Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyi geceler kızlar nasılsınız hepınızı çooook özlediim gecmişi okuyamadım komsudan yazıyorum sizlere .insallah iyis,nizdır.kızımda ellerinzden öpüyor teyzeleri....
ben geldım kımsecıkler yok yavvvv ((((

berınnnn naber canım ?
netımız olmayacak bır süre yaaaw görümcemle beraber kullanıyodk o okula gıdınce kapattılar bızde netsiz kaldık.insallah kısa zamanda alırız.
eee ali bey nasıl canım koca adam olmuştur erkekımız....
nazımm gözun aydın erkekmıs bebişimz allah tamamına erdirsin insallh...ve bütün arkidişlerim hepinizi çok öpüyormmmm

ben iyiyim canım uykusuzluk harıç
oğlumda ellerınden öper teyzesı

günaydın sessiz topiğin sakin insanları merhaba swetcim seni gördüğüme sevindim
özlemişiz senin yazışmalarını
bebişine de geçmiş olsun.. toparlar yakında merak etme
iş konusunu da hiçç dert etme biraz bebeğinle vakit geçir, keyfine bak a.s
geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
Şeniz
geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine kaydirigubbakcemile5
geldim ben canlarım tahlillerim çok normal çıktı hayırlısıyla perşembe günü de sevinirim inşş
maşaallah pinkçim, hep böyle olumlu ilerler inş.
ben de seni çoookk özledim alhanım
inş. yakın zamanda net bağlanır

günaydın hanımlar gene kimseler yok
alhancım sağol bacım inş hayırlı bir evlat olur
bugün daha iyiyim inş bulantı yok hiç değilse.

bu neya neden kimse gelmiyorki sabahdan beri ne yapıyorum bir bilseniz:kedi:
taaaaa sayfanın en başına gittim ve eski sayfaları karıştırdım :sinifsinif:

bebekecem daha yeni hamile seher hamile ikizlerine mavi ay, acem kızı lotusum henüz hamile değil ikizlerine denef dua etmiş inş ikizlerin olur diye
alhan koştur koştur tüp bebek merkezine gidiyor her gün 2 saat myhopem hamile
kalacağından bi haber swethome kendine 1 ay vermiş bu ayda hamile kalmazsam
doktora gideceğim diyor ben ise bi dünya hala korunuyorum olmasın diye nehir bana
sölenip duruyor denefim evini taşıma telaşında gece bekçileri ful taym çalışıyor
sabah 4lere kadar topik açık mafoldumbeneyy gidi günler eyyy bu bahsettiklerim tam 1
yıl öncesi kızlar daha fazla devam edemedim yarın devam edeceğim inş.

ÇİLEK 1772. sayfadaki göbeğimi artık yayından kaldırırmısın canımakannehir

kıslaaaar nerelerdesınız yawwww
naz nerden buldun kız bunları ay bırden eskıler geldı aklıma neler gecırmısız beee :)))

Selam bacılar..

Ben çooooooooooooookkk hastayım..

Gülyüzümm ben hasta oldum:çok üzgünüm:

Pinkim ve Denefim çokkk ama çok amaçok ama çok sevindim..
Herşey hayırlısıyla sağlıkla gönlünüzce olsun...

Benim boğazlar fena,öksürük hapşırık,burun akıntısı falan...Ateş yok çok şükür..Ateş olursa doktora gidicem zaten hemen..Dün daha kötüydüm,burnum akmıyordu,hapşıramıyordum..Bugün şükür başladıda rahat ettim biraz...

Evde sadece mutfak dolapları kaldı,yani eşya taşınacak durumda..
Hasta olunca gitmedim temizlemeye,daha fena olmayayım diye..ıyikide gitmemişim..Mutfak dolabı eşya taşındıktan sonrada temizlenir nasıl olsa...

Nazım,arada bende bakıyorum geçmişe,gerçekten insan bazen gülümsüyor bazen içi burkuluyor..Neler yaşadık neler...Çok şükür iyiyiz hepimiz...

