Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar nasılsınız bakam özledim hepinizi arda geliyorum fazla okuyamadan yazamadan çıkıyorum hepiniz iyisiniz maşallah çilek naz swet berin bebişler nasıl ALLAHIM o melekleri ve sizi nazaralrdan korusun inşş bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşş hepinizi çok öpüyorum kızlar

iyiyim ne olsun uğraşıyoruz yaramazlarla.
amin pinkim amin

ahhhhhhhhh swetim ahhhhhhh RABBıM yardıncın olsun inan benim kayınvalidem 1600 km uzakta ama yinede telde konuşurken bile dayanamıyorum

yaaaa ayıpm ama sevmedim sevemiyorum anlayışsız oluşu düşüncesiz olması deli ediyor

offfffff daha fazla yamayayım bari

slm kızlarrrrra.s.

nıhayet gelebıldım.........ne var ne yok herkes ıyıdır ınsallah....
bırazcık gecmısı okudum........denefım dr a gdıp gemıssın tahlıller fılan nasıl cıktı canım?????hadı hayırlısı olsun.....
naz cılek ogluslar buyuyor demek ha.....foto yok mu fotosengözlerimebaksanabnaz malesef benım bebelerım neredeyse hıc emmedıler sagılmıs sutumu buıle ıcmedıler...:çok üzgünüm:ıcımde uhdedır bu.....asla yerını dolduramasa da bı sekılde telafı etmeye calısıyorum ek besınlerle fılan...emzırebıldıgın kadar emzır,arada mamanın zararı olmaz merak etme....sekerlı gıda ve su tuket canım bıde humananın stıl cayı cok yararlı.........
svetım nasıl defnecık???sen calısmaya baslayacakmısın canım ne kadar evdesın bellı mı???ah bı de su kayınvalıdeler var dımı...................valla mumucum benım hıslerıme tercuman olmus sagolsun benım kayınvalıdem de benden cok uzakta durumlar aynıymıs bızde mumuyla....ama tek duam elden ayaktan dusmesın ne dıyeyım......
myhopem hıc sesın cıkmamıs nerelerdesın??????valla gozumden kacmadı berrın,nevın ve alhan ve esra da hıc ugramamıs.....bilmiyorumkismile
pınkım yenı yasın ılk gunlerı nasıl gdıyor?????yenı yasın tekrardan hayırlı olsun canım....kelebecım nasıl acaba????????
nehir az kalmıs nısana canım hadı hayırlısı.......nasıl gdıyor alısverısler????
radymmmm bak sakın yorma kendını.....hep yat dem ıyorum ama asla yorulma.....coksukur sana nasıp oldu darısı dıger bacılarımızın basına........su tek embrıyo olayı yok mu dellendırdı benı.......valla herkesı o kadar yureklendırmeye calısdırken benım bıle cesaretım kırıldı ne dıyeyım su kararları cıkaranlaraÇok üzgünüm çoook
kacıyorum ben canlar herkese sevgılera.s.

offf kızlar ben gene dertli geldim ne yapacağım ya
ben 2 hafta bir arkadaşın isteği ile ir iş görüşmeisne gitmiştim.
bugün aradıalr gel diye gittim.yarın gel genel müdür ile konuş tamam dediler.
büyük ihtinal oalcak.
kriz ortamında iyi sayılack şartlar.konuştuğum insnalar hep iyi kabul et diyor.
ama kızımı kayınvlaide ye minnet rica bıraktım gittim geldiğimde gülüyordu sesini duymuştum.beni görünce ağlamaya başaldı.
içim tuhaf oldu ağlıyorum şu anda bir yanım çalış diyor diğer yanım otur offfffff
dua edin hayırlsı ne ise o olsun

swetcim hayırlısı olsun canım bende şimdiden düşünmeye başladım nasıl bırakıp
işe gideceğim diye ama içimi rahatlatan annemin bakıcak olması ben kayınvaldeme
bırakmayacağım onun başında eltimin oğlu var okula başlıcak ama ben genede annemin
bakmasını istiyorum eltim çok pişman bırakdığına aynı pişmanlıkları yaşıcamı bile bile ona
bırakamam sen ne yapmayı düşünüyorsun kim bakacak defnemize?

