Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

biz geldik teyzoşlarrrrŞeniz
oğlum içerde uyuyor sabah banyosunu yapdı memesini emdi opuyorumnanaktan
ben uyandıranakadar daha uyanmaz uykularımız düzene girdi maşallah
gece uyumadan iyice emziriyorum ve saat 10 dan sonra uyutmamaya çalışıyorum :lepi:
babası bi yandan annanesi bi yandan ben bi yandan haşatı çıkıyor yaramazın sırnaşık şey
ama biz onu mıncıklamazsak gece o bizi bi güzel mıncıklıyor :roflol::roflol:

dün ilk kontrolümüze gittik çok şükür bebeğimiz 70 gr zayıflamış aslında şişliği falan
inmiş öle dedi doktor normalmiş anlıcanız:1closedeyes:
göbüşümüz düşmüşdü ya içerde azcık parça kalmış bi ilaç sürdü yine düşmezse
getirin dedi:1no2:ama ben artık doğduğu hastaneye götürmeyeceğim hem çok uzak kalıyor
her zaman babamız müsait olmuyor hemde çoocuk doktorunu pek tutmadım
biraz göbek fıtığı var dedi ama geçecek dedi benim kafa allak bullak biraz daha bekleyip
başka bir doktora götüreceğim inş.
benim durumumda gayet iyi yaram kapanmış pansumanım çıkdı sadece sancım oluyor bazen oda çok önemli değil zatena.s
bu arada kayınvaldemde benden 1 gün sonra ameliyat oldu yine dediğime geldi
ah o kızı yokmu boşuna kadını ordan oraya sürükledi neymiş lazımmış al sana lazımlı organ
çöpde şimdi zeynep kamilde oldu doktor sormamış bile alınacak demiş buyrunnnnnnnnn
neyseki ikimizde sağ salim kurtulmuş olduk :Saruboceqh be ancak fırsat bulup yazımı bitiriyorum şimdi içeri gidip toz alıcam gelen giden oluyor annemede çok zahmet oluyor
sağolsun kadın hiç ayrılmıyor yanımdan o bana bakıyor ben bebeğe herkes yavrusunun
peşinde:gitme:

bu yazıyı yazarken kaç kere gittim geldim bilseniz :ecrin_bebek:

denefcim iyi haberine çok sevindim canım inş 3 ayın sonunda herşey çok güzel olur

denefim sevindim canım
ama ne ilacı bu.yani ne işe yarıycak onu anlamadım tam olarak.kan pıhtılaşması için mi yani ?

nazcım ee herkes yavrusunun peşinde olur tabi.babaannem hep derdi ki ben yanaım yavruma yavrum yanar yavrusuna :))))
allah kolaylık ersin.kasık fıtığı da çok büyük bi sorun değil korkma.tabi kafada problem oluşturur haklısın ama.rahat ol.geçer inş.

ben de evdeydim bugün.dayımlarda oturdum biraz yengemle.zaman geçirdim.akşam da yemeğe davetliyiz eltimde.ööyyle geçiyo işte zamanlar.

AYYYYY RADY hamile oldu halen oturmuyor evde hep gezmek yada misafir ağırlamak inan senin hızına hayranım

ESRACIM hayırlı olsun en güzeli kız evladı

DENEFıM iyi şükürler olsun herşey yolunda gitsin bu gidişe sanki beraber mi hamiş olacağız kısmet hayırlı olsunda bekleriz ne yapalım

NAZCIM geçer inş en kısa zamanda bebeğinin geöbek fıtığı

çok ağlayınca çıkıyor diye duymuştum ama o kadar ağlayacak kadar henüz vakti bile olmamıştır

öpt cnm herşey gönlünce olsun

Merhaba hatunlar
Bu kuzu pek uykuyu sevmeyecek ya (
Varsa yoksa emsin altı alınsın, kucakta gezdirilsin, konuşulsun...
Babannesi bi alıştırdı ki sormayın, bugün o da gitti, napıcaz biz bu nazlıyla bütün gün bilmiyorum

