- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.801
yok unuturmuyum bacıcımmm
ama ben kayınvalidelr ile aynı binada oturunca.
ya kahvaltıya çağırıyorlar ya geliyorlar bir hengame ile yalnız kalamıyorum yalnız kalmak çokkk istiyorum oysa ki:))
o yüzden kk ya giremiyorum.
bugün defnem biraz rahatsız daha doğsrusu geçen hafta aşıya gittik hastanede grip kaptık.
öksürük ve ateş ile geçen perşembe koştum hastaneye ilaç verdi.
fitil verid.
2 gece ateşi çıkacak diye uyumadım.
neyse geçti dedim tam.
gece ökdüürk ve hapşırık ile yeniden baş gösterdi ama inşallah geçiyordur ben de onu bahne ettim.
inmedim.
çünkü aşağıda diğer torun var.ve kızımı ondan koruyacağız diye dosdoğru bakamıyoruz bile.
yıpranıyor.
hemde diğer cadı kendini çk harap ediyor.
herkesiin sinirlerini aayağa kaldırıyor:)
işte böyle ......
işe başlayamıyorum kızıma bakacak birini bulmadım.
hayatım biraz belirisz yani :)
kızım iyi olsun da diyor şükredip bekliyorum
eşin calışıyorsa sorun yok bırazda o calışsın hep sen calışacak degılsın ya benceeeeesende buarada bolbol dınlen tabı kaynanadan fırsat bulursan
geldim ben canlarım tahlillerim çok normal çıktı hayırlısıyla perşembe günü de sevinirim inşş
berınnnn naber canım ?
netımız olmayacak bır süre yaaaw görümcemle beraber kullanıyodk o okula gıdınce kapattılar bızde netsiz kaldık.insallah kısa zamanda alırız.
eee ali bey nasıl canım koca adam olmuştur erkekımız....
nazımm gözun aydın erkekmıs bebişimz allah tamamına erdirsin insallh...ve bütün arkidişlerim hepinizi çok öpüyormmmm
merhaba swetcim seni gördüğüme sevindimmerhaba hanımlar neredesiniz yahu bir gireyim dedim kims eyok
geçmişi okumaya kalksam 2 sene daha selam vermem size uff ne kaynatmışsınız bütün konulara fransız kaldım yavvv
kendimi çok kötü hissetttttiiiiiimmmmmmmmmmmm
Şenizgeleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar ben geldim bugün bende bir teslik var keyfim yok hiç
ondan yazmadım hiç miğden fena halde kötü üşüttüm sanırsam miğdemi
hamilelikden olan bi kötülük değil ama bu karnım batıyor böle ama bunada şükür
allah beterinden korusun inş.
maşaallah pinkçim, hep böyle olumlu ilerler inş.geldim ben canlarım tahlillerim çok normal çıktı hayırlısıyla perşembe günü de sevinirim inşş
ben de seni çoookk özledim alhanımiyi geceler kızlar nasılsınız hepınızı çooook özlediim gecmişi okuyamadım komsudan yazıyorum sizlere .insallah iyis,nizdır.kızımda ellerinzden öpüyor teyzeleri....
ben geldım kımsecıkler yok yavvvv((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?