Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radycım rüyan hayırlara cıksın insallah.berının dedıgı gıbı çiftr çifter gelsın yegenlerım insallah
sorma nevın teyzesı tam böcüük oldu bu kız...sen neler yapıyosun canım nehırde yok sende yoksun unuttunuzzz biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

RADYCIM hayırlara vesile olsun çifter çifter konusunda ben tek olsun hayırlısıyla sonunda meleğini kollarına alacaksın inş

ban inş ikizin olur dediklerinde diyorum öyle demeyin tek olsun çünkü benim rahim taşımıyor zaten ikiz oluncada çok zor oluyor malum

ısrarla acemmmmmmmmm nerdessinnnnnnnn

aminn canımcım,güzel dileklerin için çok sağol güzel bacım...opuyorumnanaktan

radycim,rüyan gerçek olur inşallah,sağlıklı,güzel bebeklerin olurda bizde sevmeye geliriz inşallah:Saruboceq:

Alhanım daha neler yaniiiii
Unuttunuz bizide ne demek
Ben sürekli giriyorum bi şurda 1-2 gündür giremedim. Asıl sen yoksun..
Ben herkesi hayatımdaki tüm gelişmelerden haberdar ediyorum
Zaten bi Rady nin gönlünü alamadık, hala herkes öyle böyle yapıyor diyip seyrek giriyor.

Ahh o rüyalar..
Rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm hesabı :))
Ablamı geçenlerde Sinanım bile görmüş bebekle ilgili :)) Ama hatırlayamıyorum rüyayı diyor :) Hayır olsun inşallah..
Benim zaten telaşem var malum :)) Cuma günü elbisemin provasına gideceğiz inşallah..Sonunda yaniii..

e tabii ki de yani.
rüyalara göre olsaydı ooohhoooooooo.şimdiye üçer beşer olmuştu.
beni de tek ben değil,eşim değil.bütün sülale görüyo rüyasında.ama rüya işi değil bu iş maalesef.nasip işi.kader işi.

bende nefret ediyorum artık birilerinin beni rüyasında görmesinden.kendim de görmekten.ama rüya bu işte.bilinçaltı olayı.bizim tekelimizde ve irademizde değil görmek ya da görmemek.

yok nevinim.benim rüyalarımda çıkmaz...

Ben herkesi hayatımdaki tüm gelişmelerden haberdar ediyorum
bende hayatımdaki bütün rüyalardan aklinialirimsmile

Zaten bi Rady nin gönlünü alamadık, hala herkes öyle böyle yapıyor diyip seyrek giriyor.
ya ne yaaa.biraz da ben tatil yapıyom noolmuş yani. :umursamaz:
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Aynen yaa kimse görmesin rüyalarında sizi vede şu beybi mevzunu.
Bide ayy ben seni rüyamda gördüm hadi hayırlısı diye gelirler..
He tabi sen gördünya kesin çıkacak:roflol:

Başlatma kız tatiline:mymeka:

Bi tane söz fotomu göstertmem görürsünüzohaoldumsmile

selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
nevinim nehirim alhanım nazım çileğim lotusum berinim gülyüzlüm pinkim swetem radymm kelebeğim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Ben iyiyim tatlım,sen nasılsın?
Bende seni kocaman öptümŞeniz
sorma nevın teyzesı tam böcüük oldu bu kız...sen neler yapıyosun canım nehırde yok sende yoksun unuttunuzzz biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ben bişey yapmıyorum alhanım yaa,evdeyim işte..Desperate housewife oldum tam anlamıyla:))
Sizleri unutmak mümkünmü canım...:asigim:
RADYCIM hayırlara vesile olsun çifter çifter konusunda ben tek olsun hayırlısıyla sonunda meleğini kollarına alacaksın inş
ban inş ikizin olur dediklerinde diyorum öyle demeyin tek olsun çünkü benim rahim taşımıyor zaten ikiz oluncada çok zor oluyor malum

ısrarla acemmmmmmmmm nerdessinnnnnnnn

Aynen katılıyorum mumum..
Hayırlısı neyse o olsun diyelim..Rabbim nasıl nezaman uygun görürse...:ecrin_bebek:

Sinanmııııııııı:1shok::1shok:
Oyy ben nerelere gidemmmm....

e tabii ki de yani.

Seninde çıkmıyor demek..Olsun napak...Rüyada görüyoz işte arasıra anne olduğumuzukaydirigubbakcemile3
Rady senin olacak inşallah kuzum yaa,çok ümitliyim..Kendimden ümidi kestim ama senden ümitliyim canım..
Yap tatilini radym yap ama fazla uzatmaaaaa...
Senin pek keyfin yok bu aralar,malum..İdare ederiz seni,senin yerine imza atarız biz:))

Aynen yaa kimse görmesin rüyalarında sizi vede şu beybi mevzunu.
Bide ayy ben seni rüyamda gördüm hadi hayırlısı diye gelirler..
He tabi sen gördünya kesin çıkacak:roflol:

:roflol::roflol:

günaydın arkadaşlarım...

