- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.941
myhope m,radyolojim hadi gelin ama biraz kaynatalım....ilk kez lotusu yakalamışım...kaçırmayalım onu...ay benim bide misafirim gelecek.ne güzel oturuyom demi ...-tatlicadiarzu-
kız baktım sana çıkış yapmıştın hangi ara geldin canımmm hoşgeldin umarım hala burdasındırrrr:1hug:
lotusummm seni de yakaladımmmkaydirigubbakcemile
ee hadi gelin bakalımmmmmkaydirigubbakcemile5
lotusummmmmmmm ben geldim.nasılsın canım.senle şükür kavuştuk.anca denk gelebildik...okudun demi güzel haberleri..ya swet insallah hamiştir.kan testide yaptırsında daha mutlu olacagız...:teytey:
canımmmmmmmmmm sukur kavusturana.........ıyıyım canım sen nasılsın?????ben yolladım mısafırlerımı 2 saat once anca toparlandım.......
ya svette hamıs olursa super olur hemen arkası da gelsın ınsallah.......topık senlenıyor ay ay ayyyyyyyyyyyyyy:teytey::dance:
kız baktım sana çıkış yapmıştın hangi ara geldin canımmm hoşgeldin umarım hala burdasındırrrr:1hug:
lotusummm seni de yakaladımmmkaydirigubbakcemile
ee hadi gelin bakalımmmmmkaydirigubbakcemile5
benimki tv izlerken uyuyakaldııııııııı:roflol:he ya öleydi.....kocayı uyuttum hemen koştum topigimize....
nbr hayatım...............hadı kız bebıslı gunler baslıyor ınsallahhhhkaydirigubbakcemile3hemencecık hepımızın olsun.......:CüvCüv:
ya bizim radyoloji uyudumu ne....pc açıkmı bıraktı acep.yoksa ses ederdi o bize kıyamazdı...
ah ki ah.anne olmak deyince içim cız ediyo.sonsuz mutluluga erişiyom.hayali bile çok güzel....
sorma be canım.......hep aynı dert......ama umutsuzluk yok bak teker teker eksılıyor topıgımız hamıslıge terfıler hızlanıyor ınsallah........hepımızın olacak ALLAH ın ıznıylekaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:
ben artık kasımda doktora gitmeye karar verdim.hayat çok hızlı akıyo ve ben artık menopoza girmeden tedavimi olmak zorundayım....evimede geçtim.çalışmasamda evimde rahat rahat hamilelik geçirebilirim....
ben artık kasımda doktora gitmeye karar verdim.hayat çok hızlı akıyo ve ben artık menopoza girmeden tedavimi olmak zorundayım....evimede geçtim.çalışmasamda evimde rahat rahat hamilelik geçirebilirim....
canımmmm hayırlısı olsun tez elden bebişin olsun kucağına alasın sende anne olasın inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canım malesef hayat hıcbırımızı beklemeden akıp gdıyor bır an once careler arayıp tedavılerımızı olmalıyız.........hadı bu yıl btmeden bır suru hamısımız olsun ınsallahhhhh
evet canım malesef hayat hıcbırımızı beklemeden akıp gdıyor:çok üzgünüm:bır an once careler arayıp tedavılerımızı olmalıyız.........hadı bu yıl btmeden bır suru hamısımız olsun ınsallahhhhh:hooray:
canımmmm hayırlısı olsun tez elden bebişin olsun kucağına alasın sende anne olasın inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?