• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevincim selam canım nehire katılıyorum o aşk çok güzel en başlard olan ayakları yerden kesen inş bi ömür daim olur tatlişim nevin normal doğum çok iyi inş bizde hayırlısıyla normal doğurarak bebeklerimize kavuşuruz canım sezeryan sonuçta bir ameliyat tabiki sadece gerektiği durumlarda yapılmalı

ÇİLEKCİM daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum allah bana güç kuvvet verir inş
da daha 3 ay çalışabilirim hem evde kalıp napcam diyorum ama eve gidincede pestilim
çıkmış oluyor işyerinde yorulmuyorum ama genede 12 saat burda olmak beni çok yoruyor
evimi özlüyorum daha yeni taşındık biliyorsunuz daha eve alışamadım yabancı gibiyim
evde sanki misafirliğe gelmişim gibi öfffffffff:::(((
nazım bişey yapılmasa da 12 saat orada olmak insanı mahfeder, hamilelikte insan çok çabuk yoruluyor çünkü
çok kasma kendini, sabredebildiğin yere kadar
Hayırlı cumalar..

Bizim kuzen hastaneden çıktı,nehir oraya gitti sabah erenle beraber..
Bende birazdan giderim heralde..

Sezeryan zor yaa...Normal doğurabilen norml doğursun valla...
Bizin bebek 20 dakkada çıktı,annesi 40 dakka sonra geldi,sancılar içinde..Narkozun etkisinde..
Bebek yavrum,bisağa bi sola nasıl aranıyor,görmeniz lazım..Sağa çeviriyo kafayı,ağzını açıyo bakıyo meme yok,belki soldadır diyo sola çeviriyo bakıyo ordada yok,basıyo yaygarayı...
O ameliyat ağrısı nerden baksanız 1hafta sürcek..Zor yani hem anne için hem bebek için..
Mecburi durumlar apayrı tabiki...
hadi geçmiş olsun tekrar nevinim
tez zamanda toparlar inş.
dediğin gibi normal doğum en güzeli, bize de hayırlısıyla nasip olur inş.
selam kızlar hayırlı günler rady cim geçtimi grip canım ben bugün çok iyiyim şükürler olsun atlattım sanırım tekrarlamaz inş o ağırlıkta gitti hazırlanıp gezmeye gidicem şimdi berincim nts yi çektir hayırlısıyla doğumda olabilir artık ALLAHIM hayırlısıyla yardımcın olsun inşş
sevindim çabuk atlatmana arkadaşım kaydirigubbakcemile5
hayırlı cumalar....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalarr :1hug:

ben iki gündür yine kötüyüm galiba :gitme:
öğle yemeğimi yedim az önce ama şuan midem tamamen boşaldı :1ninca:

geçmiş olsun ayşem allah şifa versin inş
myhopem hoş geldin canım oğlumuz nasıl iyi oldumu
bugün işler çok yoğun elamanın biri dün işi bırakdı üç kişi kaldık mazada
müdür bile tezgaha geçti okadar yani ::))))
hade öptüm görüşürük

selam kızlar doğuramadım bı turlu
dunde nst de sancı cıktı dr um benı tekrar acıle gonderdı acıl dr da normalldır dedı tansıyonum yuksek cıkmaya başladıgı ıcın tansıyon ilacı verdı doğuma kadar kullanıcam ve akşam sabah tansıyonumu olçturmemi soyledı 1 hafta boyunca

[/COLOR]
berincim,büyük bir ihtimalle normal doğum yapacaksın canım,doğum anında sancı çekerken edilen dua kabul olurmuş canım,bizleri unutma ne olur...Allahım seni bir avazda kurtarsın canım...yarın nts sonucunu bekliyoruz,bir bakarsın doğurdum da geldim dersin...onun da saati var elbet,yüce rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor işte...bekleyeceğiz....
unutmam canım hepınıze ayrı ayrı dua edıcem Allah bıran once sızlere de nasıp eder inşallah
günaydın kızlar ancak ben geldimmmmm

öncelikle BERİNCİM beni yere yıkdın resmen gülmekden acık sözlü bacım benimaklarmış
bizim ev sahibinin gelinide öle dedi hemen hastaneye gitme dedi evde biraz bekle
dayanamayacak gibi olduğun an git dedi kız benle yaşıt 3 ay önce ikinci bebeğini
dünyaya getirmiş ikisidde normal doğum sakın korkma diyor ucunda ölüm yok ya diyor
çok cesaretlendiriyor beni sağolsun
nıye kız cok mu komik laelaelaelaelae ne deseydım oyle ama gecen ilk kez actırdılar stresten tansıyonum cıkıyor artık dr tansıyon ilacı verdı dogurana kadar kullanıcam
NEVİNCİM maaşa zam diye bişiy yok ben söledim müdürede zaten primle çalışıyomuşuz
bide zam yapmazlarmış müdür benim arkadaşım zaten he bu arada 5 ay oldu işe gireli
henüz prim falan da aldığımız yok yani sinir bi durum.

