Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar.nihayet kaynanayı gönderdim..:teytey:
artık 2 ay sonra bende.neyse o zamana kadar kim öle kim kala..
aşure gününüz mübarek olsun.malesef ben yapamadım bu sene aşure..
umarım 2010 yılı topigimiz için bebek yılı olur..
bu arada dün berinle görüştüm.daha ameliyat olammaış.ameliyatı ertelenmiş.iltihabu kurutamamışlar.kepinize çok selam sölüyo.ve bana dua edin diye söledi...dualarımız seninle berin bacım...:Saruboceq::Saruboceq:

sagol canım .ALLAH kabul etsin.benim komşumda yapmış.aşure.bende oturdum şimdi aşure yiyorum...birazdan hastaneye gidecem.halam beyin kanaması geçirdi.sol tarafı felç oldu.bu halamada çok düşkünüm.çok üzgünüm.durumu hiç iyi degilmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben..ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN..:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız

berinden herkeze selamlar getirdim ama bende önce denef getirmiş olsun selam üstümde kalmasın değilmi

ayyyyyy kızlar hepimiz bebeş konusunda ya ALLAH deyip beşlermışız tedaviye sonra hamişşşşşşşşşşş

sonra bebekkkkkkkk inşALLAH hayırlısıyla

eşim bu sabah gelecek ay başlayalım tedaviye dedi bende ıg mıg dedim ama adamcağızın haberi yok benim kafamda seneye bu zamanlar tekrardan tedavi fikri var

neyse RADYYYY dr dan haber yok yoksa yine mi gitmedinnnnnn

ben geldiim şekerler
misafirlerim vardı şimdi gönderdim.sabahtan beri mutfaktan çıkamadım.belimde çok ağrıyo off.
denefim çok gemiş olsun halana.yüksek tansiyonu mu vardı.allah acil şifa versin.inşallah kalıcı bişey değildir.
ben doktora gidemedim mumucum.çünkü cuma güünü aradılar hastaneden.doktor beyin işi çıkmış galiba cumartesi.randevumu pazartesş sabaha aldılar.ben de yarın gidicem inş.sabah 8.30 da.çok sıkıntı var zaten içimde bundan dolayı.hem erkek dokor olması hem de ne bileyim işte.böyle.ama sonu güzel olur inş.
eşimin bi öğrencisi de infertilite yaşıyordu.tedavi sonrası beşizlere gebe kaldı.ama tüp bebek değil.
geçen üçünü kabettiğini öğrendik.birkaç gün öncede diğer ikisini kaybetmiş.ona da üzüldüm biraz.neyse allah sonumuzu hayreylesin.

slm bacilar asüre gününz mübrek olsun.
nevincm cok sagol cnim elifte iyi teyzesi disleriyle basi dertte.
denefm halana cok üzüldm rabbim acil sifalar versin.
berinim dualarmz seninle canim ins.tez zamanda ayaklanrsn.
radycm hayrlisi olsun tatlm hersey güzel olack cnim icini ferah tut emi?güzel haberlerni beklyruz cnim

günaydın.ben muayene oldum ve de geldim canlarım
süha bey rahim filmime baktı.kanalın biri tıkalıydı zaten.onu biliyordum.ama diğerinin de geçişi çok iyi değilmiş.bugün de bunu öğrenmiş oldum.raporda açık yazıyor.benim doktorum da açık ve de iyi demişti.
süha bey direk laparoskopi ya da tüp dedi.aşılama artık çoğu yerde yapılmıyor dedi.vakit kaybı olarak görüyormuş.laparoskopi olursam da 1 yıl beklemek gerekiyormuş tedaviye başlamadan.doğal yoldan gebelik bekleniyormuş.1 yıl sonra tedaviye başlıyorlarmış.ben de bu benim için vakit kaybı dedim.

ama eğer kanaldaki bi tıkanıklıktan dolayı gebelik gerçekleşmiyorsa ve de laparoskopiyle açılabilirse bu sefer ve bundan sonraki seferlerde doğal yolla kalabilirsin dedi.ama laparoskopi olmazsan bu sefer ve de bir sonraki seferlerde de tüp yapılması gerekir dedi.ama ben de vakit kaybetmek istemiyorum.eğer laparoskopi mutlaka gerekiyorsa ilk tedaviden sonra olurum diye düşünüyorum.

fiyat olarak ta ilaçlar dahil 4000 tl miş.bana sağlıkçı olduğum için 3500tl yaparız dedi.

selam kızlar evdeyim.dün halama gittim .hiç iyi degil...gözlerini açamıyo bile.of of.içim çok sıkıntılı..
rady canım bencede hiç bekleme.hemen tüp yaptır.zaman geçtikçe herşey daha da zorlaşıyo...
umarım 2010 yılı bebek yılımız olur..:Saruboceq::Saruboceq:

halam kanser tedavisi görüyodu.tansiyonu varmıydı bilmiyorum.tesekkürler rady tesekkürler alhanım...AlLAHIM YARDIMIZ OLSUN CÜMLEMİZE..

naz nerde bu aralar acaba merak ettim.
ne msn e giriyo ne buraya giriyo.telefonuna da ulaşılamıyo.hayırdır inşallah
denefim inşallah canım.amin

bu topiğe uğramaz oldu artık kimse
biz kimle dertleşçez yaaa artk.
kim akıl vercek kim moral vercek.
biz kimle derdini paylşcaz (((((8

Geldim kuşum :))))

Denef abla çok geçmiş olsun halana Allah acil şifalar versin inşallah...

