Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Myhopeçum geçmiş olsun canım..

Ayy ne zordur o kim bilir...Biyandan için emzirmek ister bir yandan canın yanar...Ahh ahhh..
ılaç işe yararda geçer hemencecik inşallah...Oğlumuz bolbol anne sütü alır inşallah...Olsun arada mama verilir canım,canını sıkma sen...

Evet Berencim,kısmetten ötesi yok canım...Hayırlısı...

Eeee cemaat nere kayboldu yaavvv...

evet yoğundum ama şimdilik fena değil, daha rahatladı gibi..

heh seni görmüş olması iyi.. beğenmeme ihtimali pek yok :mymeka: ama bu beğendi demektir..
demek taa izmitten istanbula geliyor öyle miii ?? ne kadar yakın desende izmit-istanbul ibaresi yeter :)) ama izmitte ikamet etmelerine sevindim.. bu sizin açınızdan daha iyi..

(çalıştığı yerle ilgili daha önce dediğim gibi kuşum;
yani bizim düşüncemizdeki insanların boykot ettiği (israil) ürünlerin imalatının oradan çıkması can sıkıcı bir konu..
öncelikle siz bi tanışın, görüşün..
duruma göre.. ilgili mercilere danışılır.. üzerinize düşen neyse o yapılmaya çalışılır inş.)

Merhabalar efendim...
Gamzem,işlerin yetmiyordu sanki,birde başka işler yapıcan..Bu mekan değişikliği hiç iyi olmadı,özlüyoruz seni çok(
evet burası reelede belki daha lüks daha iyi.. ama ben orada daha mutluydum mafoldumben
ben de çok özlüyorum sizi :a015:
hamdolsun myhopçum
buna şükür işte
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.. iltihap geçtikten sonra alhanın vermiş olduğu çatlak kremini bi dene istersen... o çok memnun kalmıştı

Zaten gitçem gelmicem bi daha:umursamaz:

anaaa
alıngan şirinliği tuttu bizimkinin
gördün mü kaydirigubbakcemile3

Ayy of bencede yani.
Doktor yüzünden zaten yeterince çekiyoruz, şimdi bide rady nin ihmalkarlığı çıktı.
Bide suçu kendi üzerine almış.
Yemezler hatun yemezler, senin doktorunda iş yok lmaz:
yaaa demeyin noolluurrrr.
zaten böyle bile gitmek hiç istemiyorum.şimdi doktorumdan soğursam bi daha hiç gidemem.başka alternatifimde yok zati şimdilik.

az önce görüştüm bu arada kendisiylen.
muayene olmama gerek yokmuş.zaten kist olsa bile şuanda adetimin 8. günü olduğu için d.k kullanamazmışım.o sebepten bi dahaki adetin ilk günü gidiciyiz.

Merhabalar efendim...

Ah radym vah radym,sopalıksın heee sen...Burnunun dibindeki doktora gitmeye üşeniyorsun yaa...
offff.çok tembelim yaaaaa

canım ççoookkkkk geçmiş olsun.ben biliyorum onu yengelerimden.çok zor hakkaten.ağlıyolardı benim yengelerim acıdan.çocuk açıktan onlar da acıdan. :1no2:
innşşaalllaahh bir an önce iyileşir bebiş mamaya iyice alışmadan

I'm de here baby :roflol:

az önce görüştüm bu arada kendisiylen.
muayene olmama gerek yokmuş.zaten kist olsa bile şuanda adetimin 8. günü olduğu için d.k kullanamazmışım.o sebepten bi dahaki adetin ilk günü gidiciyiz.

offff.çok tembelim yaaaaa
I'm de here baby :roflol:

E yaniii,8.gün ararsan başka nedesin kadın...Hayret bişiÇok üzgünüm çoook
Ehh biraz ihmalkarsın diyelim..Nehiri azcık senin yanına gönderem ben..Sürükleyerek götürür söyliyim kaydirigubbakcemile3

Thank radym thanksssss....Sitemmi bekliyordunuz gelmek için heeeeeŞenizŞeniz

Şişşşş savulun be geldiiimmmm

Abla hani geliyodun bize hacı
hani ağda yapacaktın hacııı

Rady dayak istiyoki başka bişe deel:mymeka:
Bu doktor sana daha çook para harcatır yavrum, iğneleri dayar dayar, sonra dk. hapı:mymeka:
Sonrada bu ay hamile kalma zaten der, iyi değil der, öbür adetinde görüşelim der:mymeka:

Gamzem serviste yok diyordun?
Hiç olmayacakmı yoksa daha yeni taşındınız diyemi yok??

Berencim öyle aradan gircen iştekaydirigubbakcemile3

oyle oluyormus.. :kedi: yavas yavas alısıcaz arıkın napalım.. :1hug: kımle agda yapıyorsunuz kız sız.. :jeyyar: bende gelem arada kaynarım .. sırnaşık şey

Berencim,amin canım sağolasın...
Evet aradan girip,kaldığı yerden devam edicen anacım..

Gelecem gelecem az du bekle sabret...Ağlamıcan ama tamammı?Ablaaaaa yok yok yapma vazgeçtim demicen,ok?

:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…