Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ınternetim gellllldiiiiii.....

Kandiliniz ve cumanız mübarek olsun inşallah...

Radym cam silmek diye bi ifademi kullandın sen..Yok yok sen kullanmamışındır ben yanlış okumuşumdur dimi??:mymeka:Transferli falan demem basarım zopayı heee...:roflol:

Mumum anladım canım..SEn kendini nezaman hazır hissedersen ozaman..Bu işler böyle..Kimseyle bişi yarıştırmıyoz nede olsa:)))

Swetim hoşgeldin..Maşallah sübhanallah defnemize...Kocaman olmuş ve güzell...Bahtıda güzel olsun inşallah..

Sihirim hoşgeldin aramıza...Doktor değiştirme işi zordur...Gönlüne göre doktor bulmka zordur..Ama son doktorun söyledikleri değerlendirmeye değer gibi gözüküyor..Farklı bir yol izleyecekmiş...Herşeyin hayırlısı,en hayırlı kararı verirsin inşallah...

Berincim nazar değmemiştirde,huy değiştiriyor olabilir..Büyüyor nede olsa annesi..Hep aynı şeyleri yapacak hali yok..Daha neler çıkaracak neler..Gözün aydın eşin gelmiş...

Radym halsizsen yat aşağı dinlen yavrum...Boşver gezmeyi felan..Evin tvnin tadını çıkar...

Gamzem,ayyy çok az kalmışşşşşşş.....Heyecanlandım şimdi..
Eee peki normalmidir sezeryanmıdır,nedir son durum..Doktorunla neler konuşuyorsunuz bakam..Neler dedi..Şuzamana kadar normali bekleriz gelmezse ameliyata alırız mı dedi..Yoksa öyle yada böyle normal olacakmı dedi,yoksa amannnn boşver normali yapalım ameliyatı gitsinmi dedii??

Heeeeee de bakam...:)))

Bu akşam babam gelecek..Çamaşırım yıkanıyor onları asacimm,bide banyo yapıcimmm.Akşamda annemlere gidicim,belki orda kalırım belki dönerim bilmiyorum...Yarında malum ufaktan nişan alışverişine başlıyoruz..Çarşılardayızz,topluca:))

sihirim ıkıncı dr söyledıklerı banada mantıklı geldı dozlar kişinin durumuna göre ayarlanmalı herkesın durumu bır olmazkı.
acem hosgeldın canım
nevııın söz alısverıslerı yenı bıttı derken nişanmı basladı şimi allah kolaylık versın canım

selam kızlar anca geldim
misafirim vardı yeni gitti
vede cok uykusuzum
daha yemek yapılacak ta kim yapacak :)
ufaklık ta ilgi ister

selamlar kızlar

net bozuktu sanki aylar geçti RADY merakta kaldım offffffff acep safak kaç oldu diye işte benim şaşkolozluğum

sihirim herşeyin hayırlısı olsun cnm merkez ve doktor uyum içinde olmalı kendini rahat hissetmelisin ama bana çok mantıklı gelmiyor dr değiştirmek

acem geliyorsun gidiyorsun durumlarda haber yok ne oldu en son istanbula gidecektin

hayırlı geceler bacılar.nasılsınız..ah sihir bacım inan yardımcı olmak isterdim ama ben hiç tüp bebek yaptırmadım...benim tedavimin nereye dogru gidecegide belli degil.yardımcı olamadım kusura bakma..
rady canım benim sen acep kendinimi dinler oldun..rahat ol canım.relaks.gerçi ne kadar desekte boş degilmi insanın elinde degil.
lotuusum hadi hayırlı olsun.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.ben daha hala olamadım .abimin hanımı okuyordu.ögretmen oldu bu sene çoçuk düşünemediler. ama şimdi istiyorlar.inş tez zamanda bende hala olurummm..:Saruboceq:
acem kızı hoş geldin tatlumopuyorumnanaktan
kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.ben kaçar..opuyorumnanaktan

Günaydınn bayanssulusmile

7 :lepi:
22 :lepi:

ınternetinin gelmesine sevindim canım, gözün aydın ohhh kaydirigubbakcemile5

Nevinim evet çokkk az kaldı şükürr, çok heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmm bayanssulusmile
Biliyorsun sezeryan olurum telaşından özel doktorumu bırakıp çapa ya geçmiştim
Orada pek açıklama yapmıyorlar
Şimdilik herşey normal, bebek gelişimi, tansiyonum vs.
Bebek doğum pozisyonunu da aldı maşaallah
Herşey normal gözüküyor bakalım

Yaa demek nişan alışverişine de başlıyorsunuzz aklinialirimsmile
Belli bir tarih var mı peki?
Nehirimi de göremez oldum, işe girdiği için vakit bulamıyor sanırım boshayallersmile
Çokkk selamımı ilet lütfennn

