- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.181
ya naapıyım mumucum yaaaa.bugünlerde daha bi bunalımlardayım.suratım turşu satıyo hep.bi huzursuzum ki hiç sorma.bundan dolayı heralde hep bi uğraş arıyorum.evcil ayşe evde duramaz oldum.hamile olunca herşey farklı olcak değişcek,mutluluktan havaya uçucam sanıyodumm.ama hiçbişey değişmiyomuş meğer.bi de bişey dah afarkettim.daha bi hareketli oldum ben son zamanlarda.hiç yapılmıycak şeyler yapıyorum.sonra kendime bakıp şaşırıyorum.kızıyorum.ama dönüyorum dolaşıyorum yine aynı.ne bilimmm.psikonöroz oldum ben galiba.neyse geçicek sanırım.AYYYYY RADY hamile oldu halen oturmuyor evde hep gezmek yada misafir ağırlamak inan senin hızına hayranım
yenidoğan kuzula ilk biriki ay uyku sevmiyolar sanırım çileğim.Merhaba hatunlar
Bu kuzu pek uykuyu sevmeyecek ya(
Varsa yoksa emsin altı alınsın, kucakta gezdirilsin, konuşulsun...
Babannesi bi alıştırdı ki sormayın, bugün o da gitti, napıcaz biz bu nazlıyla bütün gün bilmiyorum
Nazım dr. göbek fıtığını nasıl tespit etti ki? Geçer inş. ya
Dediğin gibi herkes yavrusunun peşinde, ben emzirirken piştim diyorum annem kapıyı açıyor, bense bebeğim üşüyecek diye kapatıyorum :)) öyle bu işler
inşaallah bakalım canımyenidoğan kuzula ilk biriki ay uyku sevmiyolar sanırım çileğim.
kurarsınız inşallah düzeninizi yakında
Bende inanamıyorum hala bebikim var benim yaa :asigim:Gamzemin bebeği var inanamıyorum hala yaaboshayallersmileboshayallersmile
Canım benim nasıl bebeğimiz
Neler yapıyor, ne kadarlık oldu?
Yalnız günlerniz nasıl geçti?
Gece uyuyor mu?
Güzel emiyor mu?
Sütün geliyor mu?
kiloların ne alemdekaydirigubbakcemile3 doğumdan önce kaçtı? şimdi kaç?
dikişlerin nasıl?
Baba olmak nasıl birşeymiş, eşin napıyorkaydirigubbakcemile3
Bide çok özledim seni ben:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?