Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefim hangi nevini merak ediyon canım
ya myhope günde bi kere uğramakla olmuyo bak.unuttum işte seni.bundan sonra daha sık yaz ki unutturma canikom kendinn
öünümzdeki ayın listesi

alhan
swet
myhope
denef
radyoloji
lotus
naz :)
pink
esra
nevinırmak
burcu
maviş
acem
mumu
yağmur

daha güzel oldu dimi
eksik var mııı

kızlar ben geldim öğle yemeği arasında keyif yapıp size bakayım dedim.
bir sigaralık mola işte.
masanın üstü evrak dolu offfffff
offffffff
birde sorunlu biraz bakalım ne yapacağım
ya nevinden haberi olan var mı ya ben onu çook merak ediyorum.benim ilk tanıştığım oydu bu topiğe onun sayessinde gelmiştim.
şimdi o kayıp neden acaba

kızlar ya beni de alın aranıza ben bu siteye kaydolalı bir iki hafta oldu ama bi anlamadım sohbete nasıl katılacağımı.7aydır korunmamamıza rağmen bebişim olmuyo ilk defa bu ay klomen kullandım sonucu öyle merak ediyorum ki anlatamam.sizlerden klomen kullanan var mı?en kısa sürede hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah

canlarım nasılsınız bakalım.... Akşam oluyor ama olsun ben yinede herkese HAYIRLI CUMALAR diliyorum ....

mavioje canım hoş geldin aramıza..Canım dr a gittinmi tahlillerini falan yaptırdınmı rahim filmi falan ..
sorun varmı gebelikle ilgili... eğer gitmediysen dr a gitmende fayda var eğer tedavi gerektirecek durum varsa (ki inşallah yoktur) en azından bilir tedavine başlarsın canım...klomen heralde çoğumuz kulanmışızdır..ben 4 kez kulandım bi halta yaramadı bende..inşallah sende yarar..

radyolojim, denefim,lotusum,myhopem,alhanım,sweathomum,burcum,mumucum,nevinim,gbt cim ve bütün arkadaşlarım hepinizi öpüyorum...

seatcim nevin (eski adımakbuş) dün akmaşm gördüm konu açmıştı (mutfakda püf noktalar diye kk da sürekli ama bizim topiğe pek uğramıyor artık...

seherim canım inşallah bu sıkıntıların Allahın izniyle kısa zamanda geçer..Bebişinle sen iyi olun yeterki.

yağmurdan hiçç haber yokk ( Sılamızda vardı bizim oda kayıp...acem cim uğramaz oldu artık..

offf offf yine akşam oldu yine gün bitti sayılır...

canım sorun nedir sizde sakıncası yoksa söylermisin...

İnşallah canım ya inşallah herkes kıza manzand ahyırlısıyla bebişlerine kavuşur...

Valla maviş bütün topiğin dökümün yaptin seni muhtar ilan eidyorum .
Maşallahin avr.
Sen gibiler oldukça topiğimiz daim olur.inşallah
ya bir lşey soracağim bu klomeni doktor mu veriyor ne işe yariyor ,hep aini duyuyorum.
Ay allahim hepoimzde inşallah süpriz ve hayirli şekilde bebekelrimzie kavuşuruz inşallah.
Hoşgeldin maviojem. Yazişz işte burada bak kaynaşip gideriz ne gzüel

canım sorun varmı sizde nedir? sakıncası yoksa söyleyebilirmisin ....
İnşallah kısa zamanda rabbim isteyn herkese nasip eder...

mahallenin muhtarı oldum hehehe :))
Nasılsın canım iyi buldum seni maşallah...

Evet canım klomeni doktor veriyor..
Klomen gonodotropin içeren ilaç canım.(Klomen, Ganophene bunlar )

dışarıdan verilen hormon takviyesiyle yumurta oluşumu, ve oluşan yumurtanın olgunluğa ulaşmasını sağlıyor..

adetin 5. günü içmeye başlıyorsun 5 günlük bi kulanımı oluyor sonrasında yumurta çatlatma iğnesi vuruluyor.. sonrasında çalışmalara devam.
aşılamada da klomen kulanan doktorlar var kişiye göre ve doktora göre değişiyor tabi kulanan

ya bende herkes hadi çocuk olmuyor gel bir klomen alalım diyroda alıyor sandım.
:)
valla adı o akdar geçiyor kş
belkide bir arkadaşım bana eczaneden direk alına cak bir ialçtan bahsediyordu o sandım galibaç
bana da ısrar etti ama ben doktor demeden o knuda bir mercimek bile yutmam dedim.
ay allahım hayrolsı bakalım doktor benim konuşmalrımı dinledi ve sorun olduğunu sanmıyor tedavi amacı gütmek erken dedi.
belki de hamileisn dedi inşallah doğrudur.
tabi çocuk rızkı ile gelir derler .inaşlah öyle olur.
babası biraz daha iş bulamazsa stresten bunalacak tabi.
allahım , hayrılsını verisn

arkadaşının dediği ilaç belki progestan olabilir canım..Bazı kişiler progestanı doktor vermese bile hamilelik riskini artırdığı için kulanabiliyorlar....

inşallah doktorununda dediği gibi Allahın izniyle hiç bir sorun yoktur canım
İnşallah sende yakın zamanda bebişinie kavuşursun...

Mevlam me eylerse güzel eyler... her şeyde vardır bi hayır... demekki zamanı gelmemiş dahaki birz sabredeceğiz..Kısmette ne varsa o olacak..

canım ben kaçıyorum yemek hazırlayacağım görüşmek üzere tatlım
öpüyorum herkesi...gece gelirim ben
Allaha emnaet olun emi ... :))

canlarım nbr???????bıseyı merak edıyorum ben ne zamandır sorucam......hamıslıgın ılk gunlerınde kan testı yapılarak ogrenılıyor ya o degerler kactı bılen varmı????mısal on gun sonra deger x ıse hamıslık var, x den daha cok ıse cogul gebelık fılan.....bır arkadasın negatıf sonucunu aldık kesın yok onun ama konusurken referans degerler neydı acaba dıye aklımıza dustu.......sevgılerımle......a.s.

kızlar slm nasılsınız pink rose h.g
h.g cnm hayırlısı olsun inşallah olur bebişin

kızlar artık bende varım.internetim açıldı demiştim ya bugün modemide okuttuk.çok mutluyum.hayatımda hersey yoluna girmeye başladı.şimdi sıra bebede ...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…