Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radycim,seni çok iyi anlıyorum canım,yer yer hepimizde böyle düşünceler olmuştur,sıkılıyoruz bırakıyoruz,ama yeri geliyor niçin oturup bekliyorum diye kendi kendine düşündüğün zaman,hadi yallah kalkayım da ben de biryerlerden başlayayım artık diyorsun...şu an sıkıntıdan böyle düşünebilirsin,hiçbirimiz ümitsiz değiliz canım,sadece senin biraz kafanı dinlemeye ihtiyacın var galiba...herşey düzelecektir eminim...

mumucum hadi canım birbirimize yol gösterelim,tekrar denemeyi düşünüyorsun galiba...nerde yaptırmayı düşünüyorsun???

denefim hep aklımdasın canım...Anladın sen onu....

nevin,nehir nerelerdeler yawwwww

evet tekrardan ya BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM deyip başlayacağım

AHHH rahmetli babam olsaydı inanın heray denerdim ama şu ara hem sağlık hemde maddi olarak biraz rahatlamam gerekiyor

yaşadıklarımı etkisinin biraz hafiflemesi gerek

AMA kısmet olursa seneye ramazan bayramından sonra yada yılbaşında düşünüyorum

selam kızlar .berin bugün mesaj attı bana.cuma günü ameliyat olacakmış.dualarımız berinle olmasını istiyorum.Allah yardımcın olsun berin...tez zamanda saglıgına kavuşursun inşalalh..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben geldim hatunlar..

Hoşgeldin esracım bayadır gelmiyordun hayırdır nerelerdesin?

Pazartesi günü sonunda iade-i ziyaretimizi yaptık erkek tarafına yani sinanımın tarafına :))
Herşey çok güzeldi, çok güzel karşıladılar, bizimkilerde onlarda çook memnun kaldılar.
Yedik içtik muhabbet ettik geldik çok şükür..
Önümüzdeki hafta gene gelecekler galiba istemeyi ve sözü konuşmak için ..

Ve galiba ocak ortası gibi değil Şubat başı yada ortası gibi düşünüyoruz sözü :))
Ayy bi sözlenemedik gitti bea :)))

Şimdi ben sinana atkı örüyorum cumartesi gününe yetiştirmem lazım :))
Çünkü sana bir sürprizim var dedim.
Annemde sinanla konuşmadığım zamanlarda beni bilgisayarın başından alıyor örgünün başına o bitecek diyor :))

"ış eşektir, dürtersen gider" diyor

Ve mumucummm hepinizin cesaretini ve umutlarını toplaması gereltiğini düşünüyorum..
Söylediğin söz bizim hayat felsefemiz.
Dinimiz, vatanımı, milletimiz,geleceğimiz için aksine daha çok çocuk sahibi olup; asıl onları hayırlı olarak yetiştirebilelimki hayırlı bir nesil olsun, gelecek düzelsin.

Sen çocuk sahibi olmayı düşünme o düşünmesin, yok ülkenin hali kötü de, ortam kötü de, sonra ne olacak?
Bu ülke ve gelecek kimlerin eline kalacak?

TAbiki sorumluluk bize düşüyor. Çocuk sahibi Allah'ın izniyle olmalıyızki, onu yetiştirebilelim hayırlı evlat olsun..Vatana millete hayır yapsın..Oda kendinde sonra gelecek nesli bizim onu yetiştirdiğimizden daha iyi yetiştirsin...ınşallah...

O yüzden pes etmek yok..Allah'ın izniyle olacaklar ben inanıyorum..
Zamanıda gelecek inşallah..

selaaaaammmmmm
ben geldiiiimmmm.

var ya acayip gaza geldim hemen gidip randevu aldım :roflol: :roflol: :roflol:

ya kızlar çooook haklısınız.noktasına virgülüne kadar çok haklısınız.benim için bunu söylemek için çok erken.ama ben sadece kendi adıma demedim aslında.herkesin yaşadıklarına çok derinden üzülüyorum.burdaki bütün arkadaşlarımın anlatııklarını kendim yaşıyomuşum yada yaşıyacakmışım gibi değerlendiriyorum hep.ben haftada bir kere doktora gidiyosam burdaki yazılanları okuyunca kendimi hep bu olayların içindeymişim gibi hep hastanelerde tedavilerle uğraşıyormuşum gibi hissedip üzülüp yoruluyorum.

bi de bana da hep şanssızlıklar uğradı galiba 6 aylık tedavi sürecinde.o da sıktı.tamam negatif sonuçlara artık hazırlıyoruz kendimizi de.bari tedavi yolunda gitse de denedik olmadı desem.ya doktor hatası ya başka bi şanssızlık.her işim aksi gitti.doğruyu söylemek gerekirse ilk başladığım zaman ki heyecanımı kaybettim.ümidimi değil ama yanlış anlaşılmasın.heyecanlı değilim sanki o kadar.

neyse sadede geliiiim.Doç. Dr. Süha Sönmez'den cumartesi günü için randevu aldım.bakalım ne diycek.en azından fikrini almış olurum diye düşündüm. e maille bi soru sormuştum.çok güzel ve aydınlatıcı cevap vermiş sağolsun.pinkim seraptan öğrendiğim kadarıyla senin daha önceki doktorunmuş değil mi.serapın da doktoruymuş.ben de başka bi arkadaşımdan duymuştum iyi olduğunu.serapta söyleyince bi gidelim dedik.
işte böööleeee

slm arkdşlar bir aydır banlanmıştım giremiyodum ama şimdi burdayım iiyim çok şükür iszler nasılsınız bende bi degişiklik yok sagligim yerimde ya onada şükür

iyi gecelr ve hayrli cumalar kızlar.olmuyor ama ne bu karamsarlik böyle?
radyyy dövecem kız seni dagıt bakaym o kara bulutlari.iyi düsün iyi olsun hersey.
nehirim masallah diyeym insallah hep böyle mtlu olursun canim.
esracm hosgeldn bacim.nassin bakaym?

