- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.461
selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
mumucumm 6 ay demişya doktorr inşallah sen o 6 ayı tamamlamadan muradına erersin canımmm denefimm sende başlamışsın tedaviye hayırlı olsun Rabbim bu yolda yürüyen herkezin yüzünü güldürsün tez zamanda evleriniz bebiş sesiyle şenlensin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmişi fazla okuyamadım umarım herkez iyidirrr:1hug:
nevinim nehirim alhanım nazım çileğim lotusum berinim gülyüzlüm pinkim swetem radymm kelebeğim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
günaydın arkadaşlarım
ya alhanım okuyup çıkıyorum naapıyım.topikte adet haline geldi artık 2-3 günde bir gelip bişeyler yazıp kaçmak.ben de adete uydum.tek ben yapmıyomkine hem :)))
dün gece bi rüya gördüm.
idrarda gebelik testi yapıyorum.ama sonuca bakmaya bi türlü cesaret edemiyorum.aradan yarım saat geçiyo.sonra bakıyorum kiiiii çift çizgi.çok şaşırıyorum.sonra ikizlere hamile olduğumu öğreniyorum.ikisi de erkekmiş.ama karnımda felaket ağrılar var.kıvranıyorum.
bu meselelerle yatıp bunlarla kalktığım ne kadar belli oluyo dimi kaydirigubbakcemile3
ama aslında ben böyle rüyalar görmek istemiyorum hiç.o kadrda düşünmemeye çalışıyorum aslında ama işte yine de olmuyo demekki.
neyseeeee
herkes iyi maaşallah.allah daha iyi etsin.
Selam millett..
radym rüyan hayırlara çıksın.Ben ne rüyalar gördüm ahhh ahh sadece bende değil bütün akrabalar,eş dost ama işte malum..Bu dönemlerde görmen normal..Benim rüyalarım çıkmaz ama seninkiler çıkar beli canım yaa..Umut dünyası işte...Ama kıvranma kısmı olmasın tebi:))
Vayy vayyy,elif simay böcüğüne bak sen,zilliiiiii....
Ahh o rüyalar..
Rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm hesabı :))
Ablamı geçenlerde Sinanım bile görmüş bebekle ilgili :)) Ama hatırlayamıyorum rüyayı diyor :) Hayır olsun inşallah..
Benim zaten telaşem var malum :)) Cuma günü elbisemin provasına gideceğiz inşallah..Sonunda yaniii..
bende hayatımdaki bütün rüyalardan aklinialirimsmile
Ben herkesi hayatımdaki tüm gelişmelerden haberdar ediyorum
ya ne yaaa.biraz da ben tatil yapıyom noolmuş yani. :umursamaz:
Zaten bi Rady nin gönlünü alamadık, hala herkes öyle böyle yapıyor diyip seyrek giriyor.
e tabii ki de yani.
rüyalara göre olsaydı ooohhoooooooo.şimdiye üçer beşer olmuştu.
beni de tek ben değil,eşim değil.bütün sülale görüyo rüyasında.ama rüya işi değil bu iş maalesef.nasip işi.kader işi.
bende nefret ediyorum artık birilerinin beni rüyasında görmesinden.kendim de görmekten.ama rüya bu işte.bilinçaltı olayı.bizim tekelimizde ve irademizde değil görmek ya da görmemek.
yok nevinim.benim rüyalarımda çıkmaz...
bende hayatımdaki bütün rüyalardan aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
nevinim nehirim alhanım nazım çileğim lotusum berinim gülyüzlüm pinkim swetem radymm kelebeğim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
sorma nevın teyzesı tam böcüük oldu bu kız...sen neler yapıyosun canım nehırde yok sende yoksun unuttunuzzz biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
RADYCIM hayırlara vesile olsun çifter çifter konusunda ben tek olsun hayırlısıyla sonunda meleğini kollarına alacaksın inş
ban inş ikizin olur dediklerinde diyorum öyle demeyin tek olsun çünkü benim rahim taşımıyor zaten ikiz oluncada çok zor oluyor malum
ısrarla acemmmmmmmmm nerdessinnnnnnnn
Ahh o rüyalar..
Rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm hesabı :))
Ablamı geçenlerde Sinanım bile görmüş bebekle ilgili :)) Ama hatırlayamıyorum rüyayı diyor :) Hayır olsun inşallah..
Benim zaten telaşem var malum :)) Cuma günü elbisemin provasına gideceğiz inşallah..Sonunda yaniii..
e tabii ki de yani.
rüyalara göre olsaydı ooohhoooooooo.şimdiye üçer beşer olmuştu.
beni de tek ben değil,eşim değil.bütün sülale görüyo rüyasında.ama rüya işi değil bu iş maalesef.nasip işi.kader işi.
bende nefret ediyorum artık birilerinin beni rüyasında görmesinden.kendim de görmekten.ama rüya bu işte.bilinçaltı olayı.bizim tekelimizde ve irademizde değil görmek ya da görmemek.
yok nevinim.benim rüyalarımda çıkmaz...
opuyorumnanaktan
Aynen yaa kimse görmesin rüyalarında sizi vede şu beybi mevzunu.
Bide ayy ben seni rüyamda gördüm hadi hayırlısı diye gelirler..
He tabi sen gördünya kesin çıkacak:roflol:
günaydıınnnn
ay ay ay ay ayyy.çok soğuuukkkkkkkkkkkk.dondum işe gelene kadar.ıyyyyyyyy
allahtan burası sıcak.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?