Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ve Aleyküm Selam Ayşecim..
Dün sitede bakım vardı yine, yazamadım; bende aşure gününüzü mubarekliyorum inşaallah.

Günü yakın tarihe almanıza çok sevindim, hayırlısıyla sıkıntılarından kurtulsun yavrucak.

Son düzenleme:
radym cnm hayırlıısyla ameliyat olup biticek iyi olucaksınız inşşş öpüyorum çok
pek kimseler uğramamış çilek ten başka ensar a geçmiş olsun cnm çocuklar hastalanınca kıyamıyorum hiç ama öyle büyüyolar işte hayırlı hastalıklar gelsin geçsin inşşş

selam
kızlar coktandır nete gıremedım
ben 15 gundur ıstanbuldayım gezıp tozmaya geldım güya ama havalar bırden sogudu evde kapalı kaldım alı fırat la boğuşup duruyoz evde asırı yaramaz bı cocuk oldu işi gucu kablo fiş prız ve cekmeceler, elektırık carpacak dıye ödüm kopuyor

radyım cok gecmış olsun bebegıne
nehırcık evlıler kervanına katıldı demek hayırlı uğurlu ve bol cocuklu yıllara inş
cılekım sürünmeye başladı demek mınık ensarımız vayyyyyyyyyy anam vayyyyyyyy sana kolay gelsın

sonra yıne gelmeye calışırım öpüldünüz canlarım

amanın site ne kadar değişmiş şaşırdım birden
slm kızlar herkeslere iyi akşamlar sizleri çokkkk özledim ama malesef netimiz yok arık
eşiminde almaya niyeti yok zaten pek

ayşecim geçmiş olsun çokkk ama üzülme konuşuğumuz gibi çok kolay bir ameliyat
eğer geçmeseydi semih alide olacakdı ama bizim fıtığımız geçti sizinkide geçecek
rahaa ereceksin canım çok da küçük ama elden gelen bişiyyok malesef

gamzecim geçmiş olsun canım çabuk iyileşirsiniz inş hastalık çok zor ensarda kocaman olmuştur
semih çok büyüdü bazen inanamıyorum

kimseler yok bugün benim şansıma neyse herkeslere iyiakşamlar öpüyorum

selam kızlar.
son gelişmelerden haber edem dedim.
oğlum bugün ameliyat olcaktı.ama kanama pıhtılaşma zamanı denilen testi yüksek çıktı.olmama ihtimali de var.olma ihtimalide.hastanede belli olcak.saat 4ten sonra bişey yedirmiycekmişiz.nasıl zaptedicem bilmiyorum.
beni de şimdiden sıkıntılar bastı.neyse hayırlısı olur inş.
öpüyorum herkesi.hayırlı geceler.

selam kızlar naz gelmiş hoş gelmiş özletme kendini fırsat bulunca gel cnm
radym hayırlıısyla zamanı geldiğinde olsun oğluşun ameliyatı ALLAHIM yardımcınız olsun inşşş:94yalaması zor tabii kolaylıklar diliyorum cnm

radym geçmiş olsun cnm olmuş ameliyatınız bir an önce iyileşin inşşşşş

teşekkür ederim pinkcim.
bitti şükürler olsun.stersli işlermiş bunlar.
sünnetimiz de oldu.erkek olduk erkek

biraz uzun sürdü çıkması.oğlumun uyanması biraz sorunlu olmuş sanırım.doktor çıkıp öyle dedi.ameliyat bitti ama uyanması uzun sürüyo bekleticem dedi.tabi ben inanmadım.aklıma kırk türlü şey geldi.bi de işin içinde olduğum için doktorların ne kadar çok beyaz yalanlara başvurması gereken durumların olduğunu biliyorum.biz de çocuklara anestezi veriyoduk emardan önce.orda yaşadıklarımız gözümün önüne geldi.akla karayı seçtim oğlum çıkana kadar.onu sağlıcakla görünce de bi boşalma yaşadım doğal olarak.off rabbim kimseyi düşürmesin oralara.
orda ööyle eli kolu bağlı beklemek kadar kötü bişey yokmuş.bu kadar basit bişeyde bile insan o kadar üzülüyo ki.neyse...

sıfır uykuyla ayaktaydım bugün.akşam üzeri 1 saat uyumuşum.sonra geçmiş olsuna gelenler oldu.gittiler.şimdi de devam etmeyi düşünüyorum.

öpüyorum sizi.

