- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.241
selam canlarım...
denefim,tedavine hayırla başlarsın ve sonu da hayırla biter inşallah...
nevincim,tedavi hakkında sen ne düşünüyorsun,tekrar denemeyi düşünmüyormusun canım????
swetcim,kaynanan bir jest yapmış sağolsun...gideceğin gün belli değilmiş ama şimdiden güle güle git gel canım,sağlıkla,mutlulukla ve huzurla...
nehircim,karizma insanlara bende bayılırım...ama kocişim duymasın,,seninde sinan duymasın...yoksa kırılırlar...benden hoş,yakışıklı adammı var derler sonra...
dün kursla antakya huzur evi ve çocuk esirgeme kurumuna gittik,ağlamaktan gözlerim,bazı yerde de ağlayamamaktan boğazım düyüm düyüm oldu...çok üzüldüm çokkkk...Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin,elden ayaktan düşürmesin,kimseyi kimsesiz bırakmasın...üzgünlüm dünden beri devam ediyor,birkaç gün kendime gelemem galiba...
hepinizi öpüyorum canlarım...
selam canlarim hepinizi cok ozldm telefndan nete grdìm ay cok zormus böyle.Ah ne günlere kaldìk kizmda bende cok iyiyiz.sizleri unutmadìk cok öpüyorm sizleri
selamlar şekerler.
nasılsınız bakiiim.ben iyiyim çok şükür.
gülyüzüm evet yaa.insan çok üzülüyo aciz durumdaki yaşlıların haline.allah kimseye muhtaç olmadan,sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin herkese.bana da bazen geliyolar öyle emar çektirmeye.aman kızım çocuk yapma diyor geçen bir teyze.bak bana 5 tane var.hiçbirinden bir hayır görmedim diyor.hemde genç yaşta dul kalmış ve evlenmeden çok zor şartlarda büyütmüş çocuklarını.allah hayırlı evlatlar versin.bizleri de ebeveynlerimize hayırlı evlat eylesin....
doktor hastane tedavi kelimelerini duymak bile istemiyorum artık.midem bulanıyor valla.literatürden çıkardım bunları ben.böyle daha iyiyiyim yaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?