He bu arada gülyüzüm,ben bilgisayarı daha bugün açtım be canım..Bilgisayarı açsam bile msn hiç aklıma gelmiyor.Öle bi kkya baıp çıkyorum işte..
Evime gidince daha bol vaktim olacak inşallah,telaşemizde var malum..

selam kızlaarr.
herkes iyiymiş maaşalllah.
nevinim çok geçmiş olsun canım.ay bi fena hastalık salgını var sormayın gitsin yaa.bu hafta bizim hastanedeki bütün personel(hizmetli yani) ve bütün hemşireler mecburi nöbet tutuyorlar.hastanede adım atılacak yer yok.gecede 30-40 hasta gelen acile,şimdi gece 200 hasta geliyor.olağanüstü hal var yani anlıycanız.ve gelen hastaların bi çoğu panikten geliyor.azıcık ateşi olan hastaneye koşuyor.malum gribe mi yakalandım diye.ve hastane çalışanlarının çoğu maskeyle ve eldivenle çalışıyor.
bende çok yoğundum bugün.nefes alamadım inanın.yemek molası bile veremedim.kantinden bişeyler isteyip bi taraftan çekim yaparken bi taraftan da atıştırdım masamda.midem bulandı artık.ne işe gidesim var ne de hasta göresim.
dünde bi karın ağrısıdır tuttu.eşim çok ısrar etti acile gidelim diye ama,gitsem de muayene olamadan geri geleceğimi biliyodum yoğunluk dolayısıyle.gitmedim o yüzden.bugünde var ama şükür azaldı.adetimde yakın.ona bağlıyorum artık.
hepinizi çok özledim.geçen yılki muhabbetlerimizi bende çok özledim.şimdi neredeyse terk edilmek üzere topiğimiz.

Son düzenleme:
Ben geldiiim yorgun savaşçı 2akannehir

Alhanım ve swetçim hoşgeldiniz...

Kusura bakmayın arkadaşlar gelemiyorum ve bir süre daha gelemeyeceğim.
Bilgisayarı ilk defa açabildim bugün.

Hem ablamın evinin temizliği, hem bizim evin temizliği, aynı anda çarşı işleri, ablamın hastalığı, benim belimin ağrısı annemin dizinin ağrısı:roflol::roflol:

Velhasıl-ı kelam çok yoğunuz çok bildiğiniz gibi değil.

Ben heyecandan bayılmak üzereyim bu aradaakannehir
Biraz kalabalık gelmek istiyorlarmış, nerdeyse bütün akrabalarının önüne çıkmış olacağımakannehir
Yarın temizliği bitirip, perşembe bütün günü kendime bakıma ayıracağım.
Cuma günüde hazırlıklara başlayacağız. Pastalar ve 1 gün önceden hazırlanabilecek herşey hazırlanacak.

Ama geçmişi okuyorum hepinizden haberdarım.

Nazcım korunuyorsun diye baskı yaptığım zamanları hatırlıyorum:roflol:

Çileem gelemiyorum çok fazla ama sizi unuttuğumdan değil biliyorsun tamamen yoğunluktan.
Bu arada dün ablişimin doğum günüydü. Babam buradayken hafta sonu onuda kutladık:sm_cool:

Yani nevinırmakçık 28'i bitirmiş bulunmaktaaaa:içelim:

Rady dikkat et kendine onca hastanın arasında hasta olma sakın lütfenkaydirigubbakcemile5

Hepinizi çook öpüyorum.
Görüşmek üzereeeeopuyorumnanaktan

kızlar nerelredsnz yineee?
çileğim sen varsın yanlızca nasılsın tatlım?minik kuşumuz nasıl annesi ayy özledim birden o günlerimi:)))

selam kızlar .evet eskiden topigimize daha çok katılım oluyodu.biraz kırgınlıklar,, birazda dogum yapan arkadaşlarımız artık fazla takılmıyorlar...ama ben şunu düşünüyorum .bugün hamile olan arkadaşlarımızda yavaş yavaş topigi terk edecekler .çünki muratlarına erişmiş olacaklar.....geride kalan benim gibi tedaviyle yada umutla bekleyen arkadaşlarımız bu topige sahip çıkacaklar.kusura bakmasın kimse bence olay bu..artık geçmişteki gibi kimse kimseyle muhabbet etmez oldu...
evet bende pek fazla gelmiyorum..bazı sebepler beni buradan soguttu.açık konuştum diye kimse gücenmesin.bazen gerçekleri sölemek gerekiyo degilmi...
sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…