Nazım dr. göbek fıtığını nasıl tespit etti ki? Geçer inş. ya
Dediğin gibi herkes yavrusunun peşinde, ben emzirirken piştim diyorum annem kapıyı açıyor, bense bebeğim üşüyecek diye kapatıyorum :)) öyle bu işler

AYYYYY RADY hamile oldu halen oturmuyor evde hep gezmek yada misafir ağırlamak inan senin hızına hayranım
ya naapıyım mumucum yaaaa.bugünlerde daha bi bunalımlardayım.suratım turşu satıyo hep.bi huzursuzum ki hiç sorma.bundan dolayı heralde hep bi uğraş arıyorum.evcil ayşe evde duramaz oldum.hamile olunca herşey farklı olcak değişcek,mutluluktan havaya uçucam sanıyodumm.ama hiçbişey değişmiyomuş meğer.bi de bişey dah afarkettim.daha bi hareketli oldum ben son zamanlarda.hiç yapılmıycak şeyler yapıyorum.sonra kendime bakıp şaşırıyorum.kızıyorum.ama dönüyorum dolaşıyorum yine aynı.ne bilimmm.psikonöroz oldum ben galiba.neyse geçicek sanırım.
yenidoğan kuzula ilk biriki ay uyku sevmiyolar sanırım çileğim.
kurarsınız inşallah düzeninizi yakında

yenidoğan kuzula ilk biriki ay uyku sevmiyolar sanırım çileğim.
kurarsınız inşallah düzeninizi yakında
inşaallah bakalım canım
benim bildiğim yenidoğan bebikler devamlı uyur ama şimdiki bıdıklar çok farklı herşeyiyle
olsun bakalım canları sağolsun, iyi olsunlar da..

bugün çekirdek aile olarak ilk defa başbaşayız :asigim:
görümcemde haftasonu için ankaraya gitti
bebişle uğraşıp duruyoruz
bugün sadaka için saçlarından keselim dedik biraz ama bir türlü fırsat vermedi, çok az kesebildim boshayallersmile

bu arada herkesler nerde
nehirim, nevinim nerelerdesinizz :gitme:

iyi pazarlar.
bu topiğe birisi ölü toprağı mı serpti nedir.
kendi elemanları zaten yok piyasada da.yeni üyelerde yok hiç.eskiden hiç eksik olmazdı yeniler.hep katılımllar olurdu yeni yeni.kesin kocalar beddua etti var ya.kesin :)
ben de evde pinekliyorum yine.yine yalnız bi rpazar günü.yine kocişin işi var.yine benim canım sıkılıyo :)

ıyi pazarlar herkese
Ayşem haklısın galiba, buranın hali ne böyle

Bebişi banyo yaptırdık o da, kocam da mışıl mışıl uyuyor
Ben de fırsattan istifade bi çorba koydum, akşam görümcem geliyor..

selam kızlar a.s. kımse yokmu

kac gundur yokum ve kımse benı merak etmemış :umursamaz:
bız cuma sabahı köründe eşim ve bebişimle ıstanbula geldık
anıden oldu haber veremedım sızlere
şimdi ablam gildeyim
ali fırat ta hasta bronşit başlangıcı varmış salı günü bolu da randevumuz var iyileşmese yatış verilecekti ama yarın burdaki dr bı gıdecez iyileşme var mı dıye perşembe boluya döneriz sanırım bi aksilik cıkmazsa

Ben geldim hatuşlar sempatiksalakcinni

Uzun bir aradan sonra yeniden sizlerleyimsempatiksalakcinni

Henüz yazılanları okumadım, okuyup geleceğim..Önce bir merhaba diyeyim dedim..

