Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selamlar

denef ne ajanı yoksa bizide mi takip eden vardır

amannnnnnnnnnnnnn boşver

RABBıM hayırlısıyla güzel haberlerini yaşatmayı nasip etsin hep beraber halaya ajanda gelirrrrrr

bende bugün bayramlık almak için gittim çarşıya inanmıyorum sis vardı hadi dedim kimsecikler olmadan rahat rahat dolaşırım ama herkez benim gibi düşünmüş olmalı ki çarşı çok kalabalıktı

eşarbım hariç herşey tamamdırrrrrrrr

genellikle bayramlık almam ama bu bayram kendimi baştan aşağı dizdim

nehircim inan bende meraktayım filmi izlemek için

alhancım sen nasılsın

radyyyyyyyyyy varmı bir gelişme regl oldun mu

nazzzzzzzzzzz nerdesinnnnnnnnnnn

esraaaaaaaaaaa sen de yoksun

ewettttttttttttt kızlar yaffffffffff ben size lotustan selam getirdim hiç kimse neden a.s dememiş

myhope alperenimize maşalllah sübhanallah büyüsün kuzucuk

unuttuğum arkadaşlar var ise çok özürler

herkzi çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama uzaktan girp varrrrrrrrr salgın

Son düzenleme:
alhanım selam canım benim pc de bi arıza var düşüyorum sürekli bugün bakmaya geliceklerdi ama gelen giden yok

tamam oldu o zaman opuyorumnanaktan

.selam alhan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam berrin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam pink...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canım bende senı çok öpüyorum (uzaktan tebi grip var mumu döver benı :roflol: )

ben ıyıyım canım sen nasılsın?
güzel saglıklı günlerde giy insallah canım aldıklarını.
ben bu bayram kendıme almıcam bısey ama kızımı süslicem tabı

çok fena döverim bak haaaaaaaaaa lülülülülülü

cnm seni değilde okulda bir çocuk var çok fena azcık onun hakkından gelsen çok inatt olurmu ( bunu kimse duymasın aramızda):1ninca:

çok merci canıncımmmmmmmmm

ne güzel prensesimiz sülenecekhihoyyyt

tesekkür ederim canım sen nasılsın alı fıratımızda iyidir inş.
bende iyiyim canım alim ellerınden öper teyzesi artık agulamaya başladı

beni unuttunlmaz:canım
bayramlıklarını gule gule gıy canım bende henuz bayramlık almadım ama 24 kasım hem dogum gunum hemde evlılık yıldonumu (hemide 40ımız cıkıyo:kedi:) eşim mutlaka bişeyler alır
bemde opuyorum uzaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus

oooo maşallah kızlar kaynatmışsınız yine...ohhhh ohhhh ne güzel topiğin birlikteliği tekrar başlamış...daim olur inşallah...

kızlar hepinizden Allah razı olsun...komşumun durumu malesef hala kötü...hala hastanede,Allahım onu tüm sevdiklerine bağışlasın...

nehircim,komşumun bebeği annenin ...o gribe kapılmasından dolayı öllmüş canım...ama kız o haberini alınca sokaklarda nasıl ağlamış...Allahım acı durum verme yarabbim...çok zor zor...
aylar sonra beklediğin oldu...filmini izledin...izlemye sinanlamı gittin şekerim???ablana selamlar...kendini fazla yormasın...herşey kısmet diye boşuna demiyoruz...3 ay önce ben evlenmem diyen kız şimdi aşığım evlenecem diyor...allah hayırlı eder inşallah...bizim de çocuğumuz olmuyor diyoruz ama bir bakmışsınız bizlerde hamile kalırmışsız...inşallah.......

denefcim,çatlacan bizi valla,ama tedavin hayırlı olsun canım...bir adım atmış görünüyorsun,bunun devamı gelir yakında...inşallah dayanamayıp bize söylersin...ama herşeye rağmen hep dualrımızdasın canımcım...

mumucum,aldıklarını iyi günlerde kullan canım...bende kızkardeşimle alışverişe gittik...çarşı kalabalık,iğne atsan yere düşmüyor,3 çocuğa kıyafet almak 4 saatimizi aldı...mumucum lotusumun selamını getirmişsin sağolasın canım benim...

kendinize iyi bakın canlarım...öptüm...

