- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.841
canım beee
nefes almaya vaktim var mı kiiiimafoldumben akannehir :a015:
iyiyim cnm sen nasılsınkaydirigubbakcemile2slm mumucum sen nasılsın görüşmeyeliiii ???????
selam cnm :kedi:selam mumu selam alhanopuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar canlarım...
mumucum.sana da selam olsun canım....
GÜLYÜZÜM BU ÖPÜCÜKLER SANA ÖZEL opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:a.s.
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız iyisinizdir inşş ben iiyiym çok şükür birazdan çıkıcam pzara ordan anneme gidicem akşam gelirim görüşmek üzere hoşçkalın
slm kzlarr ancak gelebıldım bende cadıyı uyuttum.uyanmadan bı size bakayım dedım.
gulyuzüm evet canım denk gelemedık.komsudan alıyoruz netı ama modemi görmüyor cogunlukla.böyle idare edecez artık bir süre.hiç olmamasından ıyıdır dimi?
:)
:sm_confused:ewet bu topik artıkkkkkkkkkkafamçokkarıştı
selam canlarım...kurs çıkışı lotusuma gittim,bebişlerimiz çok tatlı kızlar,ama lotusumu görmelisiniz,tabiri caizse at gibi koşturuyor derler ya,aynen öyle,maşallah diyeyim,çok yoruluyor tabi...Allah yardım etsin,ikiz büyütmek çok zor çok...
teşekkür ederim canım...ama bak gelmezsen senin adına ayrı topik açacam haberin olsun...opuyorumnanaktan
selam kızlar günaydınlar hayırlı günler nasılsınız iyisinizdir inşş hepinizi öpüyorum bu gün bana dua edin olurmu canlarım
ben bi günaydın diyim yine de
bugün biraz karanlık çünkü.hava da bozuk.bi hastayla da tartıştım zaten.sinirden titriyorum resmen.gerizekalı karı
amaaaaann boşver berinim yaa.onu adam yerine koyduğuma yanıyorum ben şimdibende gunaydın dıyım bari radyım
hayırdır nıye tartıştınız :uhm:
bende tünaydın diyeyim bariii :)
pinkcım dualarımız senınleeee...
radycim sakın ol canım hasta psikolojisi deyip gec boşveeeeeer.
gülyüzüm benım elif cokda cadıdegıl teyzesi günahını almayayım şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?