- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.841
hamdolsun canımcımselam şekerler..
Napıyonuz bakam...
Berincim,gamzem napıyonuz nassınız bakam...
Ben iyiyim şükür...
rahat davranamazsın yine de dimi :roflol:
:roflol: Kalp kalbe karşı:roflol:
Ablamda öyle diyor, bizde aynı yerde iftar yapsak diyor:roflol:
Yok didim sakkınlmaz:
Ama tabi şöyle bir fikrimiz var.
Şimdi annem dediki iftardan sonra seni eve bırakmak ister bak o olmaz dedi.
Onu istemem dedi.
Ozaman bende dedim yemek çıkışı eve gitmem .
Yani ablamlarla buluşurum bunuda söylerim.
Hem eve bırakmasını gerektirecek durum ortadan kalkar.
Hemde ablamla eniştemle tanışmış olur?
Bu nasıl??
amin berencim inşaallahbende varım :lepi: bende varım.. :lepi: ınsallah bırgun bende anne olacagım.. :CüvCüv: Rabbım ısteyen dıleyen herkeslere yasatsın o mutlugu taddırsın o annelık duygusunu.. :Saruboceq:
kuşum benim yaa :roflol: :roflol: :roflol:
Ayy aynı yerde olursunuz diyorunuzya yerimden zıplıyorum inankilmaz:
Ayy fena oluyorum düşündükçe, aynı yerde:1shok:
Ablam orada olacak:1shok: eniştemde cabası:1shok:
Bende orda tanımadığım bir insanla evlilik başlangıçlı tanışma konuşması yapacağım:1shok:
Ayy bana birşeyler oluyor radym..
hoşgeldin tatlımhayırlı akşamlar bacular....ben geldim nasılsınız.geçmişi okuyamadım.kusura bakmayın.neler yapıyonuz.benim işlerim çok şükür yarın bitiyo.ondan sonra bol bol kaynatacaz insallah...nehirim özle görev en kısa zamnda bitecek bacım...ramazan ayı insallah bereketli ay olur topigimiz için.ben buralardayım biraz turlayayım kkda
günaydın günaydın günaydın.işe gider gibi uyanıyom ya. kaydirigubbakcemile3
artık işlerim bitti gibi bişey .ramazanda rahat oruç tutmak için işlerimi bitirmeye çalışıyom.aman dünya işi bitermi hiç..bende sizleri özledim....buralardayım bacılar görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya ben güya iki gündür doktora gitcem gitcem bi türlü ayaklarım götürmüyo yaa.bugün gidicem inş.doktorum öğleden sonra gelcekmiş.
yani eğer geçen ayki yumoşlardan çatlamayıp ta kiste dönüşen olduysa ve de doğumkontrol kullanmam gerekirse günü geçti zaten.bugün 8. gün. nedeenn pekiiii.çünkü benim ihmalkarlığım yüzündeeenn.
neyse inş. gerek kalmaz.
naz çilek güzel haberlerle dönün inşallah bize canikolarım.
sen tam dayaklıksın radyciiimklava: klava:
nasıl ıstersın falaka iyiymi baslangıc için:)))
radyyyy nerdesın be bacııım oku oku bıtıremedınmı :)))
günaydınlar kk nın en güzellll arkadaslarııı.ben dün mısafırlerden cook yoruldum vede cok kızdım onlaraa evde sıgara içilmiyor dedıgım halde kaşla göz arası mutfakta sıgara yaktılar yaaa bütün ev koktu.elıf sımayı nereye götürecegımı sasırdım.bak yıne sınırlendım şimdi
bebekli evde sigara mı içilirmiş.
