- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.781
Gamzem,ayyy çok az kalmışşşşşşş.....Heyecanlandım şimdi..
Eee peki normalmidir sezeryanmıdır,nedir son durum..Doktorunla neler konuşuyorsunuz bakam..Neler dedi..Şuzamana kadar normali bekleriz gelmezse ameliyata alırız mı dedi..Yoksa öyle yada böyle normal olacakmı dedi,yoksa amannnn boşver normali yapalım ameliyatı gitsinmi dedii??
Heeeeee de bakam...:)))
Bu akşam babam gelecek..Çamaşırım yıkanıyor onları asacimm,bide banyo yapıcimmm.Akşamda annemlere gidicim,belki orda kalırım belki dönerim bilmiyorum...Yarında malum ufaktan nişan alışverişine başlıyoruz..Çarşılardayızz,topluca:))
hayırlı geceler bacılar.nasılsınız..ah sihir bacım inan yardımcı olmak isterdim ama ben hiç tüp bebek yaptırmadım...benim tedavimin nereye dogru gidecegide belli degil.yardımcı olamadım kusura bakma..
canım teşekkür ederim sizle paylaşmak bile rahatlatıyo beni.Rabbim tüp bebeğe kadar götürmesin seni en yakın zamanda müjdeli haber al inşallah
selamlar kızlar
net bozuktu sanki aylar geçti RADY merakta kaldım offffffff acep safak kaç oldu diye işte benim şaşkolozluğum
sihirim herşeyin hayırlısı olsun cnm merkez ve doktor uyum içinde olmalı kendini rahat hissetmelisin ama bana çok mantıklı gelmiyor dr değiştirmek
mumudihaba...canım bende çok tereddüt ediyorum ama yeni şeyler duymakda heycanlandırıyo ve acabamı detirtiyo. herşeyin en hayırlısı inşallah
sihirim ıkıncı dr söyledıklerı banada mantıklı geldı dozlar kişinin durumuna göre ayarlanmalı herkesın durumu bır olmazkı.
alhan...sağ ol canım .bende öyle düşünüyorum.bundan önceki iki doktorumda aynı presödürleri uyguladı bunun dedikleri çok farklı.rabbim doğru yolu göstercek inşallah
İnternetim gellllldiiiiii.....
Kandiliniz ve cumanız mübarek olsun inşallah...
Sihirim hoşgeldin aramıza...Doktor değiştirme işi zordur...Gönlüne göre doktor bulmka zordur..Ama son doktorun söyledikleri değerlendirmeye değer gibi gözüküyor..Farklı bir yol izleyecekmiş...Herşeyin hayırlısı,en hayırlı kararı verirsin inşallah...
nevinırmak...teşekkür ederim canım.bende denenebilceğini düşünüyorum.ne kaybedebilirimki.paramı zamanımı ve en önemliside umutlarımı ama bide denenmemiş bi tedavi yöntemiylede olsa bebeğime kavuşma ihtimali.herşeyi deneyebilirim bunun için
evet çiftlik bizleri faceye bağladı ama olsun yinede tam kadro ordayız
SİHİRİM bursa dasın peki en son gittiğin dr kim değişiklik düşünmüyorum ama görüşmek isterim eğer gitmediğim dr ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?