- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.701
ahh nazım ınsallah canım yaa ben yıne husrana ugramamak için en kötüsünü düşünüyorumda olur ya bı mucıze olur bebegım annesını sevındırır.:teytey:
amanda aman kımler gelmıs hosgelmısler safalar getırmısler......hihoyyyt............hah soyle toplanın yahu her gece bı basımayım burada.........Şeniz
sagol canım ıyı yaptın.......bende gezınıyorum topıclerde......ya bıde pcde sorun var sanırım ıkı keredır kapanıyor........nıye oldu acaba.......
bugunlerde reglı beklıyorum ayrıca.......reglının ucuncu gununden ıtıbaren ıyıce sıklasacak hastaneye gıtmelerım nasıpse.......hepımızın meleklerı hemen gelır umarım:Saruboceq:
bende regli bekliyorum canım eli kulağında ama benimki kesin gelecek
biz henüz yeni evli olduğumuz için düşünmüyoruz genede allahın işine
karışılmaz olacağı varsa olur korunupda hamile kalan çok insan var
bende yatacağım kociş homurdanıyor artık hakkımızda hayırlısı canım
seni çok öpüyorumŞenizCUMAN MÜBAREK OLSUN iyigeceler canım:a015:
canım geldımde pcde sorun var kapanıp duruyor demınden berı acamadım bır turlu kusura bakma..........ben ıyıyım sukur sen ıyımısın????????tup tedavısınde toplam iki kez reglı olunuyor ya ıkıncısını beklıyorum ıste........umarım bu aydan sonra olmam.....:Saruboceq:...onumuzdekı ayda olursam sonuc negatıf demektır ALLAH korusun:bbo:ama umutluyum ben yaaaaaaaaa.......bu sefer olacak ınsallh:Saruboceq:
hoş geldinnnn canım.... benim pc şuan süper ya çok şükür bakımdan sonra süper oldu...
ram ide yükseltim şuan 2 gb yaptırdım .. aslında 3 gb yaptıracaktım ama 3 gb yi kaldırmadı ya 2 ya dört gb yaptırmam gerekti 4 de şuan pahalı geldi bana 2 yaptırdım süper şuan ya sorunsuz ama bakalım... elimde 1 gb kendi ram mim duruyo güncelleme programını bulursam onuda takıcam 3 olsun ... heheh
pc ekran kartını güncellemek gerekiyor... servisde elemanda bi kaç gün sürer programı bulmam arıyorum dedi kalsın dedim bende
canım ya inşallah ALlahın izniyle tedavin hayırlı sonuç verir... bende inanıyorum Allahın izniyle hayırlıysa mevlam nasip etsin inşallah bizlere....
zaman yaklaştıkca acayip bi heycan saıroyr insanı senine beraber bende heyecanlandım yaa ....
Rabbim inşallah isteyen herkese ama herkese nasip eylesin... hiç bir yuvayı evlatsız bırakmasın mevlamm
canım ALLAH dualarını kabul etsın hepımız ıcın ınsallah:Saruboceq:
ben kacayım canım olur mu??????topıc sana emanetkaydirigubbakcemile3sevgılerımle canım ıyı uykularmirmirmirmir
canım ok
hepimiz göbüş yarıştıırz
kılar olmazsa
göbek çevremizi hamilleğin ilk ayında ölçeriz sonr a en çok kim daha çok büyütüttüyse onu repe boğarız:))
radyolojim esara dan mesaj geldi tama dedi
amaçok yoğunmuş bu sorar pke giremiyorum giridkçe yazarım dedi:)
selam bacılar bende acım acccccccccc
bulantılarım yuzunden hıc bırşey yıyemıyorum akşam aglamaya başladım yemek yemek ıstıyorum dıye ama yemegı gorunce cıkarmaya başlıyorum 3 kıloya yakın kılo verdım ne tv ızlıyebılıyorum nede pcya bakabılıyorum gozlerım kararıyor başım donuyor artık
hepınızın cuması mubarek olsun hayırlı cumalar olsun bebişler en kısa zamanda gelsın sızde benı gıbı kusun ınsallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?