Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım öncelıkle keseyı görmüssün masallah kuzucugumuza.
canım bende de oldu normal tabı ama benım düşük tehlıkem baslayınca kıpkırmızı epey bı kanama oldu.rengı kırmızı olmadıktan sonra kahverengi lekelenmelerı dr lar normal karsılıyor merak etme canım minnoşumuz saglıcakla gelecek annesının kollarına insallah...

içime su serpdin canım allah razı olsun şimdi çıkıyorum allaha emanet ol bebemi kokla.

sağol myhope................. opuyorumnanaktan

mumidihaba canım ben de 2009 nisan annelerine baktım dün akşam...içim acıdı ben de onlardan biriydim 21. haftama kadar......hepsinin bebişleri 4 aylık civarı olmuş....benim oğlum da öyle olacaktı....kısmet olmadı......

rabbim daha fazla bekletmez inşallah....bu tedavimde yüzümü güldür rabbim......

naz keseyi görmüşsün...tebrikler........her ultrasona girişinde bebeğin biraz daha büyümüş olacak....önce kese, sonra kalp atışları (ben o gün çok ağlamıştım) , sonra başı,kolları,bacaklarıyla bir patatese benzeyecek, sonra yavaş yavaş bir insan formuna dönüşecek, ekrandan taklalar attığını, zıpladığını, elini kolunu salladığını göreceksin, hatta belki amuda kalkıcak.....bu harika bir duygu......önce inanamayacaksın hele bir kıpırdasın sen o zaman gör......bu rabbimin en güzel mucizelerinden biri............isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah......sağlıkla ,hayırlısıyla kucağımıza alalım.....

kıslar bugün keseyi gördü doktor henüz 4 haftalığız teyzeleri
yanlız bugün iyi değilim doktora söledim normal dedi
akıntımda biraz renlenmişdi dünden beri onuda söledim gene normal dedi
yeleşiyor dedi olacak okadar korkma dedi sizcede ölemi kızlar
bana bazı tahliller verdi ama yaptırmadım çünkü çok fiyat çektiler
bide ssk geçiyormuş hıh bu nasıl ssk ya anlamadım başka biyerde yaptırıcam tahlilleri
15 gün sonra kalp atışlarını dinlicez inş allah o günleri gösterir
2 tanede ilaç verdi folik asidle vitamin verdi işde böle.

canım ne güzel maşallah ttalım hayırlısıyla büyüyücek zamanı geldiğinde kucağına alıcaksın yavrunu inş tatlım normal demiş dr dikkat et zorlanma drun dediklerini yaptır darısı başımıza inş:Saruboceq:

kızlar sonuçlarımı aldım bugün....
kansızlığı pekmezle yenmişim çok şükür.....
b12 normale gelmiş.ama ilacı bırakmıycam....
kolesterol değerlerim de sınırlara kadar düşmüş...keten tohumu falan aldım, yürüyüşe de başlayıp onun da canına okumayı düşünüyorum...
tsh hariç diğer hormonlar da iyi.....
tsh ım geçen sene de zıplamıştı böyle ama sonra kendiliğinden normale inmişti...2 hafta sonra tekrar bakılacak inşallah düşer de ilaca gerek kalmaz......

şimdilik durum bu bakalım......

kolesterol değerlerim de sınırlara kadar düşmüş...keten tohumu falan aldım, yürüyüşe de başlayıp onun da canına okumayı düşünüyorum...
tsh ım geçen sene de zıplamıştı böyle ama sonra kendiliğinden normale inmişti...2 hafta sonra tekrar bakılacak inşallah düşer de ilaca gerek kalmaz......

RABBİM güzel haberlerin tekrarını hayırlısıyla nasip etsin

herşey gönlünce olsun cnm

slm kızlar bugun saglık ocagına gıtmıştım ya
18 - 35 yaş arası bayanların kızamıkcık aşısı olması icin 1 eylule kadar saglık ocagına gıtmelerı gerekıyormuş
yalnız hamıleler aşı olmayacak haberınız olsun