Ablamın interneti yok, kendisi bana baskı yapıp durdu, girip söylesene interneti yok ablamın diye şeklinde..
Bi girsem zatensempatiksalakcinni

Nese konuya dönelim olumunekankayizsmile

Bendeniz nişan uğraşları içerisindeyim, aynı anda çalıştığım için hayatım karnaval gibi geçiyor:roflol:

Bu cumartesi mobilya bakmaya gittik adapazarına saba 10 buçuktan akşam 8 e kadarakannehir

Beğendik ama vazgeçtikte yada vazgeçmedik bilemiyorum:roflol:
Sinan ve ben olağanüstü 2 karasız olduğumuz için :roflol:

Ablamda sağolsun benimle birlikte koşturuyor işteolumunekankayizsmile

Görümcelerimde aynen öyle

Nişan elbisemin kumaşını aldık, bugün iş çıkışı terziye gideceğiz kumaş ve ölçü vermeye

Bide küçük görümcemin resmi nikahının şimdi kıyılmazı gerekiyor, nişanlısı nasker olduğu için.
Yarın akşamda onun nikahı var derken geçiyor günler işte..

Sizi çok özledim, bakam neler yapmışsınız okuyup geleyimaklinialirimsmile

Gene geldim :))
Çokta bişe yazılmamışeyvahedigeldismile

Denef ablacım hayırlı uğurlu olsun bütün herşey. kan olayı için mi 3 aylık tedavi? en anlayamadım orayı, yoksa bebik için mi?

Nazcım geçmiş olsun. kasık fıtığı olabiliyor, çok sık görülen birşey.
Benimde teyzemin 2 torunundada vardı, biri bebekken oldu ameliyat, diğeride geçen sene.
Sünnetle bir yaptırdılar. Allah şifa versin. Ama gene kesin teşhiş koydurtun tabiki..

Berincim Ali Fıratada geçmiş olsun çok. Bütün bebikler hasta mı neeyvahedigeldismile

Redi redi redikaydirigubbakcemile5
Napıyon kız 3 canlı, iyi misin
Canı sıkılıyormuş, yapmadığı şeyleri yapıyormuşalsanaalsanasmilekendine dikkat ette herşeyi yapabilirsin tabiki..

Şimdi heyecanın yok 1-2 ay sonra başlar canım..Şimdi kabullenme dönemindesin farkına varınca herşey dahada güzelleşecek inşallahboshayallersmile

Ben düğün hazırlığı yaparken sende bebik hazırlığı yapacaksınboshayallersmile

Gamzemin bebeği var inanamıyorum hala yaaboshayallersmileboshayallersmile
Canım benim nasıl bebeğimiz
Neler yapıyor, ne kadarlık oldu?
Yalnız günlerniz nasıl geçti?
Gece uyuyor mu?
Güzel emiyor mu?
Sütün geliyor mu?
kiloların ne alemdekaydirigubbakcemile3 doğumdan önce kaçtı? şimdi kaç?
dikişlerin nasıl?
Baba olmak nasıl birşeymiş, eşin napıyorkaydirigubbakcemile3

Bide çok özledim seni ben:asigim::asigim:

Bende inanamıyorum hala bebikim var benim yaa :asigim:

Ensar ım iyi kuzucum çokkk ilgi isteyen bir bebek, devamlı muhabbet dinlemek, omuzuma yatıp gezmek istiyor :)
Küçücük bebe nasıl anlıyor diceksin ama öle işte :))
Yalnız günlerimiz tabiki de güzeldi opuyorumnanaktan

Bebikim ağlıyor duu sempatiksalakcinni[/B]

3 canlı biz geldik teyzoşlaaaarrr
kontrolden geldik şimdi.
hepimiz çok iyiyiz elhamdülillah.bebişin bi tanesi bacağını bi kaldırdı ay şok oldum yaa :)))
selam verdi anne babaya.herşey yolunda dedi doktor.gelişimleri günü gününe tam.yani 9 hafta 1 günlük olmuşuz bugün

geçen haftaki kanamada kesenin bi tanesi yerinden oynamıştı.bu durum halen devam ediyormuş.çoook dikkat etmem gerekiyormuş.şu an tehlike yok ma artarsa sorun yaratabilir dedi.allah korusun.
böyle işte

nehirim allah kolaylık versin.nişanlık nası bişey olucak.ondan hiç bahsetmedin.modeli felan yani.rengi.
eşyalara da daha çok zaman var ne de olsa.beğenirsiniz elbet.istanbuldan da bakarsınız.

