Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar adetime 10 gün var ama hamile olduğumu sanmıyorum.benim klasik mide yanmalarım devem ediyor.
fakat bugün randevu aldım doktordan ,arkadaşın ısrarı ile gideceğim ama sadece gerekli tahlilleri yazsın diye.
anlatacağım.benim 1.aydan yaptırıdğım smear test
ve ca120 tahlillerim var onalrı göstereceğim.ilav e istedkielrini de soracağım.birde eşimi de ikna ettim.artık sperm tahliline olur .diyor.
eğer sorun bende ise sen boşuna ğarılı ve zor tedavielre girme dedi.
yok diyecek diye çok korkuıyordum.sen hallet ne zaman ise beraber gideriz dedi.
allhım inşallah hamile olurm da bu ay gerek kalmaz hiç birine.
tahlilleri yaptrımadan herhangi bir sonuç alamam ama bugün bile bir milat benim için.
dua eidn kızlar.

canlarım selam.ben bugün çok yogunum..gelemedim ama hep aklımdasınız.sizleri çok seviyorum.interneti baglattırdım.1 haftaya kadar açılacakmış.hepinizi çok öpt.

slm canlarım bu sıteye ne oldu yawww sabahtan berı gıremedım sıııınız oldum.
denefım hadı hayırlı olsun ohhh gece nöbetıne ekledık senide.
esracım üzülme canım ınsallah bır sonrakı aya kaldı umutlar.
teknıkerım dur kızma bak geldım slm verdım cezadan kurtuldum dımı?
gbk sen nasılsın canım ?
swetım aman ınsallah hayırlı haberlerını alırız canım kötü düşünme emi

radyolojim epeydir giremedim kk ya sorun var heralde ..sana mesaj yazdım canım özelden şimdi çıkıyorum pazara ordan kayınvaldeye gidicem kendinize iyi bakın gelince görüşürüz..swetçim hayırlısı canım şu spermiyogram için bende çok uğraşıyorum bakalım ne zaman yaptırıcak yazdan beri mücadeledeyim..biz nelere katlanıyoruz yaaa..onlar bi örnek vercek zor geliyoo..

Tünaydın kızlar bende geldim burdayım geç kalkdım bu sabah
kocişde bende niyetliyiz öğle ezanı okunuyordu açtım gözlerimi:sm_confused:
işsiz kalalı ilk kez bukadar çok uyudum radyolojim bugün sert
konuşmuşun:1shok:ama işe yaramış hemen herkes burda gibi
burcu hariç nerde bu kız yaaaaa:1no2:denef bacum nbr sende benim
gibi geç gelmişsin ben geceleri nöbete geliyorum ama kimser olmuyor
yatıyorum napim bekle bekle sıkılıyorum:çok üzgünüm:
hadi canlarım hepinize iyi günler iyi çalışmalar...

kzıalr doktora gititm geldim
kzıdı bana korunduığm için
daha önce yapptrırdığım tahlileri veridm
sorun yok.bekle dedi.
3 ay sonra tahlillere gel dedi
bir de antibiyotikmiş onu verid.tüplerde iltihap varsa açar dedi.ve bunu kullnana kadınalrın çoğu bir anda hamile kalıyor dedi.
yorucu telaşa gerek yok dedi.
inşlalah adamın dediği çıakr
:))
ama ilaca hamileleik riskine karşı adette başla dedi
hem birde ultrason tetkiki verid.
onu yaotıracğaım
işte bu kadar

iyiyim tatlımmmm
çok şükür iyiyizŞeniz

swetim hakkında hayırlısını dileyen ve senin için dua eden bi sürü kızkardeşin var canım
sen hiç merak etme.olack inş.
yaw ben kızgın mı göründüm yaa.kızmadım kimseye beeenn..sadece özledim herkesi.

