Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canlarım nasılsınız bakalım.... Bu gece kimsecikler yok sanırım ben geç kaldım bu gece mirmirmirmir

alhanım canım aşk olsun kuzum yaa ben unuturmuyum sizleri hiç.. a.s
biliyosun hastaydım ya bi türlü tam anlamıyla toparlanamdım henüz... ne menem bişeyse bi gün gider gibi oluyo ertesi gün hopp yakamda
nasılsın canım .. sohet edemez olduk artık yafff...
kendine iyi bak canım görüşmek üzere canım öpüyorum kuzum seniŞeniz

oooooooooooooooo amanda aman kimler gelmiş kız mavicim hoş geldin nerelerdesin

özledik acemi yağmuru nevin nehir ve unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyyy mumucum canım ya kuzum biz senle ne zaman denk gelecez yaaa aaa aynı topicde görüşemez olduk...

hastalıkdan kurtulmaya çalışıyorum canım ya.. bi gün iyi bi gün kötü ...
sen nasılsın neler yapıyosun.. özledim yahuuu...
inşallah denk geliriz artık bi gün ... Allaha emnae tol canım kendine iyi bak kısa zamanda görüşmek üzere canım Şeniz

KAYIPLAR ARANIYOR
yagmur23
nehir21
acemkızı
bunlar hepten unuttular
ARADA KAYBOLANLAR
Maviay
seherim
myhope
BUGÜN KAYBOLANLAR
radyoloji teknisyeni

ya benim bu kadar aklıma geldi...kaydirigubbakcemile3

denefim canım araya sıkıştırıvermişisn beni kaydirigubbakcemile3 iyileşince aradada kaybolmam inşallahhhh

ama şu kayıplar için haklısın gerçekdenklava:
yağmurdan ses seda yokk
acem kızı niye gelemiyor inan bilmiyorum.. En son perşembe görüştük siteye giremiyordu sorun yaşıyordu ama bi sorayım bakalım nerelere kayboldu
nehircim de kayıp artık oda pek uğramaz oldu....

canım hoş geldin aramıza... a.s.
İnşallah Rabbim sanada dilediğin zamanda nasip etsin canım....

Esracım canım geçmiş olsun tatlım... :teselli:

Kuzum hadi bakalım inşallah senden güzel haberler alırız ... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...:Saruboceq:

Heee bu arada enişdemizinde doğum günü kutlu olsun canımmm

hadı ben kactım canlarrrrrrkaydirigubbakcemileherkese ıyı uykularrrrrrrrrrmirmirmirmir

lotusum canım nasılsın .. sen bu aralar kendine dikkat et arkadaşım emi...
yemene içmene, uyku düzenine falan dikkat et ceryanda falan kalma, bol bol meyva falan yee ... sakın hastalanayım falan deme Allah korusun grip olanlardan uzak dur emi canım ... bak transfer zamanın yaklaşıyor ona göre hemi arkadaşım ....

Allaha emanet ol canım ....Öpüyorum Şeniz

ya bu arada nevin nerlerde ya aaaaa klava:

nevinnnnnnnnnn nerlerdesin huuuuuuuuuuu:dilcikar:
delüüüüüüümmm benimm özledik yaaananiknanik

Günaydin kizlar
naisliniz
ben hala ineertenete bağlanmamak için uğraşiyorum
çünkü hala işler yoğun.kk da yakalanmak istemiyorum.
Kikendinize iyi bakin hepiniz öpüyorum.
Evet nevin nerede bilen var mi
gece konuşmalarinda da göremiyorum.
Biri nevinden haber alirsa bize de versin olur mu?

kızlar kocamı bu ayda sevındıremedım garıbım umutlanmıştı senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

günaydın canlarım
bugün site de sorun yok maaşallah
esracım üzülme arkadaşım hayırlısı olsun bakalım.umutları tüketmek yok.durmakta yok.çalışmaya devam :)
mavişim özlemişiz valla seni de .karşılaşamadık akaş geç girmişsin.
bu arada nevinle nehir yanlış anlamadıysam kendi iş yerlerinde çalışıyolar.nevinin eşine yardım ediyolar.dualar için özelden mesajlaşıyoruz arada.
evet diğer güzel anne adayları hadi bakalım.esrayla ben bekliyoruz sizi.burcu sende ihmal etmeye başladın ama artık burayı.hani topiğimiz hep ayakta kalacaktı.valla melek kız çocuklarıyla,depüşüklere hayranım.ne zaman açsam son mesaj onlarda yazılıyo.hiç yalnız bırakmıyolar topiklerini.bi de bize bak.parça parça olduk.HADİ KIZLAR YAAA.TOPLANMA ZAMANI.BİRBİRİMİZSİZ OLMAZ Kİİİ.UMUT OLUCAZ,DUA OLUCAZ BİRBİRİMİZE.HADİ GELSİN ARTIK HERKES

Günaydin arkadaşlar, dünkü site yavaşliğindan yazamadim bişey.
Ama hepinizi çok özledim...

bugün herkes gelip bi kere selam versin lütfen arkadaşlar en az
bak herkesi bekliyorum.herkes gelmeden şurdan şuraya gitmem haberiniz olsun:)

selam kızlar ben geldim.nasılsınız bakiiimm...esracım üzülme canım hayırlısı olsun inşşş...benimde günüme 5 güm var be n adet oldum bu sabah canım çok sıkıldı yaaa..niye böle oluyoo..ufffffffff...

canım benim üzülme,isyan etme allah hayırlı yavrunu hayırlı zamanda versinŞeniz

canım benim üzülme,isyan etme allah hayırlı yavrunu hayırlı zamanda versinŞeniz

sağolasın canım yaaa üzülmemek eldemi doğru diyosun ALLAH hayırlısını versin hepimize inşşş...radyolojim bittimi.okunan..yazmadın bi daha ...canım öpüyorum devam edelim....a.s.

canım üzülmeyin üzülürseniz daha da bozulur herşey.hayırlısını diliyoruz herkes için.pinkcm inşallah yanlış hatırlamıyorumdur.dua sıramızda senin olman lazım.inşallah düzelcek canım merak etme sen.bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…