Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben burdayım ama gidicem artık kimse yok yaw

nere gidiyon bacım geldim geldim kimse yazmıyo diye ben de biraz iş yapayım dedim..

çok şükür baya baya yerleştim.mutfak dolabımın mermerini yapan biraz pürüzlük yaptı.mermerimi iki renkli yapmış.şimdi yapılan kırılıp tekrar yenisini getirecek onun keyfini bekliyom.ama olsun bunada şükür.zamanla tam olur herşey...sen nasılsın
ALLAH TAN BENİM KOCA PC HASTASI DEGİLDE.BANA KALIYO PC...sırnaşık şey

ilaçlarım bitti tahlillerim tekrar yapıldı yarın dr.uma gidiyorum. bakalım bu kez neler söyliycek bana merakla ve dualarımla yarını bekliyorum. eğer tamamdır iyileştin hadi bakalım önümüzdeki ay bebişinle gel derseeeee ben de artık anne adayıyım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şanslısın deseneeeee ama bu sıralar benimkide pek takılmıyor aman nazar değmesinnn:roflol:
canım şimdi nasılsındır kimbilir kendi evin kendi eşyaların karışan yok eh ufak tefek ayrıntılar da halledilir zamanla tüm eksikler biterrrr desemde inanma ben hala alınacakları sayıyorum ala ala bitiremedik 7 senede illa bişey eksik kalıyor ama olsun onu almayı hayal etmek bile güzel değil miiiii
bu aralar bayağı iyimserim aslında nedense bir rahatlık var üzerimde eşim hamişsin deyip duruyor bende dün bir bugün iki ne hamişi diyorum ama içimden de sen yalancı çıkartma kocişi diye Allaha dua ediyorum anlamadım ilk kez böyle yapıyor iğnelerin zamanında falan hiç böyle değildi acaba aşılamaya karar verdik onun rahatlığımı diyorum ama kiti de deniyoruz ve gülen suratı yakaladıkkk işte yine umudu sırtlandık kısacaaaaa tevekkel Allahhhh eee senin çalışmalar başladımı bakalımmmm
nehirim umarım tahlillerin iyi çıkar canım Allah gönlüne göre versinnn bir an önce versin inşallahhhhhhhha.s.

slm canlarım dılerım cabalarınız bosa cıkmaz güzel güzel kuzucuklarınızı alırsınız kucaklarınıza.bende ınsallah....myhop um belkıde esının ıcıne domustur ne dersın ayyy ınsallh yaaa

slm kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr..............gıremıyorum bu ara hem tup bebek ısı var hemde dıs tedavısındeyım epey yoruluyorum.......dıslerım ıcın 10 gundur gdıyorum bu haftada surecek bıtmedı daha......zormus ya agrı yapıyor malesef.............:çok üzgünüm:
ınsallah herkes ıyıdır.......Alhanım degerının yukselmesı cok ıyı bence .......ALLAH tamamına erdırsın canım....
herkesı kacırdım yıne yaaaaa:çok üzgünüm:

günaydın .
kalkın bakayım
evdekiler siz yatın ,keyif yapın yaaaaaaa
ben özellikle bir cumartesi evde olsam da kayif yapsam varya offfffffff
offffffffffffff

günaydııııııııınnnnnn
bana hiç uykdan bahsetme swet
zaten gözlerime kibrit çöpü soktum onla duruyorum.bayılcam biraz sonra.
ama hakediyoruuuuummmmm.sen çalışan insansın ne işin var senin gece yarılarına kadar tv başında.pc başında.yat yatağa kocanın başında bekle radyoloji.

evet şimdi sıra swetin kırmızılarını beklemeye geldiiiiiii
2 gün geçti hadi bakalım swetçim.
hala bişey yok dimi.

günaydın canlarımmm ben geldim...radyolojim ,swetcim nasılsınız.kimin günü geçti...swetçiminmi..kafamçokkarıştı

evt henüz yok
ama bilmiyorum hergün yataktan kalkarken sancılarım oluyor..
gece belim ağrıyor,
ama bilmiyorum.
bugün 3,gün
ama bilmiyorum
belkiş 4444 okunur okunmaz haa::))
ama ümitlenmeyeceim henüz ortada bir şey yok.
eşim de beni zaten kırmız sanıyor,ona da çaktıamadım.
hiç
tam süpriz olsun diye::))

kız allah iyiliğini vesin
insan eşine nasıl çaktırmaz. :)
nası anlamadı
valla helal olsun sana

valla 2 gündür kasıkalrım sancıalnıyor
ya ben kıvrandıkça o garibim beni demek ki kırmızdan sancılanıyorum sanmış
birde adet gerginliğ var dedim ona
bir şeye kımıştım.
tabi adam ne bilsin.
bende çaktırmadaım
dün bana ya ne kadar zor kadınalrın işi hala ağrıalrın var mı dedi
:::==))
de öyle anladım .tabi bende var ama yarın geelcek günü değil daha dedim.
::) kandırık yaptım.ama içimden ona şüphelerimi söylelemk için zor tuttum.ne de osla ortada bir şey yok adamı niye heveslendireiyim ki.::)) biz kadınalrın işi belli olmaz.
bugün gelmez yarın gerli kırmızlar.
3 gün bri şey değil.ama bende hiç gün sekmezdi::)
laelaelaelaelae

slm canlarım .....ay swetım ınsallh bebıs gelıyordur yaaa allahım ınsallah swetımın bebısı gelsın hayırlısıyla...ayy cok sevındım....

canım insallah ya.ALLAH seninde yüzünü güldürsün...bana heyecen yaptı bak şimdi....hihoyyyt

slm canlarım .....ay swetım ınsallh bebıs gelıyordur yaaa allahım ınsallah swetımın bebısı gelsın hayırlısıyla...ayy cok sevındım....

bacım nasılsın.başladımı mide bulantıların.....yemene içmene dikkat et....hemen bi kadın doktorunun kontrolüne başla.çünki tahliler falan isteyecek senden....Şeniz

ya zaten bu alhan beni kalppten götürüyodu az daha
şimdi de swet başladı
allahım daha ne kadar dayancak bu kalbim heyecanlara
söylemeyin kardeşim
direk biz hamişiz diyin
o zaman heyecan olmuyor
direk sevinç oluyo
:)

bacım nasılsın.başladımı mide bulantıların.....yemene içmene dikkat et....hemen bi kadın doktorunun kontrolüne başla.çünki tahliler falan isteyecek senden....Şeniz

canım ılk dun bulantım oldu ama gectı sonra.valla mıdemde ne var bılımıyorum ama kazınıp duruyo.folık asıt alıyorum duzenlı olarak süt peynır yumurta tuketıyorum.bıde 1 hafta sonra gıdecem dr a keseyı görecez naıp olursa :teytey: ınsallah bır sorun olmaz hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…