selam hayırlı cumalar canım arkadaşlarım.

alhanım kara bulut mu var şekerim.yok öyle bişeyyyy şekercim.sen naapıyosun.minik kuş nasıl iyi mi?

esra niye banladın kiii.

ne oldu da

hşb cnm ii sen nasılsın ...

selam kızlar.nasılsınız.benim pc çöktü..ancak bu kadar yapabildim..yarın yegenim gelecek yapacak...zorla yazıyorum ayarları yapamadım daha.evet benim son durumum şöle ...kayınvalidem gidiyooo 2 gün sonra...ALLAH nasip ederse ocak ayı benim başlama tarihim...dualarınızı eksik etmeyin canlarım...

selam can kuşlarım...

yorgunluktan mahvoldum,yatmadan önce size bir bakayım dedim,herzamanki gibi kızlarımız facede...acaba diyorumki,şu kk da ki madotörümüzde bize farm ville bigi bir oyunmu açsa ne yapsa:)))))
yarın yemekli misafrim var diye akşamdan minik minik yaprakları sardım,pastamı da yaptım,ama yoruldumda...

radycim,senin adına sevindim canım,çıkmadık candan umut kesilmez derler,bizler çok dayanıklı kişileriz,Allahın izniyle herşeyin üstesinden hepbereber geleceğiz canım,şimdiden hayırlı olsun,sonu çifter çifter bebklerle dolsun...

nehircim,senin işte uzuyo gibi ama,kaynaşmak adına güzeldir...geç olsun ama güç olmasın...

berincim,inşallah sağlığına kavuşurda aramıza tekrar döner,başarılı bir operasyon geçirmiştir inşallah

iyi geceler kizlar ben bu saatlerd gireblyorm ancak kk ya.esimin teli bu sagolsun kotayi gecmemek sartyla kullanyrum.
radycm aferim ha söyle...minik kusda cok iyi uyuttm simdi
neyse canlarm ğhepinzi kocman öpyrum.

ıyi geceler efem..

Berincime geçmişler olsun,Rabbim acil şifalar versin...

Radym,Hayırlısı olsun canım..ınşallah memnun kalırsın doktorundan,insanın hayallerindeki doktoru bulması zor ama imkansız değil:))

Denefim hadi hayırlısı inşallah...Heyecnla bekliyoruz...

Mumum herzamanki gibi formunda maşallah sübhanallah,Rabbim daim etsin...

Gülyüzüm yaprakmı sardın...Yemeye doyamadığım yemeklerden biri,yaprak sarma,etli zeytinyağlı heç farketmez,doyamıyorum bi türlü:))Ellerine sağlık..

Bende herhangi bir değişiklik yok,herşey bildiğiniz gibi,hamile değilim:)))Uzun bi süre tedavi düşünmüyorum...Gerçi bu gece doktorumu gördüm rüyamda,benimi çağırıyor ne:roflol:
Sizlerden güzel haberler bekliyorum inşallah...

Alhancım myhopeçum canlarım nasılsınız?Bebişler gayet iyi maşallah,cicişlerim benim..

Öpüyorum hepinizi kocaman,görüşmek üzere...

günaydın şekerleeerrrr
bugün mübarek AŞURE GÜNÜ.hepimizin aşure günü mübarek olsun.
bugün yapılması çoook sevap olan ve de kolay olan bir kaç ibadet var.mesela sadaka vermek,gusül abdesti almak gibi,10 kişiye selam vermek,eşi dostu akrabayı aramak ya da ziyarete gitmek(sıla-i rahim),oruç tutmak gibi..... bi kaç şey daha var canım arkadaşlarım.netten bakarsanız hepsi yazıyo.

tabi tembel ben oruç tutamadım bugün maalesef
ha bi de aşure yapıyosun tabi.en sevdiğim kısmı bu :)
yemesinden daha çok yapmasını seviyorum :)
bi de bizim oralarda şöyle bi inanış var.dini olarak bi dayanağının olduğunu sanmıyorum tabi de :))))
bi evde aşure pişerse o evde evlenmeyen kişi varsa kısmeti açılır,çocuğu olmayanın olur felan,yani kısaca eve bereket gelirmiş.
yapıverelim canım noolcak dimi.hem sevap kazanmış oluruz,hem de çok lezetli bi tatlı türü zaten.
hayden ben biraz işe güce bakıyım.öpüyorum hepinizi yanacıklardan..............

günaydın canlarım...

hepinizin aşure günü mübarek olsun...bugün alışveriş yapmak evin bereketini arttırırmış,ama ben dün yaptım,mecbur kaldım tabi,ağır olunca taşıyamıyorum ondan eşimle beraber yaptık,bugün de yemeğe misafirim var,Allahım tüm dileklerimizi kabul eylesin...aşureyi bugün yapamadım,ikisi bir arada çok yorucu olur,artık yakın zamanda yaparım..

nevincim,yakın olsak gelirdin hemencecik,ama bu taraflara gelirsen sana da yaparım,canım tedavi işini maddi sorunun yoksa ileri tarihe atma bence,çünkü zaman su gibi akıp gidiyor,tabiki Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak ama bu iş ihmale de gelmiyor(((

alhancım bebişini öp yerime...çok tattlı maşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…