- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.001
benden selam olsun alhanıma
nasılsın canımkaydirigubbakcemile2
alhanım selam canım benim pc de bi arıza var düşüyorum sürekli bugün bakmaya geliceklerdi ama gelen giden yok
.selam alhan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam berrin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam pink...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
unuttuğum arkadaşlar var ise çok özürler
herkzi çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama uzaktan girp varrrrrrrrr salgın
selam canım bende senı çok öpüyorum (uzaktan tebi grip var mumu döver benı :roflol: )
ben ıyıyım canım sen nasılsın?
güzel saglıklı günlerde giy insallah canım aldıklarını.
ben bu bayram kendıme almıcam bısey ama kızımı süslicem tabı
bende iyiyim canım alim ellerınden öper teyzesi artık agulamaya başladıtesekkür ederim canım sen nasılsın alı fıratımızda iyidir inş.
unuttuğum arkadaşlar var ise çok özürler
herkzi çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama uzaktan girp varrrrrrrrr salgın
ayyyyyyyyyy bir gelsen de görsen hergün yemek yemiyeceğim diyor sonra herkezden çok yiyor deli ediyor bizleritamam mumucum ne demek ben şiddet uygulamadanda hakkından gelırım onun sen merak etme :)))))
ooooooooooooooooooooooooobende iyiyim canım alim ellerınden öper teyzesi artık agulamaya başladı
beni unuttunlmaz:canım
bayramlıklarını gule gule gıy canım bende henuz bayramlık almadım ama 24 kasım hem dogum gunum hemde evlılık yıldonumu (hemide 40ımız cıkıyo:kedi:) eşim mutlaka bişeyler alır
bemde opuyorum uzaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus
amin inş cnmoooo maşallah kızlar kaynatmışsınız yine...ohhhh ohhhh ne güzel topiğin birlikteliği tekrar başlamış...daim olur inşallah...
kızlar hepinizden Allah razı olsun...komşumun durumu malesef hala kötü...hala hastanede,Allahım onu tüm sevdiklerine bağışlasın...
mumucum,aldıklarını iyi günlerde kullan canım...bende kızkardeşimle alışverişe gittik...çarşı kalabalık,iğne atsan yere düşmüyor,3 çocuğa kıyafet almak 4 saatimizi aldı...mumucum lotusumun selamını getirmişsin sağolasın canım benim...
kendinize iyi bakın canlarım...öptüm...
selam kızlar.
yok mumu yaa.hala olmadım regl...
haldır haldır hazırlık yapıyorum bende.yarın arkadaşlarım gelicek inş.
lisede beraber okuduğumuz sınıf arkadaşlarım.ayrıca eşim nöbetçi.yalnızım.çok ta canım sıkılıyo.
hayırlı olsun yeni ciciler.
bu bayram bende hiçbişey almayı düşünmüyorum.bayramdan 2 hafta sonra kaynımın nişanı var.ayrıca kurban var.ayrıca bu ay yapmamız gereken yüklü miktarda bi toplu ödememiz var.çok zor iki ay bizi bekliyo yani(
nehircim.muradına erdin.hadi gazan mübarek olsun :))
amin inş cnm
hayırlısıyla en kısa zamanda sağlığına kavuşur
evet heryer çok kalabalıktı bizim burada da offfff
iyi günlerde güle güle giysinler teyzesi minikler yeni kıyafetlerini
bugünün ilk günaydını benden...iyi pazarlar hepinize...
teşekkür ederim canımcımŞenizyakın olsaydık minikler elini öpmeye gelirlerdi teyzesi...
bugünün ilk günaydını benden...iyi pazarlar hepinize...
teşekkür ederim canımcımŞenizyakın olsaydık minikler elini öpmeye gelirlerdi teyzesi...
benden de çok selamlar olsun cnm lkotusuma gerçekten onun samimi ve içten kounşmalarını özledim
facesi olan kızlar ekleyebilirmiyim sizleri gerçi herkezin ismin bilmiyorum amakopya alırım arkadaşlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?