Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Şükür gelebildim sonunda nevinim
Misafirler Manisa'dandı, bizden sonra direk babannemlerin bahçesine geçtik çay içmeye, geç döndük

Evet bunlar küçük görünsede önüne geçilmezse kolayca büyüyebilecek şeyler malesef
Biliyorum rahat davranamamam bana zarar veriyor ama yapamıyorum, kayınvalideme durumların yansıyacağını düşünüyorum malesef
Görümcemle ne kadar anlaşıyor olsakta (ite-kaka), O eşimin kardeşi sonuçta objektif bakamaz hiçbirşeye, tam anlamıyla arkadaşım gözüyle bakamaz olanlara
Asıl sıkıntıyı ben lohusalık döneminde çektim aslında, psikolojim çok bozuldu ve bunu bile bile, evde yaşanılan en ufak bir olumsuzlukta yanımda olmadı, 2 gün yüzüme bakmadı

Şimdi şimdi duruldum, o zamanın patlamasını yaşıyorum belkide, çok zor günlerdi yaa, Allah bir daha o buhranlara sokmasın
Çok büyük hayal kırıklıkları..

Evet eşimle konuşmayı deniyorum ama bu ara aramızda bi iletişimsizlik var sanırım, bi tuhafız
Birbirimizden uzak kaldıkça soğuyoruz anladığım kadarıyla

Dediğin gibi tabiki ben adım atsam mutlaka karşılık verir, ne uyku tanır ne bişey, öyle bir çekingem yok çok şükür, ama o neden böyle oldu, böyle değildi işte, eskisi gibi her fırsatta sarılmanın, güzel sözlerle bakışmanın, sarılmadan uyayamamanın eksikliği yok, o böyle de çok mutlu, sinir olduğum konu bu..
Yoksa ben adım attıktan sonra karşılık gelir.
Ama dediğin gibi ondan beklemeklede günler geçmiyor...
Neden böyle oldukii anlamıyorum yaa

Annelere yaptığın uyarıda haklısın, çocuklara adanmaktan, kendi hayatlarımız yarım kalıyor
Ama bizde de durum tam tersi, eşim kendini oğlumuza adamış durumda, öyle çok değiştiki herşey...
Herşey tepetaklak, denge kuramıyor, bugün bana diyorki eskiden sen bana böyle böyle yapardın neden artık yapmıyorsun, dedim vakit ayırmıyorsunki ikimiz için.. Artık bizim vaktimiz oğlumuzun dedi.. bilmiyorumkismile
Dedim olur mu öyle şey, vakit yoksa bulucaz, mesailere gitme artık.. Ben çok mu zevk alıyorum ama gitmem lazım ffalan filan.. işte sonuç hep neticeye varmadan konu kapanıyor

Yanlış anlama ama ben erkek olsam, kendimden çok daha genç, güzel, bana güzel bir evlat vermiş eşimin peşinde pervane olurdum, onu kaybetme korkusu taşırdım.

Yani özetle : Artık ne bir gül, ne başbaşa birşeyler yapma isteği, ne bir süpriz (abartılı olmasa da olur), ne bir hediye, ne de değişik güzel sözler var, eskisi gibi değiliz artık... senağlama

Berincim sana hiçbirşey diyemicem zaten, hakkımda yok bu haldeyken
Sadece Allah sabırlar versin ve de büyüklerinize anlayış versin diyorum

Nehirim ne güzel demişsin çok güzel oturdu bu cümlen
"Sanki herşey çok kolaymış gibi.."
Onunla ilgili de anlatılacak çok şey var ama gıybet etmek istemiyorum

Tabiki de kadınlığımı unutmuyorum çok yorulsamda, uyku hariç hiçbirşeye halim kalmasa da...
Eşimle vakit geçirmek için fedakarlık yapmaya her zaman hazır bekliyorum.. bekliyoorum..

Anlayana kadar anlatabilir miyim bilmiyorum, hevesim kaçıyor, sinirim bozuluyor..

Bugün geç kalktık, mesaiye gitmedi
Şuan solumda Ensar, karşımda eşim uyuyor..
Gideyim yanına bende, dün gece çok geç uyudu Ensar, uykusuzluktan başım ağrıyor
Bende seni ve nevinimi çok ama çookk seviyorum
Hızır gibi yetişiyorsunuz beni teskin etmek için yardım meleklerim benimm :asigim:

Anladım canım..

Burda dengeyi kuramayan eşinmiş...

O adamış kendini çocuğa sanırım...

