- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.961
herkese hayırlı cumalar arkadaslarım.rabbim herkesin gönlünden gecenlerı nasip etsin inş.
gülyüzüm komsuna cok üzüldüm canım yaa rabbim yardımcısı olsun.
nehııırrr kacak nerelerdesın sen bakım?ablan nasıl çok slm söyle bizden.
denefım kızlar haklı ne zamn baslayacksın tedavıne sen bakım?
radycim sen neden olmadın hala yaaa inş kist falan yoktur.
mumcm,pinkim,berıncım sizler nasılsınz kızlar?
bızde ıyıyız cok şükür elif hanmla evde nöbet tutuyoruz.ayrıca dönmelere basladı bu cadı ilk kez bugun sagına ve soluna dönmeye basladı nasıl hosuna gidiyo bır görsenız :)iyi bişey yaptım sanıyo heralde
5 ayı bitti 6. ayından gün alıyor canım.evet zayıf bizim zilli.küçük dogdu dr buna baglıyor zayıflıgını.ne yapalım saglıklı ve harekletlı çok. önemli olanda bu zaten.ek gıdalara gectık insallah toparlar kısa zamnda
:hooray:
:lepi:
:teytey:
:dance:
Ohh verdim kararımı galiba belki görüşürüm ama evlenmek istemiyorumlülülülülülü
canıcım naapıyosuuunnnherkese hayırlı cumalar arkadaslarım.rabbim herkesin gönlünden gecenlerı nasip etsin inş.
gülyüzüm komsuna cok üzüldüm canım yaa rabbim yardımcısı olsun.
nehııırrr kacak nerelerdesın sen bakım?ablan nasıl çok slm söyle bizden.
denefım kızlar haklı ne zamn baslayacksın tedavıne sen bakım?
radycim sen neden olmadın hala yaaa inş kist falan yoktur.
mumcm,pinkim,berıncım sizler nasılsınz kızlar?
bızde ıyıyız cok şükür elif hanmla evde nöbet tutuyoruz.ayrıca dönmelere basladı bu cadı ilk kez bugun sagına ve soluna dönmeye basladı nasıl hosuna gidiyo bır görsenız :)iyi bişey yaptım sanıyo heralde
nehır kızzzz bu sözler sana ait gecmıse bakıyordumda ne güldüm. :)
AYYYYYYY inanki çok etkilendim çok feci RABBİM kimseye yaşatmasın hayırlısıylaselam canlarım....
bugün çok yoruldum...aldıım bir haberde canımı sıktı ...gribinin haberleri günden güne daha da çoğalmaya başladı...karşı apartmanımızdaki bir bayanda kapılmış ve de çok kötüymüş,1 yıllık evli ve 7.5 aylık hamileydi...bebği karnında ölmüş ve almak zorunda kalmışlar,kendinin durumu da çok ağırmış...çok üzüldüm...Allah hepimizi korusun...onu da ailesine ve sevdiklerine bağışlasın...
radycim ve pinkcim;biryerlerden para gelsede hemen başlasam keşke...ama şu an başlayamam canım,,,ama ilerde düşünüyorum canım...
radycim...git artık şu dr.canım...
kelebeğim,inşallah burdaki herkes birşekilde anne olacak....sen de birgün gelecek o güzelim heberi bize vereceksin canım...kolay değil yaşanılanlar ama bizler yürekliyiz canım...herşeyin üstesinden geliriz canım...umudumuz hiçbir zaman solmasın....
denefcim tedavi ne zaman ya söyle ne olur bizi meraktan çatlatma ne olur ne olur söyle söyle söyle...
5 ayı bitti 6. ayından gün alıyor canım.evet zayıf bizim zilli.küçük dogdu dr buna baglıyor zayıflıgını.ne yapalım saglıklı ve harekletlı çok. önemli olanda bu zaten.ek gıdalara gectık insallah toparlar kısa zamnda
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhh:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?