Dat dara daaaattttttt
Ben geldiim

Çok kür geldim ve hayırlı haberi aldım.
Redim çok şükür atlatmışız sağ salim hayırlısıyla.
Haberlerini aldım elhamdülillah atlatmışız..
veee erkek olmuş minikimiz.
Şimdi büyüyünce öbürü öğrenince kıskanacak
Şimdi diğer prensimizi ne zaman düşünüyorsunuz? Sünnet düğününü falan?
Biraz büyüsünler ama dimi annesi, bi stres daha yaşama hayırlısıyla.

Bu arada bi kaç gece önce geldim, kocişim uyumuştu beni uyku tutmuyordu bende geleyim dedimdi.
Bir mesaj yazmışım malumunuz, sonra kaydedeyim dedim nolur nolmaz, bu sitenin işi belli olmaz diye.
Ama ne malu bstım göndere giriş yap dedi.
Neyse ben başıma geeceği biliyordum iyiki kaydetmişim mesajı dedim.
ama kaydetmemiş ve mesajım silinmiş.
O kadar canım sıkıldıki anlatamam, mesajım silindi diye mesaj yazamadım bile.
Neyse geldim sonunda

Evvetttt 3 haftalık evli olmama 1 gün kaldı..
Düşünün evlendim 3 hafta geçti bile..Zaman su gibi akıp gidiyor.
Acaba büyüklerimizede bu kadar hızlı mı geçiyordu?
Yoksa kıyamet yaklaştığı için mi böyle oldu...
Neyse..

Gelelim bana kocacım bu hafta işe başladı..Ben evde takılıyorum :))
Bugün gün bile yaptım :)
Anamlar ablamlar teyzemler falan geldi.Güzel bir gün geçirdik çok şükür.

Gamzemmm hediyeni aldım çoook teşekkür ederiim..
Nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamam..
Ablam söyledi böyle ağzım açık kalakaldım..Canım arkadaşım çooook teşekkür ederim..

İnşallah bana birgün oturmaya gelebilirsniz inşallah.
Öyle çok istiyorumki..
Evimiz maşallah sübhanallah çok güzel oldu..
Şekli şemali,e şyalar nası güzel oldu eve girince.
Dünyanın en güzel eşyaları oldular benim için.
Geç oldu güç oldu ama çok şükür çok güzel oldu

Geçen gecede alhanım aradı beni nasıl sevindim çok teşekkür ediyorum..

Yanımda olan olamayan arayan aramayan herkeslere çok ama çok teşekkür ederim..
Ve arayıp telefon nomun değişmesinden dolayı ulaşamayan

Hepinizi çook öpüyorum..
gene geliciim beni bekleyin anacım:94:
Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..

ohh be sonunda nehirim :)
geliyom gidiyom nehir geldi mi diye bakıyorum yok anacığım.kocasından bize bi türlü fırsat gelmedi.neyse şükür kavuşturana.
tekrar hayırlı olsun canım yuvan evliliğin.rabbim utandırmasın.ölene kadar ayırmasın.

herşeyin içine sine sine olması çok güzel maaşallah.şanslısın.inşallah hep böyle yolunda gider herşey.

nası alıştın mı,yabancılık çekiyo musun,başka evde ,başka yatakta uyanmaya?en önemlisi annenden ayrı olmaya alıştın mı?

zaman herkes için çok çabuk geçiyo gerçektende.ben artık kovalayamıyorum.akışına bıraktım.

evet teyzesi.biz de bi takım sıkıntılar atlattık.sonunda kurtulduk inş.
diğeri için beklemeyi düşünüyorum 4-5 sene.eğer bi sıkıntı olmazsa tabi.doğduklarından beri süregelen bu tempo beni çoooook yordu.hastanelerde akşam etmek çoook yordu.dinlenmek istiyorum artık.

gerçi bebekken sünnet olmasının avantajlarını yaşıyorum.mesela ilaç sürerken engel olamıyo.ağrıyo diye bağrınıp,çağrınıp naz yapamıyo.büyüyünce çocuklar bunu çok güzel kullanıyolar anneye babaya karşı.
kardeşi olurken eren kayra da giycek elbisesini,çektiricek fotolarını.onun hakkı saklı yani :))

bu arada biz de senin hayırlı haberlerini aldık
tebrik ederiz

Ohhhhhhh çokk şükür..
Hem bebikimiz ameliyat olmuş, hemi deee nehirim gelmişş

Radym geçmişler olsun arkadaşım, bitti geçti iştee, hepsi bu kadar.. Allah beterlerinden korusun. Sünnetiniz de hayırlı olsun, bi cesaretle diğer minikimizi de yaptıraydın çok süper olurdu ama ona ne gücün, ne tahammülün kalmış..
Biraz dinlenin inş.
Ameliyat sonrası durumu nasıl?

Nehirim hoşgeldin canım yaa...
Nerdesinn, kocacından ayrılamıyor musun bakimm
Alıştın mı evliliğe, sana soracağımız çok şeyler var, gel bakiimmm
Allah ağız tadınızı bozmasın sonuna kadar.

