- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
- #17.101
ahhhh kahrımdan öleceğim
sizleri bütün samimiyetimle söylüyorm çok seviyorum
bende seni seviyorum canım
Günaydıııın
Burdayız efem :))
Birazdan misafirlierimiz gelecek kahvaltıya..
Yarın sabah teyzemin kızı doğuma girecek, onun 5 yaşındaki oğlu bu akşamdan itibaren bizde kalacak. Bugün onu ana okulundan alacağım..
Efem Sinanla dün gene görüştük :)) Ayy doyamıyorum yaa..
Pinkim geçmiş olsun..
Radym günaydın benimde uykum var :))
canımcım bu aralar bayağı yoğunsunuz demek,ama ben nevinimi çok özledim,msn e de girmiyor,muhabbetini özledim,gelsinde görüşelim yawwww....
canım sen kendini bayağı kaptırmışsın bu çocuğa,Allah bozmasın,sonunuzu getirsin inşallah....
evet denef ablanız geldiiiikaydirigubbakcemile3
nasılsınız.sular duruldu galiba.ben hepinizin büyügüyüm.yaşım 37...baya yaşlıyım yanınızda.kaydirigubbakcemile3ufak tek sorunlarımız elbet olacak.ama biz gaakız bunu asla unutmayın..her iki tarafta kendine göre haklı...beni seviyorsanız ve sayıyorsanız.küslük yapmayın lütfen..sizleri seviyorum.konu hakkında farkındaysanız hiç yorum da yapmadım...yapmakta istemiyorum.aramıza lütfen sogukluk girmesin..
ben denizlideyim .haftaya pazartesi ALLAH nasip ederse otobüse binecegim.salı sabahı düzcemde olacagım.kib canlarım..
yolunu dört gözle bekliyoruz,sağ salim dönersin inşallah....
selam kızlar bugün çok çok yorgunum offfffffffffffffff hemde ne yorgunluk
bir öğrenci yapmadığını bırakmadı en sonunda baş edemedik ailesi gelip aldı
camdan kaçmaya kalkıştı kemerini çıkarmış aşağıya doğru sarkıtmış öyle kaçaçakmış neyse tehlikeli bir durum olmadan hallettik
problemde neymiş istediği renk oyun hamuru yokmuş
ben yatıryorum canlar herkeze iyi geceler
afacan nelerde yapmış öyle...inan şimdiki çocuklara akıl sır ermiyor...