Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

deneeeef
bacım ne zman doktora gidiyon demekten dilimizde tüy bitti yahu.
ne zaman başlıyon.fındıklar satılmadı mı daha

denef bacı bizle küs herhal :sinifsinif:

dr uygunsun başlıyalım derse başlarım tabi canım bakalım nasip:Saruboceq:
sen neler yapıyosun ne zaman başlıycaksın fındıklar satıldımı hayırlısıyla inşş

çatlayın emi meraktan kaydirigubbakcemile3sölemicem işte..süpriz yapcem sizlere....delikafadulden
evet fındıklar satıldı .elimize güzel para gelecek zannerdersem.tedavi tarihini yazmıyorum size süpriz olsun.az kaldı ama az...10 günmü desem 1 ay mı desem 2 aymı desem....delikafadulden
kimseye küslügüm yok bacılar.sizlere anlatıp sıkmak istemiyom sadece..anlayın işte bendeki sıkıntılar hep aynı...burda hamileler var, burda dügün heyecanları var.onları konuşmak daha güzel bence...yaşadıkça acılar sıkıntılar hiç bitermi ya...:sinifsinif::sinifsinif:
neyse ben bi kk yı turlayem ...dedikoduları falan okuyem.kib emi bacularımmmm..opuyorumnanaktan

oh oh ne güzel ...en iyisini yaptın bacım....okul hayatında başarılar canım.lotusumuza çok selam benden...pasta tarifini bekliyorum.artık evdeyim ya.yaparım insallah...

günaydın millett sositososito

çalış çalış çalışşşş.. nereye kadar -tatlicadiarzu-
2 ay 23 gün sonrasına kadar sırnaşık şey hihoyyyt yuppiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
denefffffffff senin bu yolda olduğunu bilelim de varsın gününü bilmeyelim :teytey:
pek sevindim
haydi hayırlısı inş. kaydirigubbakcemile5

bi dakka yaa sabah bi ton mesaj yazdım.hepsi nereye gitti şimdi.
bi daha mı yazcammm ((
öncelikle ilk günaydını ben demiştim bi kerem :umursamaz:
sonraaa akşam elticeğizimin erkek kardeşiyle beraber bize geldiğini, geç saate kadar oturduğumuzu,geç yattığımı ve bu sebeple alakalı olabileceğini düşündüğüm şiddetli bi başağrımın olduğunu yazmıştım
soracıııma başka şeyler de yazmıştım.gönderdimsanmıştım ama demekki göndermemişim
neyse ben şimdi çıkayım.geç kaldım zaten.hadin öptüm canlarııım
iyi hafta sonları herkese

selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
berinim radyim sizde mi bendensinizzz oğluşumda beni uyutmadı dün 4 lere kadarr gözlerim batıyo resmenn ama olsunn biz ona kavuşmak içinde ne uykusuz geceler geçirmiştikkkkk
denefimm canımm şunu iki günmü desemm iki haftamı desemmmm me indirsek nasıl olurrrrr yok yok senin istediğin moralinin süper olduğu Allahında izniyle en hayırlı zamanda olur bu sefer tam olur inşallahhhhh Rabbim gönlündekini versin hayırlısıylaaa:1hug:
geleceğin en güzel anne ve anne adaylarıı hepinizi öpüyoruzzzzŞeniz

Efem 14 Kasımda Sinanın anneleri teyzeleri tanışmaya geliyorlar bende bi tek bu haber var:roflol:
Hee ablamın evinede temizliğe gittik bugün artık önümüzdeki hafta ailelerin tanışma işi hallolduktan sonra hayırlısıyla inşallah, o zaman taşınacak.
Veee çok sevindim iyi olmana.
Çok iyi yapmışsın.
Yeni insanlar yeni uğraşlar her zaman iyi gelir insanlar.
Bencede sürekli çocuk tedavi insanda moral kalmaz.
Böyle olunca insan kendi hayatının dışındada bir hayat olduğunu hatırlıyor.Çok iyi yapmışsın gülyüzüm çook..

Çatlat meraktan olsun napalımkaydirigubbakcemile5
Sen iyi ve keyifli olda, fındıkların satılmış olsunda, tedaviye başlayacak olda..Napalım zamanınıda zamanı geldiği zaman öğrenirizopuyorumnanaktan
günaydın millett sositososito

çalış çalış çalışşşş.. nereye kadar -tatlicadiarzu-
2 ay 23 gün sonrasına kadar sırnaşık şey hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: Yaa işte gamzem herşeyin bir sonu var mı ne:roflol::roflol:

Cici eltiyi sen seversen bizde severiz:roflol:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar.güzel temennileriniz için sagolun...
ya bu akşammıydı nehirii istemeyemi geliyorlardıfisfisfis

