Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Selam kızlarrr....Bi uğrayayım kaçayım hemen,gezmeye gidicem,e nede olsa bugün tatil:)))

Swetçim inşallah hayırlısıyla hamişsindir canım yaa..Çok süper olur bi hamişimiz daha olursa..Benimde evvelki ay 3 gün geçmişti ama malesef olmadı,bazen 2-3 gün oynama oluyor.Mesela benim bu ay 4 gün erken geldi.Biz geciksin diye bekliyoz o erken geliyor bide utanmadan:)))

Kendine ümitlenmicem diyosun ama yinede bitarafn ümitlen diyo dimi,bilirim arkadaşım bilirim o duyguları.Bi tarafın ya saçmalama ne hamişliği diyo diğer tarafın yaa neden olmasın belkide vardır diyo..Oooooofff çok zor çok...İnşallah canım inşallah olmuştur,tutunmuştur ve hamişsindir..Dualarım seninle..Kendine dikkat et emi?Ağır işer yapma,ilaç falan içme,nolur nolmaz...Hadi bakalım hayırlısı..Takipteyim mutlu haberi bekliyorum hayırlısıyla,tamam mı?

Kız denef iki renkli mermer kullansan olmuyormu kızzzzzz:))))Bide inşaat sokacak evin içine şimdi,bak sen ,seni seni:)))))Rabbim huzurla mutlulukla sağlıkla oturmak nasip etsin uzun bi bi ömür inşallah...

Myhopeçu,hadi bakalım,sende de bişeyler kıpraşıyor heralde,hadi hayırlısı...

Lotusçum pregonada başlamışsın,hadi bakalım canım.Ne alemde yumoşlar,gelişmeye başladılarmı?Dişin için ağrı kesici falan kullanıyormusun tatlım?Diş doktoruna söyledinmi tüp bebek tedavisindeyim diye.Bide tüp bebek doktorlarınada danış canım ,yani bi sor enazından eğer sormadıysan..Ben grip olmuştumda ilaç içme meyve ye,ıhlamur iç çok mecbur kalırsan dktora git durumunu anlat uygun bi ilaç versinler demişlerdi de ondan dolayı söylüyorum sanada...Hadi hayırlısı canım..Yumurta toplama ve transfer tarihlerini söylemeyi unutma bize berber sayalım gün tamam mı canım?

Kızlar ben kaçıyorum,kendinize iyi bakın emi?Sevgili hamişlerimiz kendinize ve yeğenlerimize çok ama çok iyi bakın tamammı?Alhan kese için nezaman gidicen doktora kızzz?

Öptüm hepinizi şakarler...

slm nevınım neden böyle bı görünüp bır kayboluyosun yaaaa?özledık senı..canım kese ıcın bır hafta sonra gıdecez dr a bakalım buyumusmu bızım mınık kuş?

ay kızalr bende bir an heyecan yaptım ama kendime diyorum ki bu kırmızıalra güven olmaz,kaç kadını kandırıd böyle,
sen ne ilk ne son olacaksın.
bekle
ama akşam 17,00 dan sorna yani işyerinde dışarıya adımımı atana kadar olmazsa keisn test alacağım.
olursada zaten kendi bilir.
gelenin başımızda yeri var
bebek de olsa, göbek de olsa::))

ay nevinırmak nasıl da tam beni dile getirmişsin.
diline sağlık.
ama içimden ne evet hamileyim diyebiliyorum ne hayrı olmamaıştır diyebiliyorum.
ama şu an bayağı sancım avr.
yani sanki kırmızı sancısı gibi:
hayrılsı teşekkürler arakdaşalr ben eğer kırmızlar ile hüsrana uğrarsam ,ki allah gelen hayırlısıdır diyeceğiz tabi.siz beni size bunalrı söylememiş sayın lütfen.
aslında dilimi tuttayım dedim tutamadım
ay olmuyor sizleri görünce dayanmıyorum söylüyorum::))
ama olsun ,başka kim nalaycak ki

slm arkadaşlarım ben geldim swethome canım inş
hamişsindir alhandan sonra sende sevindirirsin bizi Şeniz
radyolojiyle denefe yetişememişim ben geç girdim biraz
gerçi kulübün açıldığını bilmiyordum tesadüfen öğrendim:jeyyar:
hepinizi öpüyorum biraz da iş bakim pazartesi bi görüşmem var zatenhihoyyyt
iyi geçer inş:Saruboceq::Saruboceq:

iş görüşemeis netten mi çıktı canım.
hadi gözün aydın bekliyoruz haberklerin
nazım bende işte 3 gün çok geçmiş sayılmaz diye heves etmemeye çalışıyorum::))
hayrıslı

iş görüşemeis netten mi çıktı canım.
hadi gözün aydın bekliyoruz haberklerin
nazım bende işte 3 gün çok geçmiş sayılmaz diye heves etmemeye çalışıyorum::))
hayrıslı

evet canım netten senin dediğin o adres var ya ordan
yapmışdım başvuruyu dün aradılar pazartesi gidicem maslakda görüşmem
ama yer kavacıkda bana yakın yani ismi yaygın bir pastane inş olur:Saruboceq:
canım inş o 3 gün 10 gün olurda hamiş olursun :Saruboceq::Saruboceq:

hadi hayırlsı
hakkında hayrıslı ise olur.
rabbim iyi insanlar ile karışılaştrısn.
bende hala hayırlsını diliyorum.allahım kimseinin bıoynunu bükük bırakmaısn.:Saruboceq:

canım bi denk gelemedik senlede.ne yapıyon iyimin....insalah iş görüşmen güzel gecer ve en kısa zamanda yine eskisi gibi iş kadını olursun.:1hug:

myhope ve swethome insallah bu ay kırmızılar gelmez.....bizde teze oluruzzzzzz...:teytey:

inşallah hayrılsı ile denefim.
bugünyapacağım testi ama erken olduğunu bile bile yapacağım.
durum her ne siep.tesi büyük ihtimal size söyleyebileceim.
ama ben radyolojimin cebini aldım o merak etti. oan cepten yazarım o belki size gece söyler.pozitif yada negatif bir sonuç akşam bakalım.
dua edelim hepimiz için hayırlsı olsun.eğer hamile isem hemen sigarayı bırkamam lazım.ona göre davranırım deilmi?
erken yapıyorum diye kendime bahane aruıyorum işte.
sende artık bize teyze olmak için umutlar vermeye başla canım.
edavi için görüşmelrini felan yavaş yavaş başlat hayatım.
olur mu

