- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.201
Merhaba hatunlar
Bu kuzu pek uykuyu sevmeyecek ya(
Varsa yoksa emsin altı alınsın, kucakta gezdirilsin, konuşulsun...
Babannesi bi alıştırdı ki sormayın, bugün o da gitti, napıcaz biz bu nazlıyla bütün gün bilmiyorum
Nazım dr. göbek fıtığını nasıl tespit etti ki? Geçer inş. ya
Dediğin gibi herkes yavrusunun peşinde, ben emzirirken piştim diyorum annem kapıyı açıyor, bense bebeğim üşüyecek diye kapatıyorum :)) öyle bu işler
:1hug:ÇİLEK demek hala inanamıyorsun bebekim var demişsinya sanki oyuncak gibi en kıymetli bebeğinden bahseder gibi geldi çok hoşuma gitti
İnş. hayırlısıyla sıkıntısız atlatırsınız canım,insan evladı olunca ona bişey olmasın olacaksa bana olsun modunda oluyor, çok kıymetli oluyorlargamzecim göbek fıtığımızı doğum yapdığım hastanenin çocuk doktoru söledi
bugünde sağlık ocağına gittik kontrole oranın doktoru çok iyi ona gösterdim
evet dedi fıtığımız var ama 1 yaşına kadar sık sık kabız olmazsa vs iyileşir dedi
zaten bende çok dert etmiyorum allah başka dert vermesin eşimin yiğenide 9
aylıkdı ameliyat olduğunda sünnetiyle birlikde yaptırırız olur biter allahın izniyle:Saruboceq:
sağlık ocağına gitmişken bende tartılayım dedim 57 kilo ile hamile kaldım 73 kilo
ile doğuma girdim şuanda 62 kiloyum 11 kilo gitmiş benden süper dimisositososito
İnş. bendetünaydınlaaaarrrrl.
ben bugün işe gidemedim.sabah kahverengi akıntım oldu yine.artar diye çıkmadım evden korkudan.çok şükür şuan bişey yok.ay ben 9 ay sonunda kalp hastası olucam bu gidişle.ne zormuş yahu.böyle sorun olunca hiç keyif felan da kalmıyo.hayırlısıyla geçsin şu günler inş.
denefim evet yaaa.ne özledim o günleri var ya.bi kaç saatte sayfalarca geçmiş oluşurdu.ya aslında ben kırgınlıklardan felan da olduğunu düşünmüyorum.biraz zincirleme gidiyo.kimse yazmayınca gelenlerde yazmadan geri gidiyo.böyle böyle sakinlik oluyo.herkesin canı sağolsun.herkesin keyfi yerinde olsun da.burası olsa da olur olmasa da.
ama ben hiç kopmak istemezdim birbirimizden.ben yine burdan herkesle ilgili gelişmeleri hep takip edicem.
RADYCIM inş aman dikkat et cnm yaaa bebekler çok nazlı sanırım ama ne olur ağır iş yapammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaa (burada avazım çıktığı kadar yüksek sesle söylüyorummmm)
ben hiç kimsenin kimseye kırgın olduğunu düşünmüyorum ama herkes çok yoğun ve bakıyorum yazan olmayıncada çıkıyorum
gerçi eski günleri özlemiyor değilim hele gülme kırızlerine girip evde tek başına delicesine güldüğüm o günleri ahhhhhhhhhhhhh nerde yaaaa
artık yaşlanıyormuyuz ne hayatın akışı bizi sürüklüyor farklı uğraşlara
hiç unuturmu sanal değil gerçek dostluklar kuduk ailemden birer parçasınız yıllar geçsede hiç görüşüp konuşmasakta RABBİM hayırlısıyla nasip ederse birgün anne olup sonrada babaanne olursam torunlarıma anlatacağım güzel anıları yaşadım burada
amannnnn herkez bana diyor çok hayal kuruyorsun ne yapayım umut fakirin ekmeğiymiş yaaaaaa kısmet bir umut
öpüyorum canlar herkezleri bebeklerimizle büyüyen kocaman bir aileyiz aslında değilmi
selam arkadaşlar...
rady canım lütfen dinlen...ya canım benim,çalışmasan evde dinlensen...gerçi ben karışmak istemem kimsenin ailesinede.benim fikrimm bu....
arkadaşlar bazen gerçekleri kabul etmek gerekir......sizlere zorla kabul ettirecek degilim bu topikte kırgınlıklar oldugunu.ben kendi düşüncemi yazdım zaten .isteyen katılır isteyen katılmaz..
neyse ben kaçar...
