• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ahhhh kahrımdan öleceğim

sizleri bütün samimiyetimle söylüyorm çok seviyorum

bende seni seviyorum canım

Günaydıııın:delphin:
Burdayız efem :))

Birazdan misafirlierimiz gelecek kahvaltıya..
Yarın sabah teyzemin kızı doğuma girecek, onun 5 yaşındaki oğlu bu akşamdan itibaren bizde kalacak. Bugün onu ana okulundan alacağım..

Efem Sinanla dün gene görüştük :)) Ayy doyamıyorum yaa..

Pinkim geçmiş olsun..

Radym günaydın benimde uykum var :))

canımcım bu aralar bayağı yoğunsunuz demek,ama ben nevinimi çok özledim,msn e de girmiyor,muhabbetini özledim,gelsinde görüşelim yawwww....
canım sen kendini bayağı kaptırmışsın bu çocuğa,Allah bozmasın,sonunuzu getirsin inşallah....
evet denef ablanız geldiiiikaydirigubbakcemile3
nasılsınız.sular duruldu galiba.ben hepinizin büyügüyüm.yaşım 37...baya yaşlıyım yanınızda.kaydirigubbakcemile3ufak tek sorunlarımız elbet olacak.ama biz gaakız bunu asla unutmayın..her iki tarafta kendine göre haklı...beni seviyorsanız ve sayıyorsanız.küslük yapmayın lütfen..sizleri seviyorum.konu hakkında farkındaysanız hiç yorum da yapmadım...yapmakta istemiyorum.aramıza lütfen sogukluk girmesin..
ben denizlideyim .haftaya pazartesi ALLAH nasip ederse otobüse binecegim.salı sabahı düzcemde olacagım.kib canlarım..

yolunu dört gözle bekliyoruz,sağ salim dönersin inşallah....

selam kızlar bugün çok çok yorgunum offfffffffffffffff hemde ne yorgunluk

bir öğrenci yapmadığını bırakmadı en sonunda baş edemedik ailesi gelip aldı

camdan kaçmaya kalkıştı kemerini çıkarmış aşağıya doğru sarkıtmış öyle kaçaçakmış neyse tehlikeli bir durum olmadan hallettik

problemde neymiş istediği renk oyun hamuru yokmuş

ben yatıryorum canlar herkeze iyi geceler

afacan nelerde yapmış öyle...inan şimdiki çocuklara akıl sır ermiyor...

hayırlı sabahlar arkadaşlar

denefim hoşgeldin, iyi görünüyorsun, tatil çok iyi gelmiş anlaşılan
bu moralle bebişin de tez zamanda geliverir inş.

mumucum çocuklarla uğraşmak hem güzel hem de çok zor gerçekten
görümcem de anasınıfı öğretmeni demiştim ya
çocuklarla başedemediğinde çoğu zamanlar oturur sinirinden ağlarmış, hatta bi ara mesleği sürdüremicem galiba bile diyebiliyordu
Allah kolaylık versin

günaydınlarrr
ya çocuklar konusunda benim eşimde çok çok çok çok sabırlı.yani ben de kendime o kadar güvenmiyorum.öğretmenlik felan yapamazdım heralde.hele de anaokulunda.yok ııı
denefim hadi gelin.valla ben çok sıkıldım yaa.bmyle üç beş kişiyle topiği ayakta tutmaya çalışıyoruz.gerçi bende pek giremiyorum son zamanlarda.ama çok az kişi olunca insanın yazası da pek olmuyo.terkedilmiş gibi hissediyorum.
kocişim yok bugün benimde.nöbetçi.akşam bizde toplanak mı .pijama partisi yaparızzz :)

günaydın kızlar .nasılsınız...
mumum sen işemi başladın bacım.kusura bakma.bu aralar pek geçmişi okuyamadım.
rady valla ne iyi olurdu pijama partisi yapsak... kaydirigubbakcemile3
....

radycim,pijama partsine ben varım valla,özlemişim öyle günleri,sabahlara kadar oturup o güzelim muhabbetleri,arada bir türkü çığırmaları...ahhh ahhh bekarlığım aklıma geldi,neydi o günlerim,tabi ekmek elden su göldendi...şimdide biliyorsun işte neyse....

denefim seninle muhabbeti özledik,facedede yoksun,pek uğramıyorsun oralara....