çok ayıp.lmaz:
çocuğu da zehirliycekler.cıkcıkcık.hayret bişey.bak bende sinirlendim şimdi.klava:
inş. tatlımya ben güya iki gündür doktora gitcem gitcem bi türlü ayaklarım götürmüyo yaa.bugün gidicem inş.doktorum öğleden sonra gelcekmiş.
yani eğer geçen ayki yumoşlardan çatlamayıp ta kiste dönüşen olduysa ve de doğumkontrol kullanmam gerekirse günü geçti zaten.bugün 8. gün. nedeenn pekiiii.çünkü benim ihmalkarlığım yüzündeeenn.
neyse inş. gerek kalmaz.
naz çilek güzel haberlerle dönün inşallah bize canikolarım.
hoşbulduk tatlımçileğiiim hosgeldın dr gıttınmı canım?minik fasulyemız nasılmıs bakalım:)))
hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5
elhamdülillah daha iyi durumdayım bugün :1rolleyes:
cari-muhasebede ki arkadaşım rahatsızmış, bugün gelmeyecek, onun işleriyle de ilgileneceğim bugün..
ayrıca da yarın dr. kontrolüm var.. yaptırdığım bi dünya tahlilleri gösterip, bebiki göreceğiz inş.
hamdolsun canımcım
daha iyiceyim bugün :1hug:
rahat davranamazsın yine de dimi :roflol:
tamam bu fikir de fena değil
baban kabul ettikten sonra, uygundur tabii..
ayrıca hiç bu çocuk açısını söylemedin
yani resmini falan görmüş mü? ne demiş seninle ilgili?
kocaelin de yakınları var mıymış?
günaydınlar kk nın en güzellll arkadaslarııı.ben dün mısafırlerden cook yoruldum vede cok kızdım onlaraa evde sıgara içilmiyor dedıgım halde kaşla göz arası mutfakta sıgara yaktılar yaaa bütün ev koktu.elıf sımayı nereye götürecegımı sasırdım.bak yıne sınırlendım şimdi
berencım hosgeldın canım ınsallah hayırlı zamanda alırsın yavrunu kollarına.
nehırcım yok kız ben hemen vermedım senı.cerkez deyınce sevdım damadı dedım.öyle koly vermıcez senı o damada söyle.kac tane baldız var burda ona göreee :)))
canlarım günaydın.
bu ne la.hakkaten hee gidin nan topiğinize.halla allaa.lmaz:
aramızda fransız kalanlar var heralde :kedi: :umursamaz:
atlayarak zıplayarak hemencik geçmişi okudum geldim
NAZ VE ÇİLEK hayırlı ve güzel haberlerle dönün inş
twilingçiler burayı basmış mı yoksa
çekilennnnnnnnnnn ben geldin o ne öyle be sapık adam(hani ilgilenmiyoruzya bilmiyoruz dikkatimizi çekmiyor ama haberimiz var)sırnaşık şey
evde temizlik var boya badan oluyor bakalım nasıl üstesinden geleceğim
tatilden geldiğimizden beri bitiremedim temizliği offfffffffff yaaaaaaaa inş artık bugün ve yarın biter
görüşmek üzere kızlar bay
inş. tatlım
neden ihmal ediyorsun bakalım..lmaz:
zaten doktorun hasta ediyor beni onun yanında sende söyle yaparsan olmaz :1no2:
hoşbulduk tatlım
yarın gideceğim inşaallah :CüvCüv:
Merhabalar efendim...
Mumucum kolay gelsin şekerim...
Ah radym vah radym,sopalıksın heee sen...Burnunun dibindeki doktora gitmeye üşeniyorsun yaa...
Ayy ben büyük temizlik yapmadım valla,adet döneminde yaparım büyük ihtimalle,yarın bi siler süpürürüm artıkın...Yeter,hiç canım istemiyor iş neyin yapmak...
Alhancım,nehir yazmış benim yazacaklarımıda....Çocuklu evde sigara içilmesine deli oluyorum deli...Ben çocuklu misafir geldimi,eşime bile içirmiyorum,kaldıki misafir içecek...
Gamzem,işlerin yetmiyordu sanki,birde başka işler yapıcan..Bu mekan değişikliği hiç iyi olmadı,özlüyoruz seni çok(
Ohh Denefçim yaptın temizliğini,rahatsın..Güle güle kirlen:))))bu da nedemekse artık:)))
Berencim,hakkınızda hayırlısı olsun güzelim...Her şeyin vakti saati vardır..Kısmet ne zamansa ozaman olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?