Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhh:1hug:

selam canlarım....
denefcim tedavi ne zaman ya söyle ne olur bizi meraktan çatlatma ne olur ne olur söyle söyle söyle...

canım benimmm...şunu söleyem sadece,, ön görüşme tamam.gerisini söleyememmm.çünki ajanım va bi tane ..:jeyyar::jeyyar:.. takip ediliyo yazılarımmm..kaydirigubbakcemile3

a.s bacım ne haber.nasılsın.seninde cuman mübarek olsun.yegenim nasıl büyüdümü baya....sevgilerimle

büyüdü teyzesii 7,800 gr 67 cm olmuşuzzz
gelmiyormusun bu taraflaraa denizli bitti hadi bide adapazarı yapp özlemişsindir ablanııııı-bahanem güzel dimiiii yolun düşerse inşallahh bu sefer seni görmeden bırakmammmm-:1hug:

maşşallah yegenimize...
bu aralar gelmem zor.hem bayram geliyo.bayramdan itibaren kayınvalidem 1 ay bende kalacak.bakma işini sıraya koyduk...herkeste bir ay kalcek.:çok üzgünüm:

hayırlı geceler kızlar..sabah ilk günaydın benden.bakalım kim gelecek.ya çilek yada naz.CADIARZUözleyip dönerler belki...:a015::a015:

tünaydın kızlar nasılsınz bacılarım?
myhope canım alperene masallah dıyeyım tosuncuk olmus :)
hala emzırıyomusun canım?bizim zilli bırakmal üzere canım cok sıkılıyor.gecelerı alıyodu son bırkac gundür onuda almıyor.sagıp verıyorum bende öyle böyle içsinde napayım?

hala emzırıyomusun canım?bizim zilli bırakmal üzere canım cok sıkılıyor.gecelerı alıyodu son bırkac gundür onuda almıyor.sagıp verıyorum bende öyle böyle içsinde napayım?

selam kızlar iyi haftasonları nehir canım nasıldı film gittinizmi güzelmiydi
denef canım hayırlı olsun inş başlarsın artık en kısa zamanda hayırlısıyla tatlımm

.selam alhan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam berrin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam pink...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese merhabalaarr..

Denef ablacım ablam taşındı ama henüz yerleşmedi.
Yani ufaktan başladı yerleşmeye tabi ama doğalgazı açılmadı daha soğukta iş yapamıyor çok fazla.
Gidip geliyoruz evine işte..
Seni kim takip ediyor bakim :)

Film harikaydı tabiki..
Yani ne olursa olsun objektif olamıyorum fazla tabi, kitabı okuduğum için..
Bana çok güzel geldi o yüzden..
Tabiki daha güzel olabilirdi ama ilk filmden defalarca güzel..
Kitabı okuyormuşum gibi hissettim gerçekten çok güzeldi...
Hepinize tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…