- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.721
kızlar ya beni de alın aranıza ben bu siteye kaydolalı bir iki hafta oldu ama bi anlamadım sohbete nasıl katılacağımı.7aydır korunmamamıza rağmen bebişim olmuyo ilk defa bu ay klomen kullandım sonucu öyle merak ediyorum ki anlatamam.sizlerden klomen kullanan var mı?en kısa sürede hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah
kızlar ya beni de alın aranıza ben bu siteye kaydolalı bir iki hafta oldu ama bi anlamadım sohbete nasıl katılacağımı.7aydır korunmamamıza rağmen bebişim olmuyo ilk defa bu ay klomen kullandım sonucu öyle merak ediyorum ki anlatamam.sizlerden klomen kullanan var mı?en kısa sürede hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah
Valla maviş bütün topiğin dökümün yaptin seni muhtar ilan eidyorum .
Maşallahin avr.
Sen gibiler oldukça topiğimiz daim olur.inşallah
ya bir lşey soracağim bu klomeni doktor mu veriyor ne işe yariyor ,hep aini duyuyorum.
Ay allahim hepoimzde inşallah süpriz ve hayirli şekilde bebekelrimzie kavuşuruz inşallah.
Hoşgeldin maviojem. Yazişz işte burada bak kaynaşip gideriz ne gzüel
ya bende herkes hadi çocuk olmuyor gel bir klomen alalım diyroda alıyor sandım.
:)
valla adı o akdar geçiyor kş
belkide bir arkadaşım bana eczaneden direk alına cak bir ialçtan bahsediyordu o sandım galibaç
bana da ısrar etti ama ben doktor demeden o knuda bir mercimek bile yutmam dedim.
ay allahım hayrolsı bakalım doktor benim konuşmalrımı dinledi ve sorun olduğunu sanmıyor tedavi amacı gütmek erken dedi.
belki de hamileisn dedi inşallah doğrudur.
tabi çocuk rızkı ile gelir derler .inaşlah öyle olur.
babası biraz daha iş bulamazsa stresten bunalacak tabi.
allahım , hayrılsını verisn
kızlar geldim ben nabersiniz kaçtınızmııı....
ben varım.beni özlemedinizmisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?