- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.241
ıııı.....şeyyyyy
Öyle midemek söylemiştin daha önce ama ben söylediğini biliyorum ve bakmıştım ve görememiştim lmaz:
Ohhh sonunda gördüm yaaa...Canımmm Allah nazarlardan saklasın..Maşallah sübhanallah..
Bitanemin bitanesi işte:asigim:
Çok tatlı ve güzel bir beybi.
Ki zaten öyle olacağını biliyorduk, anası güzel, babası yakışıklı Ensar zaten 1-0 önde başladı:roflol:
Canım benimmm hayırlı evlat olsun inşallah..Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür ihsan etsin meleğimize..
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahaklinialirimsmile
Berincim bebeğimizin iyi olduğuna çok sevindim.
Demek diş çıkartıyor. Doğru ya diş çıkartan bebiklerde bu tarz hastalıklar normal.
Hepsi farklı şekillerde rahatsızlıklarını dile getiriyorlar..
Kiminin ağzı akar, kiminin iştahı gider, kimi ağlar, kimi uyumaz, kimide işte grip olur..
Ne zor diş çıkartmak yaa..Bi 20'lik çıkartıyoruz anamız ağlıyor..
Allah kolaylık versin..
Gamzemopuyorumnanaktan
Maşaallah nazcım oğlunaevet çilekcim kesinlikle açlığa tahammülleri yok
hele sen beyin sesini bir duysan kaçacak yer ararsın
allah alt katta oturanlara sabır versin geceleri kendimden çok
onları düşünüyorum valla üst katımız boş allahdan bide orayı düşünmüyorum:)
ben kendimde okuyorumda eşim olunca ona bırakıyorum okuma işini
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12787333&posted=1#post12787333
buda oğluşumun resminin linki kızlar isterseniz görebilirsiniz:)
Çok şükür Rabbime iyiyiz berincimcilegim sen ve bebisin nasil iyisiniz ins
Bitanem benim opuyorumnanaktanıııı.....şeyyyyy
Öyle midemek söylemiştin daha önce ama ben söylediğini biliyorum ve bakmıştım ve görememiştim lmaz:
Ohhh sonunda gördüm yaaa...Canımmm Allah nazarlardan saklasın..Maşallah sübhanallah..
Bitanemin bitanesi işte:asigim:
Çok tatlı ve güzel bir beybi.
Ki zaten öyle olacağını biliyorduk, anası güzel, babası yakışıklı Ensar zaten 1-0 önde başladı:roflol:
Canım benimmm hayırlı evlat olsun inşallah..Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür ihsan etsin meleğimize..
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahaklinialirimsmile
Berincim bebeğimizin iyi olduğuna çok sevindim.
Demek diş çıkartıyor. Doğru ya diş çıkartan bebiklerde bu tarz hastalıklar normal.
Hepsi farklı şekillerde rahatsızlıklarını dile getiriyorlar..
Kiminin ağzı akar, kiminin iştahı gider, kimi ağlar, kimi uyumaz, kimide işte grip olur..
Ne zor diş çıkartmak yaa..Bi 20'lik çıkartıyoruz anamız ağlıyor..
Allah kolaylık versin..
Gamzemopuyorumnanaktan
Sağolasın kelebecikdiple ve naz bebekleriniz gelmiş hayırlısıyla maşallah maşallah....Hayırlı birer evlat olurlar inşallah...Allah sağlıklı uzun ömürler versin....
Aminn olumunekankayizsmileamamnın hamısler cogalmıs masallah dıyemde nazar degmesın doguranlarda olmus ALLAHIM nazarlardan korur ıns ben beklemedeyım bıraktım herseyı kendılıgıne merak edenlere duyurulur hepınızın opuyorum
teşekkürederiz nehir teyzesi ancak koyabildim resmini canımNazcım maşallah sübhanallah..Çok şükür yani görebildik resmini.
