Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:1no2:
şey unutmuyomda koca buyuzden yandı bacım adama herdefasında 4 sene öncesini sen bana bunu demiştin diye hatırlatırsam oda herseferinde iyi şeyleri unuyon da kötü şeyleri hep aklında unutmuyon ezbermi yapıyon unutmayayayım unut onlar eskiden dideyince ııııh cok kötü oluyor:roflol:
canım söz sözdür valla yerine getirilmeli bir anönce anlıyorum seni canım off ya şu para olayı yokmu :çok üzgünüm::1no2:

canım sende hep kötüleri hatırlama.iyi şeyleride hatırla...adamında haklı yani....gerçi bende senin gibiyim.hiç kötüleri unutmammm-tatlicadiarzu-

ay ben bilirim o bel fıtıgını cidden çok agrı oluyo....hemen doktora bence...mr falan ister belki....geç olmadan tedavisini olsun gençken..

evet canım cok ağrı oluyorda benimki doktora gitmeyi sevmeyenlerden :çok üzgünüm:
canlarım ben cıkayım bir işim varda zamanı gecmeden yapayım
hepinizi öpüyorum Şeniz

arkadaşlar mrb alhanım hamileymiş duydugum kadarıyla mavi aydan inanınki cok sevindim hayılısıyla kucagına almayı nasip eder ALLAHIM amin inşallah hepinizi öpüyom

anaaaaaaaaaa hala kimsecikler gelmemiş.yalnız kaldım topigimizde...acem kızı hoşgeldin canım..bizi unutma olurmu.....

merhaba,
canım denef
ben burdayıom
hayret bu saatte ne işi,m avr değilmi
ben,mk, şu an evde değil de bir bakayım dedim

ben çıkıyorum madem kimse yok .görüşürüz hoşçakalın iyi gecelr anne adayalrım.
en tatli arkdaşalrım.,hoşçakalın

swetcim sana çok kızgınım
aaaaa bi hevesle geldim ama umduğumu bulamadım
neyse senle hesabımızı pazartesi görecez....
diğer kızlar naaberler
iyisiniz inş.

swetcim sana çok kızgınım
aaaaa bi hevesle geldim ama umduğumu bulamadım
neyse senle hesabımızı pazartesi görecez....
diğer kızlar naaberler
iyisiniz inş.

radyolojim ne haber.yakaladım seni.iki saattir topikte yalnızdım.mumu geldi yazdım cevap gelmedi.swethomeyide ben yakalayamadım.yarın misafirim gelecek .temizlik yapıyom.seni yakaladım ama....Şeniz

ya kızlar yaa
ben ayın 14 ünde şööle bi liste yapmıştım
valla birinciyi bilmişim :)
şimdi sıra ikinci de
hasi swet yaa utandırma beni
inşallah hamişsindir

ben geld,m
evet si burdayklen söyleyyeim
çift çizgi gördüm.
ama kan testi daha yaptırmadım.
kocamın eve gelmesini ve ona söylemyi bekliyorum.
darısı isteyen herkesin başına .inşallah sağlıklı ve gerçek bir gebeliktir.

canım ya insallah dualarımız seninle...ay senin adına çok sevindim canım...darısı başımıza...
swet listeyi gördünmü cnm :)

evet gördüm canım şimdi geldim içerden..

swetcim allah hayırlısını versin cnm
inşallah hepimize nasip olur çift çizgi görmek cnm
ben artık kesin gözüyle bakıyorum
tebrik ederim.allah kucağına almayı nasip etsin

myhope ve swethome insallah bu ay kırmızılar gelmez.....bizde teze oluruzzzzzz...:teytey:
canımmmm inşallahhhhhhhh:1hug:
oleyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt
bu haber o kadar iyi geldiki anlatamam canım inşallah kan testinde güzel çıkar hamişler çoğalıyor yuppiiiiiii
swet listeyi gördünmü cnm :)

ben gördümmmmmmm
inşallah doğrudur canım eğer öyleyse dile benden ne dilersennnnnnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…