Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar sonucum cıktı pazartesı gunku 214 tü.bugunku test sonucum 865.90 cıkmıs nasıl sızce bırılerı bısey dedın ne olur?

hey maşallah demek laızm o zaman
allah kuvvet ve kudretinizi artırısn hihoyyyt

rabbim inşlalah en hayırlı şekilde bebeğini kucağına lamka nasip eder.
ve büyütmek tabiki.
rabbim hepimzie hayrılsını verisn
nevinnn nevin nevin nevin
anacağım seni görmek ne güzel.
takma tabi ne takıyorusnçnazlı bu bebişler zamane bebekleri ,hemen şımarıyorlar,:)

bunalr böyle şekerim rahat ol tek diyeceğim ben yapmaya çalışıyorum sende yap olur mu canım.ç
neden evde değildin neredeydin merak ettim.hayır inşallah

merhaba ben bugün katıldım aranıza bende çocuk sahibi olmak isteyen hala uğraşanlardanım olmuyor aalhtn ümit kesilmez diye bekliyoruz allah bütün çocuk bekleyenlere nasip etsin kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın

slm kızlar

bu cuma gününde hersey gönlünüzce olsun bütün dualarınız kabul olsun
rabbim ne istiyosanız onu versin amin

aa alhan maşallah
bence olm uş katlanmış
ama bu değerlir tam olarak bilmem ama
ama artması ve ve güzel artması çok iyi diye biliyorum.ç
inşaa-llah çok çok iyidir

maaşallh ya çok sevindim allhancım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder yarabbim inş a.s. a.s. a.s. a.s.

aramıza hosgeldın arkadasım umarım bızler gıbı guzel vakıt gecırırsın bu topikte.bızım vazgecılmezımızdır burası.ınsallah tez zamanda bebısını kucagına alırsın canım sende....

maaşallh ya çok sevindim allhancım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder yarabbim inş a.s. a.s. a.s. a.s.

cok tesekkur ederım canım okadar süpriz oldukı anlatamam.darısı sızlere ınsallah güzelim.okadar cok ıstıyorumkı sızlerınde bu haberı bızımle paylasmanızı rabbım kısa zamanda nasıp eder inşallah...

kızlar iyi akşamalr sıra akşamcılarda.benden paydos .
allahın izni ile yarın görüşürüz.
kendinize iyi davranın.
hamişlerimiz sizde ,emanetlerinize iyi bakın.
tamam mı herkes allaha emanet olsun.

ben geldim kızlar.ama biraz işlerim var.yarım saat sonra burdayım.
alhancık ben anlamıyom tahlillerden.yoksa sölerim bacım...
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler...

ben geldim kızlar.nerdesiniz.televizyonmu izliyonuz yine.......senağlamasenağlama

ah canım nede RABBİM hayırlısıyla sıralı bir şekilde hepimize nasip eder inşALLAH
o güzel günleri hamile olup bebeğimize kavuşmayı

(reple yazamadım canım bende sana buradan yazdım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…