Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet ne guzel anlattin nehircim bi 20 lik dis bizim anamizi aglatiyor ali firat ta beni aglatiyor zatenopuyorumnanaktan

diple ve naz bebekleriniz gelmiş hayırlısıyla maşallah maşallah....Hayırlı birer evlat olurlar inşallah...Allah sağlıklı uzun ömürler versin....

amamnın hamısler cogalmıs masallah dıyemde nazar degmesın doguranlarda olmus ALLAHIM nazarlardan korur ıns ben beklemedeyım bıraktım herseyı kendılıgıne merak edenlere duyurulur hepınızın opuyorum

Günaydıınn herkese
Ensar ım uyurken girip bi bakayım dedim
Bugün de misafirlerimiz var
Sağolsunlar gelen gidenin arkası yok
Ama insan uykusuz ve yorgun olunca en sevdiği yakınlarını bile gözü görmüyor, kafası çekmiyor boshayallersmile Maşaallah nazcım oğluna
cilegim sen ve bebisin nasil iyisiniz ins
Çok şükür Rabbime iyiyiz berincim
oğulcuğunun iyileşmesine de sevindim, insan hiç hastalanmasınlar istiyor dimi
Bitanem benim opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederiz biricik elif teyzesi
Oğlum da seni görmek için sabırsızlanıyor sırnaşık şey
En yakın zamanda görüşmek nasip olur inş.
Çok özledimm :asigim:

Rabbim sana da kolaylıklar versin
Koşturuyorsun devamlı, çok az kaldı
Allah güç kuvvet versin :1hug:
diple ve naz bebekleriniz gelmiş hayırlısıyla maşallah maşallah....Hayırlı birer evlat olurlar inşallah...Allah sağlıklı uzun ömürler versin....
Sağolasın kelebecik
Seni gördüğüme sevindim
amamnın hamısler cogalmıs masallah dıyemde nazar degmesın doguranlarda olmus ALLAHIM nazarlardan korur ıns ben beklemedeyım bıraktım herseyı kendılıgıne merak edenlere duyurulur hepınızın opuyorum
Aminn olumunekankayizsmile

selam arkadaşlarım
ya pc miz bozuldu
annemlerdeyim şimdi.bunun da klavyesi bozuk.çok zor yazıyorum.
ben çok iyiyim çok şükür merak etmeyin diye haber veriyim dedim.çok öpüorum.

teşekkürederiz nehir teyzesi ancak koyabildim resmini canım
biliyorsunuz resim koyma özürlüyüm ben beceremem bir türlü
bunları bile binbir zahmetle koydum ağlıyor koş içeri aman sustu gelim
hayda bidaha ağlıyor koş içeri doymuyorki kuzum süt içmeyeopuyorumnanaktan
evet canım annemde bana benzetiyor ufaklığı teninin rengi vs beni andırıyor
yanlız gözlerinin yapısı daha çok babası oda çekik ve küçük gözlü yanlız babamız sarışın
ve renkli gözlü hiç benzemedi boşuna aldım bu adamı:roflol::roflol:
görümcemin küçük bebeği aynı benim eşim gözler mavi ten beyaz :1closedeyes:
eltimin oğluda öle bizim bebeğimizden başka herkesinki benim kocama benziyor
anlıcan trajı komik bir durum benneyaptımki
kaç canım kaç sen bizim bu kuzular birbirine benzedi aralarında 2 gün var burçlarda aynı
bize oturmak yok çilek iç suyu kompostoyu süt yapmaya çalışalım habire:gitme:
sağol canım darısı en hayırlı zamanda başınıza inş:Saruboceq:
çok teşekkürler canım allah razı olsunŞeniz

Canım arkadaşım benimm anne olmuş da bebişine bakarmış :1hug: seni o kadar özledim ki ama malum ayağımın durumu belli mafoldumben

selamlaarrr
şükür kavuşturana.giremedim kaç gündür.özledim siziiii

nazcım bebeğin çoook şirin maaşallah canım.allah nazarlardan saklasın.ben de sana çok benzettim.yani görebildiğim kadarıyla.

berinim ali fırat iyileşemedi bi türlü yaa.tekrar tekrar hastalanıyo yavrucak.geçmiş olsun canım tekrar.

