Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

swetcım masallah kuzumuza hakıkaten bızım topiğin bebişlerı fotomodel gıbıler.rabbım hepsıne saglıklı uzun ömür versın.nasılsın nerelrdesın ınsan unuturmu burayııııı askolsun
maşallah bütün yavrulara
unutmadım
memlekete gittiğm yine 2 ay:)))))))))
orada nete giremedim canıım
geli,ne hemen baktım
ama gün içinde nedense çok g-fırsat bulamıyorum girmeye afedersiniz suçluyum

aşkkkkkkkkkk sen nelere kadirsin
gerçi ya çok seversen ya da çok kızarsan benzermiş:)))))))))))

sağol teyzesii

swetçim bana mı öyle geliyor yoksa bizim topikteki bütün bebeklerimiz mi çok güzel

41 kere MAŞALLAH BAREKALLAH

rady inan insan herşeye alıştığı gibi yatmayada alışıyor

darısı sizlere canlrıöm
hep dualarımdasınız

günaydın kızlar
herkesin kandili mübarek olsun tüm hayırlı dualarınız kabul olsun
banada dualarınızda yer verirseniz Allah razı olsun

Hayırlı kandiller arkadaşlar
Dualarımız kabul ve makbul olur inşaallah

Nazım evet bende son 1 haftadır heyecandan uyuyamıyorum
Dün gece 4 te uyandım düşünmekten bir daha uyuyamadım :))
Hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz inş.

Alhanım evet çok az kalmış dimiiii :asigim:

Sihirim teşekkürler
Rabbim sana ve tüm isteyen arkadaşlarıma da en hayırlısından nasip etsin

Bu arada şafak 9 opuyorumnanaktan
ve diğer şafağım 24 :lepi:

evetttt geçmişi okuyup geldim.defnemizin resimlerine bayıldım.çok tatlı maşşallah.ALLAH nazardan korusun:Saruboceq:
kızlar heyecanlanmanız çok normal çünki bebekleriniz kucagınızda olacak ALLAHIN izniyle.ben olsam heççç uyuyamazdım heralde.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
swethome hoş geldin canım nasılsın.
sihirim bacım inş tez zamanda ALAHIM SENİNDE, BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR..
BERİN CANIM SENDE ÇOK HAKLISIN KOLAY DEGİL TABİKİ UYKUSUZ KALMAK..tatlı eziyetler ne yapacan bacım..
mumucugum hadi bekleme başla yine tedaviye.bilmiyorumkismile
nevin bacım kolay gelsin...Allah yardım ediyo bişekilde .nişanıda atlatırsınız inş.nehirinde işi hayırlı olsun.
Alhanım canım benim sen nasılsın...
rady sakın ha lütfen yat dinlen.ne kadar sıkıntılar çektin tedavinde.lmaz:bırak pis kalsınlar..hamile kalınca zaten ister istemez hiç bişey yapamıyon...şimdiden alış bence..
neyse unuttuklarım varsa kusura bakmayın emi...sizlerle olmak çok güzel arkadaşlarım..tekrardan kandiliniz mübarek olsun..

selam kızlar
peygamber efendimizin dünyayı şereflendirdiği bu mübarek gece olan mevlüt kandilimiz hayırlara vesile olsun.dualarımızın kabulüne vesile olsun inş.ismen dualarımı ettim canım arkadaşlarıma.rabbim kabul buyursun.

şu saat itibariyle şafağım 8 oldu
bi de diğeri var tabi 23 :))

zaman çok yavaş ilerliyo.gittikçe ben daralmaya başlıyorum.bugün dışarı çıktım.yengeme felan gitim.daha iyi oluyo böyle.evde durmak çok daha zor geliyo.tilkiler çoğalıyo kafamda.

ya kızlar anlamını bilmediğim bi halsizlik var.o kadar vitamin felan içiyorm.daha iyi olmam gerekirken kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum.bi yere gidene kadar soğuk terler döküyorum.cumartesi doktorumla telde görüşücem.sorucam bu neden kaynaklanabilir diye.tansiyonum çok düşük.

neysemmm
haydin iyi geceleeerrr

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
allahım bu mübarek günün hürmetine kalpleimize ferahlık versin

denef canım sağolasın.
geldim işte istanbula buralardayım.
uğraşıp duruyoruz
site boş oluyor her baktığımda
az önce ütü yaptım .gündüz yaptırmıyor kızım :)
neyse yarın da yerleştirirm inşallah.
rady gördüm seniiii

slm canlarımmmmkaydirigubbakcemile5
kandılımız mubarek olsun canlarım..RABBIM kabul ederse ısımlerımızle dualar ettım..rady gonlum senınle canım ınan cok dua edıyorum sanada.....relaks canım relakss az kaldı ınsallah:CüvCüv:
svetım hosgelmıssınzemuszemusmasallah defnemızı gordum canım masallah tekrar....
denefım burdamısın ne tam anlayamadım:uhm:
canlar bıze dua edın nasıpse sabah canım cıgerım gelınımın,kardesımın esının dogumu var nasıpse hala olacagım heyecandan yerımde duramıyorum valla....:dance::dance:....ALLAH rast getırır ınsallah:Saruboceq:
opuyorum herkesı hatuşlarrrrrrkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Günaydınn
şafak hatırlatmaları yapılmış bakıyorum :))
8 :lepi:
23 :lepi:

Denef abla evet çok haklısın :)

Lotusum Rabbim bugün işlerinizi rast getirsin
hayırlısıyla bebişi kucaklarsınız inş.

Ben de gidip oğlumun duvar stickerlarını yapıştırayım barii :asigim:

günaydın kızlarrrrr nasılsınz ?safaklar ciftlendı çok şükür.nazım senın safak kac senınkınıde ekleyelımm
lotusum asya nıhal geldi heee cok sevındım .bende 1 hafta önce ıkıncı kez hala oldum.bızımde ayberkımız var .allah ım bütün bebeklerı saglıkla büyütsün insallah

kızlar dün yazamadım kandiliniz mubarek olsun....

kızlar yardıma ihtiyacım var.kafam karmakarışık.en sonunda çıldırcam. lütfen fikri olanlar paylaşsın.
2 kez tüp bebek yaptırdım.ilki tutmadı .2. tuttu ve 8. haftada düşük yaptım.ocak ayının sonunda.2 tüp bebeğide farklı yerlerde farklı doktorlara yaptırdım.ve aralarında çok fark gördüm.2. denememi yaptırdığım yer çok daha titiz ve iyiydi.
veeee dün farklı bi yere görüşmeye gittim.doktor kafamı allak bullak etti.tedevimin yanlış yoldan gittiğini söyledi.anlattıkları çok mantıklı geldi.benim durumumdaki bi hasta için ilaç dozlarının çok kullanıldığını transferin 5 gün değil 3. gün yapılmasının daha iyi olduğunu tedaviye başlamadan en azından bikaç ay önce vitamin destekleriyle falan kontrollerimi yapması gerektiğini söyledi.

sürekli doktor değiştirmek sakıncalımı olur acaba yanlış yapmak istemiyorum ama aklımda kaldı orda napayımmmm kızlarrrrrr

selam lar
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…