Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam canlarım...

denefim,tedavine hayırla başlarsın ve sonu da hayırla biter inşallah...

nevincim,tedavi hakkında sen ne düşünüyorsun,tekrar denemeyi düşünmüyormusun canım????

swetcim,kaynanan bir jest yapmış sağolsun...gideceğin gün belli değilmiş ama şimdiden güle güle git gel canım,sağlıkla,mutlulukla ve huzurla...

nehircim,karizma insanlara bende bayılırım...ama kocişim duymasın,,seninde sinan duymasın...yoksa kırılırlar...benden hoş,yakışıklı adammı var derler sonra...

dün kursla antakya huzur evi ve çocuk esirgeme kurumuna gittik,ağlamaktan gözlerim,bazı yerde de ağlayamamaktan boğazım düyüm düyüm oldu...çok üzüldüm çokkkk...Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin,elden ayaktan düşürmesin,kimseyi kimsesiz bırakmasın...üzgünlüm dünden beri devam ediyor,birkaç gün kendime gelemem galiba...

hepinizi öpüyorum canlarım...

berin evet kaç gündür yok bende merak ediyorum...gülyüzüm sana çok katılıyorum.ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin...çok zor.çünki biz bu duyguları malesef 1 senedir yaşıyoruz..kayınvalidemden dolayı...kayınvalidemi geçmişte sevmememe ragmen onun şu an muhtaçlıgı benide üzüyor...eskiden asla taviz vermeyen kimseye muhtaç olmayan kayınvalidem şimdi evlatlarım baksın diye herşeyi yutuyo.hepimize ALLAHIM hayırlı evlatlar versin İNŞ.:Saruboceq::Saruboceq:...

amin canım ALLAHIM yaşlılara ve zor durunda olanlara yardım etsin kimsenin akıl sağlığını kaybettirmesin inş:Saruboceq:üzülmekte haklısın cnm üzülme kıyamam sanaŞeniz
denef sobeeeelülülülülülü

kızlar berin bacımızla konuştum şimdi.dün akşam hastaneye yatmış.iltihap kurutuyorlarmış .serum veriyorlarmış....daha ameliyat olmamış...olup olmuyacagıda belli degilmiş...haber alırsam yine yazarım...

selamlar olsun muhabbet güzelmiş ama yine ben arkadan geleyim

ilk önce ÇİLEĞİMMMMMMMMMMM CNM YAAAA ne oldu çok çok geçmiş olsun ine en kısa zamanda eski şifalar bulursun

RADYYYYY cnm dr değiştirmen doğru mu ben de kendim için halen karar veremedim ki sana tavsiyede bulanayım RABBİM HAYIRLISINI nasipler etsin hepimiz için

sorularınız için amerikan hst dr bülent urmana sorabilirsiniz o kadar çok sor sordum ki artık sanki normal mail arkadaşım gibi beniş tanıyorlar

bülent beyin bilgisine çok çok inanıyorum ama bende dr değiştireyim mi diye düşüncedeyim

DENEFİM hayırlı olsun ama kadın dr diye değil bilgisi tecrübesi insafiyetine bak eğer bu özelliklerde kadın var ise o dr tercih et ama yoksa ne yaparsın mecburen erkek dr

PİNK---GÜLYÜZÜM --MYOPE-- NEVİNCİM --NEHİR-- LOTUS--ESRA--NAZ--CANLARIM SİZLERİDE ÇOK ÖPTÜMMM

İNŞ UNUTTUĞUM CNM ARKADAŞIM YOKTUR

selam canlarim hepinizi cok ozldm telefndan nete grdìm ay cok zormus böyle.Ah ne günlere kaldìk kizmda bende cok iyiyiz.sizleri unutmadìk cok öpüyorm sizleri

denefim haklısın bacım,bu iş seninde başında,Allahım sana onun mükafatını fazlasıyla verir inşallah...o kadar sevap işliyorsun ki hiçbirşeyle ölçülemez...
denefim berinden haberler getirmişsin sağol canım...berine acil şifalar diliyorum...inşallah sağlıklı birşekilde aramıza tekrar döner...

radycim,bir zamanlar benimde prolaktinim yüksekti,3 ay kullandığım ilaçlar sonucunda düzelmişti ve tedavime sonra başlanmıştı,bence dr.nu değiştirme zamanı gelmiş galiba canım,nacizane fikrim tabiki...