Evini çok merak ediyorum zaten, bi ara resimlerini eklersin olur mu.. Belki bir gün nasip olur da kahveni içeriz he.. :) inşaallah be kuzum

Hediyeni kendim vermek isterdim ama nasip olmadı, seni mutlu etmesine çok sevindim bitanem

Sık sık gel emi, özletme

Canım benim tekrar hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum.. Allah mutluluğunu daim etsin..

of pofff...Bir yoğunum bir yoğunum ki sormayın..

Elifi everdik şimdi anamı topluyoz,babamın yanına kırşehire yolcu edicez inşallah15-20 güne kadar..Annem yalnız kalmasın diye bi biz ordayız bi o bizde bi nehirde..Öle göçebe hayatına başladık..Ben orda kalınca eşya kutuluyoz,kurtulamadım koli yapmaktan:))

Ayşem redim,geçmişler olsun geçmişler olsun geçmişler olsun..Çok geç kaldım biliyorum,bir sürü geçerli mazaretim var ama hiç birini söylemicem:26:Beni haklı çıkarmaz çünkü..

Geçmişler olsun,inşallah bundan sonra mutlu mesut yaşıcan canım,inşallah hayatınız ufaktan da olsa düzene girecek..

Sünnetimizde hayırlı olsun,küçük adam oldu demek haa,maşallah..Onun narkozuyla ötekide olaydı iyidi dimi
Herşey kısmet işi,onun zamanı varmış daha demekki..Hepsini ayrı ayrı yaşamış olucan işte..
Toparlanmıştır heralde artık yani inşallah..
Kolik durumları nasıl,bir gelişme varmı?
Sen nasılsın,dinlenebildinmi,uyuyabiliyormusun?
Gripten kalan sıkıntılar geçtimi?
Ağrın sancın sızın varmı,oluyormu?
Sütün nasıl?
Şİmdilik aklıma bukdar soru geldi..Daha vardı ama unuttum..

Ben iyiyim,sağlığım sıhhatim yerinde,felaket pislenmiş evimi temizledim yani annemle temizledik,yardım etti sağolsun.Enerji hapı yutmuş gibi,bi dakka oturtamıyoz,şimdi napıyım nevin şimdi napıyım elif...

Riçi riç çizgi filmi vardı,orda robot temizlikçi vardı "ayrona",bildinizmi..Annemin adı ayrona hüsniye oldu artuk

Sonracıma bi oraya bi buraya gidip geliyoz işte.Evde durduğum nadir yani...Bilgisayarım gitti,emanetti zaten,annemlerinkini arakladım ama internet gıcık,sinir,uyuz,yavaş,ağır,tembel vbvbvbvb...

Görüşmek üzere öpüldünüz anacım

hoşgeldin nevinim.allah kolaylıklar versin canım işlerinizde.zaten senin mesajlarını okurken inan ben nefes nefese kalıyorum :))
bu ne tempo ne hareket ne yoğunluk :))
maaşallah size.varsın sağlığınız yerinde olsun da koşuşturun.işleyen demir ışıldarmış :)

o ayronadan bizde de var.ayrona nuray :)
benim annem olur kendisi.geçen geldi koltuklarımı halılarımı yerleri camları sildi.sonra kendi evinde yapıyo aynılarını.tabi tek başına.yine siz iki ya da üçkişi oluyonuz ne güzel.bi de kadıncağız haftaiçi de çalışıyo.bi haftasonu var.onu da benle veletlerle meşgul olarak geçiriyo garibim.

teşekkür ederiz teyzesi.toparlandı tabi biraz şükürler olsun.bugün kontrole gidicez.üzerinde bant var ameliyat yerinin zaten.daha görmedik.bakalım nasıl olmuş yarın görcez.ağrısı ara ara oluyo sanırım ağlamalarına bakarak öyle tahmin ediyorum.ağrı kesici fitil veriyoruz 3 kere.rahat uyuyo onu verince.ama bebek olduğu için daha kolay iyileşicek tabi.
kolik ağlamaları bitti sayılır.hem büyüdü hem de ameliyatın büyük katkısı oldu.çünkü fıtık yerinden kocaman bağırsak çıkıyodu dışarı.orda gaz birikiyodu.çok sancı yapıyodu.orası da düzelince şimdi öyle çılgın gibi ağlamıyo çok şükür.ay neydi o öyle yaa aman allahım.hatırlamak bile istemiyorum.ıyyyyy

bana gelince.ben düzelemiyorum bi türlü.iğneler biraz iyi geldi ama tam iyileşemiyorum.sanırım yorgunluktan, istirahat edememekten kaynaklanıyo.bide gece emzirmeye kalkıyorum.terlemiş oluyorum.ne kadar dikkat etmeye çalışsam da üşüyorum.aslında ev çok sıcak ama yine de farketmiyo.geçen afta içi tekrar gittim başka bi doktora.değişik ilaçlar verdi.onları kullanıyorum şuan.balgam öksürük halsizlik srekl var.kronik oldu artık.