gamzecim aynı bende senin gibiyim canım herşeyi denedim işe yaramadı hiç yok değil
gündüzleri doyuyor karnı kakasından ve çişinden anlıyorum her bezi kakalı ve baya çişli oluyor
doktor doyduğunu söledi ama geceleri takviye şart sarılık olmasın diye allah muhafaza
sen idare edebiliyorsan ne mutlu biz edemedik acıkınca çok ağlıyor bide süt kuvvetli gelmeyince
damaklarıyla sıkıyor sıpa :)

ayşecim evet canım yeni taşındık buraya ramazanda 1 yıl olcak ama malesef yolu yüzünden
çıkmak zorundayız anneme uzak kalıyor işe girersem bebeğe bakacağı için ona uygun şartlar
sağlamalıyız seninde taşıncak olman kötü ağırlaşmadan bi ev bulun bari sonra çok zor oluyor.

bebişim hala çok huysuz gaz sancılarımız çok oluyor gamzecim özellikle misafirden sonraki
huysuzluğa katılıyorum çatlıycak gibi oluyor yavrum babası okuyor hemen

Evet nazcım biz de hemen okuyoruz, küçüklere çok çabuk nazar değiyor malesefbilmiyorumkismile bu arada sende besmelesiz okuyabilirsin dua niyetiyle
Süt konusunu idare ediyoruz, ama dediğin gibi açlığa hiiçç tahammülleri yok, karnı açsa kimseyi takmıyor, bi ağlıyor ki sorma
Neyse sağlık olsun, en azından gündüzleri verebiliyorsun
Zaten yakında düzene girer, sütlerimiz artar bence inş.

Swetçim eğer gerçekten ihtiyacınız varsa ve defneyi rahatça bırakabileceğin biri varsa çalış tabii
Ama ihtiyacınız pek yoksa, sen büyüt yavrunu bırakma

Pinkçim sağol arkadaşım, Ensar ımız iyi şükür
Şuanda da ağlamaya başladı :))
Ben kaçıyorumm süt oğlan uyandı

evet çilekcim kesinlikle açlığa tahammülleri yok
hele sen semih beyin sesini bir duysan kaçacak yer ararsın
allah alt katta oturanlara sabır versin geceleri kendimden çok
onları düşünüyorum valla üst katımız boş allahdan bide orayı düşünmüyorum:)
ben kendimde okuyorumda eşim olunca ona bırakıyorum okuma işini

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12787333&posted=1#post12787333
buda oğluşumun resminin linki kızlar isterseniz görebilirsiniz:)

Son düzenleme:
LOTUSSSSSSSSSSSS cnm harikasın ben senin hislerine tercüman olmuşum ya sende benim çok haklısın şimdi anlıyorum

gerçekten herkezleri çokkkkkkkkkk seviyorum

selam kizlar ben nihayet evime geldim

istanbul gezintimiz hic iyi gecmedi ali firat hasta hala iyilesemedi
uyaninca dr gidecez birazdan

nazcim bebisinin resmini gordum allah nazarlardan saklasin masallah

cilegim sen ve bebisin nasil iyisiniz ins

denefim tedavin hayirli olsun ins opuyorum

lotusum seni takdir ediyorum 2 bebekle hic aksatmiyorsun burayi benim 1 tanecik canima okuyor valla ikizleri ve seni opt

radyim kendine cok dikkat et bir zamanlar sen bana derdin hali yikama duvar silme diye simdi ben sana soyluyom seninkiler ustelik ikiz orda daralip bunaliyorlar zaten bide sen yorma minikleri

myhopem nerelerde goremedim

svetim seni ve guzel defnemizi de opuyom cok tatli masallah

pinkim kelebegim mumum esram gulyuzum hepinizi opuyorum canlarim

beni soran arkadaslara ayri ayri tesekkurler

teyzoşları kızımla ben geldim dün dr randevumuz vardi herşey çok şükür iyi üçlü testimiz haftaya çıkıyor hayırlı sonuç alırız inşş..