Allah yuzunu guldursun canım :Saruboceq: inşallah

slm kızlarrr cok dua ettim size coooook.rabbım kabul eder inş.
kelebegım yasadıkların gercekten zor şeyler ama bılıyosunkı sabretmen ve eskı gücünü toparlaman lazım tedavın için.hersey bır öncekı gıbı olacak dıye bır kuralda yokkı.o yüzden içini ferah tut ve bismillah deyıp yoluna devam et canım.
radycımmm dün telı apar topar kapadım kapı caldı üstüm müsait degıldı onun için kapamak zorunda kaldım soryyy.
gülyüzüm sen nasılsın canım?anam sızın oralarda sokaga cıksan yanarsın be bacım ne tatılı?bana ne demelı pamuk gibi gezıyorum ortalıklarda.seneye acısını cıkartırım insallahhhhh.

alhancım,bizim buranın havası insanı kapkara ediyor zaten bir de denize girince bu kız afrikalımı falan dersin yani...bacım kaynanana iyi olduğunu belli etmeyecksn,politik davranacaksın,hastayım deyip,nazlanıp tuzlanacaksun...ama ben bu kayananalara ne desem az kalır şimdi...

selam kızlar ben geldım
bana 1 haftanın ozetını cıkartacak gonullu var mı acaba

şekerim hoşgeldin,özlemiştik seni,sıkılıyormuşsun köyde,ne işin var oralarda be güzelim,mutlu olduğun yerde yaşasana be bacım,sen hamilesin kozlar senin elinde olmalı,ahhhh ben bir hamile olayımda bak ne çektiriyom millete.....

canımcım herşey düzelecek,iyi olacak ve seni şimdiden bebişinle hayal ediyorum

Selam kızlaaaarrrr..

ınşallah seneye bu zamanlar hepiniz ama hepiniz hayırla sağlıkla evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inşallah..

Kelebeğim çok sevindim çook ..Rabbim tedaviyi rast getirsin, kolaylık versin inşallah..

Çileğimden haber getirdim. Bugün aradı beni canımcım. Hala odası hazır değilmiş.
Pazartesiye ancak diyor.

Veeeee bugün miniğimizin kalp atışını duymuşlar elhamdülillah..
Çok harikaydı çook diyor..
Hep dinliyoedum arkadaşlarımdan ama yaşamak bambaşka birşeymiş diyor..
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin tüm hamilelikleri inşallah..

Nazım çok şükür elhamdülillah, sende görmüşsün keseyi..
Gözümüz aydın..Hayırla sağlıkla tamamına ere inşallah..
Ne yaptınız, haber verdinizmi ailelerinize?

Radym yaaa nerdesiiiiin yaaaa???
Gittiniz mi kaldınız mı?
Ne yapacaksınız hiç bi haber etmedin bize yaaa:çok üzgünüm:

Daha gitmeden bıraktın bizi ama yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ve mumum edward edward edward:asigim:

nehircim nasılsın canım evet anneme söledim oda arkamdan sanırım babama
ya ben şu takvimi değiştirecem onu aryorum nasıl yapacağım anlat bakim ablana
ben hiç anlamıyorum bunuda rady yapmıştı zaten bebemin gelişimini koyim
artık oraya dimi ama

MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers

Bu adrese gir nazım..
ıstediklerini seç, arka sayfalara ilerle..
Orayada muhtemeken son adet tarihini gireceksin, ve üstünde ve altında yazmasını istediğin yazıyı yaz..
Mesela bebeğim seni bekliyoruz gibi...
Sonrada altta çıkan adreslerden birini kopyala,
Kullanıcı paneli / Profil düzenle
ordaki kilo takip çizelgesine yapıştır.
Bak bakam kendin yapamazsan ben yaparım :D

anladım ben nehirim sağol canım ama kafa patlatmam lazım
yatıcam ben kasıklarımda ağrı var uyimda geçsin iyi geceler canım vaktim olunca yaparım artık
görüşürüz .

iyi geceler kızlar.
ya özür dilerim gerçekten de.bugün hiç ama hiç fırsatım olmadı.hastane çok yoğundu.hastalar bana veda partisi yapamış gibi yağdılar resmen.akşam da alışveriş valizler bilmem ne ancak oturabildim inanın.nehirim sana da cevap veremedim yaa :((
bu gece 4 gibi çıkıcaz yola inş.zaten 1 hafta.çok uzun değil.göz açıp kapayıncaya kadar geçer.zaten çilekte geliyomuş pazartesi.hiç boş kalmaz bizim topiğimiz.
hepinizi çok seviyorum.ben hakkım varsa helal ediyorum.sizlerde helal edin lütfen.hepinizi ve burayı çok özliycem.canım arkadaşlarım benim.
allaha emanet olun :gitme:

ben geldiiimm
hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım a.s.
nazım ve cılegım bu mesajım sıze kızlar.
ebe hemsıre yengem var hamılelıgın ılk aylarında yok keseymıs yok kalpmıs vs için alttan muayene yaptırmayı cok sakıncalı buluyor düşüğe sebep olabılıyormus.bence bıraz sabredın karından görün kuzucuklarınızı.suan kendısıde hamıle ama hala usg ye gırmedı bıraz daha bekleme tarftarı.bılgınz olsun istedım
sağolasın alhanım ama malesef artık geç
çünkü her iki gitmemde de alttan ultrason yapıldı..

