Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayirdir canim CADIARZU
canin neye sIkIldI dun gezdin sitresini atmis olman lazim di :hulya:

boş boş oturmak insanda can sıkıntısı yapıyo berinim yaa
alışık değilim ya.ondan heralde.çok bunalıyorum.yapıcak hiçbişey yok.
midem de çok berbat.yediğim dışarda.kimse olmayınca nette de vakit geçmiyo.

sen evde misin canim
oo bulantilarin basladi demek Allah kolaylik versin ne diyim
bende kayle alinacak bulanti olmamisti ama cigerlerimde cok yanma oluyordu

sen evde misin canim
oo bulantilarin basladi demek Allah kolaylik versin ne diyim
bende kayle alinacak bulanti olmamisti ama cigerlerimde cok yanma oluyordu

evdeyim bugün canım.
ya işte cumadan beri felan böyle.çok berbat bi his.mide yanması mide şişkinliği,mide bulantısı.hepsi var.ama allahtan geç başladı.herkesin 6. haftada başladı.

Hayırlı günler arkadaşlar
Çok uykum var ççookkkk mirmirmirmir

Radyim Allah kolaylık versin başladı demek bulantılar..

selam lar olsun

RADY cım evet mide bulantıların geç kalmıştı ama inş uzun sürmez zencefilli şeker yemeyi dene cnm inş işe yarar

ÇıLEKıM şikayet mı ediyorsun sen ENSAR beyimiz gece kuşumu yoksa
cnm inş herşey düzene girecektir

BERıNCıM sen nasılsın neler yapıyorsun

ben ali firat la ugrasip duruyorum
hiperaktif mi ne olacak bu cocuk yilan gibi siyrilip duruyo kucagimda
altini degisirken ter icinde kaliyorum ya

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR .GEÇMİŞİ OKUDUM VE GELDİM.
çilek ve naz bacılar,bebelerinizi kucagınıza almışınız.çok sevindim .ALLAH analı babalı büyütsün .....
ben 1 haftadır evde yoktum onun için gelemedim.beni merak edenlere ayrıca tesekkür ediyorum.adapazarındaydım.ablam boyun ameliyatı oldu onun yanındaydım .şimdi annemle denizlideki ablam yanındalar..bende yarın ALLAH NASİP ederse istanbula gidecegim.kan doktoruna.çektirdigim tahlileri ve dopleri gösterecegim...bakalım doktor neler sölücek..eyvahedigeldismile
esra canım çok geçmiş olsun.annende sende umarım daha iyisinizdir.
rady canım yazını okuyunca elim ayagım titredi.çok korktum .çok şükür bebişlerin seninle oldugunu okuyuncada çok mutlu oldum.çünki çok zor aşamalardan geçiyoruz evlat sahibi olabilmek için..hamilelikte işte böle bişey 9 ay stres ..her an bebegini kaybetme korkusu yaşıyo insan.Allahım umarım bir daha böle korku yaşatmasın hamişlere..
ben sigarayı baya baya azalttım...tamamemn bırakamıyorum çünki çok sinirli oluyorum .günde 5 tane içiyorum...inşallah Allahım tamamen bırakmayı nasip eder bana...bunada şükür diyorummm..
ben yine perşembeden itibaren 1 hafta olmayacam kızlar .adapazarına ablamın yanına gitcem..beni merak etmeyin ....
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum....ALLAHA EMANET OLUN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben geldim uzun zamandır girip çıkıyordum bakmak nasib olmuyordu
dün bizim göbüşümüz düşdü çok şükür
yarında doktor kontrolümüz var inş herşey yolunda gider
çünkü biraz sarılığımız var çok az sütle atmaya çalışıyoruz baya azaldı
ama doktor ne dicek bilmiyorum inş müşadeye almazlar annem çok değil diyor
tecrübelerinden ama ben pek rahat değilim

denefcim seni gördüme sevindim canım allah yardımcın olsun inş
keşke istanbula gelmişken bizede gelebilsen ne iyi olurdu
sende allaha emanet ol yolun açık olsun :)

selam kızalr

nazcım bebeğinin göbişini nerey gördünüz hadi derler ya cami bahçesine gömelimki çocuk hoca olsun diye batıl inanş vardır gerçi hiç inandırıcı değil ama merak ettim

eeeeeeee denef sen bize haberdar etmeyecekmisin meradk ederiz ama
ablana çok geçmiş olsun acil şiafalar diliyorum

biz geldik bizi merak eden olmamiş ama neyseee
bir kızım olacak erkek annişleri gelin adayı geliyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esracık valla ne yalan söleyem benimde olursa ALLAH nasip ederse tabi kızım olsun istiyorum..kız evlatları anaya babaya daha hayırlı oluyo..
mumucugum daha bi durum yok canım.olursa tabiki yazarim..şu an için önceligimiz.benim saglıgım.bebek ölümü tekrar yaşamamak için bu doktorda ilk önce tedavimi bitirecegim sonra bebiş tedavisi.bakalım yarın durumlar ne olacak.
nazcıgım inan bende görüşmek isterdim...ben fulyaya gelecem yakınmısın bilmiyom ki..kaybolursam bi de istanbulda eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

evt canım
sen naapıysun.uyutmuyo mu gece ufaklık.
misafirlerin ne kadar kalcaklar
İdare ediyoruz canım, buna şükür diyeyim
Kayınpederim cumt. gitti, kayınvaldemde perş gidecek nasipse
Şikayet etmiyorum canım, düzene girecek inş.
Zor ama Allah sabrını veriyor
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR .GEÇMİŞİ OKUDUM VE GELDİM.
çilek ve naz bacılar,bebelerinizi kucagınıza almışınız.çok sevindim .ALLAH analı babalı büyütsün .....
Allah razı olsun denef abla, amin inş.
bir kızım olacak erkek annişleri gelin adayı geliyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:)) hayırlı olsun esracım

hayırlı olsun canım bu sene pek kız yokdu hangi birimize gelin vercen sen bu kızıkaydirigubbakcemile3

yok canım fulya nere ben nere bana baya uzak :sinifsinif:

günaydın arkadaşlar.bi bakem dedim buraya....
birazdan yola çıkıyorum.kib..... yegenlerimide benim yerime öpün..Şeniz

kimse girmemiş sabahtan beri
selamlar.
işten geldim.çok yoruldum.yemek yemeden bi bakam dedim ne var ne yok diye.
denefim allah yardımcın olsn.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin.
allah gönlüne göre versin.

hayırlı haberlerle geldim doktordan..3 ay ilaç tedavisi verdi..sonra kontrole gidecegimmm..

ya ne olmuş bu topige kimse gelmez olmuşşşş..lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…