- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.781
günaydın berincim
nasılsın bakalım, uykunu alabildin mi bu gece :)
günaydınnnn arkadaşlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 anlaşıldııgunaydın canım
oda ne uyku mu o eskıdendı uyuduklarıma sayıyom :)
kaydirigubbakcemile3 anlaşıldıı
yakında ben de senden olacağım :1ninca:
olsun napalım bunlarda anneliğin bir sonucu olarak yaşanması gerekiyor
hımm çok iyiama bı yonden de iyi oldu epeyce kılo verdım
hımm çok iyi
tam olarak ne kadar gitti doğum ve sonrasında ?
günaydın radyimgünaydın kızlar.
pinkim ne güzel haberlerle gelmişsin.maaşallah.ne güzel ya.çok sevindim.rabbim hakkında hayırlı olanı versin inş.
denefte başlıyomuş iki aya kadr.tekrar bebiş müjdeleriyle coşcaz desenize.hadi inş inş.
bende iyiyim çok şükür.haftasonum çok güzel geçti.sürekli bi yerlere gittik.
ama sonuç yine pazartesi yine iş.malum yani(
ooo maşaallah berincim baya çabuk toparlanmışsındoguma gırerken 78dım hastaneden eve geldıgımde 71 olmuştum
şimdi ise 63
kaynanamın lafları yanında kaldı benı geçecen deyıp duruyodukaydirigubbakcemile2
merhaba hanımlar neredesiniz yahu bir gireyim dedim kims eyok
geçmişi okumaya kalksam 2 sene daha selam vermem size uff ne kaynatmışsınız bütün konulara fransız kaldım yavvv
kendimi çok kötü hissetttttiiiiiimmmmmmmmmmmm
nerelerdesın svetcım bı gorunup kayboluyon anne olunca kk yı unuttun mu:uhm:
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
oğluşumu ancak uyuttum geldimm kucakçı olduu hep kucak istiyorr uyku desen 15 20 dakka ancaa ee hiçbişi yapamıyorumm ama şikayet değil heee işim ne değil miii yeterki onun keyfi yerinde olsunnn darısı hepinizin başına olsunnnnn
pinkimm çok sevindim canımm inşallah tatlillerinde iyi çıkmıştır şimdiye almış olman lazımm Rabbim yüzünü güldürsün canımmm:1hug:
nehirrrr hadi hayırlısı canımm heyecan dorukta değil miiiiiiii:1hug:
mumucumm ne diyebilirimki sanaaa azramın melek olmadan sadece 1 saat önce çekilmiş videosuyla resimleri var o kadar mutluki gülücükler atıyor yürüteçle dans ediyor resmen o kadar hayat dolu ki onu çekerken sadece 1 saat sonra yitireceğim hiç aklıma gelmezdii aslında çok şey varda yazamıyorumm sen anlarsın benii izlememek en iyisi bence aylar varki bakmıyorum ne videolarına ne resimlerine ama bakmamada gerek yokki hepsi hafızama kazınmış zatenn her an benimleeeeesenağlamasadece şükrediyorum Allaha oğluşum içinn evim artık bomboş değil diyee ve dua ediyorum hepiniz için inşallahh tüm isteyenlerin evi de benim evim gibi bebiş sesiyle şenlenirr:Saruboceq::Saruboceq:
swetemm nasılsın defnemiz nasıllll:1hug:
berinimm gerçi görüştük senlee ali fırat uyudu sonunda galibaa tıpkı abisi gibiiiiikaydirigubbakcemile3
geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?