- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.801
Bendee çokkk özlediimm çokkVayyyy şafakçılar amma az kalmış herşeye :))
Gamzem çok özledim ben seni. Geçen gün aradım ama açmadın(( Ben hattımı değiştirdim geçen gün seni arayan vodafone bendim yani :))
Demek doğum şeklini aldı minikimiz çok şükür elhamdülillah..Normal olma ihtimali bu açıdan oldukça yüksek..
Ama tek duam hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Nişan alış-verişine başladık. Baya büyük bir kısmını hallettik. Bana alınacak çok fazla birşey kalmadı.
Ama Sinana alınacaklar var daha. Çok güzel şeyler aldık hele ayakkabılarım ve pijamalarım vede iç çamaşırlarım bide çantalarımbayanssulusmile yani özetle hepsi çok güzel :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşıallah..
Sen nasılsın? ıyice ağrlaşmışsındır artık çok az kaldı çünkü. Allah yardımcınız olsun canımmm :)
Gamzem,doğum pozisyonu aldı demek miniş..Hadi hayırlısı...Rabbim hayırlı ve sağlıksını nasip etsin...
Teşekkürler sihirimve şafak sayan arkadaşlar.nasıl bi heycan bilmiyorum ama tahmin etmek çok zor değil.haberlerinizi bekliyorum.aman dikkat edin kendinize.bebişlerin çok ihtiyaçları var size.
Amin inş. alhanımsafak azalıyor dogacak bebişlerımz ve yolda olan bebslerımz var.düşünmesı bıle cok guzel rabbım dıger arkadslarımada bu gunleri yasatsın insallah.
çileğim bebıkımızn adı ne olacak canım?
nazım çok az kalmış sana da maşallah
allahım bebelerinzile lohusa resimlerini görürürüz injşallah
ne güzle heycanlar
allahım herkse de nasip etisn canı gönülden
Nazcım seninde çok az kaldı..Senin son durumun ne? İsim ne düşünüyorsunuz?
Amin inşaallah mumucum Allah razı olsungamzecim bir avazda inş hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın
eğer bizlerede yasini şerif okuma görevini veririsen memnun olurum
istersen öğrencilerimden birine de okutabilirim sübyanın okuduğu yasin-i şerif
Amin tatlım sağolasın inş.iyi geceler kızlar
ben bir bakayım dedim
gamzem çilekim maşallha doğuma gidiyorsun artık.
allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.
kolayından inşallah
sen doğum anından deyiver sitede ki arkadaşlarımıda affet allahım ,dualarını kabul et diye
nazım çok az kalmış sana da maşallah
allahım bebelerinzile lohusa resimlerini görürürüz injşallah
ne güzle heycanlar
allahım herkse de nasip etisn canı gönülden .
neyse ben çıkyorum şimdi.
hepimizi öptüm kızlar
Nehir evlenincede benim işim bitmez...Ablaaaaa misafir gelecek,ne yapıyım nasıl yapıyım...Ablaaa ben yapamıyom sen yapsana felan...Gerçi ben sadece misafirliğe gelcem,misafir gibi oturcam,bana hizmet edeceksiniz diyorum ama bakalım..Hayat ne gösterecekD
İnşaallah daha ne şafaklar sayıcaz buradaselamlaaar
az kaldı.çok az kaldı.ama burda biz daha ne şafaklar sayıcaaaz di mi.geleceğin anne adaylarında şafak saymalar hiç bitmiycek bence.tedavi şafakları,doğum şafakları,düğün şafakları, sonraaaaaaa ikinci çocukların şafakları ::))))))))
di mi ama ...........
hayırlı sonuçlu şafaklar olsun herkes için inş.
Hıımm senin yalancı sancılar erken başlamış sankiçok teşekkürederiz teyzesi az kaldı bakalım yavaşdan başladı çıkış hareketlerimiz
yalancı sancılar ama ben inanmam bunlara yaramazlık yapıyor çok opuyorumnanaktan
nehircim sondurumumuz iyi çok şükür doğum pozisyonumuzdayız elhamdülillah:Saruboceq:
doğumumuz normal zaten başdan beri hiç sezeryan düşünmedim son anda bir aksilik
olmazsa çatı muayenemizde sorunsuz geçerse inş normal herşey son 2 haftaya bağlı
tabi beklerse bizim ufaklık:CüvCüv:
gamzeden önce doğurursam hiç şaşırmıcam çünkü çok hareketli ve aşağı baskısı çokakannehir
isim olarakda emre ali düşünüyoruz ali kesin ama emrede tereddütdeyiz hala sanırım doğumdan sonra kesinleşirsırnaşık şey
bizden haberler bukadar şafak 34:)
Hıımm senin yalancı sancılar erken başlamış sanki
Benim birkaç gündür var
Hayırlısı olsun bakalım bizi geçebilecek misiniz :)
selamlaaar
az kaldı.çok az kaldı.ama burda biz daha ne şafaklar sayıcaaaz di mi.geleceğin anne adaylarında şafak saymalar hiç bitmiycek bence.tedavi şafakları,doğum şafakları,düğün şafakları, sonraaaaaaa ikinci çocukların şafakları ::))))))))
di mi ama ...........
hayırlı sonuçlu şafaklar olsun herkes için inş.
nevinim bence de :))
daha çok işin var çooook.nehirin ikinci annesi :)))
Görücez bakalım kaydirigubbakcemile3
Aynen benimk de öyle, farksız mı sanıyorsun :))kuduruk bu kuduruk yerimden zıplatıyor beni arada :1shok:
ondan korkuyorum çilekcim inş zamanını bekler :Saruboceq:
yarın doktora gideceğim inş bakalım ne dicekeyvahedigeldismile
Allah razı olsun canım opuyorumnanaktana.sa.sa.s
Okumazmıyız kuzum,okuruz tabiki...
Nazım,hayırlısıyla sağlıkla tam zamanında kolay doğumlr inşallah..
Sana Gamzeme ve bekleyen tüm adaylaraopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?