- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.861
evet yoğundum ama şimdilik fena değil, daha rahatladı gibi..
Daha iyicene olmana çok sevindim gamzem.
Demek yarın kontrolünüz var hayırlı haberlerle gel inşallah canım..
Bugün dahada yoğunsun yani arkadaşının yerine de bakacaksın. Sanki hiç yoğun değildinmafoldumben
Görmüş galiba. Hemde o arkadaşımın nişanında bilmiyorumki.
Yani görmediysede göstermişlerdir herhalde.
Ben bu görüşme şeylerini söylettirdim ona, yani babamı bekliyorum gibilerinden. Ben ona uyarım demiş
He çileem zaten izmitte oturuyorlar.
İzmitten gidip-geliyor hergün işe.
Kendileride akrabalarıda burda yani.
Anadolu yakası izmite çok yakın kızz.
(Gamzem çalıştığı yer hakkındaki düşünceni bana söyler misin:1ninca:)
evet burası reelede belki daha lüks daha iyi.. ama ben orada daha mutluydum mafoldumbenMerhabalar efendim...
Gamzem,işlerin yetmiyordu sanki,birde başka işler yapıcan..Bu mekan değişikliği hiç iyi olmadı,özlüyoruz seni çok(
hamdolsun myhopçumselam kızlarrrropuyorumnanaktan
bir cee yapıp kaçacam oğluşum uyuyorken biraz eve bakayım aldı başını gidiyor yoksaa birileride boya badana vs demişş bizimki kaldı bu sene yetiştiremedik malum oğluşum aceleci çıktııııhepinize kolay gelsinn nehirim hayırlısıysa olsun canım her işin başı o zaten Allah gönlüne göre versin:1hug:berenim hoşgeldinnna.s. edfırtçılar siziiiiiii de yeni ayda edfırt yok gibi sanki fragmanda daha çok köpecik varrrCADIARZUbize gelincee göğüs uçlarım çatladı bir krem denedim işe yaramadı dün doktora gittik önce bir korkuttular iltihap olmuş bebeği emzirme sakın diye sonra genel cerrahiye gönderdiler oda ne iltihabı dedii başka bir krem verdi şimdi onu kullanıyorum ama felaket bir acı var şu uca takılan silikonlardan aldım ama beğenen kimmm ağlayınca dayanamıyorum ama arada aptamil vermeye başladım mecburiyetten bizimki durmuyor yoksaa neyse umarım krem işe yararda çabuk geçerr:Saruboceq:
denefim alhanım çileğim radyim mumucum nevinim pinkim nazım swetem berinim gülyüzlüm lotusum kelebekim esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
Zaten gitçem gelmicem bi daha:umursamaz:
yaaa demeyin noolluurrrr.Ayy of bencede yani.
Doktor yüzünden zaten yeterince çekiyoruz, şimdi bide rady nin ihmalkarlığı çıktı.
Bide suçu kendi üzerine almış.
Yemezler hatun yemezler, senin doktorunda iş yoklmaz:
offff.çok tembelim yaaaaaMerhabalar efendim...
Ah radym vah radym,sopalıksın heee sen...Burnunun dibindeki doktora gitmeye üşeniyorsun yaa...
selam kızlarrrropuyorumnanaktan
bir cee yapıp kaçacam oğluşum uyuyorken biraz eve bakayım aldı başını gidiyor yoksaa birileride boya badana vs demişş bizimki kaldı bu sene yetiştiremedik malum oğluşum aceleci çıktııııhepinize kolay gelsinn nehirim hayırlısıysa olsun canım her işin başı o zaten Allah gönlüne göre versin:1hug:berenim hoşgeldinnna.s. edfırtçılar siziiiiiii de yeni ayda edfırt yok gibi sanki fragmanda daha çok köpecik varrrCADIARZUbize gelincee göğüs uçlarım çatladı bir krem denedim işe yaramadı dün doktora gittik önce bir korkuttular iltihap olmuş bebeği emzirme sakın diye sonra genel cerrahiye gönderdiler oda ne iltihabı dedii başka bir krem verdi şimdi onu kullanıyorum ama felaket bir acı var şu uca takılan silikonlardan aldım ama beğenen kimmm ağlayınca dayanamıyorum ama arada aptamil vermeye başladım mecburiyetten bizimki durmuyor yoksaa neyse umarım krem işe yararda çabuk geçerr:Saruboceq:
denefim alhanım çileğim radyim mumucum nevinim pinkim nazım swetem berinim gülyüzlüm lotusum kelebekim esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
Thaks gamzem,hem de çok çok thankssssskaydirigubbakcemile3I'm here nevinim :)))
yesss :1ninca:
Ayy of bencede yani.
Doktor yüzünden zaten yeterince çekiyoruz, şimdi bide rady nin ihmalkarlığı çıktı.
Bide suçu kendi üzerine almış.
Yemezler hatun yemezler, senin doktorunda iş yoklmaz:
geldik laa şutarafagitti buyrunnnnnnnnnşşşşş gamze ve rady alttan bakmayın la,gelin 2 muhabbet edek..
ben de thankss canımcımm :1hug:Thaks gamzem,hem de çok çok thankssssskaydirigubbakcemile3
az önce görüştüm bu arada kendisiylen.
muayene olmama gerek yokmuş.zaten kist olsa bile şuanda adetimin 8. günü olduğu için d.k kullanamazmışım.o sebepten bi dahaki adetin ilk günü gidiciyiz.
offff.çok tembelim yaaaaa
I'm de here baby :roflol:
Tamam tamam vurma aplaaa..
geldik laa şutarafagitti buyrunnnnnnnnn
ben de thankss canımcımm :1hug:
Fransızcada uyar bize tatlım...ama ama :çok üzgünüm: ben aranızda fransız kaldım yaa.. mafoldumben
Ayy nasıl özlemişim böyle muhabbet etmeyii yaaa...
Valla yüzüm güldü heee...
Fransızcada uyar bize tatlım...
Buluruz 3-5 kelime kaydirigubbakcemile3
İnternet sağolsun:))))
Şişşşş savulun be geldiiimmmm
Abla hani geliyodun bize hacı
hani ağda yapacaktın hacııı
Rady dayak istiyoki başka bişe deel:mymeka:
Bu doktor sana daha çook para harcatır yavrum, iğneleri dayar dayar, sonra dk. hapı:mymeka:
Sonrada bu ay hamile kalma zaten der, iyi değil der, öbür adetinde görüşelim der:mymeka:
Gamzem serviste yok diyordun?
Hiç olmayacakmı yoksa daha yeni taşındınız diyemi yok??
Berencim öyle aradan gircen iştekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?