Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Herkese merhabalar...
Güzel haberlerin kokularını aldım sankiiiii...
Mumucum,evet başlamak bitirmenin yarısıdır...6 ay su gibi geçer gider Allahın izniyle..Bi bakmışın,iğneler başlamış,yumoş toplamaydı,transferdi derken bebişlerin seninle inşallah..

Denefim elhamdülillah,başladın...Çok sevindim çok...Ama ne aşamadasın neler yapıyorsun,daha çok bilgi isteriz:))Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin...Gönlündeki muratları versin canım...

Gülyüzüm afiyet olsun,götürdünüz dimi pastaları:))))

Ve radycim,ahh radicim ahh...Tam süprüs yumurta oldu oldu bu...her aradan çıkmasalar olmaz zaten şu kisler...Her işte vardır bi hayır be canım...Önümüzdeki ay bomba gibi başlıcaksın inşallah...
Ben olsaydım kisi boşalttırıp başlardım heralde,bilemiyorum...Hakkında hayırlısı bacım,kısmet böyleymiş...

Merhaba arkadaşlar
Tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inş.

Berincim nasıl oldun, toparlandın mı ?

Alhancım öpüyorum canım, elif simayımıza bayıldım, çok tatlı olmuş maşaallah

Nevinimm :asigim: selamlarr kaydirigubbakcemile5

Denef ablacım tedavin hayırlı olsun inşallah..
Ama daha çok bahsedersen daha çok seviniriz :))

Alhancım neden bağlatmıyordunuz net siz?

Çileem naber datlum benim. Nasılsın?
Ne zaman bırakıyorsun işi? Bebikimiz minikimiz erkekimiz ne yapıyor :)))

Ctesi akşamı Sinan'lara yemeğe gittik. Bu sefer 13 Şubat denildi söz gününe hayırlı olsun inşallah.

Berincim senin eşin hala ıstanbul'da değil mi;?
Naz gene yok ortalarda hayır olsun...

İyiyim buna şükür bitanem, idare ediyoruz işte.. Annemin kıymetini daha bir güzel anlamakla meşgulüm :))
2 haftam kaldı izne inş :lepi:
Minikimiz de iyi maşaallah sübhanallah, en aktif döneminin tadını çıkartıyor, yakında pek yeri kalmayacak çünkü :icecream:

Söz tarihiniz hayırlı olsun nehirim inş. artık kesindir olumunekankayizsmile

Naz gene yok ortalarda hayır olsun...

buralardayım şekerim merakmı ettin beni opuyorumnanaktan
3 gündür misafir furyam vardı cumartesi büyük toplandık bizim evde
eeee cumadan temizlik cumartesi misafir pazar günüde arkalarından temizlik
derken ben bittim tabikiakannehirçok yoruldum çok ama değdi bi daha böle bir toplantı ancak
bebeğin 40 mevlüdüne olur rahatım anlıcanızkaydirigubbakcemile3
söz tarihiniz hayırlı olsun canım herşeyin tadını çıkar
erkekimi sorcak olursanız tekmeler depikler kafa göz aynen devam
bazen karnımın bi tarafında bazen bi tarafında toplanıyor ben onu dürtüyorum o beni
böle keyifli eğlenceli geçiyor günlerkaydirigubbakcemile3
çileğede dedim ya sizede diyimde gülün nerdeyse doğcak diye üzülüyorum
bu eğlence sona ercek :kedi:sonrası malum zaten akannehir

ah nehırım bende ıstıyorum ama felek koyvermiiii
amelıyatlardan kalma bıraz borclarımız var bırde ünv zamanında aldıgım kredı vardı onun ödemeerıde işin içine gırdı.o yuzden bır süre böyle canım yaza dogru alacaz insallah.yınede saglık olsun ne dıyelım bu halımıze de şükür...
sagol çileğim senın yaramazda cok tatlı olacak ınsallah ve sanırım bırazda yaramaz :)))
naz canım sen nasılsın?bebıkle bır bedende olmak zevklı ama dogunca daha ıyı olacak ( gazları dısında )insallah.

