Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar hayırlı akşamlar.tesekürler canlarım.evet yakında hastabakıcı ararsanız benden iyisini bulamazsınız ona göre...şaka bi tarafa büyüklerimize ne yaparsak onu görürüz diye düşünüyorum.umarım evlatlarımızda bizler gibi büyüklerine düşkün olur..tabe ilk önce bebiş dogurmak lazım kaydirigubbakcemile3
annem baya iyi oldu .bugün artık evime gidem dedi.bir kaç gün sonra adapazındaki abama gidecek..
zühalim canım benim geçmiş olsun.sen devam et ıhlamuralimona .en güzeli onlar.dogadan gelir herzaman şifa...

[ı]saol denefcım teŞkkÜr ederım annede geÇmıŞ olsun canım allah ıyılıkler versın herkese hayırlı geceler dılerım[/ı]

m slm kızlaaaaarrrrrolumunekankayizsmile
nbr canlar herkes ıyıdır ınsallah:1hug: bız ıyıyz sukur okul kapandı esımın tatılı basladı evde mısafır agırlıyorum.....
gecmısı okudum azıcık söz telaşemiz varmışşş meğer:dance:alkisalkisalkisnehir hadi hayırlı olsun canım...foto beklıyoruz bak..Şeniz
berrınım cok cok gecmıs olsun canım bıraz gec oldu kusuruma bakma:çok üzgünüm:
radyyy ertelendımı bacım tedavı????hayırlı vakıtte olsun ınsallah.su kistte gecer umarım canım:Saruboceq:
denefım cok gecmıs olsun annene canımŞeniz
mumucum bir tedavı lafı gecmıs canım ya anlayamadım ama ne dıyon bacım:uhm:
nevınım myhopem gulyuzum alhanım pınkım nazım kelebegım unuttugum varsa affola optuk hepınızı guzeller...Şeniza.s.

zühalim lotusum sagolun bacılarım...ALLAH ÖNCE saglık versin . gerisi aslında yalan...öle böle hayat koşuyo.yakalayabilene aşkolsun.bilmiyorumkismile

selam kızlar nehir elbisen eminim çok çok güzel olacaktır güzele de ne yakışmaz gerçi değilmi

lotuscum bende bilemiyorum ne tedavisi olduğuınu dr öyle dedi 6 ay tedavi olacaksın bakalım ne hormonlarını yüklemeye devam edeceğim

tatil geldi ama çok soğuk alış veriş yapmak için tatili bekliyordum ama şimdi dışarı çıkmak istemiyorum soğuktan offffffffffffff

ayyyyy denefim bizim buraları böyleyse sizin orasını düşünemiyorum çok soğuktur

yazın bolu dağında üşüyor insan ya şimdi

günaydın cicişler (( modaya uyak bari))
geldik yine işe.tatil başladı kociş evde yatıyo.biz burda çalışmaya devam.tatil matil yok (
valla çok soğuk yaaa.bu hafta istanbul için -10 derecelerden bahsediyolar.amanın ne edicez bilmiyorum.

ya sabah işe gelirken metrobüsü çok bekledim.ayaklarımın ucunu ben de hissetmemeye başladım.aklıma hemen muhsin yazıcıoğluyla arkadaşları geldi yaa.ayy ne kötü üşümek.ayyy allah korusun.
nehirin elbisesini sabırsızlıkla bekliyoruz nevincim.

lotusum.şimdilik sadece 1 ay ertlenedi tedavi.zaten soğum kontrol hapından da 12 tane felan kaldı.yarısı gitti yani.hayırlısı inşallah canım

zuhal çok geçmiş olsun.bence ilaçları içmelisin canım.zaten eğer gripsen antibiyotik vermez doktor.soğukalgınlığı ilaçları verir.onlardan da bişey olmaz.aman zaten hamile kaldığımız mı var :)))
iç gitsin.ilaçsız geçmiyo maalesef hastalıklar.nane limon felan iyi geliyo rahatlatıyo ama geçirmiyo.

saol radycim ben kışa aylarında korunmaya karar verdim en azından içim rahat ilaç alabilrim bi de ben hasta olduğumda çok ağı atlatıyorum doktora gittğimde penisilin veriyor o iğelerle ayağa kalkabiliyorum geçende eşi sakat bir oğlumuz oduğunu görmüş rüyasında iyice korktum o yüzden korunmam en doğrusu en azından sürekli içmde sıkıntı olmaz

selam kızlar nasılsınız
radyım sen nasılsın soğukta işe gitmek zordur ya bi zamanlar bende donardım işe gidip gelirken
şimdi ise camdan karın yağışını seyrediyom ne güzel yağıyor
soğukta aç açık kalanlara Allah yardım etsin

iyiyim berinim hamdolsun
yengem(dayımın eşi) hamileymiş az önce onu öğrendim.sevindim.