canım geçecek inşallahhh napalımm annelik böyle işi boşunamı cennet ayaklarımızın altında daha hamileyken neler çekiyoruz onlar içinn yeterki iyi olsunlarda biz herşeye razıyız dimiiiii ama yok öyle nefret ediyom falan sonuçta insanız bu şikayet değil ki derdini paşlaşmakk bizde dua ediyoruz sana inşallah kabul olur biran önce düzelir hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın canımmm:nazar::CüvCüv::nazar:
haklısın myhopem sağol canım senağlamasenağlamaama elimde değil
hep şikayet ediyorum bu aralar sinir oluyorum kendime :gitme:
allah korkusuda var içimde memnun değilmiş gibi:sinifsinif:anlıyosunuz dimi
tabiki yaşadıklarıma seve seve katlanıyorum ama şu azım ve beynim susmuyor:mymeka:

selam kızlar bugün çok çok yorgunum offfffffffffffffff hemde ne yorgunluk

bir öğrenci yapmadığını bırakmadı en sonunda baş edemedik ailesi gelip aldı

camdan kaçmaya kalkıştı kemerini çıkarmış aşağıya doğru sarkıtmış öyle kaçaçakmış neyse tehlikeli bir durum olmadan hallettik

problemde neymiş istediği renk oyun hamuru yokmuş

ben yatıryorum canlar herkeze iyi geceler
vay afacan vayyy baksen yaramaza:roflol:

günaydın kızlar .nasılsınız...
mumum sen işemi başladın bacım.kusura bakma.bu aralar pek geçmişi okuyamadım.
rady valla ne iyi olurdu pijama partisi yapsak... kaydirigubbakcemile3
....
denef hanım gelmişler hoşgelmişler hadi bakalım sen tatil dönüşü
çifter çifter doğurmada ben sana soracam Şenizözledim artık çabuk gel
rahatsız etmeyim diye aramadımda a.shade görüşürük inş:Saruboceq:
radycim,pijama partsine ben varım valla,özlemişim öyle günleri,sabahlara kadar oturup o güzelim muhabbetleri,arada bir türkü çığırmaları...ahhh ahhh bekarlığım aklıma geldi,neydi o günlerim,tabi ekmek elden su göldendi...şimdide biliyorsun işte neyse....

denefim seninle muhabbeti özledik,facedede yoksun,pek uğramıyorsun oralara....

bekarlıkmı pijama partisimi nerde kaldı o günlerimiz bilmiyorrumyerimsenibensenağlama
ah gülyüzlüm 2 gün önce beni ortaokul arkadaşım aradı kankaydık ozaman
yıllar geçti üzerinden kaybettik birbirimizi geçende annemi görmüş tesadüf numaramı almış
aradı konuşamadım kaldım öle düğümlendi boğazıma kelimelersenağlama
evlenmiş kızı olmuş annesini kaybetmiş ne çok şeyler yaşamış:gitme:öffffff
ağladım gene kaçtım bensenağlamasenağlama

ya buralar çok feci karıştı
şişli de IMF yi protesto eden grup bizim buralardan geçiyo.benim iş yerime çok yakın şişli.belediye olarak bizde oraya bağlıyız zaten.

hastanemizin önünde duran polisin motosikletini parçaladılar.sabahtan beri tepemizde polis helikopteri dolaşıyo.patlamalar felan oluyo.inşallah hastaneye sıçramaz.1 mayısta sıçramıştı çünkü. :((

selam kızlar ben geldım nasılsınız

bende dun kontrole doktora gıtmıştim akşama kadar gondermedıler beni
nst iyi cıkmadı 3 kere nst ye bagladılar beni şukur 3. kere iyi cıktı da benı eve gonderdıler
cumaya tekrar gıdecem bakalım

ya buralar çok feci karıştı
şişli de IMF yi protesto eden grup bizim buralardan geçiyo.benim iş yerime çok yakın şişli.belediye olarak bizde oraya bağlıyız zaten.

hastanemizin önünde duran polisin motosikletini parçaladılar.sabahtan beri tepemizde polis helikopteri dolaşıyo.patlamalar felan oluyo.inşallah hastaneye sıçramaz.1 mayısta sıçramıştı çünkü. :((

duzelır inş rady ım
sen nasılsın bakım şu rahımdekı terslık olayı ne alemde :uhm:

selam kızlar radym inş çabucak biter olaylar yatışır hayırlısıyla pijama partisi iyi fikir vallaben gelemem sanırım eşim evde ama burdan katılırım hehehehe

