- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.761
:mymeka::mymeka: gene döktürmüş dediği şeye bak bayılazzaaam şimdiakannehirakannehirya heryerde erkek çekiyomuş.e yani hadi muayenede neyse de bi film içinde neden erkek doktor olsun ki dimi ama.gerek yok.
anaaa akan nehirim gellmiş yaşasın kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
(( bundan sonra böyle.gördüğümü sobeliyorum ki yazmadan kaçamasın kimse diye kaydirigubbakcemile3 ))
bizimde birazdan hastanenin yemekhanesinde bayramlaşma merasimimiz var.çikolatalarımızı neyin alacaz.başhekim amcamızın elini öpecez :))))
yooooooo :sm_confused:
:mymeka::mymeka: gene döktürmüş dediği şeye bak bayılazzaaam şimdiakannehirakannehir
Yes geldi şekerimkaydirigubbakcemile2
Çektirde hepimiz kurtulalım inşallahkaydirigubbakcemile3
Hem şu tüplere sıvı veriyorlarmışya, hafif tıkanıklıklarda açıyormuş o. Sonradan hamile kalanlar oluyormuş..
Mış...muş...miş.... bunlar tabi hep benim için...
Bir an heveslendin dimi:roflol::roflol::roflol:
miriba miriba...
Radym,hımmmm ok diyorum ozamanı:))))
Tabi tabi erkek olmasın,cık,hayatta olmazakannehir
Tabi sen istanbuldasın,bir sürüde hastane çalışanı arkadaşın var..İstediğin standartlarda seç bakalım...
Ben senin adetin bitti sandımdı yaaa...10 gün içinde demiştin yaa,bide son günüm yarın demiştin.Ben adetin 10.günü sanıyorum şu anda seni:))))Aradaki bayram muhabeti olayını unutuvermişim,heheheheee....
Kelebeğimin transferi olmuştur..
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ....
yine kimse yok yine kimse yok :sm_confused:
neyse ben yine de gelişmelerden haberdar edeyim sizi.
hsg randevumu aldım.yarın saat 10 da çekilecek.çok korkuyorum.o bahsettiğim yerden de almadım.ordan da vazgeçtim.başka bi arkadaşımın çalıştığı başka bi hastaneden aldım.ay ne kararsızım yaaa.tam bi ikizler burcu akannehir
ya heryerde erkek çekiyomuş.e yani hadi muayenede neyse de bi film içinde neden erkek doktor olsun ki dimi ama.gerek yok.
inşallah çoz zor bişey değildir.benimki de tam bi yılan hikayesine döndü.çektireyimde kurtulayım artık öff akannehir
bizimde birazdan hastanenin yemekhanesinde bayramlaşma merasimimiz var.çikolatalarımızı neyin alacaz.başhekim amcamızın elini öpecez :))))
Hayırlı cumalar herkese..
Rady'nin tefriciyesinin son günü kızlar bugün biliyorsunuz değil mi?
Bitirmeyenler hallerinden haber etsinler bakiim?
Yarın mübarek arife akşamı duasını yapabilsin istiyorum..
Hatta neden sizi sıkıştırmadımda Kadir gecesine yetiştiremedik diyorum:roflol:
Hepinizi çok öpüyorum..
Sırada berin var ona okuyacağız...Sonra kim istiyorsa söylesinopuyorumnanaktan
Yarın Karadeniz Ereğli'ye gidiyoruz babannemlere..
Bayramın 1. günü döneceğiz inşallah..
Ve bir aksilik olmaz ise inşallah bayramın 2.günü sinanımla buluşacağızopuyorumnanaktan
ben yine evde yanlız tek başına öfff pöfffff akraba ziyareti vs ev temizlencek ne bayramıymış bana bayram yok
son günü işdeyim zaten izin yok yarın arefe akşama kadar burdayım ben en iyisi bayılimakannehir
yine kimse yok yine kimse yok :sm_confused:
neyse ben yine de gelişmelerden haberdar edeyim sizi.
hsg randevumu aldım.yarın saat 10 da çekilecek.çok korkuyorum.o bahsettiğim yerden de almadım.ordan da vazgeçtim.başka bi arkadaşımın çalıştığı başka bi hastaneden aldım.ay ne kararsızım yaaa.tam bi ikizler burcu akannehir
ya heryerde erkek çekiyomuş.e yani hadi muayenede neyse de bi film içinde neden erkek doktor olsun ki dimi ama.gerek yok.
inşallah çoz zor bişey değildir.benimki de tam bi yılan hikayesine döndü.çektireyimde kurtulayım artık öff akannehir
İnşallah arkidişler..Daha hem yenı evlıyım hemde bıraz genç..Benımde önümde 2 yılım var :)
yooooooo :sm_confused:
ya ne yaaa şamaroğlanına döndük.ne vuruyon.lmaz:
haklıyım tabiki de.hem nevinimde bana hak verdi tımammı :umursamaz:
sen ne anlarsın.jinekolojine baktırmadın tabi şimdiye kadar hiç.kolay geliyo söölemek.hemde erkeğe akannehir
ben bi kere gitmiştim erkek doktora.pek bişey farketmiyo gerçi ama şimdi bu film olduğu için uğraştırıcı bişey olduğu için pek tercih etmedim.muayene iki dakkalık bişey çünkü.
canımcım ben durumumu daha doğrusu düşüncemi söylemiştim...bugün okumaya başlayacağım,yarın bitiririm galiba...herkese okunur inşallah...
güle güle git gel canım,benim yerime de gez diyeceğim ama bende yarın gece ankaraya gidiyorum,bu bayramı abimlerde geçirelim dedik...sositososito
kim bekler bayramın ikinci gününü yawwww....saatler nasıl geçecek şimdi..kaydirigubbakcemile3
:)))
sağol canım.
yaparım ben merak etmeyiin.abarttığıma bakmayın yaa.herkesin kafasını şişirdim.
nehirin dediği gibi çektiriyimde bende kurtulayım sizde.
korkunun ecele faydası var mı.herşey bebişler için.
eğer yapabilirsem hep bunu düşüncem çekim anında.
ben ne kadar zor şeyler atlattım.bu da neymiş senağlama senağlama senağlama
hoşgeldin canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?