Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

İyi geceler millet,ben de geldim...Oooooo Denefçim açılmış internet,hoşgeldin sefa geldin...Mumucum nabersin?

Denefcim merhaba, insallah bundan sonra hersey düzene girer. Yeni ev, yeni hayat.
Bir de bebek oldumu senden mutlusu olmaz.

Diger arkadaslara da merhabalar. Tedavi de olanlara güzel sonuclar diliyorum.

Denefcim merhaba, insallah bundan sonra hersey düzene girer. Yeni ev, yeni hayat.
Bir de bebek oldumu senden mutlusu olmaz.

Diger arkadaslara da merhabalar. Tedavi de olanlara güzel sonuclar diliyorum.

sagol canım.insallah darısı senin başına.insallah bu dileklerin senin içinde gerçekleşir canım benim...nasılsın .iyimisin.artık daha sık görüşecegiz.geceleride artık burdayım.a.s.

esracım hoşgeldin.sen kurstan dolayımı yoğunsun canım yaa.uzak kaldın bayağı bize
nilay hoşgeldin canım.
sende bişey var mı tedavi felan.bahsedermisin biraz
denef tanıyor heralde seni de biz de tanıyalım

esracım hoşgeldin.sen kurstan dolayımı yoğunsun canım yaa.uzak kaldın bayağı bize
nilay hoşgeldin canım.
sende bişey var mı tedavi felan.bahsedermisin biraz
denef tanıyor heralde seni de biz de tanıyalım

denefim kusura bakma canım mesaj atmışsın yeni gördüm
giremedim siteye eşim evdeydi o vardı pc başında ondan
şimdi kalkdı namaza ben geçtim başına fırsattan istifade
sen yattın sanırım canım ama senin geldiğim belli olmuş şenlenmiş topik vallakaydirigubbakcemile5
esracım hoşgeldin bacım göremedim uzun zamandır seni özledim gelde öpim Şeniz
nevinırmak senide görmedim sanma hoşgeldin canım Şeniz
bu aralar morelimde yok aslında sizede yansıtıyorum böle ihmal ederek
işsizlik zor sıkılmaya başladım evde olmak istemiyorum:çok üzgünüm:
herkese iyi geceler hepinizi öpüyorum çok Şeniz

hoşbulduk gülüm...artık gece nöbetine yazın beni...ama fazla kalamam.çalışıyom biliyosunuz..nehirime çok çok çok selam..

ama denefım bunu saymayız bılesın............gercı calışıyosun cok gec vakıte kalma ama bu da az mı olmus ne bacım???????Şeniz

İyi geceler millet,ben de geldim...Oooooo Denefçim açılmış internet,hoşgeldin sefa geldin...Mumucum nabersin?

nevınım nbr canım?????????ıyımısın?????????:1hug:

ay kuzucum biz senden bıkmayız

mumucum karsılasamıyoruz ya senınle..........özledım canım senı............Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…