Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar.
pinkim ne güzel haberlerle gelmişsin.maaşallah.ne güzel ya.çok sevindim.rabbim hakkında hayırlı olanı versin inş.
denefte başlıyomuş iki aya kadr.tekrar bebiş müjdeleriyle coşcaz desenize.hadi inş inş.

bende iyiyim çok şükür.haftasonum çok güzel geçti.sürekli bi yerlere gittik.
ama sonuç yine pazartesi yine iş.malum yani (

günaydın radyim

aynen akannehir
doguma gırerken 78dım hastaneden eve geldıgımde 71 olmuştum
şimdi ise 63
kaynanamın lafları yanında kaldı benı geçecen deyıp duruyodukaydirigubbakcemile2
ooo maşaallah berincim baya çabuk toparlanmışsın
darısı başıma :lepi:

selam kızlar nasılsınız ben sabah tiroıt tahlilleri için kan verdim geldim 3 te alıcam sonuçlarımı inş iyi çıkarlar hastane inanılmaz kalabalıktı hapşuran öksüren çoktu evham yaptım valla ya inş hasta falan olmam eve geldim iş yapim diye sular kesilmiş çıkıp dışarıdaki işlari halledim bari çıkıcam birazdanhepiniz çok öpüyorum:1hug:

merhaba hanımlar neredesiniz yahu bir gireyim dedim kims eyok
geçmişi okumaya kalksam 2 sene daha selam vermem size uff ne kaynatmışsınız bütün konulara fransız kaldım yavvv
kendimi çok kötü hissetttttiiiiiimmmmmmmmmmmm

nerelerdesın svetcım bı gorunup kayboluyon anne olunca kk yı unuttun mu:uhm:

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
oğluşumu ancak uyuttum geldimm kucakçı olduu hep kucak istiyorr uyku desen 15 20 dakka ancaa ee hiçbişi yapamıyorumm ama şikayet değil heee işim ne değil miii yeterki onun keyfi yerinde olsunnn darısı hepinizin başına olsunnnnn
pinkimm çok sevindim canımm inşallah tatlillerinde iyi çıkmıştır şimdiye almış olman lazımm Rabbim yüzünü güldürsün canımmm:1hug:
nehirrrr hadi hayırlısı canımm heyecan dorukta değil miiiiiiii:1hug:
mumucumm ne diyebilirimki sanaaa azramın melek olmadan sadece 1 saat önce çekilmiş videosuyla resimleri var o kadar mutluki gülücükler atıyor yürüteçle dans ediyor resmen o kadar hayat dolu ki onu çekerken sadece 1 saat sonra yitireceğim hiç aklıma gelmezdii aslında çok şey varda yazamıyorumm sen anlarsın benii izlememek en iyisi bence aylar varki bakmıyorum ne videolarına ne resimlerine ama bakmamada gerek yokki hepsi hafızama kazınmış zatenn her an benimleeeeesenağlamasadece şükrediyorum Allaha oğluşum içinn evim artık bomboş değil diyee ve dua ediyorum hepiniz için inşallahh tüm isteyenlerin evi de benim evim gibi bebiş sesiyle şenlenirr:Saruboceq::Saruboceq:
swetemm nasılsın defnemiz nasıllll:1hug:
berinimm gerçi görüştük senlee ali fırat uyudu sonunda galibaa tıpkı abisi gibiiiiikaydirigubbakcemile3
geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

merhaba kızlar ben geldim bugün bende bir teslik var keyfim yok hiç
ondan yazmadım hiç miğden fena halde kötü üşüttüm sanırsam miğdemi
hamilelikden olan bi kötülük değil ama bu karnım batıyor böle ama bunada şükür
allah beterinden korusun inş.

nerelerdesın svetcım bı gorunup kayboluyon anne olunca kk yı unuttun mu:uhm:

yok unuturmuyum bacıcımmm
ama ben kayınvalidelr ile aynı binada oturunca.
ya kahvaltıya çağırıyorlar ya geliyorlar bir hengame ile yalnız kalamıyorum yalnız kalmak çokkk istiyorum oysa ki:))
o yüzden kk ya giremiyorum.
bugün defnem biraz rahatsız daha doğsrusu geçen hafta aşıya gittik hastanede grip kaptık.
öksürük ve ateş ile geçen perşembe koştum hastaneye ilaç verdi.
fitil verid.
2 gece ateşi çıkacak diye uyumadım.
neyse geçti dedim tam.
gece ökdüürk ve hapşırık ile yeniden baş gösterdi ama inşallah geçiyordur ben de onu bahne ettim.
inmedim.
çünkü aşağıda diğer torun var.ve kızımı ondan koruyacağız diye dosdoğru bakamıyoruz bile.
yıpranıyor.
hemde diğer cadı kendini çk harap ediyor.
herkesiin sinirlerini aayağa kaldırıyor:)
işte böyle ......
işe başlayamıyorum kızıma bakacak birini bulmadım.
hayatım biraz belirisz yani :)
kızım iyi olsun da diyor şükredip bekliyorum

iyiyim canım sen naıslın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…