Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar denefcim çok saol cnm bugun biraz daha iyyyim yarın düzelrim gibime geliyor bu galiba soğuk algınlığı ateşsiz geçiriyorum ,grip olsaydım ya iğneye ya da ancak 2 hafada cak ayağa kalkabiliyordum insan hastaolunca iyileşmekten başka bişi istemiyor heleki ağrıların olursa neyse şu an ağrım çok çok şükür allah kimseye hastalık vermesin

mumucum bende izledim dün çıkan haberleri vardır bundada bir hikmet dedim kendi kendime biz bir evlat için ne hayaller kuruyoruz ne özlemler duyuyoruz kadınlar bulmuş taçöp tenekesine atıyorlar çöp gibi nasıl bir yaman çelişkidir bu neyse Rabbimin bildiği vardır mutlak sabır diyelim

slm radycim :)

slm kızlarrrrr
bız geldık kızımla anakucagında oynuyor bende bır bakayım arkidişlerime dedim.
zuhalcım gecmıs olsun canım aman dıkkat et hastalık çok kötü valla kımsecıkler hasta olmasın

saol alhancım amin Allah kimseye hastalık vermesin hastalıkla sınamasın kızın nasıl cnm iyi bakıyorsu de mi yeğenime :) :)

valla zuhalcım elımden gelenı yapıyorum ıyı bakmaya calısıyorum resımları var albümde bak ıstersen

slm kızlaropuyorumnanaktan
bırazcık ugrama fırsatım oldu......hepınız ıyısınızdır ınsallah canlarŞeniz
valla hava cok soguk bu ara ya burnumuzu dısarı cıkaramıyoruz.......ALLAH sokaktakılerın yardımcısı olsun:Saruboceq:
denefim,alhanım haklısınız ama olsun fırsatı olan gelır napalım...tabı soylemeden gecemeyecegım nerede o eski kalabalık gunler dımı:çok üzgünüm:mumkun oldukca ugrayacagım bende......
denefım,pınkım,esram,nehirim,kelebecım,gulyuzum dogum gunu dilekleriniz icin cok tesekkur ederım bacılar...hepımıze her yıl ve her yas saglık ve mutluluk getırsın ınsallaha.s.:asigim:
topıgı bu gece ben kapatayım kızlar herkese ıyı geceler......mirmirmirmir

selamlarrrrrr
ya ben mi kaçırdım lotusumun doğumgünüydü de.
canım hayırlı mutlu seneler dileyelim o zaman gecikmeli olarak :)
berincim.ben iyiyim çok şükür.sen naapıyosun.çok kar var mı sizin oralarda.burda eridi artık karlar.hava hala soğuk ama.
bende gezmekle meşgulüm bu aralar.her akşam atıyos kendimizi bi yerlere :)
sende ne var ne yok.yakışıklı prens naapıyo :)

bende bebekle ugrasıp duruyom uyumuyo bı turlu habıre sallanıyo sallanırken azcık uyuyo bırakınca hemen uyanıyo
gece hıc uyutmadı onceki gun sobanın ustunde pırasa pişirdim hava soguk oldugu ıcın camı acamadım bebege dokundu hala burnu boğazı tıkalı dun daha kotuydu bugun daha iyi bebegim
20 cm falan kar var ama soğuk cok ev çöp doldu dışarı cıkıpta cope gıdemiyom :)

günaydın
ay berinim allah yardımcın olsun.kayınvaliden nerde ki bu arada.
burda da yağmur var bugün.............

Son düzenleme:
çok şükür iyiyim.
canım çok sıkılıyo.hasta gelmiyo havalardan ve de 15 tatilden dolayı.otur otur zaman geçmiyo........

selmalar olsun bu güzel kış gününün tadını çıkaran herkeze

ana hangi mevsimde doğarsan o mevsimi severmişsiz ya ben en çok ilkbaharı severin

hani ilk baharda aşk başkadır da

Ben geldim
Ama gidiyorumakannehir

Nerdeyse 2 hafta kaldı sözümüze...Çarşı pazar yüzük temizlik, nefes alamıyordum zaten, bu 2 hafta hiç alamayacağım..

Elbisemde dün bitti aldık hatuşlar. Bir tek önüne taşlı düğme alınacak bir kaç tane, bide kol ağzı ve yaka için çıt çıt bastırılacak yada dikilecek herneyse..

Radym hasta oldun mu? Hapların bitmiştir diye düşünüyorum ama? Belki son 1-2 ne dersin? Gamzeminde bu hafta işte son haftası..Yarın galiba son günü hayırlı olsun canımm ev hayatın :))

Denef ablacım annene çok geçmiş olsun. Tekrarlanmaz inşallah..
Tedavini merak ediyorum ne yapmaktasın ama söylememekte kararlısın galiba sen bilirsin napalım..
ınşallah hayırla sağlıkla evladına-evlatlarına kavuşursun bizde nasıl gitti yerine sonuçlarına seviniriz :))

Geldim berincim geldim. Tam gaz devam ediyor işte.
Daha bir gerçek gelmeye başladı artık herşey. Ben,m korkunç heyecanlanma sürecim başlayacak diye korkuyorum. Çünkü midem bulanıp karnım ağrıyor üstüne bide çarpıntı..
Ne uyumak ne yemek hiç bişe yok sonra..
Bide kim sorarsa tatlı heyecanmış bunlar..Yerim ben böyle tatlılığı ohaoldumsmile
5 ay oldu hala sinanı göreceğim zaman aynı şeyler aklinialirimsmile Onun hoşuna gidiyor ama bide bana sorunsempatiksalakcinni

alişirsın alışırsın ilerde heyecan meyecan kalmayacak :))))))))))))

sana kolay gelsin canım o devrelerden bizde geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…