Hoş şeyler değil bunlar..Canım sıkıldı şimdi...

Ozaman,zamana bırakmak lazım sanırım...Olan neden hep kadınlara olur yaa..9 ay taşı,binbir güçlükle doğur,ağlaya ağlaya canın yana yana emzir,yeterki beslensin karnı doysun diye,herşeyine koştur,hayat hazırla,insan yap ama karşılığı ne?Üzüntü,stres,gerginlik..Engüzel yıllar geçsin gitsin böyle...Bişeyleri anlatmaya,algılatmaya,yaptırmaya çalışarak,sürekli bekleyerek...

O büyüyünce oda kendi hayatına bakıcak,dönüp sana bakmıcak..Kendi yuvası olacak kendi evlatları olacak,onlarla ilgilenicek...Eeee..Kadın nolucak bu arada...Tamam anne oldu..Daha muhteşem bişey olamaz belkide hayatta,eyvallah...Hayat gitti bitti işte...

Off gamzem,senin koca zopa istiyor ozamanı..Artık vaktimiz oğlumuzun demesi yanlış..Ve böyle birşey için çok çok erken,çok gençsiniz..

Onu bazen ben eşime derim,ben erkek olsaydım eşim çok şanslı olurdu diye...Ama erkek olsaydık genel klişelere uyardık heralde...Ne biliyim yaa.Ne zor iş bunlar yaa...Bi taraftan çocuğumuz olsun diye bitaraflarımızı yırtıyoz..Oluncada sorunlar dertler bitmiyorki...Bizimkilerin ne olacağıda belli değil..Sen beklermiydin einden böle bişey,bence beklemezdin...Ondan bukadar içerlemen zaten...

Şu görümce olayı çok kelek..Yokmu bunu tatili falan,gitsin biraz..Kim olursa olsun,kendi kardeşin bile olsa herşey biyere kadar başkasının yanında...Anlaşıyor olmanız,herşeyi beraber yaşayabilirsiniz anlamına gelmiyor haliyle..ınsan biraz özel hayat istiyor ya...

Nediyim gamzem..Lohusalık dönemine zor diyorlardı,çocuk olduktan sonra herşey değişiyor diyorlardı..KK'da buna benzer konularda yığınla şey okuduk,belki yok artık daha neler dedik ama oluyormuş hakkaten demekki...

Size biraz zaman lazım canım...Zaman...

Yaşadıklarıma, hislerime, düşüncelerime tercüman olmuşsun yine
Yazamadan gidemedim

Evet ne sıkıntılar çekiliyor, gerçekten evlat kolay meydana gelmiyor, karşılığında birşeyler bekliyorsun
Belkide madalya taksınlar istiyorsun ama o madalyanın tersi dönüyor daha iyisini beklerken elindekinden de oluyorsun
Hayat hep böyle mi geçecek gerçekten..Bişeyleri anlatmaya,algılatmaya,yaptırmaya çalışarak,sürekli bekleyerek..
Tamamen sınav ortamı farkında mısın, emellerimize ulaşıyoruz ama Rabbim bize bunların asıl yüzlerini gösteriyor, dünyalık olduklarını anlatıyor, geçici olduklarını...

Tabiki de beklemezdiim nevinim, o yüzden böyleyim ya ...

Evet özel hayat istiyorum, hem biz daha çok genciz, şimdiden olgun çift, herşeyi yaşamış görmüş geçirmiş modunda hissediyorum kendimi
Görümcem haftaya gidiyor
Temmuzda düğünü var, eylül başında yine gelecek
Ama biz de temmuz boyunca Ankara ve Ispartalarda olacağız
Ağustos bizim.. ama o zamanda ramazan giriyor..

Neyse sonuç olarak zaman lazım evet, bakalım zamanla neler değişecek, neler göreceğiz
Rabbim sonumuzu hayır etsin inş..

Sen git dinlen canım,uyu biraz..Kendine bakmayı ihmal etme..Sen herkese lazımsın...

Temmuzda düğnü var eylülde genemi gelcek nasssssı yani anlamadım..Evlendikten sonrada sizdemi kalacak,nasssı yani...

Aynen öyle canım..Hayat sınavdan ibaret sanırım...Hep bişeylere ulaşmaya çalış,ona ulaşınca başka bişey çıkar ona ulaşınca başka bişey..Hayat işte...

Ama bunlar geçicek ben inanıyorum..Biraz bocalama dönemi gibi geliyor bana..Ensarcık biraz büyüsün,toparlansın,hayatınız düzene girecek,Allahın izniyle,ben inanıyorum tatlım...

