- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.761
deneeeef
bacım ne zman doktora gidiyon demekten dilimizde tüy bitti yahu.
ne zaman başlıyon.fındıklar satılmadı mı daha
denef bacı bizle küs herhal :sinifsinif:
sağol denefcim allah razı olsun canım darısı başına inş en kısa zamanda en hayırlı zamanda:Saruboceq:
haklısın nevincim bende ihmal etmicem artık her hafta çekicem inşyerimseniben
sonra çok geç olabilirakannehir
allah izin verirse bebeğimi krdeşsiz büyütmek istemiyorum
benim 2 tane kardeşim var iyiki varlar allah eksik etmesin inş bi kardeşi olur:Saruboceq::Saruboceq:
sen bi söle belki gelirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kız neden küssünki kim bilir nelere koşuşturmuştur geneCADIARZU
dr uygunsun başlıyalım derse başlarım tabi canım bakalım nasip:Saruboceq:
sen neler yapıyosun ne zaman başlıycaksın fındıklar satıldımı hayırlısıyla inşş
selam canlarım...geçmişte neler olmuş bilmiyorum,okumaya da zamanım yok...lotusum da yok ki bana bilgi versinakannehir,herkes iyidir inşallah...
kursa başladım başlayalı adeta zamanla yarışıyorum,mekan,yer,kişi değişimi insana daha da moral oluyormuş arkadaşlarım, tavsiye ederim...hep hamilelikti,çocuktu,tedaviydi derken kendimi boğup kalmışım,şimdi de 14 yıl sonra öğrenci olmanın tadını çıkarıyorum,bilgisayarlı muhasebe kendi branjım zaten,sadece sertifikam olsun diye kaydolmuştm,iyi ki de mülakatta beni seçmişler....
tabi biryandan da oriflame üyesi olduğum için toplantılar falan oluyor,bu arada haftalık günüme de gidemiyorum,görüşemediğim arkadaşlarımla da hafta sonlrı ve eşim evde olmadığı zamanda akşamları...yarında misafirim var,hem gündüz,hem gece,çok güzel bir yaş pasta tarifi aldım,onu yaptım,yarın beğenilirse istiğene tarif verebilirim...
sağlıcakla kalın...öptüm....
.......................
yuppiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytçatlayın emi meraktan kaydirigubbakcemile3sölemicem işte..süpriz yapcem sizlere....delikafadulden
evet fındıklar satıldı .elimize güzel para gelecek zannerdersem.tedavi tarihini yazmıyorum size süpriz olsun.az kaldı ama az...10 günmü desem 1 ay mı desem 2 aymı desem....delikafadulden
kimseye küslügüm yok bacılar.sizlere anlatıp sıkmak istemiyom sadece..anlayın işte bendeki sıkıntılar hep aynı...burda hamileler var, burda dügün heyecanları var.onları konuşmak daha güzel bence...yaşadıkça acılar sıkıntılar hiç bitermi ya...:sinifsinif::sinifsinif:
neyse ben bi kk yı turlayem ...dedikoduları falan okuyem.kib emi bacularımmmm..opuyorumnanaktan
selam canlarım...geçmişte neler olmuş bilmiyorum,okumaya da zamanım yok...lotusum da yok ki bana bilgi versinakannehir,herkes iyidir inşallah...
kursa başladım başlayalı adeta zamanla yarışıyorum,mekan,yer,kişi değişimi insana daha da moral oluyormuş arkadaşlarım, tavsiye ederim...hep hamilelikti,çocuktu,tedaviydi derken kendimi boğup kalmışım,şimdi de 14 yıl sonra öğrenci olmanın tadını çıkarıyorum,bilgisayarlı muhasebe kendi branjım zaten,sadece sertifikam olsun diye kaydolmuştm,iyi ki de mülakatta beni seçmişler....
tabi biryandan da oriflame üyesi olduğum için toplantılar falan oluyor,bu arada haftalık günüme de gidemiyorum,görüşemediğim arkadaşlarımla da hafta sonlrı ve eşim evde olmadığı zamanda akşamları...yarında misafirim var,hem gündüz,hem gece,çok güzel bir yaş pasta tarifi aldım,onu yaptım,yarın beğenilirse istiğene tarif verebilirim...