pinkim,sağol canımcım ya,ama üzülmemek elde değil,hala aklıma geldikçe ağlıyorum...

hayìrli pazarlar kìzlar bundan böyle bìr süre teldn grecem nete.gecmisten pek haberm yok kusura bkmayn nolur.görüsürz muck

tünaydın canlarım...amanınnnn yine kimsecikler gelmemiş...

alhancım,helal olsun sana bizlerle görüşmek için tlf.dan bağlanıyorsun,sağol canım benim ya,seni seviyoruz güzel anne...

selamlar şekerler.
nasılsınız bakiiim.ben iyiyim çok şükür.
gülyüzüm evet yaa.insan çok üzülüyo aciz durumdaki yaşlıların haline.allah kimseye muhtaç olmadan,sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin herkese.bana da bazen geliyolar öyle emar çektirmeye.aman kızım çocuk yapma diyor geçen bir teyze.bak bana 5 tane var.hiçbirinden bir hayır görmedim diyor.hemde genç yaşta dul kalmış ve evlenmeden çok zor şartlarda büyütmüş çocuklarını.allah hayırlı evlatlar versin.bizleri de ebeveynlerimize hayırlı evlat eylesin....

doktor hastane tedavi kelimelerini duymak bile istemiyorum artık.midem bulanıyor valla.literatürden çıkardım bunları ben.böyle daha iyiyiyim yaaa :)))

evet alhanım bende tebrik ediyorum seni....
kızlar kafayı yicem 1 aydır evden çıkamadım.tırlatmama az kaldı...laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
rady aslında o teyzeye hak veriyorum.sanki biz anamıza babamıza faydalı olabiliyozda.evladımız bize faydalı olacak......evlendik geldik eşimin anasına hizmet ediyorum...isteyerekmı yapıyorum hayır...KALBİMDEKİNİ ALLAHIM biliyo sizlerdenmi saklıcam.sevmedigim bi insana hizmet etmek zoruma gidiyo ama sırf eşim için katlanıyorum.anama ben bu kadar faydalı olamadım .gel eşinin anasına faydalı olmaya çalış.bide zamanında beni horlamış insan....

selamlar

bende düne kadar tekrardan hamile kalma fikrini literatürümden çıkarmıştım ki

ülkemizin geleceği için bizlerin fazlalışıp ülkemiz için faydalı yeni nesiller yetiştirmemiz gerektiğini öğrenene kadar

şimdilik belkide çok güçlü hissetmesem de tekrardan zaferi kazanana kadar güçüm yettiğince ülkem ve gelecek için anne olmak isteyorum

anneme elimden gelenin en güzeli yaptım ama denefin dediği gibi kendi annemiz kalbimizde ilk sırada ama formalitede her yerde eşimizin annesi geliyor

bende bunu hazmedemiyorum ben istersem yapayım canı gönülden olsun ama işte mecburiyetler bazen öne geçiyor

AMA TESLıMıYETıMıZ RABBıMıZE VERMıŞ ıNSANLAR OLARAK

ALLAH rıza için katlanıyoruz işte

öpüldünüz canlar çok çok

sagolun canlarim zorda olsa sizn icin katlanyrm igneyle kuyu kazsamda sizn icin deger.radycm umidini yitrme bak mumuya masallah nekadar pozitf.pes etmek yok kizima kards istyrm ona gore.simdi cikmalym canlar opuldnz.

ay mumu süpersin.senin bu pozitifligine hayranım...opuyorumnanaktan
alhanım bende seni ve yegenimi öpüyorummm.bizi unutmuyorsun ya bravo sana..
rady canum.bazen bende öle düşünüyorum.ama sonra pişman olmamak adına artık savaşmaya karar verdim..ya olacak ya olacak.ALLAHIMIN İZNİYLE TAbiki...

daha dur canım yaa erkenden pes etmişsin bu nasıl iş böyle öyle hemen vaz geçmek yok 15 yıldır uğraşıyorum ok para harcadım çok dr a gittim çok negatif sonuç aldım ama böyle konuşmadım ya yumurtalama güzel olsa hiç ara vermeden devam ederim ama malesef yinede devamlı takipteyim bıkmadan usanmadan oluyormu olmuyor ama olsun ben yinede yapimde sonra yaradanım elindeki fırsatları değerlemdirmedin derse ne derim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…