- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.761
maşallah bütün yavrularaswetcım masallah kuzumuza hakıkaten bızım topiğin bebişlerı fotomodel gıbıler.rabbım hepsıne saglıklı uzun ömür versın.nasılsın nerelrdesın ınsan unuturmu burayııııı askolsun
kızlar siz kocalarınızı ne kadar çok seviyonuz öyle
elif simay aynı babası
defne aynı babası
alperen aynı babası
ali fıratta bence babası
neyseki lotus en azından birini kendine benzetmeyi başarmış :)))
Günaydınnn
Şafak 10 :lepi:
Benim şafağım ise 25 :asigim:
maşallah bir şey kalmamış
allah hayırlısı ile kucağına alısın kucağında koysun sağlıklı doğumlar dilerim
Nevinim atasözü çok doğru canım :))
Nehirimin işinden haberim yoktu benimde, dükkanınız hayırlı olsun, helal kazançlar inş.
Nehirim yeni işin hayırlı olsun a.s.
Swetçim hoşgeldin
Maşaallah defnemize, ne kadar güzel bir kız olmuş
swetçim bana mı öyle geliyor yoksa bizim topikteki bütün bebeklerimiz mi çok güzel
41 kere MAŞALLAH BAREKALLAH
rady inan insan herşeye alıştığı gibi yatmayada alışıyor
kızlar dün yazamadım kandiliniz mubarek olsun....
kızlar yardıma ihtiyacım var.kafam karmakarışık.en sonunda çıldırcam. lütfen fikri olanlar paylaşsın.
2 kez tüp bebek yaptırdım.ilki tutmadı .2. tuttu ve 8. haftada düşük yaptım.ocak ayının sonunda.2 tüp bebeğide farklı yerlerde farklı doktorlara yaptırdım.ve aralarında çok fark gördüm.2. denememi yaptırdığım yer çok daha titiz ve iyiydi.
veeee dün farklı bi yere görüşmeye gittim.doktor kafamı allak bullak etti.tedevimin yanlış yoldan gittiğini söyledi.anlattıkları çok mantıklı geldi.benim durumumdaki bi hasta için ilaç dozlarının çok kullanıldığını transferin 5 gün değil 3. gün yapılmasının daha iyi olduğunu tedaviye başlamadan en azından bikaç ay önce vitamin destekleriyle falan kontrollerimi yapması gerektiğini söyledi.
sürekli doktor değiştirmek sakıncalımı olur acaba yanlış yapmak istemiyorum ama aklımda kaldı orda napayımmmm kızlarrrrrr
canım mrb nerede yaptrdın denemelerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?