kızlar yaa elıf simay benı odadan dısarı cıkarmıyor ne yapıcam bu zilliyle bilemıyorum.kayınvalıdeme bırakınca aglıyor artık.birde ne ögrenmıs bılıyormusunz?evde genelde bas acık gezdığim için basımı kapatıp dısarı cıkınca baslıyor feryat fıgan aglamaya.demekkı dıyor basörtü olunca anne yıne gıdecek dıye kafaya kodlamıs onu namaz için bıle kapatınca yırtınıyor.nasıl unutacak bu huyu yaa

vay akıllı cadı vay eee artık öğrenmeye başlıyor annesi büyüyorlar
karnımızdaki bile lafdan anlıyorsa elif simay ooooo daha beterdirkaydirigubbakcemile2
ben çok gaz sorunu çekdim ama bebek nasıl olur bilmem alhancım:1no2:
inş gazı olmaz :Saruboceq:

selam kızlar

alhancım zekaya bak elif simay çok akıllı MAŞALLAH diyelim

nehircim söz tarihiniz hayırlı olsun

sagol mumucum şimdılık akıllı ama sonradan sapıtmasın :))))
yıne kımse yok yıne kımse yok....
radycım nerdesın canım yaaaa neden gırmıyosun kıııııı?

selam kızlar nasılsınız

cılem sen nasılsın ben cok şukur iyiyim

nehırcım söz tarihin hayırlı olsun canım
evet eşim ist hala uzakta olmasına alıştım böyle daha iyi bebek fırsat vermiyo zaten

selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
mumucumm 6 ay demişya doktorr inşallah sen o 6 ayı tamamlamadan muradına erersin canımmm denefimm sende başlamışsın tedaviye hayırlı olsun Rabbim bu yolda yürüyen herkezin yüzünü güldürsün tez zamanda evleriniz bebiş sesiyle şenlensin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmişi fazla okuyamadım umarım herkez iyidirrr:1hug:
nevinim nehirim alhanım nazım çileğim lotusum berinim gülyüzlüm pinkim swetem radymm kelebeğim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

günaydın arkadaşlarım
ya alhanım okuyup çıkıyorum naapıyım.topikte adet haline geldi artık 2-3 günde bir gelip bişeyler yazıp kaçmak.ben de adete uydum.tek ben yapmıyomkine hem :)))

dün gece bi rüya gördüm.
idrarda gebelik testi yapıyorum.ama sonuca bakmaya bi türlü cesaret edemiyorum.aradan yarım saat geçiyo.sonra bakıyorum kiiiii çift çizgi.çok şaşırıyorum.sonra ikizlere hamile olduğumu öğreniyorum.ikisi de erkekmiş.ama karnımda felaket ağrılar var.kıvranıyorum.
bu meselelerle yatıp bunlarla kalktığım ne kadar belli oluyo dimi kaydirigubbakcemile3
ama aslında ben böyle rüyalar görmek istemiyorum hiç.o kadrda düşünmemeye çalışıyorum aslında ama işte yine de olmuyo demekki.
neyseeeee

herkes iyi maaşallah.allah daha iyi etsin.

selam kızlar

radyım ruyan hayırlara cıksın çift çift dogurursun inş canım

bizde birazdan aylık rutin kontrol icin saglık ocağına gidcez bebişimle

Selam millett..
radym rüyan hayırlara çıksın.Ben ne rüyalar gördüm ahhh ahh sadece bende değil bütün akrabalar,eş dost ama işte malum..Bu dönemlerde görmen normal..Benim rüyalarım çıkmaz ama seninkiler çıkar beli canım yaa..Umut dünyası işte...Ama kıvranma kısmı olmasın tebi:))

Vayy vayyy,elif simay böcüğüne bak sen,zilliiiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…