selam kızlar.

yok mumu yaa.hala olmadım regl...
haldır haldır hazırlık yapıyorum bende.yarın arkadaşlarım gelicek inş.
lisede beraber okuduğumuz sınıf arkadaşlarım.ayrıca eşim nöbetçi.yalnızım.çok ta canım sıkılıyo.
hayırlı olsun yeni ciciler.

bu bayram bende hiçbişey almayı düşünmüyorum.bayramdan 2 hafta sonra kaynımın nişanı var.ayrıca kurban var.ayrıca bu ay yapmamız gereken yüklü miktarda bi toplu ödememiz var.çok zor iki ay bizi bekliyo yani (

nehircim.muradına erdin.hadi gazan mübarek olsun :))

tamam mumucum ne demek ben şiddet uygulamadanda hakkından gelırım onun sen merak etme :)))))
ayyyyyyyyyy bir gelsen de görsen hergün yemek yemiyeceğim diyor sonra herkezden çok yiyor deli ediyor bizleri
ooooooooooooooooooooooooo

ne güzel hiç unutulmayacak mutlulukların hepsi bir arada

RABBıM sağlıkla sıhhatle uzun ömürler versin san eşine ve ali fıratınıza

ayyyyyyy kayınvalidenleeeeeee
amin inş cnm
hayırlısıyla en kısa zamanda sağlığına kavuşur

evet heryer çok kalabalıktı bizim burada da offfff

iyi günlerde güle güle giysinler teyzesi minikler yeni kıyafetlerini

RABBıM hayırlısıyla güzellikler kararlamıştır

inş en kısa zamanda olursun mu diyeyim yoksa olma bebiş müzdesiyle halaylar çekelim

cicilerim için çok teşekkür ederim benimde aslında almak niyetim yoktu kurban bayramında bizde almadan geçirirdik

ama birine verdiğimiz bir miktar borç para gelince bende onu değerlendirdim yoksa sıkıntı herkezde olduğu gibi bizde de var

AMA RABBıME binlerce şükürler olsun beterin beteri var

kolay gelsin cnm arkadaşlarınla güzel vakit geçirmen dilkeğiyle

bugünün ilk günaydını benden...iyi pazarlar hepinize...

amin inş cnm
hayırlısıyla en kısa zamanda sağlığına kavuşur

evet heryer çok kalabalıktı bizim burada da offfff

iyi günlerde güle güle giysinler teyzesi minikler yeni kıyafetlerini

teşekkür ederim canımcımŞenizyakın olsaydık minikler elini öpmeye gelirlerdi teyzesi...

teşekkür ederim canımcımŞenizyakın olsaydık minikler elini öpmeye gelirlerdi teyzesi...

gunaydın gulyuzum
gunaydın kızlarzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

GÜNAYDINLAR OLSUN HERKEZLERE

AHHHH cnmmm ne güzel olurdu sizler için özel hediyerde alırdımmmm

bazen düşünüyorum mücadelemizin ne olduğu belli hepimiz beraber aynı şehirde olsaydık ve çok çok sık görüşseydik dertleşseydik daha güzel mi olurdu

kaydirigubbakcemile

selam kızlar.evet mumucuk yakın olsaydık ne iyi olurdu.daha çok görüşürdük.dertkleşirdik.olsun ama bizim gönülllerimiz bir kardeşim..bayramlıklarını güle güle giy...ben bu ara masraflardan kıstım... biliyonuz zor maratona başlıyorum...herşey bebek için..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

denefim canım dün face de karşılaştık bak şimdi buraya geldim
maraton içinb zor deme ki kolay olsun
inşallah hepinişzn bebkleri gelecek mumu senin de canum
işte ben buradayım az sonra gfideceğim biraz kafam dağılsın diye geldiğm ama hiç biriniz yoksunuz
tabi kırk yıulda bir gelen swet yine tek başına
ağlamak istiyorum yalnıızm dostlarım yalnzım yalnız
rady ismşnş değiştirmişsin çok iyi olmuş uğurlu gelir inşallah
bu arada nehirim sözlnemiş hayırlı olsun
hamişlerimiz sizdewn ne haber canlarım
sağlıklı habeleriniz bakliyorum
ismini saymadıkalrım unuttum sanmayın hepoinizi seviyoooomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…