Bu arada nazım birden bebişin 15 günlük halini senin gözlerine benzettim :) ne dersin :)
Allah bağışlasın, büyümemiş olur mu hiç, iki fotoğraf arasında dağlar kadar fark var.
kaç canım kaç sen bizim bu kuzular birbirine benzedi aralarında 2 gün var burçlarda aynıSelam kızlar
Hepinize tek tek yazacaktım ama bebişim hiç durmuyor
Hemen gitmeliyim
Nehirim kuzum, ben Ensar ın resmini profile koyduğumu söylemiştim ama sen okumadın herhalde
Buyur bak canım
Çok öpüyorum
Ben kaçıyoruummm
sağol canım darısı en hayırlı zamanda başınıza inş:Saruboceq:amamnın hamısler cogalmıs masallah dıyemde nazar degmesın doguranlarda olmus ALLAHIM nazarlardan korur ıns ben beklemedeyım bıraktım herseyı kendılıgıne merak edenlere duyurulur hepınızın opuyorum
çok teşekkürler canım allah razı olsunŞenizdiple ve naz bebekleriniz gelmiş hayırlısıyla maşallah maşallah....Hayırlı birer evlat olurlar inşallah...Allah sağlıklı uzun ömürler versin....
Günaydıınn herkese
Ensar ım uyurken girip bi bakayım dedim
Bugün de misafirlerimiz var
Sağolsunlar gelen gidenin arkası yok
Ama insan uykusuz ve yorgun olunca en sevdiği yakınlarını bile gözü görmüyor, kafası çekmiyor boshayallersmile
Herkese merhabalar.. ben de anne adayıyım inş. Allah'ın izniyle en kısa zamanda sağlık problemlerimi çözmeyi umuyorum..
sevgiler..
hoşgeldin.
rabbim en kısa zamanda nasip eder inş sana da burdaki arkadaşlarıma da anne olmayı.
Herkese merhabalar.. ben de anne adayıyım inş. Allah'ın izniyle en kısa zamanda sağlık problemlerimi çözmeyi umuyorum..
sevgiler..
sağolasın berin14 hoşbuldum canım.. inşaAllah anne olmayı diğer arkadaşlarım gibi ben de çok istiyorum.hosgeldin canim aramiza
ins tez vakitte bebelerine kavusursun
sağolasın berin14 hoşbuldum canım.. inşaAllah anne olmayı diğer arkadaşlarım gibi ben de çok istiyorum.
buarada aranıza yeni katılan biri olarak kendimi ksıaca tanıtayım -ki umarım kısa zamanda kaynaşırız zemuszemus
Efendim bendeniz 1 yıl 10 aylık evliyim ve 24 yaşındayım. İstanbul'un Sultangazi semtinde ikamet ediyorum..muhasebeciyim ama şuan çalışmıyorum. ayrıca dimplehawk ile üniversite yıllarından beri arkadaşız sağlam bir dostluğumuz var ve ne mutlu ki evlerimiz de birbirine çok yakın.. :sm_cool:
bizde seni aramızda görmekten mutlu olduk ceyda.
bende kendimizden bahsedeyim mi :)
burda çok güzel dostluklar kurduk biz.derdimiz sıkıntımız mutluluğumuz olduğunda hep birbirimizin en yakını olduk.herşeyi ama herşeyi paylaştık acı ve tatlı.
yüzyüze görüşmemiz de oldu.gamze de vardı aramızda.
ben gak topiğine 1,5 yıldan fazla oldu katılalı.hemen hemen hiç kimse anne değildi o zamanlar.şimdi yarıdan fazlamız tattı o mutluluğu.darsı da bizlere inş.
biz baya kalabalıktık aslında.biraz fire verdik.bugünlerde de biraz yoğunluğumuz,meşguliyetlerimiz var herbirimizin.ama ben yine de eski tadımıza döneceğimize inanıorum.
inş. sana da uğurlu gelir burası :)
bu arada sağlık problemi nedir?teşhis konuldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?