selam canlarım...topiğimiz bayağı üşümüşsenağlamakıyamam ben size,havalar harbi çok soğudu,bizler burada burnumuzu dışarı çıkarmaya korkarken sizleri düşünemiyorum bile...heryer karlı,karakış gelmedi dedik dedik valla pir geldi...bu havada dışarıda olanlara,yakacağı olmaynlara Allah yardım etsin...
bende son bir haftadan beri evde bol bol misafir ağırlıyorum...eşim ufak bir ameliyat oldu,Allah eksikliğini vermesin ama gelen gidenden nevrim döndü...tarlamı bile zor ekiyordum:bbo:
denefim,seninle hasta bakmada yarışıyoruz galiba...annene de geçmiş olsun canım,çok şükür iyiymişde...
nehircim,söz tarihin ne zaman canım...provalarında başladığına göre yakın bir zaman galiba...elbiseni ve söz günündeki bütün resimleri face de görmek isteriz...eminim peri kızı gibi olacaksın...
nevincim,sende nehirle beraber koşuşturuyorsun demek...ablalık böyle bir şey işte...bacılarımızın hep arkasındayız,bir elimiz onların sırtında...Allah eksikliklerini de vermesin...
mumucum,radycim,myhope,alhancım,lotusum,pinkcim,berrincim,kelebeğim,hepinizi öpüyorum canlarım......