zor olmaz mı oluyo.hem de nasıl.sabah eşim metrobüse kadar geldi benimle sağolsun.evden arabaya bindiğim yere kadar biraz yürüme yol var.12-13 dakika.orası zor geliyo.üşüyorum haliyle.kayıyorum felan.arabaya bindikten sonra rahat oluyo.bugünde erken çıkıcakmışız.4 te bırakıcaz.

sen nasılsın.ali fırat iyi mi.resimlerini gördüm facede.maaşallah o ne güzellik öyle.allahım nazarlardan saklasın.

ben iyiyim radyım bu günümüze hamdolsun
camdan kar yağışı seyredıyom : tabi oğluşum aman verirse::)

selam canlarım...topiğimiz bayağı üşümüşsenağlamakıyamam ben size,havalar harbi çok soğudu,bizler burada burnumuzu dışarı çıkarmaya korkarken sizleri düşünemiyorum bile...heryer karlı,karakış gelmedi dedik dedik valla pir geldi...bu havada dışarıda olanlara,yakacağı olmaynlara Allah yardım etsin...

bende son bir haftadan beri evde bol bol misafir ağırlıyorum...eşim ufak bir ameliyat oldu,Allah eksikliğini vermesin ama gelen gidenden nevrim döndü...tarlamı bile zor ekiyordum:bbo:

denefim,seninle hasta bakmada yarışıyoruz galiba...annene de geçmiş olsun canım,çok şükür iyiymişde...

nehircim,söz tarihin ne zaman canım...provalarında başladığına göre yakın bir zaman galiba...elbiseni ve söz günündeki bütün resimleri face de görmek isteriz...eminim peri kızı gibi olacaksın...

nevincim,sende nehirle beraber koşuşturuyorsun demek...ablalık böyle bir şey işte...bacılarımızın hep arkasındayız,bir elimiz onların sırtında...Allah eksikliklerini de vermesin...

mumucum,radycim,myhope,alhancım,lotusum,pinkcim,berrincim,kelebeğim,hepinizi öpüyorum canlarım......

berıncım pc acık ama siaydan fırsat bulsam yazacam ama olmuyorkı.face den bakamakı resımlere esım kapamıs face adresını.
gulyüzüm esıne gemıs olsun canım acıl şifalar dılıyorum
nehırcımızım resılerını sabırsızlıkla beklıyoruz valla nasılda güzel olur kımbilir.
radycım esıne tatıl sen iştesın ne kötü ekmek parası napalım hayat bu .işlerı o yapsın sende eve gıdınce dinlen işte

ayyyyyyyy kızlar gördünüzmü haberlerde bir üniversite öğrencisi kız yasak ilişki sonuçu hamile kalıyor

ve zonguldak-istanbul seferini yapan otobüste sancılanıyor ve dinlenme tesinini wc sinde bebeği doğurp çöpe atıyor sonrasında otobüse binip yola devam ediyor

çok şaşırdım çok ilginç ve vicdansızlık

ben düşük yaparken plasanta düşşün diye 4 saat sancı içinde kıvarandım ama yinde düşüremedim

kadın wc de 15 dakika da doğuruyor plasantası göbek kordanu oooooooooo yani ne cesaret ne biçim güç kuvvet herşeyi 15 dakikada yaşayıp bitirmek

selam kızlar.
gülyüzüm geçmiş olsun tekrardan canım.ALLAHIM HASTA OLANLARA ŞİFA VERSİN...:Saruboceq:kaynanam gitti annnem rahatsızlandı.çok şükür iyimiş.agrısıda yokmuş
rady canım benim bu sabah 11de kalktım kendi kendime dedim ki sabah nasıl erkenden işe gidiyomuşum .evde pek tembel oluyo insan.aslında
bu halimi hiç begenmiyorum.ben faal bi insandım.of of . sırf bebek tedavimi bu güne kadar geçiktirdim diye iş teklifini kabul etmedim...bakalım bi tedavimi olam zaman ne gösterecek..
alhanım berinim bacılarım sizler nasılsınız...
mumucugum senin yazdıklarına aynen katılıyorum.bizler arıyoz bulamıyoz.millet buluyo çöpe atıyo.yazık degilmi o çocuga ne günahı var....

zühalim sanada geçmiş olsun tekrardan.aslında ben pek ilaç kullanmayı sevmeyen insanım.artık dayanacak gücüm kalmazsa.ilaç kullanırım.ama sen en iyisini bilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…