Ölüyorum bittim çok yorgunum duramıyoruuummmakannehirakannehir

Bugün teyzemin kızının doğumu vardı. Sabah oğlu eren'i(bizde kalıyor muzur, gündüz oraya git buraya git parka git gece uyumak bilmedi) ana okuluna bıraktıktan sonra ablamla hastaneye gittik.
Doğum sabahtandı yani öyle demişlerdi.
Bizde yetişemeyiz girmeden önce ama genede gidelim çıkınca görürüz dedik.
Gidiş o gidiş...
Akşam 4'e kadar hastanedeydik.
Ancak 2'de aldılar doğuma.
Bebeğimiz çok şükür elhamdülillah 20 dk sonra çıktı..
40 dk. sonrada annesi çıktı..
Böyle minik mi minik, çirkin mi çirkin bi oğlumuz olduuuuuopuyorumnanaktan
ılk defa yeni doğan bir bebeği kucağıma aldım. Annesi gelene kadar benim ablamın, teyzemin büyük kızının kucağında dolandı...Maşallah sübhanallah Allah bağışlasın çok tatlı..

Çok duygulandım, gözlerimin dolmasına engel olamadım:gitme:

Rabbim hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Sonra hastaneden direk Eren'i okulundan almaya gittim...
Eve geldik ve söz verdiğim üzere Harikalar Sahiline gitmek istedi.
Oysaki yorgunluktan ölüyordum belki bana acır diye düşündüm ama nerdeeeekaydirigubbakcemile
Oraya gittik, arabada uyudu kucağımda taşıdım, kaydıraklardan kaydı oynadı oynadı ancak 7 buçukta eve gelebildik..

Ve ben tam anlamıyla tamamen bittimakannehir

Ayaklarım ağrıyooor, belim ağrıyor, uykum var Sinan'ı özlediiimopuyorumnanaktan

ışte böyle hanımlar..
Hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere...

nehirim canım gözünüz aydın sağ salim dünyaya gelmiş güle güle büyüüsn sağlıkla bebeğiniz inşş minik afacan yormuş seni tatlı yorgunluk dinlenirsin geçer canım.farmvil den niye çıktın sen canım sildinmi kendini göremiyorum artık seni neyse çok öpüyorum seni ve ablanı hayırlı geceler

iyi akşamlar kızlar......
biraz keyifler kaçmış....yorum yapıp konuyu uzatmak istemiyorum......
bende durumlar aynı..............aynı tas aynı hamam..............Allah sonumuzu hayıra çıkarır inşallah.....

ıyi geceler milletttt...

Off sosyal hayatım çok yoğun bu aralar,oysa ben asosyal bi insandım,bu nehir bozdu beni:)))

Neysem,kociş geldi,bi ceeeee deyip kaçıyorum..
Annem salı günü ameliyat olacak malum...Ameliyattan önce,evi yalayıp yutmazsa olmez tebi..
Anlıcanız,yarın temizlik var...Öbürgünde çarşıya çıkarız muhtemelen,terlik,havlu felan alınacak..Pazartesi narkoz tahlilleri yapılacak,bir aksilik çıkmazsa salı günüde ameliyat inşallah...
Rabbiö bekleyen herkese acil şifalar nasip etsin..
Yarın uğramaya çalışıcam,ösledim hepinizi,hemde çot tocaman...
Allah rahatlıklar versin,iyigeceler,iyi uykular....

selam kızlar günaydınlar nevincim annene acil şifalar diliyorum kolay gelsin işlerinizde canımsosyal olmak iyidir güzeldir hele kardeşin içinse harika

günaydınlaarr
myhopem bebiş mi hasta canım.çok geçmiş olsuuunnn
pinkim başladın mı şekercim kursa
nehir-nevincim allah hayırlı evlat eylesn.gözünüz aydın canlarım
anneniz en ameliyatı oluyo yaw.hiç haberim yok.artroskopi mi olcak.çooook çok geçmiş olsun teyzeye.allah herkese acil şifalar versin.
eşimle beni de grip tutuyo yavaş yavaş.
dün siz gelmediniz pijama partisine.bende kocişimin amcasına gittim akşam.orda kaldım.netleri arızalıymış onlarında.akşam gelemedim o yüzdeeeennn

Back
X