Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım cok tesekkur ederım güzel dıleklerın ıcın dualarım sızınle canım arkadaslarım.benım hıkayemı sormussun ben aslında tedavıye baslayalı cok olmadı 14 aylık evlıyım dr um pco oldugum ıcın fazla korunmamamızı tavsıye etmıstı bızde 3 ay kadar korunmustuk sonra basladık calısmalara.ama yanıt vermedı 4 kutu klomen kullandım dr yumurtalarda buyume yok dedı her seferınde.tedavıye vücudun yanıt vermıyor asılama yada tüp yapalım dedı.o an dunya basıma yıkılmıstı dogal yoldan hamıle kalamazsın demıstı.

neyse bende bu arada hayıt ıcmeye baslamıstım adetlerım duzene gırsın dıye ve tarcın bal cörekotu yedım sabah aksam.1.5 ay sonra da hamıle oldugumu ögrendım.rabbım bu guzel duyguyu sızlerede yasatır ınsallah canım.4 gundur evımızde bayram havası var ınsallah kesemızıde görür kalp atıslarımızıda duyarız ınsallh...

ben varım ama gidecegim yatmaya.bu ev beni çok yordu.daha kendime gelemedim.nevinim hoşgeldin bacım...böle ihmal etme işte bizi emi....

AMANDA AMANNNNNNNNNN KK MIZ ACILMIS,HERKES TOPLAŞMIŞ............ya bı benım haberım yokmus meger................olsun bulustuk ya yıne canlarımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2:1hug::içelim::lepi:

CANIM ARKADASIM haberını yenı aldım...........nasıl sevındım anlatamam...:sm_cool::teytey:.....ALLAH hayırlı ugurlu etsın,saglıkla kucagına al ınsallah.......zamanlaman super valla ne zamandır boyle bır haber beklıyorduk ılac gıbı geldı........saglıcakla kala.s.:1hug:

of be denefım.........yukarıya alhan ıcın mutlulugumu belırtırttım sonra bunu okudum ya........canım benım sabırlar dılıyorum arkadasına......tanımadıgım halde uzuldum hepımız bu konularda cok hassaslastık........ALLAH tekrar ona ve hepımıze nasıp etsın canımmmmmmmm:Saruboceq:

canlarım kusura bakmayın hemen cıkmam lazım.......basım cok agırıyor.dayanamıyorum........bugun tum gun hastanedeydım........lucrının yanında puregonda kullanıyorum artık belkıde ondandır agrım ama buyuk ıhtımalle yorgunluktan.........sonra gorusuruz ınsallah..........sevgılerımle.........

gunaydın canlarım ohhh ılk ben basladım gune.uykucular nerdesınız?hepınıze hayırlı gunlaer canlarımmmmbenım ıcın dua edın testı tekrarlayacagım ınsallah degerım guzel cıkar.coook öpüyorum sızlerı....

gunaydın canım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederız. ınsallah darısı sızlere canım.aman cok yorma kendını dıkkat et emı canım benım :1hug:

günaydınlar herkese
alhanım sabah sabah topiğe siftahı yazarak gözlerimizi sulandırdın.
inşallah değerin katlanmıştır canım ki ben öyle olduğuna eminim
denefim arkadaşına çok geçmiş olsun.bende bu hafta içinde arkadaşımın düşük yaptığını öğrendim.hemde ikiz ve 3 aylık.allah bizim hamişlerimizi korusun.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz.biz burda olunca çok güzel zaman geçiriyoruz.umarım sizde kalıcı olursunuz topiğimizde.
diğer uykucu arkadaşlarıma da iyi uykular.aman erken kalkıpta ne yapacaksınız.uyuyun boşverriin.
HERKESE KOCAMAN ÖPÜCÜKLER GÖNDERİYORUMMM MMUUCCKKK

canlar günaydın
allah bugünün yüzü suyu hürmetine hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin
hepinizi çok seviyorum

günaydın millet günaydın kader arkadaşlarım.hepinizi bende çok seviyom.bizim hamişler kendinize çok dikkat edin.yegenlerimizi iy besleyin bol bol dinlenin..darısı evlat sahibi olmak isteyenlere....
lotuscugum şimdi güzel haberler senden bekliyozzzzzz.

