- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.021
senin en güzel bayramın olacak inş seneye bu zamanda bebeğinle ona bayramlık alırsınselam kızlar.evet mumucuk yakın olsaydık ne iyi olurdu.daha çok görüşürdük.dertkleşirdik.olsun ama bizim gönülllerimiz bir kardeşim..bayramlıklarını güle güle giy...ben bu ara masraflardan kıstım... biliyonuz zor maratona başlıyorum...herşey bebek için..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tm cnm hemen ekleyeceğimekle tabi ismim bennur canım kızlardan kopya alırken yardımcu olkur
ooo swette gelmiş,hoşgelmiş,keşke karşılşabilseydik canım,bebişimiz nasıl,öp yerimize...
bugün bende yoğundum,ancak şimdi girebildim...kış günü zaman yetmiyor inanın,saatler çabuk geçiyor,yazın daha çok zamanımız oluyor sanki...
mumucum,kalbimiz bir ama dediğin gibi keşke hepimiz aynı yerde olsaydık,daha çok dertleşirdik tabi ki...bu konudaki yalnızlığımız bir nevi azalırdı...
EVET NELER GÖRDÜK DENEFİM neler değilmi
yıkılmadık ayaktayız
kızlar temizlik mi yapıyorsunuz
ben burdayım ama sizler yoksunuz bizde okullar tatil ohhhhhhhhh 10 keyif yapacağızzzzzzzzzzzz
selam arkadaşlar..nasılsınız.
myhopem malesef bacım topigimiz yaprak dökümü yaşıyor..tek amacımız bebek sahibi olabilmekti... .ama artık bu düşünceden kopmuş durumdayız...ufacık olaylar dag gibi büyüyor burada.gelende sag olsun gelmeyende.gerçekten üzülüyorum..nerde birbirimize verdigimiz destek..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyiyim cnm sen nasılsınmumucumm nasılsın canımm kimse gelmemiş hala hayrett hadi ben gelemiyordum sabah beri ayaktayım ama oğluşu ancak uyuttum kahvaltı yaparken topiğe bakayım dedim bitek sen varsınnn nerde bu millettttt
geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarıııı topikten bekleniyorsunuzzzzkaydirigubbakcemile
benimdebak şimdi mahsunun şarkısı aklıma geldi..kaydirigubbakcemile3
evet inşallah geri kalan arkadaşlarla yola devam edecez...
ben temizlik çarşamba günü yapacagım.yagmur yagarsa camlar yine berbat oluyo çünki...
sen ne yapıyon başladınmı temizlige...
ahhhhhhhhhh cnmmm cnmmmmmm kıyamam ben o yavruyaselam kızlaaaarr
swet hoşgeldin tekrar.küçük hanım nasıl.iyi mi.
valla ben hep burdayım kızlar.sadece yoğunluğum kış geldiği için artı.ondan dolayı vakit bulamıyorum.yoksa hep geliyorum yani.
bugün 1 haftalık bi bebeğe emar çekelim diye anestezi verdik.çocuğun solunumu gitti.çok zor yarım saat geçirdik.onun stresiyle hala başım ağrıyo.mosmosr kesildi yavrucuk.gitti ve tekrar geldi resmen..
ooooff of.anne baba olmakta çok zor yaa.kimisi olmaz onla dertlenir.kimizi olur onla dertlenir.ne biçim bi dünya anlamadım gitti.
işte ööle.
benim de dün arkadaşlarım geldi.söylemiştim zaten daha öncede.bu hafta her akşam bi işim var diyebilirim.çok yoğun bir hafta beni bekliyo yani.
kaynımın nişanı olcak bayramdan sonraki ikinci hafta.bi de onun alışveriş işleri çıktı.poff yani pof.patlıycam
ve de hala adet olmadım.....................................
slm denefım pc yı actım ama elifin derdı bıtmıyor.kuzucugum grıp oldu teyzelerı.burnu tıkandı gece.hem emzık emmek ıstıyor hem burnu tıkalı nefes alamadıkca kudurdu bu gece.nöbet tuttuk yanı.
myhopecım sen ek gıdalara gectınmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?