nazim ogluşun çok tatli cnm iki resim arsında oglun büyümüş cnm benim her ay biraz daha büyüyolar işte zamanı tutamıyoruzkiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

LOTUSSSSSSSSSSSS cnm harikasın ben senin hislerine tercüman olmuşum ya sende benim çok haklısın şimdi anlıyorum

gerçekten herkezleri çokkkkkkkkkk seviyorum
sagolasın canım benim........................opuyorumnanaktan

gecmiş olsun canım ya hava degısıklıgı de hastalıgı tetıklemıs olabılr

teşekkürederiz teyzoşları yakışıklı oğlumu beğendiğiniz için
bide sürekli ağlamasa:) o ağlayınca ben çok üzülüyorum derdini anlayamıyorum

Nazcım maşallah sübhanallah..Çok şükür yani görebildik resmini.
Bu tepkimde gamzemedir, hala göremedim yeğenimin resmini, çok üzülüyorum bu durumamafoldumben
Bu zamana kadar mutlaka koyardı ama koymadımafoldumben sağlıkları keyifleri yerinde olsun inşallah..

Ablamın neti yok hanımlar gelemiyor, selam söylüyor sizlere.
Onun çiftliğinide ben idare ediyorum feysten, girdiğini sanmayın yani..
Girse mutlaka uğrar buraya..

Lotusum çok şükür iyiyiz..elhamdülillah..
Nişan alış-verişide az birşeyler kaldı onlarıda alacağız inşallah..
Çalışmaktan kolumu kaldıramıyorum..Eve gelince ya uyuyorum, yada uykulu uykulu mıyışıyorum..
Yarında elbise provasına gideceğiz..Hazırlıklar devam ediyor işte..
Hayırlısıyla atlatmak istiyorum sadece..

Ali Fırata çok geçmiş olsun berincim. Doktora gideceğiz demişsin, gittiniz mi?

Bu arada nazım birden bebişin 15 günlük halini senin gözlerine benzettim :) ne dersin :)
Allah bağışlasın, büyümemiş olur mu hiç, iki fotoğraf arasında dağlar kadar fark var.

Hepinizi çoook öpüyorum, görüşmek üzere, gelebildiğim kadar buralardayım

Selam kızlar
Hepinize tek tek yazacaktım ama bebişim hiç durmuyor
Hemen gitmeliyim

Nehirim kuzum, ben Ensar ın resmini profile koyduğumu söylemiştim ama sen okumadın herhalde
Buyur bak canım
Çok öpüyorum
Ben kaçıyoruummm

selam kizlar
cilekim gordum seni nasilsin bakem

nehircim hadi az kaldi kolay gele ins
biz dr dan geldik cok sukur iyiymis yaramaz oglum
oksuruk 2 hafta kadar surebilir cok normal dedi balgam sokucu verdi
hemde dis cikardigi icin kolay atlatamiyormus

bide oglusuma bebk arabasi aldik saglikli sihhatli gezinecez ins

ıııı.....şeyyyyy
Öyle mi demek söylemiştin daha önce ama ben söylediğini biliyorum ve bakmıştım ve görememiştimlmaz:

Ohhh sonunda gördüm yaaa...Canımmm Allah nazarlardan saklasın..Maşallah sübhanallah..
Bitanemin bitanesi işte:asigim:
Çok tatlı ve güzel bir beybi.
Ki zaten öyle olacağını biliyorduk, anası güzel, babası yakışıklı Ensar zaten 1-0 önde başladı:roflol:

Canım benimmm hayırlı evlat olsun inşallah..Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür ihsan etsin meleğimize..

Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahaklinialirimsmile

Berincim bebeğimizin iyi olduğuna çok sevindim.
Demek diş çıkartıyor. Doğru ya diş çıkartan bebiklerde bu tarz hastalıklar normal.
Hepsi farklı şekillerde rahatsızlıklarını dile getiriyorlar..
Kiminin ağzı akar, kiminin iştahı gider, kimi ağlar, kimi uyumaz, kimide işte grip olur..
Ne zor diş çıkartmak yaa..Bi 20'lik çıkartıyoruz anamız ağlıyor..
Allah kolaylık versin..

Gamzemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…