ÇİLEKCİM daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum allah bana güç kuvvet verir inş
da daha 3 ay çalışabilirim hem evde kalıp napcam diyorum ama eve gidincede pestilim
çıkmış oluyor işyerinde yorulmuyorum ama genede 12 saat burda olmak beni çok yoruyor
evimi özlüyorum daha yeni taşındık biliyorsunuz daha eve alışamadım yabancı gibiyim
evde sanki misafirliğe gelmişim gibi öfffffffff:::(((

bu arada smile kullanamıyorum ondan böle boş oldu yazım:::))))

selam kızlar hayırlı günler rady cim geçtimi grip canım ben bugün çok iyiyim şükürler olsun atlattım sanırım tekrarlamaz inş o ağırlıkta gitti hazırlanıp gezmeye gidicem şimdi berincim nts yi çektir hayırlısıyla doğumda olabilir artık ALLAHIM hayırlısıyla yardımcın olsun inşş
amin inşallah canım
tünaydııın
çok feci midemi bozmuşum.ishal istifra..kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa offf.

cok gecmiş olsun canım ne dokundu ki oyle

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler diliyorum rady çilek geçmiş olsun uff istifra çok kötü geçsin bir an önce inş

sağolun canım arkadaşlarım.geçti sayılır çok şükür.
sabah oldu zaten birden bire.evden zor çıktım işe gitmek için.annemlerin evinin önüne gelince bi an yukarı çıkmayı düşündüm.randevulu hastalarımda vardı.zor zor kendimi sürükleye sürükleye gittim işe.ama iyiyim şimdi hamdolsun.kızkardeşimi de gece acile kaldırmışlar aynı şikayetlerden.sabaha kadar müşahadede kalmış.akşam yemeğini de beraber yemedikki zehirlendik diyelim.eltimi de aynı şekilde bugün acilde tutmuşlar akşama kadar.ben daha kolay atlattım.ne oluyo yaa anlamadım valla.neyse..
berincim nooldu sana böyle yaa son dakkalarda.9 ayı çok iyi geçirdin maaşallah.gerçi bunlarda önemli problemler sayılmaz.bebişin gelince geçer inş.

myhope um.bu arada bebişinin resimlerini görmek yeni nasip oldu.maaşallah sübahanallah.kocaman delikanlı olmuş.çok ta yakışıklı aynı zamanda.allah bağışlasın canım.allah nazarlardan saklasın.

kimsecikler yok yine bugün.
şuraya bi nazar boncuğu şarrt oldu :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

gunaydın ben geldim
kimse gelmemiş hala

benim ufaklığın çıkmaya niyeti yok yerini çok sevdi galiba

hayırlı pazarlar kızlar radym sana ve kardeşine geçmiş olsun tatlım berinim zamanını bekliyor ufaklık maşallah hayırlısıyla gelsin inş gülyüzüm canım nasılsın hepinizi öpüyorum

selamlar kızlar

bana yetmez oldu 24 saat ama sizlerde yoksunuz buralarda

önceden okumadan atlardı mesajları şimdi aynı mesaji defalarca okuyorum

olsun canınız sağ olsun herkez mutlu olsun arada haberleşsekte yeter

öptüm herkezleri

gunaydın ben geldim
kimse gelmemiş hala

benim ufaklığın çıkmaya niyeti yok yerini çok sevdi galiba

bebişimiz gelsin artık,9 ay yerini sevdi yeter bence,bizi fazla merakta koymasın artık...

hayırlı pazarlar kızlar radym sana ve kardeşine geçmiş olsun tatlım berinim zamanını bekliyor ufaklık maşallah hayırlısıyla gelsin inş gülyüzüm canım nasılsın hepinizi öpüyorum

sanada canım,biraz geç oldu ama,misafirim vardı canım,yemekli olunca da bayağı yoruldum...ancak gelebildim...sen nasılsın,yarın kursun var galiba...

selamlar kızlar

bana yetmez oldu 24 saat ama sizlerde yoksunuz buralarda

önceden okumadan atlardı mesajları şimdi aynı mesaji defalarca okuyorum

olsun canınız sağ olsun herkez mutlu olsun arada haberleşsekte yeter

öptüm herkezleri

canımcım kış aylarına girildimi herkeste bir uğraş oluyor,vakit bulan ara ara uğruyor sanırım,alhanın,lotusun,myhope,yoklukları da bayağı belli oluyor değilmi canım....hele de lotusumun eski günlerini arıyorum valla,gece kuşumuzdu bizim...neyse bebişlerimiz büyüyünce gelirler herhalde...

KELEBEĞıM...senide çok özledim canım,gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum ....opuyorumnanaktan

günaydın herkese
eski güzlerime geri mi dönüyorum ne, anlamadım bi türlü :gitme:

cumartesi işe gelmedim
görümcem ve arkadaşı beşiktaşı dolaştık biraz
ama eski enerjim yok artık sanırım, hemen yoruluyorum artık :uhm:
bu arada karnım 1 haftada birden çıkıverdi, böyle giderse 1 aya kadar kıyafetlerimi yenilemem gerekecek :))
selam kızlar nasılsınız hayırlı günler diliyorum rady çilek geçmiş olsun uff istifra çok kötü geçsin bir an önce inş
inşaallah pinkçim inşaallahhh :1ninca:
sağolasın :sinifsinif:

ayşecim sana da geçmiş olsun canım
salgın var demek, dikkat et kendine

berinnn bebişimiz gelmek istemedi mi kaydirigubbakcemile3
gelmiştir belki de alkisalkisalkis

Back
X