Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar slm...herkeze merhaba.ben kk da yeni üyeyim ve sizin kulubünüzü yeni keşfettim.biraz okudum eski yazılanları.bi sürü güzel haber ve tedaviler var.rabbim tedavi sürecinde olanlara en güzel sonuçları nasip etsin,bebişleri olanlarada bol sağlıklı ömürler versin.

bende gelecekte anne adayı olmak için uğraşıyorum.3 buçuk yıllık evliyim bi aşılama ve 2 tüp bebek denedik.2. tuttu ama ocak ayının sonunda düşük yaptım ve yine geleceğin anne adayı olarak beklemeye geçtim.inanıyorum ama olcak bende anne olcam...burdada böle güzel haberler okudum zeten bunları okuyo olmasam tamamen inancımı yitircem.
hepimiz için herşeyin en iyisi olsun....

swetçim bana mı öyle geliyor yoksa bizim topikteki bütün bebeklerimiz mi çok güzel

41 kere MAŞALLAH BAREKALLAH

rady inan insan herşeye alıştığı gibi yatmayada alışıyor

ben 12 gün değil biliyorsunuz 130 gün yattım hiç kalkmadan

eğer hamile kalırsam tekrar eşim bu sefer wc ye de kalkma diyor

yani kızlar hayat beni öyle farklı yöne sürüklediki hayallerimi bile unuttum

nevincim ben çok yaramaz bir çocuk olduğum için kabul etmedim tedaviyi eşimle henüz bu konu hakkında tartşmalarımız devam etsede

en küçük kardeşi 6 ay önce evlendi karısı 5 aylık hamile

eeeeeeee biraz acele ediyor bizimde olsun diye benim acelem yok hatta hiç hazır değilim

kısmetttttttttttttt RABBıM herşeyin hayırlısını nasip etsin

kızlar siz kocalarınızı ne kadar çok seviyonuz öyle
elif simay aynı babası
defne aynı babası
alperen aynı babası
ali fıratta bence babası
neyseki lotus en azından birini kendine benzetmeyi başarmış :)))

Son düzenleme:
swetcım masallah kuzumuza hakıkaten bızım topiğin bebişlerı fotomodel gıbıler.rabbım hepsıne saglıklı uzun ömür versın.nasılsın nerelrdesın ınsan unuturmu burayııııı askolsun

Günaydınnn
Şafak 10 :lepi:
Benim şafağım ise 25 :asigim:

Nevinim atasözü çok doğru canım :))
Nehirimin işinden haberim yoktu benimde, dükkanınız hayırlı olsun, helal kazançlar inş.
Nehirim yeni işin hayırlı olsun a.s.

Swetçim hoşgeldin
Maşaallah defnemize, ne kadar güzel bir kız olmuş

merhaba arkadaşlar bende geldim nihayetinde
herkesler şafak sayıyor tabiki bende gamzem hadi benden önce doğurda
içime bi su serpilsin yaaaaa bu sitres beni yedi bitirdi töbe töbe

ayşem trasferin hayırlı olsun canım arıycam ama tedirgin oluyorum ani bi hareket yapar falan
saçma bi düşünce ama elimde değil nese hayırlısı olsun inş çok dua ettim senin için ve arkadaşlarım
için inş yüzümüz gülecek..

gamzeeem 25 gunmu kaldı ay ne guzel düşünsene 25 gun sonra meleğin kucagında olacak inş.
nazım sonrada sıra sende hadı bakalım görelım sıızı:)
sihirim hosgeldın canım ıns sende en yakın zamanda kavusursun bebegıne.

kızlar hoşbulduk...sağolun.ne güzel doğum bekleyenler var.vede çok az kalmış.rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza aldırsın.

benim ve benim gibiler içinde en yakın zamanda sizin yaşadıklarınızı yaşatsın.önce karnımıza sonrada kucağımıza bebişler versin......

alhancım evet çok az kaldı canım gamzeden sonra sıra bende inş
40 günümüz kaldı allahizin verirse

sihirim sende hoşgeldin canım en kısa zamanda karnın dolar inş :)

selam kızlar anca geldim kac gundur ali fırat uyutmuyor geceleri başım kazan gibi felaket agrıyo
ne güzel önceden emmek icin uyansada hemen uyuyordu nazar mı oldu ne inş düzelir yoksa ben fena dagıtacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…