ya ben bugünlerde ne çok rüya görür oldum.ölecem mi nedir :))

myhopeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
senle oğluşunu gördüm rüyamda dün.benim çalıştığım hastaneye gelmişsiniz.alperenin aşısı varmış galiba.eşin de var yanınızda.oğlun çoooookkkk ama çok sevimli.aman allahım bu kadar tatlılık olamaz.biraz biraz konuşmaya başlamış.kendini ifade edebiliyormuş artık

neyse siz içeri girer girmez tanıyorum sizi.çok şaşırıyoruz seviniyoruz felan. siz işlerinizi bitirince hastanenin bahçesinde oturup muhabbet ediyoruz.sonra bize meyve getiriyolar.ben bi tane mandalina soyuyorum.yarısını yiyorum.yarısını sana uzatıyorum.kirazda varmış.
hayırdır inşallah yaaa.ama o kadar hoşuma gitti ki rüyam,hala etkisindeyim.allah hayırlara çıkarsın inş.

hava da bozuk.çok yağmur yağıyo.bööle havalarda hasta da olmuyo.pooff canım sıkılıyoo.

oooo radycım rüyalara bogulmussun yıne.masallah güzel bır rüya görmüşsün.hayırlara cıksın inş.elıf dogduktan sonra ben rüya görmeyı unuttum.zırt pırt kalkmaktan rüyaya vakıt kalmıyokı

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek duanız kabul olsun inşallahhh:Saruboceq:
radymmmmm canımmm hayır olsun rüyan inşallahh rüya tabirinden anlamam ama gerçekten çokkk güzelmişş inşallah birgün gerçekten yüzyüze görüşebilmek te nasip olur seninle ve tüm topikleee:1hug:burada lapa lapa kar yağıyordu ama sulu kara döndü şimdii çok güzeldi yaaa heryer bembeyaz olmuştu bir andaa

selam kızlar.bende biraz hayatımdaki gelişmelerden bahsedeyim...annem bende .el bilegini incitti.biraz agrısı var.evde bişey yapamıyor.3 haftadır bende kalıyor.tedaviye son gaz devam..kistim oldugu için ilk önce onun tedavisindeyim.sonra inş gerisi gelecek.bakalım neler görecegiz daha.hayatım monoton,, hayatım evde pineklemekle geçiyo.bende bu kadar bacılarım.görüşmek üzere.hepinizi çok öpüyorum.

myhopem h.g canım alperenımz nasıl annesı?
denefım annene gecmıs olsun adını fahrı hasta bakıcı olarak değiştirelim.ıns kistın yok olurda hersey yolunda gıder canım

denefim geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir annencanımm hadi hayırlısı önce kist gider sonra yerine bebiş gelir inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
alhanımm ben iyiyimde bizimki bugün çok huysuzz emin değilim ama sanki diş çıkartacak gibii şişlik var biraz o yapıyor olabilir uyuttum şimdi saatlerdir sayfa açık ancak yazıyorumm siz nasılsınız elif simayımız nasıll ne çabuk büyüyorlar değil mii Allahım tüm güzellikleri onlara versin sağlık huzur mutluluk hep onlarla olsun tüm isteyenlerinde en kısa zamanda kucağı dolsun inşallahhhh

günaydıınnnn
ay ay ay ay ayyy.çok soğuuukkkkkkkkkkkk.dondum işe gelene kadar.ıyyyyyyyy
allahtan burası sıcak.........

Selam cicişler:))Modaymış bu laf

radymm,rüyan hayırlara çıksın bacım,güzel bir rüya gibi geldi bana..

Denefim,annecine geçmişler olsun,acil şifalar inşallah..Sana geçmiş olsun tebi,kistin için..Her yerden her an çıkabiliyorlar,neyseki tedavisi zor değil..Hayırlısı bacım..

Dün nehirin söz elbisesinin provası vardı,oraya gittik.Prova için şahane bir gün seçmişiz,donduk donduk..
Prova yapılan yer oldukça küçük ve ısıtıcı namına hiçbişe yoktu..
Biz gene giyiniktik,manto,şal,eldiven falan..Garibim nehir o soğukta,dımdızlak,incecik elbisenin içinde dondu..Şansımıza gelirken bindiğimiz otobüslerin ikisinde de kalorifer yoktu,ne ka şanslıyız dimi?Eve gidene mahfolduk,titredik resmen,ayaklarımız uyuştu soğuktan..Nehir ayaklarını hissetmediğini söylüyordu..Yaa işte böle..
Elbise çok güzel olacak inşallah.Kadın güzel dikiyor..Bitince görceniz inşallah...

Öptüm hepinizi..

aboooo nevın hasta olmayın sakın söz öncesı.gelın kızımıza iyi bakın .aman sınan canınızı okur sonra :))

selam canlar nasılsınız iyisinizidir inşallah beni sorarsanız hastayım yine yarında kaynımın düğünü var mecbur gitmek zorundayım ilaç alamadığım için hastalıkalrı uzun sürede atlatabiiyorum ilaç alamıyorum çünki malum korunmadığımız için ıhlamur limon kuşburnuyla atlatmaya çalışıyorum ama nafile 2 hafta sürüyor hastalıklarım hastaneye gittiğimde gebelik var mı diye soruyor dr. bilemediğimi söylüyorum o da ne ilaç yazacağını şaşırıyor,ben kış aylarında korunayım mı diye düşünüyorum siz bu durumda ne yaıyorsunuz lütfen yardımcı olun fikriniz varsa senenin 2 aynı yatakta geçirmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim Allah herkese sağlık sıhhat ve huzur versin canlarım hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…