Yok denef ablacım daha değilyasakkelime
Haftaya cumartesi bayanlar olarak gündüz ailesi tanışmaya gelecekler inşallah..
Daha isteme yok.. Ay isteme olsa bayılırım herhaldeakannehir

nehirim bende hemen verdim gitti seniii...sen şimdi çerkezlere gelinmi oluyon...öle bişey hatırlıyom da.dogrumu hatırladım acep..fisfisfis

selam kızlar iyi pazarlar nasılsınız ben çok iyiyim dün dr daydım muayene etti iki yumurtalıkta birer tane yumoş var deid ilaçlarla bi deniyelim nasıl cevap vericek dedi ben uçtum tabi havalara aylardır bekliyorum görünmüyolar bu ay çok şükür şansımız iyi başlıyoruz galiba sevinçten ve heyecandan ölmezsem tabi yarın iğneye başlıyorum perşembe bakıcak dr iyise devam edicez değilse keseriz tedaviyi dedi benim için dua edin olurmu iyi gelişsin yumoşlarım böyle bir şansı iyi değerlendirelim hayırlısıyla inşş dualarınıza ihtiyacım var gerçekten kızlar unutmayın beni olurmuperşembe günü kontrole gidicem ya o gün aynı zamanda evlilik yıldönümümüz 15 yıl bitiyor dile kolay inş sevindirici haberler alırım:Saruboceq:hepinizi çok öpüyorum işleriniz de kolaylıklar diliyorum canlarım benimopuyorumnanaktan

yıne kımse yok mu demek oluyor mumucum
nasılsın

NE DEMEK OLUYOR= ben geldim yazılarınızı okudum vaktim yoktu cevap yazamadım

cnm sen nasılsın lmaz:şikayet yok o kadarrrrr demiştiklmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yupppppiiiiiiiiiiiiiii fındıklar para etmiş

ohhhhh denefim keyifler yerinde merak ettiğimize değdi inanki

bomba gibi moralle aramızdasın

hayırlısı olsun zaman su gibi akıp geçiyor inş hayırlısıyla 10 günde geçer 2 ayda

iyi yapmışsın cnm

evde otur otur insan kafayı yiyecek oluyor

boşver kendini düşünece kadar zamanın olmamsı bile güzel geliyor insana

ahhh cnm cnm cnm opuyorumnanaktandiğer topikte cevap yazdım ama sanki bizimle paylaştığın duyguların daha içten ve samimi olmuş cnm

RABBİM emeğini karşılıksız bırakmasın hayırlısıyla kolay değil aylardır bursaya git gel

sevincine canı gönülden katılıyorumopuyorumnanaktan

benide uyku tutmadı dün gece ilk defa bebeklerimin cd sini izledik

çok tarifsiz bir duygu dr gittiğimiz de zaman su gibi akıp geçiyor anlmıyorsun cd izlerken dakikalarca bebeğime bakmışız offfff eşim uyanınca mezarlığa gidecğiz

hayat çok zor çok yoruldum mu güçümmü tükendi yaşlandımmı artık

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

heyecan hat safhada desene,ama heyecanlanmamkta ne mümkün,ben eşimin ailesini tanımama rağmen istemeye geldiklerinde yaşadığım o heyecanı tarif edemem,çok güzel unutulmayan bir duygudur benim için...kahveleri ben yapmamış,arkadaşıma yaptırmıştımdelikafadulden...yoğun hafta olacak sizin için,ablacığına selamlarımı ilet,ablacığınla msn de de karşılaşamaz olduk...
çok şükür iyiyim,Allah kimseye sıkıntı vermesin,olanı da kurtarsın:Saruboceq:

şansın hep böyle devam eder inşallah,seni çok sevdiğimi biliyorsun,bütün dualarımla seninle canım...inşallah bu sefer olacak...:Saruboceq::Saruboceq:

iyi yapmışsın cnm

evde otur otur insan kafayı yiyecek oluyor

boşver kendini düşünece kadar zamanın olmamsı bile güzel geliyor insana

sağol canım benim,bana bir değişiklik oldu,evet zamanın çok oldukça ister istemz düşünüyorsun,ama şimdi oturup ders çalışıyorum...

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok zor canım çok zor...yaşadıkların hiç kolay değil,ama ne gelir elden,üzülmekte haklısın,yorulmakta haklısın,gücümüzün bittiği yer oluyor malesef,hatta bazı zamanlar ne hamile görmek,ne de onların şikayetlerini dinlemek bile istemiyorum,çünkü hamile kalamamanın ya da bir çocuğu dünyaya getirememenin acısnı bizler yaşıyoruz...herkes ince düşünse,nezaketli olsa biz belki bu kadar üzülmeyiz bile...
ayyyy dertlendim yine,daha doğrusu çok üzüldüm,mumucum içimi de sana döktüm ama sen de beni idare et artık:kedi:
inşallah tüm evlat isteyenlere yüce mevlam en yakın zamanda nasip eder...

hayırlı geceler kızlar..ancak fırsat bulabildim.nasılsınız bakalım.tabi en güzel haber pinkimden gelmiş...çok sevindim bacım ya .
mumum sagol canım.2 ay içinde herşey olacak inş.anyayı konyayı görecez misali..delikafadulden

canım kıyamamm..senağlamasenağlama seni çok iyi anlıyorum ...
.bende bayramda bebelerimi ziyarete gidecegim...senağlamasenağlama

günaydın herkese

:roflol::roflol::roflol: Yaa işte gamzem herşeyin bir sonu var mı ne:roflol::roflol:
evet nehirim herşeyin sonu var elbett

temizlik bitmiştir tamamen, nasıl toparlandı mı ev bayaca, başka yardımcılar geldi mi ?
senin bel ağrın ne durumda ?
pinkçim çokkkkkk sevindim arkadaşım
Rabbim hayırlı sonuçlara erdirsin inş.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…