Lotus ablacım bebişimiz gelmiştir herhalde
Hayırlı olsun, gözünüz aydın olumunekankayizsmile

sihirim inş ALLAHIM CÜMLEMİZİ fazla aratmasın.ama bu topikte en uzun zamandır bebiş arayan kişi olarak milli oldum zannedersem....zemuszemus
alhanım faceye bak şimdi ben de dahil bir çok arkideş ordadır..çiftlikle ugraşıyoz ya çok işimiz var çokkkkbilmiyorumkismile

evet çiftlik bizleri faceye bağladı ama olsun yinede tam kadro ordayız

SıHıRıM bursa dasın peki en son gittiğin dr kim değişiklik düşünmüyorum ama görüşmek isterim eğer gitmediğim dr ise

günaydın arkadaşlar...bu sabah erkenciyim.benim koca sabahın köründe açtı gözlerini bende malesef erken kalkmak zorunda kaldım..sositososito

iyiakşamlar herkeslere bizde geldik oğluşumla artık 35 günümüz kaldı teyzoşları
demek facelerde geziliyor ölemi ben face mace bilmem burayı ihmal ediyorsun face için
nese herkese iyiakşamlar:))

6 :lepi:
21 :lepi:

selamlar arkadaşlar.
nasılsınız bakam..
ben iyiyim çok şükür.bi sorun yok şimdilik. 6 gün kaldı nası dayanabileceğimi bilmiyorum.korkularla geçirmeye devam ediyorum günleri işte kaydirigubbakcemile3
buraya da pek giremiyorum.ya her girdiğimde,gidip başka başka şeyleri okuyorum.kafam karışıyo.moralim bozuluyo. neyse işte ööle.
herkes tatildeymiş zaten yine gördüğümkadarıyla.
çok bişey kaçırmamışım.
seher arkadaşım hoşgeldin.ikinci tedavinde madem gebelik elde ettiniz o zaman pek yanlış bişey uygulandığını sanmam.rabbim hayırlısını versin hakkında...

Vayyyy şafakçılar amma az kalmış herşeye :))

Gamzem çok özledim ben seni. Geçen gün aradım ama açmadın (( Ben hattımı değiştirdim geçen gün seni arayan vodafone bendim yani :))

Demek doğum şeklini aldı minikimiz çok şükür elhamdülillah..Normal olma ihtimali bu açıdan oldukça yüksek..
Ama tek duam hayırlısı nasılsa öyle olsun.

Nişan alış-verişine başladık. Baya büyük bir kısmını hallettik. Bana alınacak çok fazla birşey kalmadı.
Ama Sinana alınacaklar var daha. Çok güzel şeyler aldık hele ayakkabılarım ve pijamalarım vede iç çamaşırlarım bide çantalarımbayanssulusmile yani özetle hepsi çok güzel :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Sen nasılsın? ıyice ağrlaşmışsındır artık çok az kaldı çünkü. Allah yardımcınız olsun canımmm :)

Nazcım seninde çok az kaldı..Senin son durumun ne? ısim ne düşünüyorsunuz?

Denef ablacım senin kanla ilgili tedavin ne durumda?

Gülyüzüm hiç uğramıyor galiba??

Rediciiiim cınımmmmmmm az kaldı inşallah hayırlı sonucu alacağız..
Sonuçta sonuç ne olursa olsun hayırlısı olacak inşallah..
Bizim duamız hayırlı olanın senin ve bizim gönlümüzden geçen olması.
Bebişimize hayırla sağlıkla kavuşmak yani :)))

Bu arada sihirim hoşgeldin..Hakkında hayırlısı olsun inşallah..Hayırlı tedaviler olsun..

Hepinizi çooook öpüyorum hatuşlar..Yarın erken kalkacağım malum yatış vakti..
ıyi geceleeer..

Şafak 5

Şafak 20

Miribalar cicişler...
Ayyy çot az kaldı..Heyecanlandım haaa....
Denefim hayırlı güzel sonuçlar inşallah..Bakalım neler olcek,neler dencek??

Yaa Radym giripte okuma bişeler lütfenn...Bunaltmaktan başka bişeye yaramıyor okumak..Sonra okursun inşallah...

Alhancım selam canım...Mucckk..

Gamzem,doğum pozisyonu aldı demek miniş..Hadi hayırlısı...Rabbim hayırlı ve sağlıksını nasip etsin...

evet çiftlik bizleri faceye bağladı ama olsun yinede tam kadro ordayız

SİHİRİM bursa dasın peki en son gittiğin dr kim değişiklik düşünmüyorum ama görüşmek isterim eğer gitmediğim dr ise

canım sırasıyla yazayım ben sen bi bak.
jale gürlüler
murat erdemir
özer kutlu
şahin zeteroğlu en son buna gidiyorum.ama şimdi serbülent orhaner le görüştüm ve hala düşünüyorum.
sakıncası yoksa senden bilgi almak isterim.hangi doktora gidiyosun tavsiye edermisin.çok zor valla allah yardımcımız ıolsun

nehir21...hayırlı olsun .çok güzel günler yaşıyosun . tadını çıkart herşeyi gönlünce yap.hepsi hatıra oluveriyo çabucak.zaman su gibi geçiyo.allah tamamına erdirsin.

denef 72...herşeyin bi hayrı varmış bu yaşamda.bizler böle diyerek rahatlıyoruz.ama rabbim en yakın zaman da bebeğine kavuştursun seni.kan doktoruna gitcekmişin hayır haberlerle inşallah

ve şafak sayan arkadaşlar.nasıl bi heycan bilmiyorum ama tahmin etmek çok zor değil.haberlerinizi bekliyorum.aman dikkat edin kendinize.bebişlerin çok ihtiyaçları var size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…