- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.921
kız ben unuttuydum söz verdigim senin aklında nasıl kalmışşş.sen varya süpersin canım...hafızan çok kuvvetli.eşin yandı hiç unutmazsın ..
evet zaten benim koca hadi canım bebek yapalım diye kandırmaya çalışıyo beni...ama nerde bende kanacak göz...:roflol:
anca kendime geldim...kaynana depresyonundan anca kurtuldum.ben eşime verdigim sözü en kısa zamanda yerine getirecem.ama bu kasım ayıda geçsin...aralıkta tedaviye başlıyacagım...biraz ev den dolayı borcumuz var...biliyon doktora gitmekte maniyle....bir sürü tahlıl flim isticekler yine..of of sil baştan başlamayada korkuyom artık.histeroymuş .bilmemneymiş....yorucu bi monoton bekliyo beniiii...
:1no2:
şey unutmuyomda koca buyuzden yandı bacım adama herdefasında 4 sene öncesini sen bana bunu demiştin diye hatırlatırsam oda herseferinde iyi şeyleri unuyon da kötü şeyleri hep aklında unutmuyon ezbermi yapıyon unutmayayayım unut onlar eskiden dideyince ııııh cok kötü oluyor:roflol:
canım söz sözdür valla yerine getirilmeli bir anönce anlıyorum seni canım off ya şu para olayı yokmu :çok üzgünüm::1no2:
ay ben bilirim o bel fıtıgını cidden çok agrı oluyo....hemen doktora bence...mr falan ister belki....geç olmadan tedavisini olsun gençken..
hayret acem burdaymış ta aman da amannnnnnnnnnnnn
nerelerdesin cnm
swetcim sana çok kızgınım
aaaaa bi hevesle geldim ama umduğumu bulamadım
neyse senle hesabımızı pazartesi görecez....
diğer kızlar naaberler
iyisiniz inş.
denefim hangi nevini merak ediyon canım
ya myhope günde bi kere uğramakla olmuyo bak.unuttum işte seni.bundan sonra daha sık yaz ki unutturma canikom kendinn
öünümzdeki ayın listesi
alhan
swet
myhope
denef
radyoloji
lotus
naz :)
pink
esra
nevinırmak
burcu
maviş
acem
mumu
yağmur
daha güzel oldu dimi
eksik var mııı
ya kızlar yaa
ben ayın 14 ünde şööle bi liste yapmıştım
valla birinciyi bilmişim :)
şimdi sıra ikinci de
hasi swet yaa utandırma beni
inşallah hamişsindir
ben geld,m
evet si burdayklen söyleyyeim
çift çizgi gördüm.
ama kan testi daha yaptırmadım.
kocamın eve gelmesini ve ona söylemyi bekliyorum.
darısı isteyen herkesin başına .inşallah sağlıklı ve gerçek bir gebeliktir.
swet listeyi gördünmü cnm :)
canımmmm inşallahhhhhhhh:1hug:myhope ve swethome insallah bu ay kırmızılar gelmez.....bizde teze oluruzzzzzz...:teytey:
oleyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyytben geld,m
evet si burdayklen söyleyyeim
çift çizgi gördüm.
ama kan testi daha yaptırmadım.
kocamın eve gelmesini ve ona söylemyi bekliyorum.
darısı isteyen herkesin başına .inşallah sağlıklı ve gerçek bir gebeliktir.
swet listeyi gördünmü cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?