- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.641
canım üzülmeyin üzülürseniz daha da bozulur herşey.hayırlısını diliyoruz herkes için.pinkcm inşallah yanlış hatırlamıyorumdur.dua sıramızda senin olman lazım.inşallah düzelcek canım merak etme sen.bozma moralini
slm canlarım bu sıteye ne oldu yawww sabahtan berı gıremedım sıııınız oldum.
denefım hadı hayırlı olsun ohhh gece nöbetıne ekledık senide.
esracım üzülme canım ınsallah bır sonrakı aya kaldı umutlar.
teknıkerım dur kızma bak geldım slm verdım cezadan kurtuldum dımı?
gbk sen nasılsın canım ?
swetım aman ınsallah hayırlı haberlerını alırız canım kötü düşünme emi
hosgeldın canım...a.s......nerelerdesın ya asıyorsun ama bızıı:mymeka:
canlarım selam.ben bugün çok yogunum..gelemedim ama hep aklımdasınız.sizleri çok seviyorum.interneti baglattırdım.1 haftaya kadar açılacakmış.hepinizi çok öpt.
selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
3 gündür net yoktu maç başlayınca açayım dedim neyseki gelmiş ama inşallah gitmez bizimki ortak modem komşuda bişey de soramıyorum ki niye yok falan neyse özledim hepinizii nasılsınız:1hug:
Kızlarrrrr iyi geceler hepinizee,bi uğrayım selam vereyim dedim,özledim hepinizi ama ben çok yorgun oluyorum yaaa,hiç alamıyorum bilgisayarı elime valla.Eve geliyorum iş güç falan derken uyku saati geliyor,yatıyorum hemen...Ama arada girip okuyorum yazamasamda...Bugün biraz şekerleme yaptım gelince,azcık oturabilirim ama sabah erken kalkmayı düşününce hemen yatasım geliyor:))))
Denefçim evine geçmişsin canım çok sevindim,güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah.Eviniz sağlıklı hayırlı bebiş sesleriyle dolsun inşallah...
Bütün arkadaşlarım benim,sizleri kocaman öpüyorum..kendinize iyi bakın görüşmek üzere..Sağlıklı günler....
Radyoloji teknikerim yokmu canım yeni liste,çaktırmadan sorayım dedim:))))Haberdar edersin canım...
Öptüüümmmmmmmmm sizleri.....Hadi bi hamiş haberi verin artık yaaaaa,çok ara verdik güzel haberlere,hadi ama:)))))))))))
kız nevın calısman bıze yaramıyo bacım.....calısınca ugrayamıyosun bıze.......calısma otur evde kk nın basına ohhhhhhh mıs gıbıkaydirigubbakcemile3nehırde yok zaten......
ozletmeyın bak kendınızı......Şeniz
bu arada topıc yıne acayıp yavasladı sinir oldummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?