Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

myhopecim sen çok yaşa emi demekki çok çalışıyonuz sizzz
ama dediğin gibi destek lazım dua lazım allah dualarımızı kabul etsin
topik gene boş kalmış yazmamış kimse bende pazara indiydim ancak
geldim:roflol::roflol: kaç saat oldu ezana az kaldı yemek hazırlıcam şimdi
herkese iyi akşamlar akşam nöbete bekliyorumŞenizŞeniz

canlarım merhaba
ben grip olmusum bide bogazlarımda şişmiş:çok üzgünüm:
konuşmaya bile takatımyok:çok üzgünüm:birde oructum ilacta içemedim
birazdan yatacağım sıcacık belki iyi gelir
herkesi kocaman Şeniz

burcu geçmiş olsun canım kendine iyi bak bende yeni iyileştim canım benim yaaa..yat dinlen çabuk iyileşirsin inşşş...

ıste geldım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr..........hepınızı sevıyorum herkese sevgıler Şeniz:1hug:kaydirigubbakcemile5

slm canlarııım nasılsınz bakemmm?bu arada benımde gunum ıkı gun gectı dua edın kızlar lütfennn.karnım agrıyor gercı ama bı ümit işte.suu pkoyu alt edebılırsem olacakta allahın iznıyle.dualarınıza ıhtıyacım varrr

ayyyyyyy canım ya....ben cok heyecanlanıyorum boyle bırımızın reglısı gecıkınce......ınsallah sen ve hepımız bır an once meleklerımıze kavusuruz.......a.s.:ecrin_bebek:

ayyyyyyy canım ya....ben cok heyecanlanıyorum boyle bırımızın reglısı gecıkınce......ınsallah sen ve hepımız bır an once meleklerımıze kavusuruz.......a.s.:ecrin_bebek:

ahh canım ınsallah hepımız en kısa zamanda kavusuruz bebıslerımıze...

burcuya geçmiş olsun.
lotusum maaşallah dakiksin zamanın gelince aksatmıyosun öpüyorum canım
alhanım ya benim kalbim dayanmıyo yapmayın böyle.önce esra şimdi sen.noolur bu sefer sevinelim yaa.hüsranla sonuçlanmasın.allahım lütfen şu mübarek günlerde okuduğumuz dualarımızın mükafatlarını alhan arkadaşımızla başlayarak sırayla ver yarabbi.amin

iyi geceler kızlar bende geldimmmmm alhanım hadi inş bu sefer olur
ümidini kaybetme heyecan yapdım bende hadi hayırlısı hamile olanlarında
karnı ağrırmış hrm brlki ondandır:ecrin_bebek: lotusum senide gördüm canım
nasılsınŞeniz

radyolojim hoş gelmişsen.....bende sütümü içiyorum sizede ısıtimi....

ahh nazım ınsallah canım yaa ben yıne husrana ugramamak için en kötüsünü düşünüyorumda olur ya bı mucıze olur bebegım annesını sevındırır.:teytey:

amanda aman kımler gelmıs hosgelmısler safalar getırmısler......hihoyyyt............hah soyle toplanın yahu her gece bı basımayım burada.........Şeniz

canlarım ben cıkmak zorundayım pc mın bataryası bıttıııııııııı neyse yarın görüşürz artıkın çoook öpüyorum hepınızı

ahh nazım ınsallah canım yaa ben yıne husrana ugramamak için en kötüsünü düşünüyorumda olur ya bı mucıze olur bebegım annesını sevındırır.:teytey:

nıye olmasın canım yaaa....hayat zaten bır mucıze degılmı????????ne zamandır hamıs yok topıkte hadı beklıyoruz........ınsallah hepımıze hemen nasıp olur:Saruboceq:

kızlar bende kaçayım yarın iş var malum
sonra sabah uyanamıyorum.
iş yerim kapanınca bol bol gece gelirim.o zamanda beni gündüz bulamayacaksınız gezmekten :)
hem o zamana kadar denefin de bağlanmış olur.neyse herkese haırlı geceler diliyorum.canım arkadaşlarım.hepinizi seviyorum.iyi ki burdayım.MUUCCKKK

alhancım inşallah bebeğin seni bu ay sevindirir canım
lotusum nedim hergece yanlızsın dedim bu gece gidim bi lotusumun yanına
bi bakim ne yapıyor didim
radyolojim çabuk kaçtın bacım ama sende haklısın yarın iş var
ben buralardayım daha uykun kaçarsa gel:a015::a015:

sagol canım ıyı yaptın.......bende gezınıyorum topıclerde......ya bıde pcde sorun var sanırım ıkı keredır kapanıyor........nıye oldu acaba.......
bugunlerde reglı beklıyorum ayrıca.......reglının ucuncu gununden ıtıbaren ıyıce sıklasacak hastaneye gıtmelerım nasıpse.......hepımızın meleklerı hemen gelır umarım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…