- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.901
iş görüşemeis netten mi çıktı canım.
hadi gözün aydın bekliyoruz haberklerin
nazım bende işte 3 gün çok geçmiş sayılmaz diye heves etmemeye çalışıyorum::))
hayrıslı
evet canım netten senin dediğin o adres var ya ordan
yapmışdım başvuruyu dün aradılar pazartesi gidicem maslakda görüşmem
ama yer kavacıkda bana yakın yani ismi yaygın bir pastane inş olur:Saruboceq:
canım inş o 3 gün 10 gün olurda hamiş olursun :Saruboceq::Saruboceq:
slm arkadaşlarım ben geldim swethome canım inş
hamişsindir alhandan sonra sende sevindirirsin bizi Şeniz
radyolojiyle denefe yetişememişim ben geç girdim biraz
gerçi kulübün açıldığını bilmiyordum tesadüfen öğrendim:jeyyar:
hepinizi öpüyorum biraz da iş bakim pazartesi bi görüşmem var zatenhihoyyyt
iyi geçer inş:Saruboceq::Saruboceq:
myhope ve swethome insallah bu ay kırmızılar gelmez.....bizde teze oluruzzzzzz...:teytey:
insallah canım.gönlündeki evladına kavuşursun...evet haklısın ben tembel çıktım bu konuda.aslında bugün doktora gitmeye hazırım.ama çok korkuyom.tekrar hamile kalıp bebegimi kaybedecem diye.....senağlama
hoşgeldin burcum.nasılsın canım.işte böle gel bizi ihmal etme..unutma bizi ha kızarım abla olarak sana..sırnaşık şey
eşine geçmiş olsun..aman sana naz yapıyodur kız...azıcık beline masaj yap geçer..:jeyyar:
oy canım kıyamam sana ben sakın korkma canım bak korktukca uzaklasırsın biliyorsun bizim için yitirdiğimiz zamanlar cok önemli O yüzden bence zaman kaybetmeden git hem ben inaıyorum İnşah bu sferkinde hiç bir sorunla karşılaşmaycaksın Rabbim sana yardımcım olacaktır her konuda ben inanıyorum ....Dualarımızla ve manen biz seni sonu kadar destekleyicini z canım
Eee sen hani kocişe söz vermiştin yeni eve taşınmadan bebiş yok diye e adamcağız yeni eve taşı sıra sende bence değilmi
kız ben unuttuydum söz verdigim senin aklında nasıl kalmışşş.sen varya süpersin canım...hafızan çok kuvvetli.eşin yandı hiç unutmazsın ..
evet zaten benim koca hadi canım bebek yapalım diye kandırmaya çalışıyo beni...ama nerde bende kanacak göz...:roflol:
anca kendime geldim...kaynana depresyonundan anca kurtuldum.ben eşime verdigim sözü en kısa zamanda yerine getirecem.ama bu kasım ayıda geçsin...aralıkta tedaviye başlıyacagım...biraz ev den dolayı borcumuz var...biliyon doktora gitmekte maniyle....bir sürü tahlıl flim isticekler yine..of of sil baştan başlamayada korkuyom artık.histeroymuş .bilmemneymiş....yorucu bi monoton bekliyo beniiii...
ama sevgili bebşinde seni bekliyorrrrrrrrr
sadece yorucu bir yarış değil.
güzel günler göreceğiz çocuklar.
ne güzel umudumzu var
hihoyyyt:ecrin_bebek:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?