeenn pekiiii.çünkü benim ihmalkarlığım yüzündeeenn.
neyse inş. gerek kalmaz.

naz çilek güzel haberlerle dönün inşallah bize canikolarım.

sen tam dayaklıksın radyciiim klava:klava:
nasıl ıstersın falaka iyiymi baslangıc için:)))

bebekli evde sigara mı içilirmiş.
çok ayıp.lmaz:
çocuğu da zehirliycekler.cıkcıkcık.hayret bişey.bak bende sinirlendim şimdi. klava:

bebekli evde sigara mı içilirmiş.
çok ayıp.lmaz:
çocuğu da zehirliycekler.cıkcıkcık.hayret bişey.bak bende sinirlendim şimdi. klava:

istedığini yapabılırsın canım.ne anlayışsızlık dımı ama ben gözünün içine bakıyorum bebege koku gıdermı bıle demıyolar klava:

atlayarak zıplayarak hemencik geçmişi okudum geldim

NAZ VE ÇİLEK hayırlı ve güzel haberlerle dönün inş

twilingçiler burayı basmış mı yoksa

çekilennnnnnnnnnn ben geldin o ne öyle be sapık adam(hani ilgilenmiyoruzya bilmiyoruz dikkatimizi çekmiyor ama haberimiz var)sırnaşık şey

evde temizlik var boya badan oluyor bakalım nasıl üstesinden geleceğim

tatilden geldiğimizden beri bitiremedim temizliği offfffffffff yaaaaaaaa inş artık bugün ve yarın biter

görüşmek üzere kızlar bay

inş. tatlım

neden ihmal ediyorsun bakalım.. lmaz:
zaten doktorun hasta ediyor beni onun yanında sende söyle yaparsan olmaz :1no2:
çileğiiim hosgeldın dr gıttınmı canım?minik fasulyemız nasılmıs bakalım:)))
hoşbulduk tatlım
yarın gideceğim inşaallah :CüvCüv:

mumucuumm
saıkın bana temizlik demeee senağlama
ben de hiçbişeye dokunmadım izinden geldiğimden beri.evde biraz tadilat var bizimde.cumaya ancak bitecekmiş işleri.halıları da yıkamaya verdim.ev ayakta anlıycanız
ama ben nası üstesinden gelicem o kadar işin tek başıma bilmiyorum yaa.ramazan da geldi.
ben güya bu haftasonu iftar daveti ayarlıycaktım.erkenden misafirlerimi çağırıp bitireyim istiyorum.çünkü ay yetmiyo bize.gitmeler çağırmalar derken.ama heralde bu haftasonu ancak temizlikle uğraşırım ben

Daha iyicene olmana çok sevindim gamzem.
Demek yarın kontrolünüz var hayırlı haberlerle gel inşallah canım..
Bugün dahada yoğunsun yani arkadaşının yerine de bakacaksın. Sanki hiç yoğun değildinmafoldumben

Görmüş galiba. Hemde o arkadaşımın nişanında bilmiyorumki.
Yani görmediysede göstermişlerdir herhalde.
Ben bu görüşme şeylerini söylettirdim ona, yani babamı bekliyorum gibilerinden. Ben ona uyarım demiş

He çileem zaten izmitte oturuyorlar.
İzmitten gidip-geliyor hergün işe.
Kendileride akrabalarıda burda yani.
Anadolu yakası izmite çok yakın kızz.

(Gamzem çalıştığı yer hakkındaki düşünceni bana söyler misin:1ninca:)

Sigara mılmaz:
Bebekli, çocuklu evde sigara mılmaz:
Dağıtırım orayıklava:
Akraba makraba dinlemem dağıtırımklava:
Bırak onu dışarda içip gelse kucağına bile vermem, kokusundan arınsın öyle gelsin.
Cahil insanlar:umursamaz:

Hee:kedi: vermeyin tebi hemen öyle:kedi:

canlarım günaydın.
bu ne la.hakkaten hee gidin nan topiğinize.halla allaa.lmaz:
aramızda fransız kalanlar var heralde :kedi: :umursamaz:

Zaten gitçem gelmicem bi daha:umursamaz:

Kimmiş sapık:sinifsinif:

inş. tatlım

neden ihmal ediyorsun bakalım.. lmaz:
zaten doktorun hasta ediyor beni onun yanında sende söyle yaparsan olmaz :1no2:

hoşbulduk tatlım
yarın gideceğim inşaallah :CüvCüv:

Ayy of bencede yani.
Doktor yüzünden zaten yeterince çekiyoruz, şimdi bide rady nin ihmalkarlığı çıktı.
Bide suçu kendi üzerine almış.
Yemezler hatun yemezler, senin doktorunda iş yok lmaz:

Merhabalar efendim...

Mumucum kolay gelsin şekerim...

Ah radym vah radym,sopalıksın heee sen...Burnunun dibindeki doktora gitmeye üşeniyorsun yaa...
Ayy ben büyük temizlik yapmadım valla,adet döneminde yaparım büyük ihtimalle,yarın bi siler süpürürüm artıkın...Yeter,hiç canım istemiyor iş neyin yapmak...

Alhancım,nehir yazmış benim yazacaklarımıda....Çocuklu evde sigara içilmesine deli oluyorum deli...Ben çocuklu misafir geldimi,eşime bile içirmiyorum,kaldıki misafir içecek...

Gamzem,işlerin yetmiyordu sanki,birde başka işler yapıcan..Bu mekan değişikliği hiç iyi olmadı,özlüyoruz seni çok(

Ohh Denefçim yaptın temizliğini,rahatsın..Güle güle kirlen:))))bu da nedemekse artık:)))

Berencim,hakkınızda hayırlısı olsun güzelim...Her şeyin vakti saati vardır..Kısmet ne zamansa ozaman olacak...

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
bir cee yapıp kaçacam oğluşum uyuyorken biraz eve bakayım aldı başını gidiyor yoksaa birileride boya badana vs demişş bizimki kaldı bu sene yetiştiremedik malum oğluşum aceleci çıktıııı hepinize kolay gelsinn nehirim hayırlısıysa olsun canım her işin başı o zaten Allah gönlüne göre versin:1hug:berenim hoşgeldinnna.s. edfırtçılar siziiiiiii de yeni ayda edfırt yok gibi sanki fragmanda daha çok köpecik varrrCADIARZUbize gelincee göğüs uçlarım çatladı bir krem denedim işe yaramadı dün doktora gittik önce bir korkuttular iltihap olmuş bebeği emzirme sakın diye sonra genel cerrahiye gönderdiler oda ne iltihabı dedii başka bir krem verdi şimdi onu kullanıyorum ama felaket bir acı var şu uca takılan silikonlardan aldım ama beğenen kimmm ağlayınca dayanamıyorum ama arada aptamil vermeye başladım mecburiyetten bizimki durmuyor yoksaa neyse umarım krem işe yararda çabuk geçerr:Saruboceq:
denefim alhanım çileğim radyim mumucum nevinim pinkim nazım swetem berinim gülyüzlüm lotusum kelebekim esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

aynen ole canım.. nasıp bakalım Rabbım ne zaman uygun gorurse ozaman alıcaz ınsallah bebısımızı kucagımıza
.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…