- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.621
gece vardiyası başlamış.bende bi bakayım dedim herkes görev yerinde mi diye :)
lotusum canım nasılsın kızzz görüşemıyoruz epeydır
tunaydın canlarım nasılmıs bakalım?mavısım sen bızı hatırlarmıydın kuzum yaaa
lotusum gece nöbetını elden bırakmıyosun masallah.
mumucum sen nasılsın canııım?
swetım sanada merhabalar canuuuuum.
oooooooooooooooo amanda aman kimler gelmiş kız mavicim hoş geldin nerelerdesin
özledik acemi yağmuru nevin nehir ve unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
KAYIPLAR ARANIYOR
yagmur23
nehir21
acemkızı
bunlar hepten unuttular
ARADA KAYBOLANLAR
Maviay
seherim
myhope
BUGÜN KAYBOLANLAR
radyoloji teknisyeni
ya benim bu kadar aklıma geldi...kaydirigubbakcemile3
ben degeleceğin anne adayıyım heee beni de aranıza alın şuan bebiş yok ama 2010gibi düşünüyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olsun yinde de adayım pardon aday adayıyım şimdilikkaydirigubbakcemile3bir kız bir de erkek bebişim olur inşallah onun için dua ediyorum bir de tabiiki sağlıklı olmaları için öenmli ollan bu diilmi yani:CüvCüv:
cnm merhaba iki haftadır hastalıklarla ugraşıyorum bir türlu iyileşemıyorum bildigınız kadarıylada kursada gidiyom onun için fazla ugruyamıyom arada bakıyom ses verıyom kımse yok oldugu için çıkıyom bu arada dahah adet olmadım yarın eşımın dogum günu test yapacam inş bu sefer pozıtıftır ne olur dua edın benım için kızlar inş hamışimdir Allahım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadı ben kactım canlarrrrrrkaydirigubbakcemileherkese ıyı uykularrrrrrrrrrmirmirmirmir
selam kızlar ben geldim.nasılsınız bakiiimm...esracım üzülme canım hayırlısı olsun inşşş...benimde günüme 5 güm var be n adet oldum bu sabah canım çok sıkıldı yaaa..niye böle oluyoo..ufffffffff...
canım benim üzülme,isyan etme allah hayırlı yavrunu hayırlı zamanda versinŞeniz
selam kızlar ben geldim.nasılsınız bakiiimm...esracım üzülme canım hayırlısı olsun inşşş...benimde günüme 5 güm var be n adet oldum bu sabah canım çok sıkıldı yaaa..niye böle oluyoo..ufffffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?