çatlayın emi meraktan kaydirigubbakcemile3sölemicem işte..süpriz yapcem sizlere....delikafadulden
evet fındıklar satıldı .elimize güzel para gelecek zannerdersem.tedavi tarihini yazmıyorum size süpriz olsun.az kaldı ama az...10 günmü desem 1 ay mı desem 2 aymı desem....delikafadulden
kimseye küslügüm yok bacılar.sizlere anlatıp sıkmak istemiyom sadece..anlayın işte bendeki sıkıntılar hep aynı...burda hamileler var, burda dügün heyecanları var.onları konuşmak daha güzel bence...yaşadıkça acılar sıkıntılar hiç bitermi ya...:sinifsinif::sinifsinif:
neyse ben bi kk yı turlayem ...dedikoduları falan okuyem.kib emi bacularımmmm..opuyorumnanaktan
günaydın millett sositososito
çalış çalış çalışşşş.. nereye kadar -tatlicadiarzu-
2 ay 23 gün sonrasına kadar sırnaşık şey hihoyyyt
bi dakka yaa sabah bi ton mesaj yazdım.hepsi nereye gitti şimdi.
bi daha mı yazcammm((
öncelikle ilk günaydını ben demiştim bi kerem :umursamaz:
sonraaa akşam elticeğizimin erkek kardeşiyle beraber bize geldiğini, geç saate kadar oturduğumuzu,geç yattığımı ve bu sebeple alakalı olabileceğini düşündüğüm şiddetli bi başağrımın olduğunu yazmıştım
soracıııma başka şeyler de yazmıştım.gönderdimsanmıştım ama demekki göndermemişim
neyse ben şimdi çıkayım.geç kaldım zaten.hadin öptüm canlarııım
iyi hafta sonları herkese
selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
berinim radyim sizde mi bendensinizzz oğluşumda beni uyutmadı dün 4 lere kadarr gözlerim batıyo resmenn ama olsunn biz ona kavuşmak içinde ne uykusuz geceler geçirmiştikkkkk
denefimm canımm şunu iki günmü desemm iki haftamı desemmmm me indirsek nasıl olurrrrr yok yok senin istediğin moralinin süper olduğu Allahında izniyle en hayırlı zamanda olur bu sefer tam olur inşallahhhhh Rabbim gönlündekini versin hayırlısıylaaa:1hug:
geleceğin en güzel anne ve anne adaylarıı hepinizi öpüyoruzzzzŞeniz
selam kızlar.güzel temennileriniz için sagolun...
ya bu akşammıydı nehirii istemeyemi geliyorlardıfisfisfis
yıne kımse yok mu demek oluyor mumucum
nasılsın
çatlayın emi meraktan kaydirigubbakcemile3sölemicem işte..süpriz yapcem sizlere....delikafadulden
iyi yapmışsın cnmselam canlarım...geçmişte neler olmuş bilmiyorum,okumaya da zamanım yok...lotusum da yok ki bana bilgi versinakannehir,herkes iyidir inşallah...
selam kızlar iyi pazarlar nasılsınız ben çok iyiyim dün dr daydım muayene etti iki yumurtalıkta birer tane yumoş var deid ilaçlarla bi deniyelim nasıl cevap vericek dedi ben uçtum tabi havalara aylardır bekliyorum görünmüyolar bu ay çok şükür şansımız iyi başlıyoruz galiba sevinçten ve heyecandan ölmezsem tabi yarın iğneye başlıyorum perşembe bakıcak dr iyise devam edicez değilse keseriz tedaviyi dedi benim için dua edin olurmu iyi gelişsin yumoşlarım böyle bir şansı iyi değerlendirelim hayırlısıyla inşş dualarınıza ihtiyacım var gerçekten kızlar unutmayın beni olurmuperşembe günü kontrole gidicem ya o gün aynı zamanda evlilik yıldönümümüz 15 yıl bitiyor dile kolay inş sevindirici haberler alırım:Saruboceq:hepinizi çok öpüyorum işleriniz de kolaylıklar diliyorum canlarım benimopuyorumnanaktan
Efem 14 Kasımda Sinanın anneleri teyzeleri tanışmaya geliyorlar bende bi tek bu haber var:roflol:
Hee ablamın evinede temizliğe gittik bugün artık önümüzdeki hafta ailelerin tanışma işi hallolduktan sonra hayırlısıyla inşallah, o zaman taşınacak.