çilek o kadar da kucağa alıştırma bak.yanarsın valla sonra :))

Biraz gezdik geldim :))

Gece uyuması fena değil canım, buna şükür diyeyim
Bugün 17 günlük olduk, perşembe yarı kırkımız çıkıyor inş. ananemize gidicez guclubacismile
Emmeyi çok seviyor şükür sütün de iyi ama canım çok yanıyor tabii
Brüt 63 kg ile hamile kalmıştım, 13 kg aldım
Şimdi 67-68 civarıyım, emzirme döneminde kg almam inş., çikolata delisi oldum çünkü :kedi:
Çok kan kaybettim ondan olsa gerek
Dikişlerim iyileşiyor şükür, oturmamda problem kalmadı, rahatça oturabiliyorum artık

Ayy baba deme bize
İlker i görmelisin, bir de çocuk pek istemiyor gibiydi
Deliriyor oğlu için
İlk günler çok kaptırmıştı kendini, beni bile unutmuş gibiydi, neyseki şimdi benimde farkımda :))

Bende seni çokkkk çokkk özledim nehirim
Demek mobilyalara bile bakmaya başladınız
Hadi hayırlısı inş.
Nişana da 1 ay kaldı, günler yaklaşıyor
İşyerinde durumlar nasıl, işleri düzene koyabildiniz mi? İş durumu nasıl?
Babanın iş durumu nasıl, memnun mu?

Radyim gözün aydın tatlım, herşey yolunda demek, maşaallah
ama azami dikkatli ol sen

Yandık zaten canım alıştı bile oğlum kucağa, daha doğrusu babannemiz alıştırdı boshayallersmile

Bu arada Berincim geçmiş olsun Ali Fırat a, kısa zamanda toparlar inş.

Ben de biraz uzanayım çoookkk yorgunummm mirmirmirmir

selamlar olsun RADYCIM RABBİME şükürler olsun günler çabuk mu geçiyor banamı öyle geliyor 9 haftalık oldunuz MAŞALLAH mutluluğun kat kat katmerlensin inş hayırlısıyla ama dikkat et ne işi yapıyorsun yaaaaaa anlamadım

ÇİLEK demek hala inanamıyorsun bebekim var demişsinya sanki oyuncak gibi en kıymetli bebeğinden bahseder gibi geldi çok hoşuma gitti

NEHİRCİM rabbim kolaylıklar versin ayyyyy ne zor değilmi herşeyi düşünüp en güzelini almak için çaba sarfetmek ama değer

BERİN merak etmezmiyiz cnm çok geçmiş olsun ALİ FIRATA inşbüyüdükçe bütün hastalıklarda biter gider

selam kızlarrr....
ay ya bende pek açıklayıcı yazamamışımmm.yazıklar olsun banasempatiksalakcinni

şimdi damarım tıkalıydı ya.az açılmıştı....heh onun için ilaç verildi.sonra zaten biliyom artık bebeklerimin kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettigimi.hamile kaldıgımda ignelere devam edecegiz dedi doktorum.ama hangi ignelerden kullanacam onu bilmiyom.....şu an ki olayın damar tıkanıklıgını açmak.hamile kaldıgımda karnım büyütükçe beni rahatsız etmesin diye ....
ben bu arada adapazarındaydım..dün geldim ...nazım ve berincigim çok geçmiş olsun ...acil şifalar diliyorum...
rady canım lütfennn kendine dikkat et.malesef son pişmanlık fayda etmiyor...ona göre heee
nehir canımkolay gelsin sana.eşya ,şu bu fasa fiso canım.önemli olan sonsuza kadar mutlu olmak.okadar takma yaniiii..herşey güzel olur inşallah ikiniz içinde
nevin bacımada çok selam söle.
eee bütün arkadaşlarıma hepsine kucak dolusu sevgiler.kib arkideşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…