Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ooo swette gelmiş,hoşgelmiş,keşke karşılşabilseydik canım,bebişimiz nasıl,öp yerimize...
bugün bende yoğundum,ancak şimdi girebildim...kış günü zaman yetmiyor inanın,saatler çabuk geçiyor,yazın daha çok zamanımız oluyor sanki...

mumucum,kalbimiz bir ama dediğin gibi keşke hepimiz aynı yerde olsaydık,daha çok dertleşirdik tabi ki...bu konudaki yalnızlığımız bir nevi azalırdı...

senin en güzel bayramın olacak inş seneye bu zamanda bebeğinle ona bayramlık alırsın
hayırlısıyla inş

ekle tabi ismim bennur canım kızlardan kopya alırken yardımcu olkur
tm cnm hemen ekleyeceğim

hoş geldin nerelerdesin minik prenses nasıl

ablanın sıkıntıs vardı hatırladığım kadarıyla şimdi nasılsınız

evettttttttttt çok uzun sohbetler edeceğimiz anları hep hayal ediyorum

RABBİM nasip kısmet ederse olacaktır o günler

inşallah mumucum inşallah birgün karşılaşacağız canım...

EVET NELER GÖRDÜK DENEFıM neler değilmi

yıkılmadık ayaktayız

kızlar temizlik mi yapıyorsunuz

ben burdayım ama sizler yoksunuz bizde okullar tatil ohhhhhhhhh 10 keyif yapacağızzzzzzzzzzzz

mumucumm nasılsın canımm kimse gelmemiş hala hayrett hadi ben gelemiyordum sabah beri ayaktayım ama oğluşu ancak uyuttum kahvaltı yaparken topiğe bakayım dedim bitek sen varsınnn nerde bu millettttt
geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarıııı topikten bekleniyorsunuzzzzkaydirigubbakcemile

selam arkadaşlar..nasılsınız.
myhopem malesef bacım topigimiz yaprak dökümü yaşıyor..tek amacımız bebek sahibi olabilmekti... .ama artık bu düşünceden kopmuş durumdayız...ufacık olaylar dag gibi büyüyor burada.gelende sag olsun gelmeyende.gerçekten üzülüyorum..nerde birbirimize verdigimiz destek..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

EVET NELER GÖRDÜK DENEFİM neler değilmi

yıkılmadık ayaktayız

kızlar temizlik mi yapıyorsunuz

ben burdayım ama sizler yoksunuz bizde okullar tatil ohhhhhhhhh 10 keyif yapacağızzzzzzzzzzzz

bak şimdi mahsunun şarkısı aklıma geldi..kaydirigubbakcemile3
evet inşallah geri kalan arkadaşlarla yola devam edecez...
ben temizlik çarşamba günü yapacagım.yagmur yagarsa camlar yine berbat oluyo çünki...
sen ne yapıyon başladınmı temizlige...

alhanım lobide seni görüyom canım..nasılsın.
benim çıkmam lazım süt almaya gidecem....yogurt mayalıcam...bayramda lazım olur çünki...şimdilik bana müsade.birazdan gelirim inş...

öyle deme denefimm niye kopalımm tek amacımız bebiş sahibi olmak değildi ki zaten tamam esas amaç oda birbirimize verdiğimiz destek değil mi bizi birarada tutan amacımız sadece bebiş olsaydı çocuğunu kucağına alan birdaha buraya uğramazdıı ben kendi adıma konuşuyorumm tamam eskisi gibi sık sık giremiyorum ama inan aklım hep sizde bizim derdimiz sadece anne olmak değil yeğen sahibide olmak burdaki herkez anneliği tatmadan bu hedefe ulaşmış olmayızkii nerdeyse 1.5 senedir tanıyoruz birbirimizi 12 mayısta üye oldum siteye ikinci yazdığım yer burasıydı-ilki dostinex topiği onu sormak için üye olmuştum zaten iyikide olmuşummmkaydirigubbakcemile2-ve hatırlıyorum sen ve lotus cevap vermişti bana o zamandan beri dediğin gibi neler neler yaşadıkk üzüntülerimizde oldu sevinçlerimizde ve hepsini kendi içimizde değil topik olarak hep birlikte yaşadık benim için bu topiğin yeri çokk önemli yazamasamda aklım duam hep sizinlee ben sizi çokkk seviyorummmmm:1hug:

selam kızlaaaarr

swet hoşgeldin tekrar.küçük hanım nasıl.iyi mi.

