- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.901
spatula mıı:1shok:ben ilk kez yaptıracamm şimdi bende tırstım işteeee:bbo:hadıı yaa bende yaptıracagım o smear testınden :sinifsinif: ama o spatuladan cok tırstım bı kere.. :gitme: hatta randevu aldım ama sonra ıptal ettırdım cok tırsınc oldum ondan ben.azıcık da canım azdır benım zemuszemus canım sag olsun.. :lepi:
eminmisinnnn vazcayasım bilem geldi yaniiiifisfisfiskızlar smear testinin gözü korkutacak hiç bi yanı yok kiii ....
nevin kolay gelsin.... :jeyyar:
elini korkak alıştırma kaydirigubbakcemile canına oku nehirin.... kaydirigubbakcemile3
:))) tekrar kolay gelsin
Nehirden kaptım bilgisayarı...
Şimdi iş başına koyulayım..
Başladı bile midem bulanıyo demeye,daha başlamadan..Halimiz nice olacak bakalım...zemuszemus
gözün aydın nazcım.. çok sevindimmerhabalar bebeğimin teyzeleri nasılsınız bakalım
biz çok iyiyiz elhamdülillah pıtpıtımızı da gördük bugün
bütün tekkiklerimiz yapıldı tahlillerimiz vs inanmıcaksınız ama
2li 3lü test ve dobler ultrasonun bile randevusunu aldık
çok yoğun olduğu için doktorum hemen alında sıkışmayalım dedi
çok iyi bir kadı acilde de o ilgilenmişdi allah gene karşıma çıkardı
annem tahlil sonuçlarını yarın alıp gösterecek doktora bizden bu kadar
sizler nasılsınız anlatın bakalım
tabikii eminim ve de son kararımmm
yaaa :1ninca:ya o dediğiniz şey var ya ((spekulum)) hiç hi kokulacak bişey değil.gözünüzde büyütmeyin.şahsen ben gerdek gecesinde onun kırkkatı acı çekmiştim söylemesi ayıp :kedi:
yaptırın bitsin gitsin yaww.ne var bunda korkulacak.hem rahim filmi kadar da acımıyodur yani.yaptıranlara söylüyorum bunu da
:roflol::roflol::roflol:
Gel anam gel..Nehir bebişe bakar,bende sana bakarım kaydirigubbakcemile3
Evet evet acımıcak ablası,gel ablanın kollarına:roflol:
Sağol gamzemmm....Şeniz
Yavrum hani dipçik gibiydin,no oldiiiiiii....
Korkma korkma bişicik değil o...
Ben çok severim kendilerini...
Doktorun simir istediyse tamamdır,konu kapanmıştır.
Tırsmak felan yok,gidiyosun doktora hemen..
Haydiiii bakam...
Burda böle,doktora gitmeyeni dövüyoz biz,dimi tıslar...:roflol:
Nehirden kaptım bilgisayarı...
Şimdi iş başına koyulayım..
Başladı bile midem bulanıyo demeye,daha başlamadan..Halimiz nice olacak bakalım...zemuszemus
hayırlı akşamlar
eve gitme vakti...
nevin kolay gelsin.... :jeyyar:
elini korkak alıştırma kaydirigubbakcemile canına oku nehirin.... kaydirigubbakcemile3
merhabalar bebeğimin teyzeleri nasılsınız bakalım
biz çok iyiyiz elhamdülillah pıtpıtımızı da gördük bugün
spatula mıı:1shok:ben ilk kez yaptıracamm şimdi bende tırstım işteeee:bbo:
ya o dediğiniz şey var ya ((spekulum)) hiç hi kokulacak bişey değil.gözünüzde büyütmeyin.şahsen ben gerdek gecesinde onun kırkkatı acı çekmiştim söylemesi ayıp :kedi:
yaptırın bitsin gitsin yaww.ne var bunda korkulacak.hem rahim filmi kadar da acımıyodur yani.yaptıranlara söylüyorum bunu da
:))) tekrar kolay gelsin
canını fazla acıtma olur mu abbasıı :))
tabikii eminim ve de son kararımmm
sen doğum sıkıntılarına katlanmış insansın
bunu söylediğinine inanasım gelmiyor..
bende ınsanım demı ama.. :kedi: valla bazı konularda evet cıddı cıdı korkuyorum.. :sinifsinif: bende aynen myhope gıbı ılk defa yaptıracagım oyuzden endıse yaptım sanırım.. :gitme:
evet ya ben gordum bı kac kere onun resmını ve fena tırsınc oldum.. sende bı bak bakalım netten.. CADIARZU ama kızlar korkacak bısı yok dıyolar ama ıste ne bılım yaa ılk defa yaptıracagız yaa ondan heralde.. :gitme:
günaydın arkdşlar off ya çok cnm sıkılıyo evde evde konuşacak oturacak hiç kimse yokk
bana gel canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?