bende herşey aynı işte bildiğiniz gibi.haftaya pazartesi kontrolümüz var.işe gidip geliyorum.bulantılarım daha azaldı şükür.başka da bişey yok.

biz de evimizden taşınmaktan bi süreliğine vazgeçtik sanırım.ev sahibinden bi kaç bişey istedik.sağolsun kırmadı.bizde biraz daha kalmaya karar verdik.küçük müçük idare etmeye çalışıcaz biraz daha.

bu arada topiğimizin muhabbetleri başlamış yavaştan şükür.burasına böyle olmak çok yakışıyo

hepinizi kocaman kocaman öpüyorum canım arkadaşlarım benim.

hosgeldin canim aramiza
ins tez vakitte bebelerine kavusursun
sağolasın berin14 hoşbuldum canım.. inşaAllah anne olmayı diğer arkadaşlarım gibi ben de çok istiyorum.

buarada aranıza yeni katılan biri olarak kendimi ksıaca tanıtayım -ki umarım kısa zamanda kaynaşırız zemuszemus

Efendim bendeniz 1 yıl 10 aylık evliyim ve 24 yaşındayım. İstanbul'un Sultangazi semtinde ikamet ediyorum..muhasebeciyim ama şuan çalışmıyorum. ayrıca dimplehawk ile üniversite yıllarından beri arkadaşız sağlam bir dostluğumuz var ve ne mutlu ki evlerimiz de birbirine çok yakın.. :sm_cool:

bizde seni aramızda görmekten mutlu olduk ceyda.
bende kendimizden bahsedeyim mi :)
burda çok güzel dostluklar kurduk biz.derdimiz sıkıntımız mutluluğumuz olduğunda hep birbirimizin en yakını olduk.herşeyi ama herşeyi paylaştık acı ve tatlı.
yüzyüze görüşmemiz de oldu.gamze de vardı aramızda.
ben gak topiğine 1,5 yıldan fazla oldu katılalı.hemen hemen hiç kimse anne değildi o zamanlar.şimdi yarıdan fazlamız tattı o mutluluğu.darsı da bizlere inş.
biz baya kalabalıktık aslında.biraz fire verdik.bugünlerde de biraz yoğunluğumuz,meşguliyetlerimiz var herbirimizin.ama ben yine de eski tadımıza döneceğimize inanıorum.
inş. sana da uğurlu gelir burası :)

bu arada sağlık problemi nedir?teşhis konuldu mu?

teşekkür ederim Rady.. a.s.

geçen sene haziran ayında Romatoid Artrid teşhisi konuldu..aniden ayak bileklerimde şişme olmuştu ve ben ne olduğunu anlayammıştım sonrasında yapılan tahliller ve izlemeler sonucu halk dilinde eklem romatizması dediğimiz bir hastalığım olduğunu öğrendim ve doktorum Melek Özer tedavi sürecimi başlattı. Aradan 1 yıl geçti neredeyse Allah'a şükür bu zamana kadar aynı bölgede ya da farklı bölgede ağrım sızım olmadı ama çok ilaç kullandım şuan 2 ana ilacım var bu ay sonu doktoruma kontrole gidecektim ama ne yazık ki ev kazası geçirdim ayak kemiğim çatladı ve ayağım 1 aydır alçıdamafoldumben

doktorumun dediğine göre romatizma ilaçlarımı bırakacağım bu yaz.. inşaAllah bir sorun yaşamazsam hamile kalmayı diliyorum.. sizlerin de duası ile inş. :Saruboceq:

gunaydin arkadaslar ben erkenciyim oglum sayesinde
6bucukta ayaga dikti beni cok uykum var cooookkk

Tünaydın bayanlar..

berin14 bebiş bugün seni zorlamış anlaşılan.. ama ne yapsın annesi uykusu kaçmış demek :ecrin_bebek:

Bugün İstanbul'da harika bir bahar havası var.. hihoyyyt

günaydın.
iyi pazarlar.
kahvaltı yapmadan bi bakıyım dedim.dünde kimse uğramamış pek.

bugün de hava dünki kadr güzel.yaz geldi artık iyiden iyiye galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…