Günaydın......Bir selam verem dedim kızlar...İyisiniz maşallah gördüğüm kadarıyla,Rabbim daha iyi etsin...

Veee herkese hayırlı,dua kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek cumalar diliyorum...Dualarımız kabul olsun Allahın izniyle hayırlısıyla....

Kendinize iyi bakın,görüşmek üzere kısçeler...Öptüm hepinizi...

günyadın yazacağım olmayacak.
hayrılı cuamlar yazayım bari bende kızlar.cuma vaktini bile kaçırıdk ama:)
affedein
artık neasıl gidiyor,herley iyi mi?
be çok yoğun ve huzurusz bir ruh halindeyim.nedeni büyük ihitimal adet öncesi stresi ama ,birine çatmadan işyerinde ki şu boğucu havadan kurtulsam iyi olacak.inşallah her şey çook güzle olacak.
biraz daha pozitif düşünüp biraz daha pozitif olmam lazım yoksa bugün keisn birileri ile kavga ederim.

kızlar ben biraz çalışayım ve bir taraftan da la havle çekeyim keisn faydası olur
öptüm sizleri
ama burada açık kalcak sayfa arada girer çıakrım yine.
hadi bakalım hafta sonu için güzel bri moral toplayalım.
ben c.tesi deçalışıyorum ama olsunnnnnnnnnnn

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek olsun göbişleriniz bebiş dolsun inşallahhhhh:Saruboceq:
önce ayşem ardından denefimin ve radyoloğumun arkadaşı açıkça dağıldım biraz Allahım sen hamişlerimize hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almalarını nasip eyle inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq:
lotusum alhanım g_b_k im nevinim burcum seherim n£vinim ve hala gelmeyenlerrrr mavişim acemim mumucum nehirim pinkim swetim nazım esram nasılsınızzzza.s.

slm canım senınde cuman murek olsun.kendı adıma cevap vereyım ben cok ıyıyım hast.geldım az önce test yaptırdım tekrar degerım katlanmısmı merak ettım.umarım guzel cıkar sonuclar....sen nasılsın canım neler yapıyosun anlat bakem?

sağolasın myhopem iyiym sen nasılsınç
allah kimseyi evlat ve ana baba ile sınamasın.
ben adet sancıalrı çekiyorum canım.
ve aslında dün bekliyordum gelmedi.
ama sancıalr devam ediyor bugün bekliyorum.
eğer gelemzse yarın bir test alırım belki.
ama yarını beklmeyecek galiba
hayırlısı tabi allahtan.

inşallah değerlerin çok güzel çıakr canım ,
ama asla vesvese yapma olur mu
canımcığım
sen ilk tahlili evde yapılanlar lamı yaptın.
yani hamile olduğunu öğrendiğin.
merak ettimde
ne zaman yaptın nasıl çıktı diye?:))

slm ızlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah .

myhope canım ben iyim çok şükür sen ve diğer arkadaşlar nasıllar .uzunca bir süredir evde yoktum dün döndüm evime .hepinizi çok özledim .kk ya giremiyordum ama hepinizde aklımdaydınız .sizleri çok seviyorum canlarım.

canım şu göbüşleriniz bebiş dolsun demişsin ya içim bi hoş oldu ya :çok üzgünüm:.inşallah canım inşallah.rabbim hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldurur inşallah .kafaya çok takıncada olmuyormuş bende bunun stresinden uzak durmaya çalışıyorum ama nerde .kafaya takmamaya karar verdim bakalım bu işe yarayacakmı bebek olacakmı diye düşünmediğin zaman daha çabuk oluyormuş.bunuda deniyecem ama bu zor olacak her dakika aklımda çünkü
inşallah teker teker hamiş haberlerimizi veriri birbirimize . ahhhh ahhhh :CüvCüv:

inşallah herşey gönlünce olur canımmma.s.
sancı hamişlerde de oluyor inşallah seninki de ondandır canım test bazen hemen sonuç veriyor ama bazende çıkmıyor azramda adet günü çıkmıştı arkadaşım 8 gün gecikmeyle yaptı çıkmadı ama hamişmiş yani belli olmuyor anlamadım bende:sm_confused:
bana gelince malum iki aydır ovülasyon kiti deniyorum bu hafta bayağı yoğundum desemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…