- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.081
ayy gülyüzüm inanamadım yaaa.çok kötü çooookkkkk.çok üzüldüm.selam canlarım,
çok üzgünüm çokkkkkk...komuşumuzu kaybettik..günlerce çekti,önce yavrusunu kaybetti,sonra da kendi...çok acı geldi bana...kızın son hali gözümün önünden gitmiyor...ailesi feryat figen kopardılar...Allah sabır versin...domuz gribinden bir kişiyi daha kaybetmenin acısı büyük...ne olacak bu halimiz...aşıya bile güvenemezken ne yapmamız gerekecek acaba şaştık kaldık valla...Allah sonumuzu hayırlı eylesin...
radycim,durumlar nasıl canım,neye karar verdin?
selam canlarım,
çok üzgünüm çokkkkkk...komuşumuzu kaybettik..günlerce çekti,önce yavrusunu kaybetti,sonra da kendi...çok acı geldi bana...kızın son hali gözümün önünden gitmiyor...ailesi feryat figen kopardılar...Allah sabır versin...domuz gribinden bir kişiyi daha kaybetmenin acısı büyük...ne olacak bu halimiz...aşıya bile güvenemezken ne yapmamız gerekecek acaba şaştık kaldık valla...Allah sonumuzu hayırlı eylesin...
kelebeğim,hüzünlenmekte haklıyız canım,ama dirençli olmak zorundayız...
evet yoruldum demek yokkkkk
bugün beni maya tüp bebek merkezinden aradılar,sağolsunlar arada bir arar sorarlar...ne zman yaptıracağımı falan merak ediyorlar,kendilerde yaptırmam için ara ara arıyorlar beni...fiyatları da 3.00 ytl miş...ilaç hariç tabi...şu an başlayamıyacağımı söyledim...o da tekrar arayacağını söylüyor...onlar da para kazanma derdindeler tabi...hayırlısı.......
hepinize saygılar,sevgiler....
olsun araştır hıhhhhh tamam dediğinde ilk adımı at zatengünaydın kızlar.
arefemiz hayırlı olsun.
oh beee yarım gün bugün.
ayy gülyüzüm inanamadım yaaa.çok kötü çooookkkkk.çok üzüldüm.
allah ailesine sabır versin..
ama şu da bi gerçek.domuz gribi momuz gribi hikaye birazda.
ECEL GELMıŞ CıHANA,BAŞAĞRISI BAHANE.
yani kimin vadesi yetti eceli geldiyse o gidiyo maalesef.ama bu domuz gribi olayı da çok acımasız bi sebep gerçekten.çok üzücü....allah herkesi korusun.....
bencede sayılı nefesimiz var
ben bişeye karar vermiş değilim daha yaa.öööyyle arayış içindeyim işte hala.zaten aşılamayı bayramdan sonra yaptırcam.
inşallah bacım..geçmişte bana yapmış eziyetlere karşılık hiç bakmamam lazım ama.neyse....ALLAH IMA HAVALE ETTıM .düşene bi tekmede ben vurmucam ..
bu bayram elim ayagım kalkmıyo.hiç heves yok.ah çocuk olaydım keşke.. o zaman güzel işte bayramlar:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?