Şenizcanlarım ben geldim :) denefim ya canımsın
ay kızlar bugun buzdolabımla aramızda yaşanılanı anlatayım hemen :)
bugunonu temizledim süsledim hani biz doktora gitmeden önce hazırlık yaparız ya onun gibi temizledikten sonra baktım ona bir süre cok masum geldi servis amcaları geldiler akıtan yerini 110 milyoncuk karşılıgında tedavi ettiler şimdi ususlu kuzum :roflol:
yok yok kızlar ben buralar hiç iyi değilim kocayı yakalayıp bırakmamam lazım bana acil bir bebek gerekiyorkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
Amma kocacığım beli ağrıyor :çok üzgünüm: ay inanın yüreğim perişan anneme hatta babama devamlı erkanın beliağrıyor of ya deyip sayıklanıyordum birden babamın anneme sen benim için bukadar üzülmedin hiçdeyişiyle anneminde ona bir bakış atmasıyla kendime geldim birazcık abarttım galiba :roflol:
canlarım ara ara girebiliyorum ne olur kusurmabakmayın sizi unutmadım valla kilo için öteki takımabile cok az ugrabiliyorum
Evde işer birikince böyle oluyo ama en yalkında telafi edeceğim canlarımŞeniz

Son düzenleme:
insallah canım.gönlündeki evladına kavuşursun...evet haklısın ben tembel çıktım bu konuda.aslında bugün doktora gitmeye hazırım.ama çok korkuyom.tekrar hamile kalıp bebegimi kaybedecem diye.....senağlama

hoşgeldin burcum.nasılsın canım.işte böle gel bizi ihmal etme..unutma bizi ha kızarım abla olarak sana..sırnaşık şey
eşine geçmiş olsun..aman sana naz yapıyodur kız...azıcık beline masaj yap geçer..:jeyyar:

oy canım kıyamam sana ben sakın korkma canım bak korktukca uzaklasırsın biliyorsun bizim için yitirdiğimiz zamanlar cok önemli O yüzden bence zaman kaybetmeden git hem ben inaıyorum İnşah bu sferkinde hiç bir sorunla karşılaşmaycaksın Rabbim sana yardımcım olacaktır her konuda ben inanıyorum ....Dualarımızla ve manen biz seni sonu kadar destekleyicini z canım
Eee sen hani kocişe söz vermiştin yeni eve taşınmadan bebiş yok diye e adamcağız yeni eve taşı sıra sende bence değilmi

canım iyiyim cok şükür ama buzdolabım bozuldu 1 gun içini boşalttık su akıtıyordu içindekiler heryerdeydi bir sürüişbirde gelmşkne servis camasır makinasınada baktırdım Anam bana bu aralar birşeyler oldu bende neden kısa yıkıyor diyordum Servis söyleyince aklıma geldi hızlı yıkam tuşuna basmıışm :tomato: meğer benim bozuk sandıgım makina sapasağlam cıktı bir utandım bir yatndım anlatamam :çok üzgünüm:
şey kociş gerçekten hasta onda bel fıtıgı varmış canımbenim yasenağlama o nüksettisenağlama garibim mutfaktan birşey alırken kaldı öylece acıdan banada acıyor dememek için birşeyok diyor ama kımıldayamıyor yerinden offf ya
senağlama

kız ben unuttuydum söz verdigim senin aklında nasıl kalmışşş.sen varya süpersin canım...hafızan çok kuvvetli.eşin yandı hiç unutmazsın ..
evet zaten benim koca hadi canım bebek yapalım diye kandırmaya çalışıyo beni...ama nerde bende kanacak göz...:roflol:
anca kendime geldim...kaynana depresyonundan anca kurtuldum.ben eşime verdigim sözü en kısa zamanda yerine getirecem.ama bu kasım ayıda geçsin...aralıkta tedaviye başlıyacagım...biraz ev den dolayı borcumuz var...biliyon doktora gitmekte maniyle....bir sürü tahlıl flim isticekler yine..of of sil baştan başlamayada korkuyom artık.histeroymuş .bilmemneymiş....yorucu bi monoton bekliyo beniiii...

ay ben bilirim o bel fıtıgını cidden çok agrı oluyo....hemen doktora bence...mr falan ister belki....geç olmadan tedavisini olsun gençken..

ama sevgili bebşinde seni bekliyorrrrrrrrr
sadece yorucu bir yarış değil.
güzel günler göreceğiz çocuklar.
ne güzel umudumzu var
hihoyyyt:ecrin_bebek:Şeniz

ama sevgili bebşinde seni bekliyorrrrrrrrr
sadece yorucu bir yarış değil.
güzel günler göreceğiz çocuklar.
ne güzel umudumzu var
hihoyyyt:ecrin_bebek:Şeniz

evet oda beni bekliyo biliyorum.benim kucagımda geçirecegi huzurlu yarınlarda benle olmak için.ama biraz daha çaba...biraz daha zaman var galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…