ilkinde gözükmediği için..
ikincisinde de bağırsaklarda hiç su yok net görünmüyor dedi.. ama ilk seferinde bunun bebeğe hiç bir sakıncası olmayacağını söyledi..
bilemiyorum :uhm:
hellographics02a.gif

ben geldim
kandiliniz mübarek olsun canlar

çok fena yanmış vaziyetteyim çok eğlendim bomba gibiyim yaradı tatil

eşim annesinin yanında geldikten sonra KÜTAHYA-- YONCALIYA GıTTıK TERMAL OTELLE
çok güzel bir yerdi sonra resimlerini ekleyebilirim
hoşgeldin mumucum maşaallah çokk enerjik gördüm seni
tatil yaramışş çok sevindim a.s.
Ben pek inanmıyorum vajinal ultrasonun düşüğe sebep olacağına....Saçma geliyor bana biraz...ınsanlar hamile olduklarını farketmeden ilişkiyede girebilirler ve hiç bir sorun yoksa ilişkide yasaklanmıyor zaten...
Düşük tehlikesi ve kanaması olanlara bakılmıyor olabilir,bu mantıklı...Zaten "olan düşük ihtimalini" arttırabilir diye düşünüyorum ben....

evet bende bu açıdan baktım ve normal şartlarda sakıncası olmayacağını düşündüm nevinim CADIARZU
kıslar bugün keseyi gördü doktor henüz 4 haftalığız teyzeleri
yanlız bugün iyi değilim doktora söledim normal dedi
akıntımda biraz renlenmişdi dünden beri onuda söledim gene normal dedi
yeleşiyor dedi olacak okadar korkma dedi sizcede ölemi kızlar
bana bazı tahliller verdi ama yaptırmadım çünkü çok fiyat çektiler
bide ssk geçiyormuş hıh bu nasıl ssk ya anlamadım başka biyerde yaptırıcam tahlilleri
15 gün sonra kalp atışlarını dinlicez inş allah o günleri gösterir
2 tanede ilaç verdi folik asidle vitamin verdi işde böle.
gözün aydın nazcım
benden de bir çok test istedi yalnız kalp atışlarını duyduktan sonra istedi bunları
bi kısmını ssk da yaptırdım bi kısmını da özelde yaptırdım
ayrıca ben sadece folik asit kullanıyorum
Çileğimden haber getirdim. Bugün aradı beni canımcım. Hala odası hazır değilmiş.
Pazartesiye ancak diyor.

Veeeee bugün miniğimizin kalp atışını duymuşlar elhamdülillah..
Çok harikaydı çook diyor..
Hep dinliyoedum arkadaşlarımdan ama yaşamak bambaşka birşeymiş diyor..
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin tüm hamilelikleri inşallah..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar.
ya özür dilerim gerçekten de.bugün hiç ama hiç fırsatım olmadı.hastane çok yoğundu.hastalar bana veda partisi yapamış gibi yağdılar resmen.akşam da alışveriş valizler bilmem ne ancak oturabildim inanın.nehirim sana da cevap veremedim yaa :((
bu gece 4 gibi çıkıcaz yola inş.zaten 1 hafta.çok uzun değil.göz açıp kapayıncaya kadar geçer.zaten çilekte geliyomuş pazartesi.hiç boş kalmaz bizim topiğimiz.
hepinizi çok seviyorum.ben hakkım varsa helal ediyorum.sizlerde helal edin lütfen.hepinizi ve burayı çok özliycem.canım arkadaşlarım benim.
allaha emanet olun :gitme:
canım benim doğru düzgün görüşemeden senin gitme vaktin geldi bile
güle güle git hayırlısıyla gel inş.
iyice dinlen tüm stresini at inş.
varsa bi hakkımız bende yana kat kat helal olsun
seni seviyorummm opuyorumnanaktan

Back
X