ağrım sızım yok çok şükür.haftaiçi doğumu yaptıran doktoruma gittim.kontrol için.herşey yolundaymış.çok iyi toparlanmış rahimin dedi.kanamam çok uzun sürünce ( 50 gün)korkmuştum ama ikiz olunca oluyomuş öyle.rahim çok fazla büyüdüğü için uzuyomuş kanama.lanet pkolar duruyo tabi.ölene kadar benimlelermiş.şuan emzirdiğim için pasifler,küçükler tabi.6 ay sonra tekrar kontrol edelim dedi.ama tabi tedavi amaçlı bişey yok onlar için dedi.

sütüm fena değil ama göğüs uçlarım fena yaa malesef.
aslında iyileşmişti ama eren beyfendi canının acısıyla kopartıcak gibi emdiği için tekrar yara oldu ikisi de.o yüzden emzirmek çok zor oluyo.arada dayanamayınca mama veriyorum.ama artık daha fazla miktarda beslenmek istiyolar.o yüzden de eskisi gibi yetmiyo.

demek annen de gidiyo kırşehire.yani evi mi oraya taşıyolar?sizin için biraz zor olcak.babanın kaç sene orda kalıcağı belli mi?allah kolaylıklar vesin.

ben artık kaçıyım.iyi geceler herkese.

NOT:bu mesaj 2 saatte yazılmıştır.

NOT:bu mesaj 2 saatte yazılmıştır.

Yılmadığın için tebrik ediyorum canım..

Evet tamamen taşınıyor.Burayıda kiraya verecekler büyük ihtimalle.Babamın nekadar kalacağı belli değil.Nekadar çalıırsa kalıcaklar işte..Dönecekleri zamanda annem diyo başka yere kiraya geliriz,zaten orayı sevmiyorum diyo.Yada evi satar müstakil ev alırız diyo..Gelecek belirsiz yani.rabbim sağlık sıhhat versinde,bakalım görelim neler olcak...

Ahh bu anneler..Bazen üzülüyorum çok yoruluyorlar diye ama içlerinden geliyor yapmak,engel olmak mümkün değil.Sen nasıl yaruna bakıyorsan onlarda yavrularına bakıyorlar işte...Aynı şey aslında..Allah razı olsun hepsinden..

Demek iyi değilsin ayşem.Çok yoruldun kuzum ya,toparlanamadın bitürlü..Dinlenemedinde doğru düzgün,istirahat edemiyence vücut toparlanamadı tabi..İnşallah ilaçlar işe yararda birazda dinlenebilirsen hepsi geçer..
Ahh şu göğüs uçları yokmu ahh ahh..Yokmu bunun bi çözümü yaa,herkeste aynı dert..Habire anne sütü verin diyolar göğüs uçları için kesin çözüm üreten yok:82:

Bugün evdeyim,yapçak işimde yok böylede canım sıkılıyor

Gamzem pinkim myhopem,öptüm şekerler..

bizde seni öptük nevincim kolay gelsin valla taşınma işleri zor ama özlem en zoru olsun onada alışıulır çok uzak değil sanırım kırşehir hayırlıısyla yerleşsinlerde:)))
radym sanada kolay gelsin cnm paşaları emzir bakalım

Evet pinkim taşınma işleri zor,kendimizi aştık şehirlerarası taşınıyoruz artık
Sağol canım Allah razı olsun..

Özlem olacak tabi ama hayat bu işte..Nehire biraz daha zor geliyor,baba evinden yeni ayrıldı şimdi baba evi kırşehire taşınıyor.Babam yalnızken sıksık geliyordu,bakalım artık,sıksık bekliyoruz diyoruz ama:))

Kırşehir izmitten otobüsle 7 saat,yani baya yol..Babam alıştı artık etkilenmiyor.En kısa zamanda araba almayı düşünüyorlar zaten,kısmet..

merhaba bayanlar... uzun zamandır sitedeyim ama bu topici yeni gördüm. hoş daha yeni evliyim sayılır. ama 1. senemizden sonra biz de istiyoruz bebişimizi. sanırım tam da ihtiyacım olan topicdeyim. aranızda bebişini kucağına almış olanlar var gördüğüm kadarıyla. darısı başıma, sizlere de merhaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…