- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.821
Amin inşallah..Allh razı olsun..
Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah..
Twilighter kaydirigubbakcemile5
Ayy aynı yerde olursunuz diyorunuzya yerimden zıplıyorum inankilmaz:
Ayy fena oluyorum düşündükçe, aynı yerde:1shok:
Ablam orada olacak:1shok: eniştemde cabası:1shok:
Bende orda tanımadığım bir insanla evlilik başlangıçlı tanışma konuşması yapacağım:1shok:
Ayy bana birşeyler oluyor radym..
2. şık iyidir iyi..Öyle olacak gibi gözüküyor zatena.s
rady sen ismnimi değiştirdin canım sen
ayşemisin seen kimsin ayşeye noldu radyoloji nerdesin
nasılsınız kızlar bacınız yarın doktor yolcusu
sonunda kotrol günü geldi çattı yarın pıt pıt günü
dua edin bize sizi çok seviyoruz
ne nehir sen görücüyemi çıkıyorsun canım hımmmm
zamanı geldi yani artık ölemi ama sen bizim hep küçük nehirimiz olarak
kalacaksın çünkü sen en küçükümüüzsün
sag ol canım yaa .. opuyorumnanaktan amin ınsallah :Saruboceq: TWİLİGHT kaydirigubbakcemile5
anammm twilight buraya da sarkmış....... :1shok:
gidin nan topiğinize.....klava:
şaka şaka opuyorumnanaktan
ben de edfırta :asigim: kaydirigubbakcemile5
kızlar temizlik yapcem dedim biriniz kolay gelsin dememişiniz ben de küstüm..... :umursamaz: :1closedeyes:
yine bir küsgenlik geldi bana Allah hayırlara çıkarsın..... kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin beren...................
ben de 20.11.09 u hem merak hemi de heyecanla bekliyom valla.........................
anammm twilight buraya da sarkmış....... :1shok:
gidin nan topiğinize.....klava:
şaka şaka opuyorumnanaktan
ben de edfırta :asigim: kaydirigubbakcemile5
kızlar temizlik yapcem dedim biriniz kolay gelsin dememişiniz ben de küstüm..... :umursamaz::1closedeyes:
yine bir küsgenlik geldi bana Allah hayırlara çıkarsın..... kaydirigubbakcemile3
kolay gelsın canım.. :1hug: ben henuz yenıyım azcuk aranızda..gormemısı ıdım.. :gitme: valla artık kkya gırdıgımden berı bana cok buyuk bı yuk olmaya basladı temıslık.. :sinifsinif:
yok kız ole tasınan fılan .. :kedi: sadece belırttık okaa.. :jeyyar:
hoşgeldin beren...................
ben de 20.11.09 u hem merak hemi de heyecanla bekliyom valla.........................
hayırlı akşamlar bacular....ben geldim nasılsınız.geçmişi okuyamadım.kusura bakmayın.neler yapıyonuz.benim işlerim çok şükür yarın bitiyo.ondan sonra bol bol kaynatacaz insallah...nehirim özle görev en kısa zamnda bitecek bacım...ramazan ayı insallah bereketli ay olur topigimiz için.ben buralardayım biraz turlayayım kkda
sag ol canım hos buldum.. opuyorumnanaktan sorma ben merakı da gectım ınanırmısın.. :jeyyar: esımın arkadası var gıse gorevlısı ılk gun ıcın bılet bıle ayırttırdık.. delikafadulden o derece yanı..kac aydır beklıyorum valla.. :asigim:
yuh ...çılgınsınız kızım siz yaa......
ben de bir gişe görevlisi bulsam iyi olacak galiba........... alkisalkisalkis
Aşkolsun kelebek kolay gelsin hemde çok çok kolay gelsinkaydirigubbakcemile3
Eveett sadece belirttik:kedi:
Bakııın izleyin sizde.
Yeni filmin yeni fragmanı
New Moon Yeni Fragmanı (Türkçe Altyazılı) | Sinetif.com :asigim:
ole valla.. delikafadulden ızledıgımden berı adamın basının etını yıyorum.. :lepi: buluruz kız sana da de bakım hele sen nerdesın bızım burdaysan ayarlarız sana da bı bılet hemde ılk gunden.. :jeyyar: amma var ya mıllet sahı sahı psıkoya baglamıs kız.. rezervede olay oldu valla patlama var.. :roflol: mıllet bılek alacagız dıye bırbırıne gırıyormus.. :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile5 :1hug: kız ne verıyosun lınk fılan ne ugrasıyorsun..benım ımzada da var ya kısa da olsa..
Aşkolsun yeni fragman çıktı.
Seninki değil kızzz
Sende izlekaydirigubbakcemile5
nehircim ben o fragmanı izlemiştim ama ing. olarak .... zemuszemus
eserinle gurur duy...edfırt diye diyee......beni de edfırtçı yaptın mannak senii................. kaydirigubbakcemile
transfer dönemimde okuyacam kitapları ,henüz almadım özellikle.....
berencim ben malesef ist.da oturmuyorum.....yine de sağol canım..düşünmen yeter.... opuyorumnanaktan
İyi geceler kızlar...
Twiligt buraya da gelmiş yaa,oh oh ne gel...
Berencim hoşgeldin tekrardan tatlım...Sen bırak edfırtı şimdi,bebek nezaman bebek ondan haber ver bakam:)))
Bilet ayırttık demişsin,nehirde başladı,"bi gidip sorsam diye ama sorarsamda saf bakarlar bana nediyon sen delimisin diye" diyooo...
denefim nrdesin bacım yaaa,nehir haklı valla,çalışırken daha çok görüyorduk seni..Neyseki işlerin bitmek üzereymiş,gelirsin sık sık inşallah...
Kelebeğim kolay gelsin kolay gelsin..Küsgenlik yapma kız bizeeeee,gel barışalım haydiyerimsenibenBak göz de kırptım sana çabuk tav olasın diye:))
Ben biraz sörf yapam kkda,bakalım neler olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?