Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hah esasoğlan gelmiş.
bak şimdi sen yorumlara :))))))))))

Ha haaa geldım tebiikötükedihüso

işte boyle dedı nehır cım

İyi çok şükür, Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla az kaldıyerimseniben

sen aldanma ona pinkim.
o herkese aynı palavrayı sallıyo.gaza gelde sinir harabiyetin başlasın diye :roflol:

nehir yazmış bilem bizden önce

Yalana bak sallıyomuş herkese, siz beceremiyorsunuz oynamayı ha haa:roflol:

yalnız kızlar bize bakarmısınız.
kk kesmedi
gak kesmedi
msnler kesmedi
teller kesmedi
buluşma kesmedi
şimdi de facedeyiz topikcene
:roflol: :roflol: :roflol: :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bencede ya söyleyin ablamda açsın face, beni dinlemiyo, Antiface çiymiş öyle diyo:roflol:
Ama hafiften yumuşamaya başladıı:lepi:

buyrun efendim başımın üstünde yeriniz var buyrunnnnnnnnn

beğenemedin mi hııhh:umursamaz:

Yavrucum beğendim niye beğenmiyim aa..
Sana eziyet olsun manasında dedim onulülülülülülü Hani iftardan gelelim sahura kadar:roflol:

ahanda 807 gr mış yaw aha işte gerzek hissettim

Benim beynim şimdilik gördüğünüz üzere 2906 gr :dilcikar:

selam canlarım,nehircim ve kelebeğim,siz benden daha güzelsiniz...allah kaderimizi güzel eylesin...

kelebeğim,benim gıcık olduğum dr.sana da mı denk geldi yoksa,ne olur yumoşlar annenizin yüzünü güldürün bu sefer.....

berincim,tahlil sonuçların güzel çıkmış,kanlanıp canlanmışsın demek...ama o kilolar yokmu o kilolar onlar ne olacak.......

selam canlarım,nehircim ve kelebeğim,siz benden daha güzelsiniz...allah kaderimizi güzel eylesin...

kelebeğim,benim gıcık olduğum dr.sana da mı denk geldi yoksa,ne olur yumoşlar annenizin yüzünü güldürün bu sefer.....

berincim,tahlil sonuçların güzel çıkmış,kanlanıp canlanmışsın demek...ama o kilolar yokmu o kilolar onlar ne olacak.......

kız resmın nerde yav bende gorseydım senı

kılolarda dogumdan sonra gıder inşallah

haydi toplanıyoruz kızlar rady başlattı banane söylemeseydi

kızlar face de beni eklemek isteyenler ekleyebilir herkezi tanıyamıyorum

ben muh

hayırlı geceler hatunlarr nasılsınz canlarım hepinizi cok özledım.epeydır net yoktu.bu gece bır bakayım dedım gelmıs.inş gitmez hemen.bırı bana gecmısı özet gecermı acep?
bu arada pazar günü nasip olursa samsun yolcusuyum.cok heyecanlıyım çoook.ama esım gelemıyor maalesef elıf hanımla ben önden gidecem o benı almaya gelecek .

hayırlı geceler hatunlarr nasılsınz canlarım hepinizi cok özledım.epeydır net yoktu.bu gece bır bakayım dedım gelmıs.inş gitmez hemen.bırı bana gecmısı özet gecermı acep?
bu arada pazar günü nasip olursa samsun yolcusuyum.cok heyecanlıyım çoook.ama esım gelemıyor maalesef elıf hanımla ben önden gidecem o benı almaya gelecek .

hayırlı geceler canım
hoşgeldın

bu aralar balık hafızalı oldum canım pek aklımda kalmıyor
nehır aşık ve faceye takılmaya başladı herkes yanı dıgerlerı orda toplanmaya başladı
cılegın hala bulantılarla başı dertte
rady ise kalabalık iftar yemegı verıyor ve sahurda da piyer lotıye gıtmiş
nevın kıralık ev aramakla meşgul
kelebek tedavıyle meşgul ben pek anlamadıgım icin bılgı veremıycem ne aşamada oldugunu
denef se evınin tadını cıkarıyor
naz trafık kazası atlattı bişeycıgı yok şukur

şimdilik bu kadar aklıma geldı

ay ne guzel memleketıne gıdıyon keşke bende gıdebılseydım
Allah yolunu acık etsın canım

ben yatıyom kızlar uykum geldı inşallah uyurum
evde yalnızım be gece sahurda benı uyandırın telim olan arkdaşlar
Alah rahatlık versın hepınıze

bugün bende gece bekçisi oldum kızlar.
kocişe kızdım uyku tutmadı. :)))
lotusumu da gördüm altta oolleeyyy.

bu arada berinim özetine bayuldum.bundan ssonra hep sen geç özetleri oki mi :)))
ya şimşekten çok korkuyorum yaaa.noolcek benim bu halim bilmem.yani kaçamam ki bundan.hayatımın her sonbaharında ve ilkbaharında şimşekler hep çakacak dimi ama.nasıl yenerim ben bu korkuyu yaw ooff.

lotusum bebikler napıyo.uyuyolar mı mışıl mışıl.ama sen şimdi geçmişi okuyosan geç cevap verebilirsin.ve ben bekleyemeyebilirim yaa.seni de çok özledim aslında.muhabbetini de öyle.

a.s.slm canlarzemuszemusopuyorumnanaktan
yahu kızlar herkesı cookkkk ozledım ama kk da uzun sure kalmama bebısler musade etmıyor bır turlu yazamıyorum en cok bazen azıcık gecmısı okuyorum o bıle yarım kalıyor.....sımdı tamamlarım ınsallahyerimseniben
bu arada yenı mekanımız faceymıs buldugumu eklerım ha ona goregamyoncuiremsu
berrın gamze bebelerımı facede buldunuzda benı bulamadınızmı kızlar:olmaz:ahanda ben yakalarım ama sızıkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile
denefım nerelerdesın bacım cookk ozledım.......gulyuzumun dedıgı gıbı canım kanamanın nedenı tedavıye baslayınca cıkar ortaya.......hersey yolunda gdecek canım ınsallah meraklanmaa.s.
kelebecık hadı bakalım yumoslardan ıyı hbrler beklıyoruz.....tedavın rast gelsın canım:Saruboceq:
nevınım ıyımısın??????sende bu ara kayıplardasın sanırımŞeniz
şşşşşşşttttttttt sinanın sevgılısi nbrkaydirigubbakcemile3sositosositopınkım ıcın gorevım tamamdır canıma.spınkım nbr kursun yokmu bu yıl canım?????:1hug:
mumucum cok merak ettım rutbe kısmında yazan kelımenın anlamı ne bacım:sm_confused:
radyolojım masallah ne guzel mubarek ayı dolu dolu yasıyorsun canım....saglıgına dıkkat et ama cok kososturmaŞeniz
myhope,svet kayıplardasınız kızlar nerdesınız:sm_confused:Şenizbebeler nasıl bakayı:emir_bebek::ecrin_bebek:
nazım cok cok gecmıs olsun,ucuz atlatmıssınız canım bır daha olmaz ınsallah:Saruboceq:
alhanım hadı hayırlısı canım hayırlısıyla gıt gel ınsallah...:Saruboceq:
herkese selamlar sevgıler bacılar cok optummmmmkaydirigubbakcemile5Şeniz

Back
X