Sabır sabır ve yine sabır..

Aslında böyle durumlarda sabır dilemek yerine,kolaylık dilemek lazımmış..Çünkü sabır yaşanılan durumu değiştirmiyor.Oyüzden Rabbim işlerime kolaylık ver demek lazımmış ama yine sabrederek tabi..Sanırım kolaylık dilemek ve sabretmek ayrılmaz ikili:))

Geçicek düzelicek Gamzem...Biraz yorulup hırpalanacaksın ama napçan işte,,Herşey istediğimiz gibi olmuyor hayatta..

Görüşmek üzere,bende çıkıyorum..Yemek yiyim karnım acıktı..Sonrada biraz işlerim var..Akşam düğüne gidicez,eşime kıfayet hazırlıyım

:)) Ben de çok acıktımmm, bizde birazdan kardeşimi karne hediyesi olarak yemeğe götürücez
Bize de değişiklik olsun

Görümcem burda öğretmen biliyorsun, eş tayini çıkana kadar evlense de bizimle kalacak canım

ınşaallah nevinim, inşaallah canım arkadaşım geçecek değil mi, hepsi imtihan işte..
Rabbimden kolaylıklar ve de sabırlar diliyorum cümlemiz için
Size de iyi eğlenceler canım, iyi vakit geçirin olumunekankayizsmile

Merhabalar, kimseler gelmemişşş akannehir
Selamlar berincim

Biz sünnet olduk bugün :gitme:
Çok gergin ve stresli geçti, ne zor anne olmak yaa bilmiyorumkismile
Rabbim duaların hürmetine Ensar ıma rahatlık verdi, şimdi keyfi yerinde maşaallah barekallah, inş. gecemizde sakin geçer, ağrısız sızısız

Hepinizi öpüyorumm ..

Ayyy hadi hayırlı olsun gamzem..Allah kolaylıklar versin Ensarımızada sanada..
ınşallah en hafif şekilde atlatır miniğimiz..
Derlerya Allah damatlığınıda göstersin diye..ınşallah hayırlısıyla iyi insanlarla karşılaşır..
Bahtları güzel olsun tüm yavrularımızın inşallah.

Günaydınlarrrrrrrr....

2günür netim yoktuuu..

Adam kapamış modemi uyuz oldum,bugün lütfettide açtı sinir şey..Neyse..

Gamzemm,hayırlı olsun canımm...Minikler herzamn bizlerden daha dayanıkldır canım,çabucak atlatır Allahın izniyle..Geçmişler olsun..

Rabbim bütün güzel günlerini hayırlısıyla göstersin inşallah,canım benim..

Sen nasılsın canım?

Berincim öptüm anacım...

selam kizlar
sunnetiniz hayirli olsun cilekim darisi Ali firat a ins
geceniz agrisiz sizisiz gecmistir ins

bende seni optum nevinim

Amin amin inşaallah nehirim
Tahminimden iyi geçti
Elhamdülillah çok şükür Rabbime
Hakkaten öyle nevinim ya, hayret ettik valla
Helal olsun oğluma, biz ne zaman ağlıcak ne zaman ağlıcak derken geceyi attlattık hamdolsun
Ama sünnet dakikaları ve hemen sonrası kabustu tabii (
selam kizlar
sunnetiniz hayirli olsun cilekim darisi Ali firat a ins
geceniz agrisiz sizisiz gecmistir ins
Çok şükür cnm, çok sağol
Sizde biran önce yaptırın bence

biz geldik teyzeleri kızımla kaç gündür temizlik derken uğrayamadım dün kızımı görmeye gittim şeker yükelememizi yaptırdık çok şükür herşey normla idrar yolu enfeksiyon yine var kızım büyümüş koskoca olmuş 940 gr 24 cnm olmuş biz cuma köye giidyoruz ne zamn geliriz bilemiyorum belki bir aya belki 15 gün içinde köyümü çok özledim kızım ve ben sizlere öpücük yolluyoz kendinze çok iyi bakın

gamze gözün aydın cnm ensari sünnet ettirmişsin darisi ettirmek isteyenlerin başina...a.s.a.s.

Sağolasın esracım, amin..

Yavruna maşaallah
Hayırlısıyla git gel bakalım, kendine çok dikkat et..

ayy burayı yeni keşfettim yaşasın ne güzel bir yermiş böyle şimdi geçmişi okuyacağım elimden geldiğince hepsini okuyamam çünkü yıl sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…