Veee çok sevindim iyi olmana.
Çok iyi yapmışsın.
Yeni insanlar yeni uğraşlar her zaman iyi gelir insanlar.
Bencede sürekli çocuk tedavi insanda moral kalmaz.
Böyle olunca insan kendi hayatının dışındada bir hayat olduğunu hatırlıyor.Çok iyi yapmışsın gülyüzüm çook..
selam kızlar iyi pazarlar nasılsınız ben çok iyiyim dün dr daydım muayene etti iki yumurtalıkta birer tane yumoş var deid ilaçlarla bi deniyelim nasıl cevap vericek dedi ben uçtum tabi havalara aylardır bekliyorum görünmüyolar bu ay çok şükür şansımız iyi başlıyoruz galiba sevinçten ve heyecandan ölmezsem tabi yarın iğneye başlıyorum perşembe bakıcak dr iyise devam edicez değilse keseriz tedaviyi dedi benim için dua edin olurmu iyi gelişsin yumoşlarım böyle bir şansı iyi değerlendirelim hayırlısıyla inşş dualarınıza ihtiyacım var gerçekten kızlar unutmayın beni olurmuperşembe günü kontrole gidicem ya o gün aynı zamanda evlilik yıldönümümüz 15 yıl bitiyor dile kolay inş sevindirici haberler alırım:Saruboceq:hepinizi çok öpüyorum işleriniz de kolaylıklar diliyorum canlarım benimopuyorumnanaktan
iyi yapmışsın cnm
evde otur otur insan kafayı yiyecek oluyor
boşver kendini düşünece kadar zamanın olmamsı bile güzel geliyor insana
benide uyku tutmadı dün gece ilk defa bebeklerimin cd sini izledik
çok tarifsiz bir duygu dr gittiğimiz de zaman su gibi akıp geçiyor anlmıyorsun cd izlerken dakikalarca bebeğime bakmışız offfff eşim uyanınca mezarlığa gidecğiz
hayat çok zor çok yoruldum mu güçümmü tükendi yaşlandımmı artık
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
benide uyku tutmadı dün gece ilk defa bebeklerimin cd sini izledik
çok tarifsiz bir duygu dr gittiğimiz de zaman su gibi akıp geçiyor anlmıyorsun cd izlerken dakikalarca bebeğime bakmışız offfff eşim uyanınca mezarlığa gidecğiz
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
evet nehirim herşeyin sonu var elbett
:roflol::roflol::roflol: Yaa işte gamzem herşeyin bir sonu var mı ne:roflol::roflol:
pinkçim çokkkkkk sevindim arkadaşımselam kızlar iyi pazarlar nasılsınız ben çok iyiyim dün dr daydım muayene etti iki yumurtalıkta birer tane yumoş var deid ilaçlarla bi deniyelim nasıl cevap vericek dedi ben uçtum tabi havalara aylardır bekliyorum görünmüyolar bu ay çok şükür şansımız iyi başlıyoruz galiba sevinçten ve heyecandan ölmezsem tabi yarın iğneye başlıyorum perşembe bakıcak dr iyise devam edicez değilse keseriz tedaviyi dedi benim için dua edin olurmu iyi gelişsin yumoşlarım böyle bir şansı iyi değerlendirelim hayırlısıyla inşş dualarınıza ihtiyacım var gerçekten kızlar unutmayın beni olurmuperşembe günü kontrole gidicem ya o gün aynı zamanda evlilik yıldönümümüz 15 yıl bitiyor dile kolay inş sevindirici haberler alırım:Saruboceq:hepinizi çok öpüyorum işleriniz de kolaylıklar diliyorum canlarım benimopuyorumnanaktan
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:benide uyku tutmadı dün gece ilk defa bebeklerimin cd sini izledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?