Berinede çok geçmiş olsun..Onada Allah acil şifalar nasip etsin..

Naz işten çıkmış olmaıl. Birde o taşınmıştı galiba. Belki evinde internet yoktur bağlanamıyordur. Ama bende merak ediyorum.

Radyciiim hayırlı olsun doktorun..
Teşhisini sonra konuşuruz.
Sen doktorunu sevdinmi? Nasıl geldi sana? Konuşması bilgisi, için ısındımı?
Çok saçma ama içinin ısınması lazım doktora :)))

Teşhiste senin düşüncen banada mantıklı geldi. Önce tüp deneyeyim, sonraki bebişlerimiz için laparoskopi olursun :))
Sen zaten 1 sene bekleyemezsin :))

Tekrar hayırlı olsun, doktorunda düşüncelerinde, teşhisidie inşallah..

Vay be elif simay diş çıkartıyor hee :)) Allah kolaylık versin alhanım çok zor olsa gerek mız mızdır şimdi :))

RADY cım işte benim anlamadığım bu dr nerelerde eğitim alıyorlar biri fransa bir almanya

bana ilk dr tüple bile hamile kalamazsın demişti eşimle ağlayarak çıkmıştık dr vede dr bizim yaşadığımz yerde çarşı içinde muayensi olan dr hiçbirşeye aldırış etmeden hüngür hüngüe ağlamıştım o zaman

sonra şimdiki dr yok öyle birşey normal yolla hamile kalacaksın dedi

yani anlamıyorum neden bu kadar fark oluyor teşhis konusunda

nehirin dediği gidi eğer sevdiysen tamam derim bende mantıklı konuşmuş

vakit kaybı olmasın hem acele et derim hemde etme derim dr ne derse onu yap

RABBıM hepimiz için hayırlısını nasip etsin

DENEFıM cnm çok geçmiş olsun halana te zamanda acil şifalar versin yaradan

radycm ne demek kimse yok demek ben varim kusum.imkanlarm simdilik kısıtlı olsada varim iste... hersey güzel olack canim benim.
evet nehirm simay hanimin incileri yolda.kisa zamanda ciksada ikimzde rahat etsek.bu saat oldu hala ayagmda hanim mız mız fm kendileri.neyse canlarm görüsürüz snra.

Miribalar efem...
Siz olunca ben yokum ben olunca siz yoksunuz...
Denefçim halacına geçmişler olsun,Rabbim şifalar versin hayırlısıyla..
Ohh kaynanayı gönderdin,kafan rahatlar biraz en azından,enerji ve moral toplarsın tedavi öncesi...

Berincime de Rabbim hayırlı şifalar versin,bebeklede ne zor oluyordur şimdi...Ahh ahh..

Alhancım,oyy oyy minişimiz büyüdüde dişmi çıkarıyor,maşallah maşallah..Dünyaya gelen büyüyor derler ya,hakkat öle yaww..

Radym,küsmüsün sen bana yaa,heç cevap neyin yazmıyon:çok üzgünüm:
Evet söle bakalım,doktorunu sevdinmi?
Ayrıca prolaktin için ne dedi?
1 sene insana çok uzun gibi geliyor ama ha bu ay hadi bu ay diye diye çabucak geçiyor aslında...
Ama sen tüp denemeden için rahat etmicek...Bikere dene bencede yaa,şartlar müsaitse neden denemeyesin...Hayırlısı bacım hayırlısı...
Bende ilk aşuremi yaptım bu sene,hep annem gelip yapıyordu.Dedim yapmayı denemzsem öğrenemicem,hadi yapam bu sene dedim ama suyunu fazla kaçırmışım..Tadı güzel ama biraz çorba gibi oldu:roflol:

Mumum doktorların teşhisi konusunda aynen sana katılıyorum..Biri kara der biri beyaz...Bende anlamış değilim yani...Başla mumucum başla,eşini dinle sen:))

Acem kızı hoşgeldin sefa geldin...Sen neler yapıyon anlat bakam,nerelerdesin hııı...

geldim
ay ne demek küslük cicim yaa.olur mu öyle şey.
doktorumu sevdim çok içim ısındı ama işte bu işler zor.insan hiçbir zaman emin olamıyor.tereddütleri oluyor hep.ne bilem ben işte.
prolaktin tahlili istedi doktor.ama adetimi beklememe gerek olmadığını söyledi.çünkü yine 10 gün gecikti bu ay maalesef .bugün de sonucu aldım. 14 çıktı.iyi yani.20 nin altında olması gerekiyo zaten.

simayın dişlerimi çıkıyo.e tabi abla o dimi.önce onun çıkması lazım :))
ay canım benim yaa.ne zordur ama.ateş felan da olur.allah yardımcınız olsun canımcım...

acem hoşgeldiiinn

slm kımsecıkler yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oooooooooooo amanda amannnnnnnn kimler gelmiş kimler

cnm ya nerelerdesin özlettin diyeceğim özlemek değil daha fazlası

nasılsın neler yapıyorsun

mavi ay nasıl nerelerdeydiniz

MAŞALLAH büyüdü inanki yaaa elif simay ne çabuk geçiyor günler

ya sormayin teyzeleri iki dişi damagni yardi yakinda teşrif ederler.resimlerinide koyamyorumki net olmadgi icin.
acem hosgeldn nerelerdsnz gelin görümce he?
nevin ilk asüreni yaptn demek kabul olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…