kızlar herkese iyi akşamlar.ben şimdi evime gidiyom...anam gelecek bana.keyfim çok iyi.
swethome bacım insallah tedavisiz hamile kalırsın.güzel haberlerini bekliyoz canım benim
.lotuscugum senden de ha..hep dualarımdasınız hepinizde..
patria canım evet bu aralar pek gelemıyom gaka.ama unutmadım aklımdasın .seni bende cok öpt.
kızlar iyi akşamlar.ALLAHA emanet olun.

canlarım merhaba
valla ne deseniz haklısınız:tomato:klava:
bundan sonra ugrayacağım söz:çok üzgünüm:
bugun hiç keyfim yoktu sabah erkenden evi topladıgım gibi annemlere gittim ordaydum bütün gün...
bende orucluyum onunda etkisi var keyifizliğimde ilac alamadımda rabbim kabul etsin kazalarım malum gun ve 2 gun grip ekleyince epey vardıda:çok üzgünüm: çok şükür yarın son günüm 2gun şevval orucum kalıyor geriye. Rabbim inşallh onuda tutmayı nasipeder:Saruboceq:
burada ben dışgebelik oldum sandım ödüm koptu dün tüpüm olan kasıgım cok ağrıdı... adetime 5 gun var ben idrar testlerine başlayacağım sanmıyorum hiçbir belirtyok normal gebelik için ama dışgebelikten koktugumiçin ve daha önce gec kaldımdan dolayı erkenden takip ediyorum artık
Esracım hiç üzülme daha yaşın cok genc ve daha yeni evlisiniz ben inanıyorum birgun burada o haber vereceksin canım yanlıs hatırlamıyorsam gecen ay yumurtladıgın zaman bayram tatiline mi gitmiştin :uhmnun da etkisi vardır canım
diğer arlkadaşkarım sizleri öpüyorum burlardayım artık Şeniz

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
3 gündür net yoktu maç başlayınca açayım dedim neyseki gelmiş ama inşallah gitmez bizimki ortak modem komşuda bişey de soramıyorum ki niye yok falan neyse özledim hepinizii nasılsınız:1hug:

Kızlarrrrr iyi geceler hepinizee,bi uğrayım selam vereyim dedim,özledim hepinizi ama ben çok yorgun oluyorum yaaa,hiç alamıyorum bilgisayarı elime valla.Eve geliyorum iş güç falan derken uyku saati geliyor,yatıyorum hemen...Ama arada girip okuyorum yazamasamda...Bugün biraz şekerleme yaptım gelince,azcık oturabilirim ama sabah erken kalkmayı düşününce hemen yatasım geliyor:))))

Denefçim evine geçmişsin canım çok sevindim,güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah.Eviniz sağlıklı hayırlı bebiş sesleriyle dolsun inşallah...
Bütün arkadaşlarım benim,sizleri kocaman öpüyorum..kendinize iyi bakın görüşmek üzere..Sağlıklı günler....
Radyoloji teknikerim yokmu canım yeni liste,çaktırmadan sorayım dedim:))))Haberdar edersin canım...

Öptüüümmmmmmmmm sizleri.....Hadi bi hamiş haberi verin artık yaaaaa,çok ara verdik güzel haberlere,hadi ama:)))))))))))

canım valla bırazdan sana ozel msj atacaktım nerdesın dıye..........ıyı kı geldın.....nbr ıyımısın???????kaydirigubbakcemile5

kız nevın calısman bıze yaramıyo bacım.....calısınca ugrayamıyosun bıze.......calısma otur evde kk nın basına ohhhhhhh mıs gıbıkaydirigubbakcemile3nehırde yok zaten......
ozletmeyın bak kendınızı......Şeniz
bu arada topıc yıne acayıp yavasladı sinir oldummmmmmm

pardon canlar yanlıs yazdım yavaslayan topıc degıl sıte........edıt olmayınca duzeltemedım:çok üzgünüm:

yıne yalnızım kızlar......:çok üzgünüm:.....neyse gece bekcısı benım zaten napalımmmmkaydirigubbakcemile3yok mu yahu bır ugrayan azıcık sohbet edelım..........:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…