valla ben hep burdayım kızlar.sadece yoğunluğum kış geldiği için artı.ondan dolayı vakit bulamıyorum.yoksa hep geliyorum yani.
bugün 1 haftalık bi bebeğe emar çekelim diye anestezi verdik.çocuğun solunumu gitti.çok zor yarım saat geçirdik.onun stresiyle hala başım ağrıyo.mosmosr kesildi yavrucuk.gitti ve tekrar geldi resmen..
ooooff of.anne baba olmakta çok zor yaa.kimisi olmaz onla dertlenir.kimizi olur onla dertlenir.ne biçim bi dünya anlamadım gitti.
işte ööle.
benim de dün arkadaşlarım geldi.söylemiştim zaten daha öncede.bu hafta her akşam bi işim var diyebilirim.çok yoğun bir hafta beni bekliyo yani.
kaynımın nişanı olcak bayramdan sonraki ikinci hafta.bi de onun alışveriş işleri çıktı.poff yani pof.patlıycam
ve de hala adet olmadım.....................................

radymm Allah şifa versin bebişe ve ailesinede sabırrrrrrr aynı şeyleri yaşadımm bilirim ne kadar zordur iki kez emara girmişti azram aslında 3 ikincisi çekilirken bir ilaç vermeleri gerekmişti damar yolundan ama eli morardığı için iğneyi çıkartmışlardı damar yolu açık değildi emardayken açalım dediler uyandı meleğim yarım kalınca 2 saat sonra tekrar girdi emara ilacı içirmeside bir dert kusuyordu bikaç kez denemiştik onuda Allahım kimseye yaşatmasın evlatlarını annelerine bağışlasın inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sanada kolay gelsin canımmmmm:1hug:

slm denefım pc yı actım ama elifin derdı bıtmıyor.kuzucugum grıp oldu teyzelerı.burnu tıkandı gece.hem emzık emmek ıstıyor hem burnu tıkalı nefes alamadıkca kudurdu bu gece.nöbet tuttuk yanı.
myhopecım sen ek gıdalara gectınmı canım?

geçmiş olsun canımm inşallah biran önce atlatırrgeçen hafta aşımız vardı sağlık ocağında ebeye sordum kilosu iyi anne sütüne devam et başka bişey sakın verme dedi bende şimdilik emzirmeye devam ediyorum 6 ayı tamamlayacam sanırım zaten 1.5 ay kaldı
sen başladınmı kimi meyve suyu ver diyo ama be şimdilik düşünmüyorumm
iki kere hata yedimm 504ler yine hortlamış yaa bakalım bu gidecekmiii:bbo:

canım bnecede anne sütüne devam et.benımkı bırakmak üzere.bende sagıp verıyorum mecburen.
radycim bebege cok gecmiş olsun cok üzüldüm yaaa.ailesine sabır diliyorum.
bu arada o pastadan yaptınmı canım?,

alhancım aynen ben de çok üzüldüm canım.bebeğin belinde kocaman bi kese varmış.ameliyatla içeri sokmuşlar.sırtına kadar ameliyat yarası var.daha geçen salı doğmuş yavru.bi sürü çile çekti 1 haftada.

evet yaptım pastayı.ama biraz mutasyona uğratarak. :)))
evrim geçirttim pastaya hehe :)
ben keki fındıklı çikolata sosuna buladıktan sonra üzerine krem şanti koydum.gayet leziz oldu.herkes çok beğendi.basit ama çok güzel bi pasta bence. mmmmmm

alhancım ay bırakmasın yaa.çok erken 6 aayyyy.gerçi sen ne yapabilirsin ki emmek istemezse di mi

myhopem doğru.o 504 leri görünce cinleniyorum bende zaten...........
bi daha yazasım gelmiyo.o kadar döktürüyosun.bi 504e kurban oluyo

alhanım çok geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum..
rady canım sana kolay gelsin demek istiyorum...bayram gelince telaşeler başlıyo malesef...mafoldumben
benide yorucu bi hafta bekliyo.inan yazarsam bunların hepsini benmi yapacam diye korkudan yazamıyom he...kaydirigubbakcemile3
myhopem canım sitemim geneldi.sakın üstüne alma.biliyorum bebeişleri olan anneler zor geliyorlar.hem ev işi, hem bebek, hem uykusuzluk kolay degil...ah bizde anne olaydık bu yaşadıklarınızı yaşayabilseydik...
bu arada 504 ne ...:uhm:

iyiyim cnm sen nasılsın

şikayet yokkk s:umursamaz:

alperen annesini üzmezzzzzzzz
benimde

kalan sağlar bizim olsun bizler kadroluyuz burda değilmi denefim
ahhhhhhhhhh cnmmm cnmmmmmm kıyamam ben o yavruya

inan senin işinde zor arkadaşım

RABBİM güç kuvvet versinn

aman işte yorulduğumuz yetmiyormuş gibi alış veriş ev temizliğ yemek vs

iyice belimizi büküyor kolaylık versin yaradan

cnm geçmiş olsun

bende çok feci grip oldum yatıyorumm

temizlik işte yapabildiğim kadar yapıyorum eşim fark etmesin diye gizli gizli çamaşırlar yıkanıyor

kızıyor yoksa neden kendimi yoruyorum hastayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…