rady çabuk ceviz ye pekmez ye
peynir ve süt ilave et yumurtaları unutma hımmmmmm nefis olmuş hadi bakalım afiyet olsun
çok haklısın mumucum sana sonuna kadar katılıyorumRADYCIM inş aman dikkat et cnm yaaa bebekler çok nazlı sanırım ama ne olur ağır iş yapammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaa (burada avazım çıktığı kadar yüksek sesle söylüyorummmm)
ben hiç kimsenin kimseye kırgın olduğunu düşünmüyorum ama herkes çok yoğun ve bakıyorum yazan olmayıncada çıkıyorum
gerçi eski günleri özlemiyor değilim hele gülme kırızlerine girip evde tek başına delicesine güldüğüm o günleri ahhhhhhhhhhhhh nerde yaaaa
artık yaşlanıyormuyuz ne hayatın akışı bizi sürüklüyor farklı uğraşlara
hiç unuturmu sanal değil gerçek dostluklar kuduk ailemden birer parçasınız yıllar geçsede hiç görüşüp konuşmasakta RABBİM hayırlısıyla nasip ederse birgün anne olup sonrada babaanne olursam torunlarıma anlatacağım güzel anıları yaşadım burada
amannnnn herkez bana diyor çok hayal kuruyorsun ne yapayım umut fakirin ekmeğiymiş yaaaaaa kısmet bir umut
öpüyorum canlar herkezleri bebeklerimizle büyüyen kocaman bir aileyiz aslında değilmi
ah canım ya hiç unutulurmusun sen ben kendi adıma sölüyorum seni unutmadığımıcanım ya ben biraz uzak kaldığım için mi acaba kırgınlıkları farkedemedim
yoksa kırgın olduğunuz benim de haberim mi yok.
gerçi ben bir hemgamenin içinde yuvarlaıp gidiyorum farkındaysanız ben temmuz anneleri tooiğine bile kırk yılda bir yazıyorum.
doğumdna sonr aişi bırkaınca ben bilgisayarın başına hiç oturamadım gibi bir şey oldu.
zaten 4-5 ay memlekette geçiridm.
işte burda olduğum zamanların yarısı ablama gidip gelmke ve evde olduğumdada kaynanalar ile gerçimek durumunda kaldığım için hiç kendi başıma kalamadım değil topiği takip edecek kendimi bile takip edemiyourm o yzüden üzerime alınmazsam herhalde yüzsüzlük etmem.
çünkü kendimi doğurdu aramzıdan çekildi gibi hissediorum ama beni az çok biliyorsunuz.
hepinizi seviyorum ve kalımdasınız.her ne kadar ortalarda görünmeyip unutulsamda:)
ceviz mii,pekmez miii,peynir mi ,süt mü yumurta mı bööğğğkkkk
ço özür dilerim.iğrenç bir tepki ama maalesef böyle(
hiçbirini yiyemiyorum.üzgünüm depodan kullanıcaklar artık naapalım.1 ay snra yiyebilirim inş.
az önce doktordan geldik.dün lekelenme olunca bugün de biraz kasık bel ağrısı olunca biz dayanamayıp doktora gittik.bebişlerimi gördüm yine.elhamdülillah sorun gözükmedi.olabilir dedi dr.
nazcım ay çok erken yaa mama içiiiinn
biraz gayret et de emzirmeye çalış be güzelim.zordur mutlak ama naapıcan işte.
uykum mu geldi ne.bugün erken kalktım ondan heralde
haydin allah rahatlık versin canım arkadaşlarııım
Tatlım mama vermek zorunda kalmana üzüldümslm kızlar bende gece kuşu oldum çıkdım
sabahdan beri net yokdu bi bakayım dedim şimdi geldi
oğluşum annanesiyle içerde mama yiyorevet malesef geceleri
bir sefere mahsus mamaya başladık çünkü bütün gün beni emmekden geceye süt kalmıyor
süreklide ağladığı için beni uyutmuyor dolayısıyla ne süt oluyor ne bişiy
gece uykusuna yatmadan 2 ölçek mama veriyoruz sabah 5 e kadar uyuyor
bende dinlenince çok şükür sütümüz geliyor şimdilik böle idare ediyoruz inş
onada ihtiyacımız kalmaz 40 çıkana kadar sütün daha iyi olacağını sölüyorlar ama bakalım
elimden geleni yapıyorum olması için
gamzecim doğumla birlikde iştahımda reflümde hepsi gitti eski halime geri döndüm
iştah falan yok napıcam bilmiyorum o yüzden bu kadar seri zayıfladım sürekli bişiyler içiyorum
süt olsun diye annemin zoruylada yiyorum annem gidince beni kim dürtecek bilmiyorum
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
Çok iyi etmişsiniz canım özendim doğrusuiyi pazarlar arkadaşlarım
biz bugün piknikteydik annemlerle beraber.güzel geçti.baya iyi geldi bana da.çarşamba gününden beri dışarı çıkmamıştım.dışarı çıkınca başımdöndü.aptal gibi olmuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?